arkadaşlar izmirde bile kar yağışı oldu gerçekten hava birden çok soğudu tabi hava soğuk oluncada morellerde sıfıra iniyo aslında size bişeyler sormak istiyorum bi arkadaşımın akrabası düşük yaşadığım için bi hocaya gitmem gerektiğini söyledi sübyan olabilirmiş dedi tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum ama gerçekten kafam karıştı doktor kan pıhtılaşması var diyo çevremdekiler farklı şeyler söyleyerek kafamı karıştırıyolar of of ne yapacam bilmiyorum sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?
arkadaşlar izmirde bile kar yağışı oldu gerçekten hava birden çok soğudu tabi hava soğuk oluncada morellerde sıfıra iniyo aslında size bişeyler sormak istiyorum bi arkadaşımın akrabası düşük yaşadığım için bi hocaya gitmem gerektiğini söyledi sübyan olabilirmiş dedi tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum ama gerçekten kafam karıştı doktor kan pıhtılaşması var diyo çevremdekiler farklı şeyler söyleyerek kafamı karıştırıyolar of of ne yapacam bilmiyorum sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?
kızlar kan pıhtılaşması bendede cıktı mthfr 667 ve factor v heterozigot mutasyon iğne olcak bidahaki gebeliğimde
kızlar ümmüsübyana inanmıyorum ben eskiden bebek ölümlerinin sebebi bilinmediğiiçin büyükler böyle bir cinin varlığına inanmışlar onun musallat oldugunu söylüoyrlar inanmayın dedim ya eskiden tıp böylemiydi
içerğinde felak nas ayetel kürsi ve kalm süresinin 51 ve52.ayetleri yazılıymış bu muskada zaten günlük hayatta okumamız gerekn dualar bunlar hem cinlerden hem nazarlardan korunmamız için
o yüzden bu duaları okumak muskadan bile daha faydalıdır
bugün arkadaşımın akrabası çok ısrar etti öyle cahil bir insan değilim beni yanlış anlamayın ama işte gel gör ki insan böyle bir acı yaşayınca ne ye yada kime inanacagını şaşaırıyo herekesde derdine bir derman arıyor ne yapacagımı bilmiyorum
Valla bende iki acı yaşayınca inandım bu işe ama tabi her zaman dua etmek daha faydalı bence de.. Birde ben şöyle düşünüyorum bu tarz şeyler psikolojik olarakta işe yarasa olumlu bence.. Sonuçta maksat umudunu yitirmemek..
vala bilmiyorum ama artık inancımızda ümidimizde tükenmek üzere yinede Allahtan ümit kesilmez
Canım lütfen umudunu yitirme pozitif düşün ki kötülükleri çekme üzerine her zaman iyi şeyler düşünmeye çalış.Bunları sana söylüyorum fakat ne kadar zor olduğunu ben de biliyorum.Zaman zaman ben de kapılıyorum umutsuzluğa ben de kaybettim 2 bebeğimi biliyorum çok zor sabır dilemekten başka bişey yapamıyorum..
