Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

saol canım cok teşşekür ederim bilgi verdiğin için....allah sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize

saol canım cok teşekkür ederim...

tatlım bizde senin düşündüğün gibi düşünüyoruz inan ailemize bile sölemek istemioruz allah hayırlısı nasip etsin napalım bunu da yaşamak varmış...

kızlar sızden yardım ıstıyorum lutfen bana yardım edın ıkı tane dusuk yaptım sımdı gene hamıleyım clexane ve coraspırın kullanıyorum kan pıhtılasması var ama ıkı gunden berı kanamam oluyo kahverenklı akıntı ıle ama devamlı degıl ara ara hanı dusuk gıbı degıl cumartesı gunu acıle gıttım vajınadan muayne ettı kalp atısları var hersey normal dedı bugunde kendı doktoruma gıttım normal karından baktı kalp atıslarını duyamıyorum yok dedı 10 gun snra tekrar gel dedı lutfen benımle aynı durumda olan yada bılen cevresınde olan var mı ıgneden kaynaklanırmı dıye endıselenıyorum bı tanesı var dıyo dıgerı yok ama acıldekı doktrun bana verdıgı utrasyonda kesenın ıcınde bebek var kafam cok karısık bana bı yardım edın alalh askına

gecmiş olsun canım peki kanaman için herhangi bi hap ilaç vermedilermi? bide ne kadarlık hamilesin olmazsa bir doktora daha git tatlım üzülme hakkında hayırlısı olsun bebişin sağlıcakla gelir inşallah

anladım canım hakkında hayırlısı neyse öyle olsun ama.inş diger sonucların temiz cıkar.bu rahim filmi için bu sene yer olmamasınada hem sasırdım hem güldüm:)okadar yogun yani.rahim filmi tedavi görürken özelde cektirmiştim ben bidaha istemediler ama 250tl vermiştim.ben daha baslamadım testlerimi yaptırmaya ama kendim gecen hafta gidip smear aldırmıstım yarın sonucunu alıcam.inş temiz cıkar.Allah yardımcımız olsun canım

ben de haşimatolyum..ve anti tpo değerim seninkinden de yüksek
anti tpo değerleri değişse de bunu düznleyen bir tedavi şekli ya da ilaç yok
zaten endokrin uzmnları bu değere takılmıyorlar..çünkü yapacak bişey yok
önmli olan tsh ve hamile kaldıktan sonra özelikle serbest t4 değeridir
yalnız şunu duymuştum bazı dr. lar antikorları çok yuksek olanlara tüp bebek tedavisinde ara veriyorlar
ama senin değerin o kadar yüksek değil yani...bnm değerim 500 lerdeydi ve hamile kalabildim çok şükür
en yakın zamanda inş. sizde kalırsınız
sağlıcakla

canım merhaba,

7+3 haftalık hamileyim. yaklaşık 2-2,5 haftadır aynı sorunu yaşıyorum. kahverengi lekelenmelerim var. 2 defada kırmızı çok az geldi. hemen o akşam dr.umu aradım. pedini kirletmedikçe iğneye devam dedi. hergün clexan iğne oluyorum. Dr.um heparin iğnelerin kanı sulandırdığı gibi kanamayada sebep olabileceğini söyledi.
kesenin sol tarafında 0,45 cm.lik bir kanama vardı. 3cm.e çıkmadıkça bu kanama iğneye devam. yoksa bir süre iğneyi kesmek zorunda kalıcaz demişti. kalp atışlarını geçen hafta duyduk, bu akşam tekrar dr. kontrolümüz var. Allah'ım inşallah kalbi atıyordur, iyidir die dua edip duruyorum..

kendini stres yapma ve bol bol dua et. herkeste bu durum olmayabiliyomuş anladığım kadarıyla. bu durumu burda yaşayan nerdeyse yok diyebilirim.. malesef bende senin gibi aynı durumdayım canım..

bide sabah akşam 200mg.lik progestan fitil kullanıyorum. hamile olduğumu öğrendiğimden beri. bunun da faydası olduğunu düşünüyorum.

Günaydın kızlar
ANKARA KARA TESLİM.. EŞİMLE ÇIKMIŞTIKM EVDEN YOLDA KAVŞAKTAN DÖNERKEN ARABA 360 DERECE DÖNDÜ ŞÜKÜR ARABA FALAN YOKTU ETRAFIMIZDA KAZA YAPMADIK. KORKTUM BİRAZ AMA.. ALLAH BETERLERİNDEN KORUSUN CÜMLEMİZİ. NEYSE METRO TAKSİ DERKEN GELDİM İŞYERİME.. ASLINDA İZİN ALMAK İSTİYORUM AMA İĞNEMİ KENDİM YAPAMIYORUM BEN.. BÜGÜN AKŞAM Bİ DENEYEYİM BARİ...

Son düzenleme:
azra3437
ay canım çok şeker olmuşsundur eminim. Maşallahh.. Benimde sabahları sönük akşam davul gibi.. Ama ben hep kilosuna göre göbekli biriydim bana kendi göbeğim gibi geliyo.eşim yok bu kadar da değildi diyo.. Ne göbekliymişim ben de..
Memurum canım..
Yok kimseye söylemedim işyerinde anlayanlar olmuştur belki. Ama bizimkiler anlamadı. Ya da sormuyolar bilmiyorum. Bi kaç yakın arkadaşım biliyo.. Hayırlısıyla cmt iyi sonucu alayım söylüycem herkese..çok sabrettim di mi? Inşallah herşey yolunda gider
çok optum ben de sizi..

