Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba ;benim de 2 düşüğüm var,araştırdım protein c yüksekliği çıktı coraspirin 100 mg kullanıyorum ama şimdi 2 aydır hamile kalamıyorum acaba hamile kaldıktan sonra mı kullanılıyor .
rabbim bir daha kayıp yaşatmasın.malesef bizler teşhis konana kadar hepimiz en az iki kayıp yaşadık kan pıhtılaşmalılar olarak. genellikle gebelik düşünülünce başlanıyor coraspine. ben 11 ay kullandıktan sonra hamile kaldım. beraberinde folbiol da alıyordum.
merhaba kızlarr ben nam-ıdiğer limonlucay :))
hoşgeldin, nerelerdeydin . uzun zmandır yoktun ortalıkta. yeni nickin hayırlı olsun.
selam arkadaşlar bende bundan 20 gün önce 3,düşüğümü yaptım.17 haftalıktı.

allah sabır versin canım. umarım yaşadığın son kayıp ve son acı olur.benim de 16 haftalık iki düşüğüm oldu öncesinde.ileri gebelik haftasındaki kayıplarda rahimle ilgili problemler de olabiliyor,o künularda araştırman yapıldımı bilmiyorum ama bence tekrar gebe kalmadan önce rahim filmi falan çektirmemişsen çektirmeni öneriyorum.

hoşgeldin, nerelerdeydin . uzun zmandır yoktun ortalıkta. yeni nickin hayırlı olsun..

hoşbulduk canım aslında buralardayım ama topikte bişi paylaşmıyorum iyi haberlerinizi alıyorum seviniyorum.. negatif bir aşılama denememiz oldu sonrasında laparoskopi önerdi dr.um çünkü 2 yıldır sebebi olmamakla birlikte gebelik oluşmuyor laparoskopi sonucu endemetriosiz olduğu çıktı yani çikolata kisti oluşumu bu yüzden şimdi hazirana kadar menopoz tedavisindeyim sonrası Allah kerim :))bunların dışında genel olarak iyiyim şükür..
sen nasılsın canım?buraya ilk geldiğim gün geldi aklıma minicikti bebeğin 11 haftalıktı listenin en altındaydın, şimdi en üstündesin senin ve bebeğinin iyi olduğunu gördükçe rahatlıyorum ve kucağına alacağın günü heycanla bekliyorum..

Son düzenleme:
sl kızlar bişey sorucam aranızda guatır hastası olanlar vardı hatırladığım kadarıyla anti tpo değerinin sınırı 57 benim değerim 119 ben haşimatomuyum o zaman bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Canım ben de haşimatoluyum ama ben anti tpo testine baktırmıyorum.Serbest t4 ve tsh ma baktırıyorum.Nodülün varmı belki nodülle ilgili bir değerdir?

ooo göbüş çıkmazmı kabanımda 3 dugmemı ılıkleyebılıyorum bende şal takıyorum karnımı kapatıyorum napım ama karnım baya buyuk yanı benım haftamdakı hamılelerden buyuk farkındayım bıraz gaz bagrısaklar dolu olursa gerım gerım gerılıyorum ozellıkle aksamları
sabahları sonmus olarak kalkıyorum :)
senın cıkmadımı gobus neler yapıyosun anlat bakım
bu arada sen ne ıs yapıyordun cnm memursun galıba dımı ?
annenler soyledın mı merak ettım nasıl tepkı verdıler ?
öptüm ıkınızıde :)

benim bitane kızım var 10 yaşında
ondan sonra üç düşük yaşadım
kanda pıhtılaşma çıktı
bu gebeliğimde coraspin ve fragmin iğne kullanıyordum
ama bununda kalbi durmuş
Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun.
ankaradan katılıyorsun heralde.
hangi hastaneye gidiyordun?
hem coraspin hem iğne kullanımından da bu tür sorunlar olduğunu okumuştum.
bende şu an gebe değilim ama 4 aydır coraspin ve folic plus kullanıyorum.
bu aydan sonra bende denicem.senin başından geçenler inş.bir daha tekrar etmez.
Rabbim evladına uzun ömür versin.
hangi hastane yada doktora gidiyorsan lütfen beni de bilgilendir.
iyi akşamlar....

nuraycım yolun sonuna gelmıssın cnm masallah bence dogumun cok kolay gecıcek
hıc korkma hemencecık gekıcek bebegın doktor kolay olacagını dusunmese normalı beklemez bence
hersey gonlunce olsun
öptummm

merhaba kızlarr ben nam-ıdiğer limonlucay :))

kızzz sen nerelerdesın yaaa bende dıyorum bu kız gıttı yok cnm nasıl degıstırdın ısmını yenıden mı uıye oldun ?
ben sana lımonlu cay dıye dua edıyordum sımdı pingg mı dıııım yanı
nasılsın cnm ? neler yapıyosun bakım ?

Son düzenleme:
amin hepimize hayırlısı düşeceği varsa düşer zaten herşey allahtan sabırla beklicem

cnmm herkeste faklı oluyo belırtı benım dusugumde kahveden kanamaya cevırdı hemen ardından sancılar baslamıstı bence ıyı dusun ıyı olsun bıde kendını baska seylere ver senı cok ıyı anlıyoruz hıssettıklerını bızden daha ıyı kımse anlayamaz
kafanı dagıtacak bıseyler yap hersey guzel olsun ıns. hakkında hayırlısı

slm canim gecmis olsun bende suan 26.haftamdayim ve hamileligimin basinda seninki gibi kahverengi kanamam oldu ve 1hafta surdu sonra 9.haftamda tekrar 1hafta suren kanamam oldu rengi kahverengi kan degil az az geliyor camasiri bile kirletmiyordu cok sukur atlattik o gunleri simdilik sorun yok benim doktorumda %85 duser demisti ama bisey olmadi cok sukur bol bol dinlen ve cook dua et canim umarim hic birsey olmazz

benim bitane kızım var 10 yaşında
ondan sonra üç düşük yaşadım
kanda pıhtılaşma çıktı
bu gebeliğimde coraspin ve fragmin iğne kullanıyordum
ama bununda kalbi durmuş

canim gecmis olsun rabbim bidaha boyle acilar yasatmasin insallah benimde 4tane dusugum var ve suan 26.hamilelik haftasindayim suan coraspin+fragmin igne kullaniyorum ancak sabah aksam gunde 2defa acaba senin ignenin dozumu az geldi doktorun bu konuda birsey soyledimi sana simdi nasil bir tedavi goreceksin

saol canım cok teşekkürler allah hepimize nasip etsin anne olmayı...
doktorum beni tıp fakültesine yönlendirdi 2 düşügüm oldugu için araştırılmasını istiyorum de onlar sana yardımcı olur dedi.muayne olmam gerekmiş sıra aldım anlattım bana bir sürü test verdi bide o an smear testi aldı o temiz cıktı rahim filmi istedi onu daha cektirmedim daha yapılacak testlerim var şimdilik sadece kan pıhtılaşması oldugunu ögrendim hematolojiye yönlendirdiler yarın randevum var bakalım nolcak inşallah dğer test sonuçlarım temiz cıkar...

canım ben hiçbir teste para ödemedim....sadece rahim filminde bu sene yer yokmuş:)
başka yerde yaptıracaksın dediler oda baya fazlaymış bakalım araştıracam inşallah uygun bir yer bulurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…