evet ama neden biz demeden geçemiyorum hayatım boyunca içimdeki korkularla yaşayamam bakalım ne olacak iğne kullanıpta halen bebeğini kaybedenleri duydukça ümidim tükeniyo
Evet inan ben de aynı duygulara kapılıyorum şimdi gebe kalabilmek için uğraşıyorum gebe kaldıktan sonra da dünyaya getirmek için uğraşıcam hep korkularla maalesef evet ben de soruyorum neden ben ama bunun bir cevabı yok umutlanmaktan başka yapacak başka birşey de yok
haklısın benimle aynı zamanda evlenenlerin 2 şer tane çocukları var mahallemde hamile kalan bu aylarda bir çok arkadaşımvar hepsinin hamileliği sorunsuz gidiyor ben hamile kalmaktan bile korkuyorum ya buda öyle olursa diye sürekli ertliyorum ama korkularım gittikçe artıyor ne yapacam bilmiyorum
işten çıkıyorum canım çıkmak zorundayım yarın devam ederiz k.ib iyi akşamlar
haklısın benimle aynı zamanda evlenenlerin 2 şer tane çocukları var mahallemde hamile kalan bu aylarda bir çok arkadaşımvar hepsinin hamileliği sorunsuz gidiyor ben hamile kalmaktan bile korkuyorum ya buda öyle olursa diye sürekli ertliyorum ama korkularım gittikçe artıyor ne yapacam bilmiyorum
bugün arkadaşımın akrabası çok ısrar etti öyle cahil bir insan değilim beni yanlış anlamayın ama işte gel gör ki insan böyle bir acı yaşayınca ne ye yada kime inanacagını şaşaırıyo herekesde derdine bir derman arıyor ne yapacagımı bilmiyorum
Günaydın kızlar
ANKARA KARA TESLİM.. EŞİMLE ÇIKMIŞTIKM EVDEN YOLDA KAVŞAKTAN DÖNERKEN ARABA 360 DERECE DÖNDÜ ŞÜKÜR ARABA FALAN YOKTU ETRAFIMIZDA KAZA YAPMADIK. KORKTUM BİRAZ AMA.. ALLAH BETERLERİNDEN KORUSUN CÜMLEMİZİ. NEYSE METRO TAKSİ DERKEN GELDİM İŞYERİME.. ASLINDA İZİN ALMAK İSTİYORUM AMA İĞNEMİ KENDİM YAPAMIYORUM BEN.. BÜGÜN AKŞAM Bİ DENEYEYİM BARİ...
Canım ben de haşimatoluyum ama ben anti tpo testine baktırmıyorum.Serbest t4 ve tsh ma baktırıyorum.Nodülün varmı belki nodülle ilgili bir değerdir?
ben de haşimatolyum..ve anti tpo değerim seninkinden de yüksek
anti tpo değerleri değişse de bunu düznleyen bir tedavi şekli ya da ilaç yok
zaten endokrin uzmnları bu değere takılmıyorlar..çünkü yapacak bişey yok
önmli olan tsh ve hamile kaldıktan sonra özelikle serbest t4 değeridir
yalnız şunu duymuştum bazı dr. lar antikorları çok yuksek olanlara tüp bebek tedavisinde ara veriyorlar
ama senin değerin o kadar yüksek değil yani...bnm değerim 500 lerdeydi ve hamile kalabildim çok şükür
en yakın zamanda inş. sizde kalırsınız
sağlıcakla
Günaydın kızlar
ANKARA KARA TESLİM.. EŞİMLE ÇIKMIŞTIKM EVDEN YOLDA KAVŞAKTAN DÖNERKEN ARABA 360 DERECE DÖNDÜ ŞÜKÜR ARABA FALAN YOKTU ETRAFIMIZDA KAZA YAPMADIK. KORKTUM BİRAZ AMA.. ALLAH BETERLERİNDEN KORUSUN CÜMLEMİZİ. NEYSE METRO TAKSİ DERKEN GELDİM İŞYERİME.. ASLINDA İZİN ALMAK İSTİYORUM AMA İĞNEMİ KENDİM YAPAMIYORUM BEN.. BÜGÜN AKŞAM Bİ DENEYEYİM BARİ...
