Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayyyy çok şükürrr 37 hafta geride kalmış... kız çok heyecanlandım birden... hadi sağlıkla inşallahh...

günaydın kızlar. bügunluk idari izinliyim. dışarı çıkılacak gibi değil burası.. Allah işi gücü olanlara yrdm etsin..

canım çok geçmiş olsun. iyi bi doktor bilgilendiriri inş. seni.. ben de faktör v leiden var.. tedavim iğne+corasprin ama hiç vild tip diye bişey duymadım..

canım Allah bi avazda kurtarsın. sağlıkla alırsın inş. bebişini.. özge çok güzel bi isimmm.

sağol canımın içi. bugün izinliyim. yarına Allah kerim.. kendine çok iyi bak taam mı?

canım dualrım seninle inş. sonuçlar çokk iyi çıkar

arabayı iyi kullanıyorum ama çok sinirli bir şöförüm:)))) hayt huyt yapıyorum yaylar beni çıkldırtıyor ya...şaka bir yana keyifli ya...ana pozitifliğiyle ilgili net bir şey söyleyemiyorlar..ilk zamanlar çok kafay taktım ama artık boşverrr diyorum...üzülünce düzelmiyor ki...biliyorsun 2.bebeğimi tedaviye rağmen kaybettim...anladım ki sadece tedavide yetmiyor:..bol bol dua etmek gerekiyor...şimdi sürekli dua ediyorum canım...bebiş çalışmalarına başladım evet..ama hala tık yok..ben dürtüklenmeden hamile kalamıyorum doktorum öyle diyor...klomen tedavisine başladım ama 2 aydır yumurta namına bir şey yok....napalım...şöyle düşünüyorum...eğer şimdi hamile kalırsam hamileliğimin son ayı proje teslimime denk geliyor..bundada bir hayır vardır diyorum..ama tabi tedaviye rağmen yumruta gelişmemesi biraz canımı sıkmıyor değil....evet topikte eskilerden kimse kalmamış...yeni arkadaşlar var...onlarda yeni yeni bu olayı anlamaya çalışıyorlar...ne zor bir süreçç..rabbim bizi korusun yardım etsin...çünkü bizi bizden iyi anlayan yok ne yazık ki...eskiden bebek düşünmüyon mu muhabbetleri vardı..eşim herkese fırça basınca...şimdi sormuyorlar ama...hepsi ikinci çocuk düşünüyorlar...onun planlarından bahsediyorlar yanımda...bende sessizce içimden dua ediyorum...allahım sen kıskandırma ya rabbim diyorum...böyle işte ping cim...

bebişimiz nasıl canım

canım sağolasın cmt anlıycaz inşallahh nası bebişimiz. şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür..

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım dualarımız seninle bol bol dinlen su iç maydonoz yeşilliklerden uzak dur ne kadar yıkasan da yine temiz olmuyolar hamilelikte sakıncası varmış dikat et kendine

hayirlisi olsun tatlim rabbim bir solukta kurtarsin evet hepimiz cok zor gunler geciriyoruz ama burada okudugum kadariyla aramizda senden baska boyle slklntilar yasayan olmadi eminim ozgen unutturacak sana bu gunleri artik bitti korkular stresler senin icin bak ne guzel artik kizinla birlikte guzel gunler seni bekliyorr ehh darisi da bize olsun bizde 26haftayi bitirmek uzereyiz tatlim insallah bizde 37 leri goruruz

bu arada safak 11 hadi bakalim ben bile cok heyecan yaptimseni dusenemiyorum belki de erken gelir özgemizz bize haber ett ayy ben catlarim yoksa tamam mi?bizde Azra dusunuyoruz tam kesin bisey yok ama oyle seviyoruz karnimi bizimki biraz zor oldugu icin buyuklerde pek karismak istemiyorlar isim konusunda bakalim hayirlisi

peki sen ilaclari ve igneyi ne zaman birakican detayli olarak anlatirsan sevinirim canimmm öptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…