CARNATİONCANIM İNŞALLAH DOKTOR KONTROLUN ÇOK İYİ GEÇER.. WİEDE NE SORUNLAR YAŞADI MAŞALLAH ÇOK İYİ BEBİŞİ.. aLLAH BÜTÜN BEBEKLERİ KORUSUN ..

Son düzenleme:

canım çok saol. inşallah iyidir. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin, sağlıkla 9 ayı tamamlayıp, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

burdayım kuzumm bir yere gitmedim arada giriyorum topiğe:)) herşey yolunda şimdilik sen nasılsın, bebiş nasıl? canım yeniden üye olmadım sadece kullanici adimi değiştirdim..evet bundan sonra dualarr pingg adına hahaha şaka bir yana dualarında banada yer verdiğin için teşekkür ederim canım Allah razı olsun
ooo kimler gelmis kimler nerelerdesin limonumm ayy pardon pinggim bende seni merak ediyordum neler yapiyosun bakimm unuttun bizi iyicee
canımmm....
kız bi yere gitmedim ben buralardayım ama pek bişi paylaşmıyorum.. unuturmuyum sizi hep aklımda ve dualarımdasınız sen nasılsın tatlış, bebişin nasıl ?

OOOO nick değişmiş..güzel olmuş..değişiklik her zaman iyidir:)))) moralin yüksek gibi buna sevindim..aman üzül üzül nereye kadar...üzülünce herşey yokluna girseydi...umarım hayırlı zamanda evlat sahibi olrusun ping cim...tedavin başarıyla sonuçlanır...ben hep diyorum zaten..rahatsızlık tespit edilirse..helede tedavisi varsa...önemli olan bu...bak benim ana pozitiflikle ilgili bir karara varamadılar doktorlar...öyle askıda bekliyor..bir sonraki gebeliğimde bir şey olucak mı olmıcak mı görücekmişiz:)))) neyse seni tekrar gördüğüme çok sevindim..eskilerden pek kimse kalmamış..

evet canım yeni nickimle daha mutluyum moralim arada bir yerlerde sürünsede genel olarak iyi :))ve dediğin gibi rahatsızlık tespit edildiğinde daha pozitif oluyorsun en azından bir yol olduğunu biliyorsun.. sen neler yapıyorsun araba kullanmayı öğrendin mi iyice içimizden bir trafik canavarı çıkmasın sonra bu arada yeniden başladın mı bebiş çalışmalarına ve bu ana pozitiflik ilaç ya da başka bir yöntemle kontrol altına alınamıyor mu? ayy ne çok sordum di mi eskilerden kimseler yok canım topik ıssız yenilerde bir görünüyor bir kayboluyor :)

Son düzenleme:

nuraycım yolun sonuna gelmıssın cnm masallah bence dogumun cok kolay gecıcek
hıc korkma hemencecık gekıcek bebegın doktor kolay olacagını dusunmese normalı beklemez bence
hersey gonlunce olsun
öptummm

saolun kızlar, inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göreceğiz hepimiz. dün doktordaydım. 20 marta gün verdi doktorum.tabi bu arada doğum başlarsa kendi sürecine bırakılacak. 20 marta kadar beklerse de sezeryan yaparız artık beklemeyiz dedi.yani allahtan hayırlısı ne ise hakkımızda o olsun inşallah. şu an için net birşey yok. kızımız ne zaman ve ne şekilde gelmek isterse o zaman gelecek.şu an için 36. hafta ile uyumlu görünüyor bebeğimiz.

Çok şükür iyiyim canım baslarda cokk sorun yasadık biliyosun a şimdi karnım benden onde yürüyor face resim koymustum belki gormusumdurr kizimda iyi teyzesi tekmeleyip dürüyor annesini hep size dua ediyoruz ben dua ediyorum kızın içerde aminn diyort Rabbim sizede nasip etsin tatlım inşallah umut listemiz gün gectikce azaliyorki yenilere yer acilsinn inşallah en kısa zamanda Rabbim dizinde gobusunuzu doldurur

Oooo maşallah kızına nuraycimm ayyy ne az kalmış öyle Şafak 12desene Rabbim sagliklica kucağına almayı öpüp ohhh kollamayı nasip etsinnn gelsin bakalım prensesimiz bizede yoll açılsın artık çok sevindim inanki çok zor günler geçirdin rahimdrki sorunlar seni cokk yordu tatlım yaa bizlerde riksliyiz ama seninki çok farliydi mutlu sonu coktan hakettin isim dusundunmu ??? Umarım sağlıklı ve rahat bı dogum gecirirsin ayy ne Çok konuştum ne yapım sanki ben doguracakmis gibi heyecan yaptimm

arkadaşlar izmirde bile kar yağışı oldu gerçekten hava birden çok soğudu tabi hava soğuk oluncada morellerde sıfıra iniyo aslında size bişeyler sormak istiyorum bi arkadaşımın akrabası düşük yaşadığım için bi hocaya gitmem gerektiğini söyledi sübyan olabilirmiş dedi tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum ama gerçekten kafam karıştı doktor kan pıhtılaşması var diyo çevremdekiler farklı şeyler söyleyerek kafamı karıştırıyolar of of ne yapacam bilmiyorum sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…