Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sübyan olabilirmiş dedi tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum Gerçekten ben de ilk kez duyuyorum böyle bişeyi o ne demekmiş ki....

kızlar kan pıhtılaşması bendede cıktı mthfr 667 ve factor v heterozigot mutasyon iğne olcak bidahaki gebeliğimde
kızlar ümmüsübyana inanmıyorum ben eskiden bebek ölümlerinin sebebi bilinmediğiiçin büyükler böyle bir cinin varlığına inanmışlar onun musallat oldugunu söylüoyrlar inanmayın dedim ya eskiden tıp böylemiydi
içerğinde felak nas ayetel kürsi ve kalm süresinin 51 ve52.ayetleri yazılıymış bu muskada zaten günlük hayatta okumamız gerekn dualar bunlar hem cinlerden hem nazarlardan korunmamız için
o yüzden bu duaları okumak muskadan bile daha faydalıdır

Yarın Ankara da okullar tatil yupiii en az öğrenciler kadar seviniyorum tatile öğretmenimde :)))Bu arada kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar....

bugün arkadaşımın akrabası çok ısrar etti öyle cahil bir insan değilim beni yanlış anlamayın ama işte gel gör ki insan böyle bir acı yaşayınca ne ye yada kime inanacagını şaşaırıyo herekesde derdine bir derman arıyor ne yapacagımı bilmiyorum

Valla bende iki acı yaşayınca inandım bu işe ama tabi her zaman dua etmek daha faydalı bence de.. Birde ben şöyle düşünüyorum bu tarz şeyler psikolojik olarakta işe yarasa olumlu bence.. Sonuçta maksat umudunu yitirmemek..

vala bilmiyorum ama artık inancımızda ümidimizde tükenmek üzere yinede Allahtan ümit kesilmez

vala bilmiyorum ama artık inancımızda ümidimizde tükenmek üzere yinede Allahtan ümit kesilmez

Canım lütfen umudunu yitirme pozitif düşün ki kötülükleri çekme üzerine her zaman iyi şeyler düşünmeye çalış.Bunları sana söylüyorum fakat ne kadar zor olduğunu ben de biliyorum.Zaman zaman ben de kapılıyorum umutsuzluğa ben de kaybettim 2 bebeğimi biliyorum çok zor sabır dilemekten başka bişey yapamıyorum..

evet ama neden biz demeden geçemiyorum hayatım boyunca içimdeki korkularla yaşayamam bakalım ne olacak iğne kullanıpta halen bebeğini kaybedenleri duydukça ümidim tükeniyo

evet ama neden biz demeden geçemiyorum hayatım boyunca içimdeki korkularla yaşayamam bakalım ne olacak iğne kullanıpta halen bebeğini kaybedenleri duydukça ümidim tükeniyo

Evet inan ben de aynı duygulara kapılıyorum şimdi gebe kalabilmek için uğraşıyorum gebe kaldıktan sonra da dünyaya getirmek için uğraşıcam hep korkularla maalesef evet ben de soruyorum neden ben ama bunun bir cevabı yok umutlanmaktan başka yapacak başka birşey de yok

haklısın benimle aynı zamanda evlenenlerin 2 şer tane çocukları var mahallemde hamile kalan bu aylarda bir çok arkadaşımvar hepsinin hamileliği sorunsuz gidiyor ben hamile kalmaktan bile korkuyorum ya buda öyle olursa diye sürekli ertliyorum ama korkularım gittikçe artıyor ne yapacam bilmiyorum

işten çıkıyorum canım çıkmak zorundayım yarın devam ederiz k.ib iyi akşamlar

Evet en zoru da bu heralde benim arkadaşlarım ve çevremde bulunan kişiler arasında 40 yaşlarında problemsiz hamilelik geçiren ve bebeğini kucağına alan birçok kişi var

estagfrllah cnım ne demek bnm bebeğim büyüktü bi de 8 aylıktı düşünün
bilmemmi insan neye inanacağını şaşırır sen bol dua et cnm
zaten o muskada dediğim dualar var evinden cıkarken bolbol okursan inş. seni rabbim koruayacak.)

ayy evet ankara kara teslim..ulaşım çok zor..allah korusun kimse kaza yapmasın inş...yarın hastaneye gideceğim amniyosentez için nası gideceğiz bilmiyorum..dua edin arkadaşlar sonuçlar iyi çıksın...rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını en güzelini versin...

