saol canım benim. hepimiz zor hamilelikler geçiriyoruz. bu duaların hepimiz için gerçek olsun inşallah.kasıklarımda çok ağrı oluyor.bakalım şafak 12 mi yoksa daha da mı erken olacak bilemiyorum. bazen sanki ayın 20 sine kadar beklemez gibi geliyor. rabbim biliyor artık. ben beklemedeyim. tam teslimatla rabbime sığındım.hayırlısı için dua ediyorum sadece.isim olarak ta özge düşünüyoruz canım. siz isim düşündünüz mü??
kızlar yardım edin bilgisi olanlar
kan pıhtılaşması oldugumu öğrendiğimde hematolojiye yönlendirdiler bugün gittim dr hastalık hem var hem yok dio nasıl oluo anlamıorum hocamızın görmesi lazım en ii o bilir dio
yarın tekrar gidecem prof bakacak inşallah ii seyler söler
benimki faktör v leiden mutasyonu homozigot vild tip miş
homozigor hastasın demekmiş ama vild tip değilsin demekmiş...
canım Allah bi avazda kurtarsın. sağlıkla alırsın inş. bebişini.. özge çok güzel bi isimmm.saol canım benim. hepimiz zor hamilelikler geçiriyoruz. bu duaların hepimiz için gerçek olsun inşallah.kasıklarımda çok ağrı oluyor.bakalım şafak 12 mi yoksa daha da mı erken olacak bilemiyorum. bazen sanki ayın 20 sine kadar beklemez gibi geliyor. rabbim biliyor artık. ben beklemedeyim. tam teslimatla rabbime sığındım.hayırlısı için dua ediyorum sadece.isim olarak ta özge düşünüyoruz canım. siz isim düşündünüz mü??
ah canım benim kıyamam ben sana bende bugün valla perişan oldum ya bir an topikteki kızlar aklıma geldi hamiş olanlar inan dedim hamile olsam valal cocuğa bişey olurdu bugün o kadar çok yol yürüdümkü anlatamam ayağım kaydı kendimi sıktım ayy valla rabbim hamişlere yardım etsin kuzum bencede izin alda gitme bari yarın canım benim öpüyorum seni
canım dualrım seninle inş. sonuçlar çokk iyi çıkarayy evet ankara kara teslim..ulaşım çok zor..allah korusun kimse kaza yapmasın inş...yarın hastaneye gideceğim amniyosentez için nası gideceğiz bilmiyorum..dua edin arkadaşlar sonuçlar iyi çıksın...rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını en güzelini versin...
evet canım yeni nickimle daha mutluyummoralim arada bir yerlerde sürünsede genel olarak iyi :))ve dediğin gibi rahatsızlık tespit edildiğinde daha pozitif oluyorsun en azından bir yol olduğunu biliyorsun.. sen neler yapıyorsun araba kullanmayı öğrendin mi iyice içimizden bir trafik canavarı çıkmasın sonra bu arada yeniden başladın mı bebiş çalışmalarına ve bu ana pozitiflik ilaç ya da başka bir yöntemle kontrol altına alınamıyor mu? ayy ne çok sordum di mi eskilerden kimseler yok canım topik ıssız yenilerde bir görünüyor bir kayboluyor :)
tünaydın kader arkadaşlarım oralarda havalar nasıl izmir buz gibi :18::18::18:
Tünaydın canım burda da hava soğuk ve her yer bembeyaz ve hala kar yağıyor...
günaydın kızlar. bügunluk idari izinliyim. dışarı çıkılacak gibi değil burası.. Allah işi gücü olanlara yrdm etsin..
canım çok geçmiş olsun. iyi bi doktor bilgilendiriri inş. seni.. ben de faktör v leiden var.. tedavim iğne+corasprin ama hiç vild tip diye bişey duymadım..
canım Allah bi avazda kurtarsın. sağlıkla alırsın inş. bebişini.. özge çok güzel bi isimmm.
sağol canımın içi. bugün izinliyim. yarına Allah kerim.. kendine çok iyi bak taam mı?
canım dualrım seninle inş. sonuçlar çokk iyi çıkar
burda kuru soğuk var buarada nasılsın canım hayat nasıl gidiyor
Tşk edrm iyiyim evdeyim malum burd okullar tatil...Sen nasılsın?
bende iş yerindeyim iş güç uğraşıp duruyoruz dün söylenen lere kafayı taktım biraz inan sabaha kadar bir otarafa bir bu tarafa dönüp durdum facemi vereyim konuşuruz oznuriltertutmaz@hotmail.com tabi istersen
tabi çok sevinirim.
sen beni bulamazsan sen ver nben ekliyeyim gizlilik ayarlarından dolayı dışarı kapalı olabilir
bebişimiz nasıl canım
canım sağolasın cmt anlıycaz inşallahh nası bebişimiz. şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür..
Canım nesrin keçelioğlu yazarsan face de bulursun beni
yazdım çıkmadı tam olarak adresini ver bide öyle bakayım
neden çıkmadıki şaşırdım . esingul34@hotmail.com adresim
saol canım benim. hepimiz zor hamilelikler geçiriyoruz. bu duaların hepimiz için gerçek olsun inşallah.kasıklarımda çok ağrı oluyor.bakalım şafak 12 mi yoksa daha da mı erken olacak bilemiyorum. bazen sanki ayın 20 sine kadar beklemez gibi geliyor. rabbim biliyor artık. ben beklemedeyim. tam teslimatla rabbime sığındım.hayırlısı için dua ediyorum sadece.isim olarak ta özge düşünüyoruz canım. siz isim düşündünüz mü??
burdayım kuzumm bir yere gitmedim arada giriyorum topiğe:)) herşey yolunda şimdilik sen nasılsın, bebiş nasıl? canım yeniden üye olmadım sadece kullanici adimi değiştirdim..evet bundan sonra dualarr pingg adına hahaha şaka bir yana dualarında banada yer verdiğin için teşekkür ederim canım Allah razı olsun
cnm benım hamdolsun bebegım rabbıme emanet iyiyiz şükürler olsun
sorun bende hemoroıd hergun ısgence agrı sancı sorma herseyı denıyorum bol bol su ıcıyorum yok olmuyo olmuyor bakalım napıcaz daha 5 ay var sımdı kefıre basladım bakalım ıse yarıyacakmı kendım mayalıyorum ole işte
dua etmezmıyım cnm hepınıze edıyorum herkese rabbım gonlundekı muradını versın ıns
öptümm cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?