Oooo maşallah kızına nuraycimmayyy ne az kalmış öyle Şafak 12desene Rabbim sagliklica kucağına almayı öpüp ohhh kollamayı nasip etsinnn gelsin bakalım prensesimiz bizede yoll açılsın artık çok sevindim inanki çok zor günler geçirdin rahimdrki sorunlar seni cokk yordu tatlım yaa bizlerde riksliyiz ama seninki çok farliydi mutlu sonu coktan hakettin isim dusundunmu ??? Umarım sağlıklı ve rahat bı dogum gecirirsin ayy ne Çok konuştum ne yapım sanki ben doguracakmis gibi heyecan yaptimm
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:2 Şubat 2011 çarşamba)
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( 07.11. 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .... .Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem.............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .......Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya.............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah……………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3..........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss........................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh.....................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86.................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm..................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)..............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz………….... Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete…………….…..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………..….Ayşe Selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85……………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………… ..Kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede……………Kadir Mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben………………Zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi…………(erkek) 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim.......................... .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya........................…40 haftalık (erkek) minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
iraz*****........................40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806…………..(erkek) (04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan........................40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................Elif Su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk................................40 haftalık (kız) 27.08.2010 doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim........................40 haftalık arda kaan annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford............................38+3haftalı k( cansu bebek) genel anestezi ile doğum yaptı kızıda kendiside iyi allah yavrumuza uzun ömür versin
arikangul............................40 haftalık
baharçelik..........................39+6 haftalık12.10.2010 Çınar Efemiz 3500gr sezeryanla dünyaya geldi anneside kendiside çok iyi maşallah allah analı babalı büyütsün inş
zeynom_10........................salih
ufkummm………….……40 haftalık ( kız)
güzin75…………………39 haftalık(kız) 1 kasım da dünyaya geldi miniş kızımız annesinin nazlı kızı uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inş gözünaydın olsun güzincim
esra1984……………………….39 haftalık Begüm maşşallah kızına esracım allah ayırmasın sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum tebrikler
sonuyok...............................4 kasım 2010 da özlem bebek dünyaya geldi… hoşgeldin Özlem
canah..........................................40 haftalık(erkek) güzel haberlerini bekliyoruz
canderya…………….9 kasım 2010 minik oğluşumuz doğdu Poyraz Mustafa
büşra44.......................25 kasım 2010 Kayra bebek geldi...sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
asigul........................11 aralık 2010 oğluşumuz normal doğumla dünyaya geldi
mhtap...................güzel haberini bekliyoruz
sirius06.................güzel haberini bekliyoruz
ada41 ..................13 aralık 2010 epidural anestezi ile bebeğini dünyaya getirdi.
lidya......................17 aralık 2010 Katre bebiş dünyaya geldi.
sabrina22.............21 aralık 2010 oğluşumuz İbrahim Batı dünyaya geldi
1emine1...............21 aralık 2010 oğluşumuz Emre dünyaya geldi
gelevera...............1 ocak 2011 oğluşumuz Ahmet Bora 1 ay erken geldi ama şu an gayet sağlıklı annesi ve kendisi
misran.................14 ocak 2011 23:10 normal doğumla Misran Delal doğdu. hoşgeldin prenses
azdalar...............Doruk efe
pınar81...............güzel haberi bekliyoruz
esis....................güzel haberi bekliyoruz
sihirli esintiler.......güzel haberi bekliyoruz
gülüş27..............24 ocak 2011 umut deniz
aysude_mir.........28 ocak 2011 ipek
tüm annelerimizi ve bebeklerimizi Allah nazarlardan korusunnn
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*
denden………..….37 haftalık Güneş sıra sende canııııııııımmmm
nuray_dyn…………………...33 haftalık
tualina ……..……………..…29 haftalık
lalehan……………………….26 haftalık
eylül_den……………………25 haftalık (kız)
krishazel……………………..22 hftalık
essebe…………..…………….22 haftalık (erkek)
öyküm........................22 haftalık İdil Mira
wie…………………………….21 haftalık (kız)
edalı.06....................20 haftalık
lenutsa…………………………20 haftalık (kız)
yt2007........................20 haftalık
pamuksel...................17 haftalık
sıla8.........................16 haftalık
e_melis.....................15 haftalık (erkek)
erwasi.......................15 haftalık
nuryüzlü..................13 haftalık
azra3437.................12 haftalık
redmask...................11 haftalık
kadife......................11 haftalık
azra32.....................10 haftalık
06hacer07.................10 haftalık
ahtamara.................9 haftalık
nigar50.....................7 haftalık
fransiyum.................5 haftalık
progestan verdı tatlım 7+1 ınsallah cnm boyle yasayan yok dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?