Canım ben de haşimatoluyum ama ben anti tpo testine baktırmıyorum.Serbest t4 ve tsh ma baktırıyorum.Nodülün varmı belki nodülle ilgili bir değerdir?

canım nodülüm yok ben 3 yaşından beri levatron kullanıyorum o yüzden nodülüm yok kuzum

canım benim bende korktum ya anti tpo dan valla kuzum evet tsh çok önemli benim şu anda 2.5 altında fakat 5 aydır hamiş kalamıyorum normalde 2 gebelik geçirdim ve ikiside düştü ve ben hamile olduğumu öğrendiğimde tsh değerim 11 re yükselmiş gördüm düşüklerim bundanda olabilir yada kan pıhtılaşması mthfz 1298 homozigotum bundanda düşmüş olabilir valla kuzum bende bunun için endokrine gitmeye karar verdim ama şimdi senin yazdığına görede bu anti tpo ya bişey yapılamıyosa o zaman gitmeminde bi anlamı yok zaten kadın doğum doktorum tsh kontrol ediyo t3 ve t4 dü tabi neyse hayırlısı canım inş. en kısa zamanda hamiş kalırım zaten 2 ay daha müddet tanıdı dr yoksa kist ameliyatı olucam mayısta bakalım dr kistten dolayı hamile kalamıyosun engelliyo dedi ama bilinmez tabi ayy çok konuştum canım saol yazdıkların için

ah canım benim kıyamam ben sana bende bugün valla perişan oldum ya bir an topikteki kızlar aklıma geldi hamiş olanlar inan dedim hamile olsam valal cocuğa bişey olurdu bugün o kadar çok yol yürüdümkü anlatamam ayağım kaydı kendimi sıktım ayy valla rabbim hamişlere yardım etsin kuzum bencede izin alda gitme bari yarın canım benim öpüyorum seni

saol canım benim. hepimiz zor hamilelikler geçiriyoruz. bu duaların hepimiz için gerçek olsun inşallah.kasıklarımda çok ağrı oluyor.bakalım şafak 12 mi yoksa daha da mı erken olacak bilemiyorum. bazen sanki ayın 20 sine kadar beklemez gibi geliyor. rabbim biliyor artık. ben beklemedeyim. tam teslimatla rabbime sığındım.hayırlısı için dua ediyorum sadece.isim olarak ta özge düşünüyoruz canım. siz isim düşündünüz mü??

kızlar yardım edin bilgisi olanlar

kan pıhtılaşması oldugumu öğrendiğimde hematolojiye yönlendirdiler bugün gittim dr hastalık hem var hem yok dio nasıl oluo anlamıorum hocamızın görmesi lazım en ii o bilir dio
yarın tekrar gidecem prof bakacak inşallah ii seyler söler

benimki faktör v leiden mutasyonu homozigot vild tip miş

homozigor hastasın demekmiş ama vild tip değilsin demekmiş...

meraba arkadaşlar
uzun bi süredir yazılarınızı takip edemiyordum,14 ekimde kızım hale aramıza katıldı şuan 4,5 aylık.
ben bazı sağlık problemleri yaşadım şuan çok iyiyiz.msjımı bu listenin altına yazıyorum çünkü bu listedeki arkadslarla çok paylaşımlarımız oldu en sıkıntılı günlerimde yanımdaydılar.şuan hepsine dua ediyorum
bebek bekleyen,dıleyen herkese allah yardım etsin

progestan verdı tatlım 7+1 ınsallah cnm boyle yasayan yok dımı

Günaydın,

sana cevap yazmıştım. okudun mu bilmiyorum..

aynı şeyler benimde başımdan geçiyor. yada geçti sanırım. lekelenmelerim bitti sayılır. dr.um kanama gözükmüyor, geçmiş dedi. çok şükür bebişde büyümüş. kalbi pıt pıt atıyor. Allah'ıma şükürler olsun....

darısı isteyen herkesin başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…