allahtan hayırlısını iste.belitiye gelince her hamilelelik farklı oluyo.
amin hepimize hayırlısı düşeceği varsa düşer zaten herşey allahtan sabırla beklicem
seni çok iyi anlıyorum.inşllah bebeişin sağlığı iyidir.perşembe günü iyi haberlerini alırız.
çok saol inşallah haber vercem güzel haberi kötü olursada haber veririm ama canım
çok saol inşallah haber vercem güzel haberi kötü olursada haber veririm ama canım
biz iyi düşünelimde.
rabbim bir daha kayıp yaşatmasın.malesef bizler teşhis konana kadar hepimiz en az iki kayıp yaşadık kan pıhtılaşmalılar olarak. genellikle gebelik düşünülünce başlanıyor coraspine. ben 11 ay kullandıktan sonra hamile kaldım. beraberinde folbiol da alıyordum.merhaba ;benim de 2 düşüğüm var,araştırdım protein c yüksekliği çıktı coraspirin 100 mg kullanıyorum ama şimdi 2 aydır hamile kalamıyorum acaba hamile kaldıktan sonra mı kullanılıyor .
hoşgeldin, nerelerdeydin . uzun zmandır yoktun ortalıkta. yeni nickin hayırlı olsun.merhaba kızlarr ben nam-ıdiğer limonlucay :))
selam arkadaşlar bende bundan 20 gün önce 3,düşüğümü yaptım.17 haftalıktı.
hoşgeldin, nerelerdeydin . uzun zmandır yoktun ortalıkta. yeni nickin hayırlı olsun..
iğne olduğu halde bebeğini kaybeden varmı
11 haftalık bebişimi iğne olduğum halde kaybettim
artık çok korkuyorum
sl kızlar bişey sorucam aranızda guatır hastası olanlar vardı hatırladığım kadarıyla anti tpo değerinin sınırı 57 benim değerim 119 ben haşimatomuyum o zaman bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim
azra3437
canım sağolasın. iyiyim çok şükür.. haftaya gitcem doktora 5 hafta sonra... inşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım.
tatlım 12. haftada erkek gibi dedi doktorum.. bakalım doğru görmüş mü? ben bu fikre alıştım. ama sağlıklı hayırlı olsun da gerisi önemli değil..
senin göbiş büyümüştür bayaa .. çok opuldunnn
Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun.benim bitane kızım var 10 yaşında
ondan sonra üç düşük yaşadım
kanda pıhtılaşma çıktı
bu gebeliğimde coraspin ve fragmin iğne kullanıyordum
ama bununda kalbi durmuş
ben 98 ile başladım canım, şu ana kadar toplamda 9 kilo aldım, ama ilk 5 aya kadar 2 kilo almıştım sonrasında ne kadar dikkat etsem de yatmanın da etkisiyle kilo alımı oldu biraz. doktorum mümkün olan en az kiloyla hatta mümkünse hiç kilo almadan tamamlayalım dedi hep ama malesef mümkün olmuyor.fakat hamur işi, tatlı, ekmek ve abur cubur yiyeceklerden uzak durdum hep.zaten çok iştahlı biride değilim. mümkün olduğu kadar bebeğe yarayacak şeyler yemeye dikkat ettim.hatta son bir aydır benim bulantılarım tekrar başladı. zorla bişeyler atıştırıyorum.ama hamileliğim boyunca ne şeker, nede tansiyon sorunum olmadı hiç, sağlıklı beslenmeye çaılştım.genellikle yatıyorum canım. ama 30 lardan sonra evde biraz dolanmaya başladım arasıra, ama 15 dk dan fazla kalmıyorum ayakta, çok bunalınca öyle bi dolanıp evin içinde, sonra uzanıyorum yine.
merhaba kızlarr ben nam-ıdiğer limonlucay :))
amin hepimize hayırlısı düşeceği varsa düşer zaten herşey allahtan sabırla beklicem
arkadaşlar sizlere bir sorum olacak bu benim için çok önemli şuan 6 haftalık hamileyim 4-5 gündür kahverengi kanamam var çok fazla değil ama doktora gittim progestan iğne falan bişeyler verdi düşük tehdştş var dedi şimdi çok korkuyorum nasıl oldu düşükleriniz benimkisi gibi bi belirtiylemi başladı???
benim bitane kızım var 10 yaşında
ondan sonra üç düşük yaşadım
kanda pıhtılaşma çıktı
bu gebeliğimde coraspin ve fragmin iğne kullanıyordum
ama bununda kalbi durmuş
merhaba kızlarr ben nam-ıdiğer limonlucay :))
cok gecmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda kucagını bebişinle doldursun inş.benimde bir düşügüm var 31ocakta kürtaj oldum bende.:26:yaptırmam gereken testler var sen nerde yaptırdın testlerini özeldemi yoksa devlettemi.ne kadar ücret ödedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?