canım sağolasın cmt anlıycaz inşallahh nası bebişimiz. şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür..
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım dualarımız seninle bol bol dinlen su iç maydonoz yeşilliklerden uzak dur ne kadar yıkasan da yine temiz olmuyolar hamilelikte sakıncası varmış dikat et kendine
ahhh kuzumm ne gelmez cumartesiymis oylegunler gecmiyor bir turlu dimi???bizde dort gozle pazartesiyi bekliyoruz insallah guzel haberlerle doneriz gecen hafta yine benim sancim oldu insallah rahimde yine bi sorun cikmazz dua edin bana canimm
eksik olmayan kızlarrr... iyi ki varsınız.. benim en büyük destekçim sizlersiniz..
wiecim inş. sadece rahmin büyümesinden kaynaklanıyodur.. opuldun
saol canım. inşallah bizde sağlıkla sıhatle kucağımıza aldığımız günü görürüz. şu an için 36. hafta ile uyumluyuz , artık en riskli dönemleri atlattık. dr. artık ne zmana gelirse engellemeyiz doğumu diyor.ayyyy çok şükürrr 37 hafta geride kalmış... kız çok heyecanlandım birden... hadi sağlıkla inşallahh...
teşekkür ederim canım. inşallah adıyla çağırdığımız günleri de görür severiz kızımızı.sen nasılsın, nasıl gidiyor,tatil günlerinin tadını çıkar idnlen bol bol. son aylarda yatamıyor bile insan.günaydın kızlar. bügunluk idari izinliyim. dışarı çıkılacak gibi değil burası.. Allah işi gücü olanlara yrdm etsin..
canım Allah bi avazda kurtarsın. sağlıkla alırsın inş. bebişini.. özge çok güzel bi isimmm.
saol canım. evet benim durumum buradaki herkesten biraz daha farklıydı. benim kan pıhtılaşması dışında da osrunlarım vardı.coraspini bu hafta kestik. pazartesiden beri içimiyorum artık.yani 36 da kestik. önümüzdeki hafta da yani 37 de progetanı keseceğiz.iğneye doğuma kadar devam dedi. sadece son gün vurmazsın dedi.kansızlığım çıktığı için demiri günde iki kez şurup şeklinde aliyorum. doğuma kadar devam ona da.şimdilik durumlar böyle. dediğim gibi doğum başlamazsa ayın 20 sinde sezeryan olacak.bugün son tahlillerimi de yaptırdım acil durum için elinde olsun hepsi dedi doktorum.yani artık beklemedeyiz.azra da çok güzel isim.eğer kızınızı o şekilde seviyorsanız artık ismine aşina olmuştur değiştirmeyin bence.hayirlisi olsun tatlim rabbim bir solukta kurtarsin evet hepimiz cok zor gunler geciriyoruz ama burada okudugum kadariyla aramizda senden baska boyle slklntilar yasayan olmadi eminim ozgen unutturacak sana bu gunleri artik bitti korkular stresler senin icin bak ne guzel artik kizinla birlikte guzel gunler seni bekliyorr ehh darisi da bize olsun bizde 26haftayi bitirmek uzereyiz tatlim insallah bizde 37 leri goruruz
bu arada safak 11 hadi bakalim ben bile cok heyecan yaptimseni dusenemiyorum belki de erken gelir özgemizz bize haber ett ayy ben catlarim yoksa tamam mi?bizde Azra dusunuyoruz tam kesin bisey yok ama oyle seviyoruz karnimi bizimki biraz zor oldugu icin buyuklerde pek karismak istemiyorlar isim konusunda bakalim hayirlisi
peki sen ilaclari ve igneyi ne zaman birakican detayli olarak anlatirsan sevinirim canimmm öptum
günaydın kızlar. bügunluk idari izinliyim. dışarı çıkılacak gibi değil burası.. Allah işi gücü olanlara yrdm etsin..
canım çok geçmiş olsun. iyi bi doktor bilgilendiriri inş. seni.. ben de faktör v leiden var.. tedavim iğne+corasprin ama hiç vild tip diye bişey duymadım..
canım Allah bi avazda kurtarsın. sağlıkla alırsın inş. bebişini.. özge çok güzel bi isimmm.
sağol canımın içi. bugün izinliyim. yarına Allah kerim.. kendine çok iyi bak taam mı?
canım dualrım seninle inş. sonuçlar çokk iyi çıkar
canım cok şükür bugün ğrendim faktör v leiden mutasyonu heterezigot
p.tesi gitcem raporlu bir ilac verecekmiş hamile kalmadan kullanmaya başlıcakmışım birtek kromozom anormali testim kaldı inşallah temiz cıkar dua edin kızlar....allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
p.tesi gitcem raporlu bir ilac verecekmiş hamile kalmadan kullanmaya başlıcakmışım birtek kromozom anormali testim kaldı inşallah temiz cıkar dua edin kızlar....allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
canım bende merak ettim ne ilacıymış bize folik asitle aspirin verildi başka bişey verilmedi
öznurcum ümmüsübyanla ilgili mesajına cevap yazmıştım okudunmu
kesinlikle cehaletle suçlamıyorum bende düşündüm acaba ümmüsübyan varmı bende diye ve cok araştırdım ama şu sonuc vardım eskiden tıp ilmi gelişmediği için bebek ölümleri buna bağlanırmış şimdi ise bulunabiliyor ve o muskanın içeriğinde felak nas ayetelkürsi gibi bizi nazardan ve vesveseden koruyacak dualar var zaten onları okudukmu günkül bizi koruyor
umarım beni yanlış anlammaışsındır
yok canım yanlış anlarmıyım hiç ama gel gör cevremdeki insanlar kafamı karıştırıyolar bende kendime sığınacak bir liman arıyorum aslında ailmde böyle şeyler hiç duymadım ama eşimin arkadaşlarının hanmları muhakkak gidelim bi hocaya diyolar dı gel gör ki dün mahallede ki bir hocaya gittik onlarla kurandan bakıp sübyan olduunu iyi bir hocaya gidip boylama yaptırmamı söyledi yoksa bebeklerin hep böyle karnında ölür dedi aileme söylemedim söylesem çok kızarlar ne ye kime inanACAĞIMI ŞAŞIRDIM kafam daha da karıştı sakın beni cahil bir insan olarak görmeyin ama bi daha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum tedirginliğim.
yok canım yanlış anlarmıyım hiç ama gel gör cevremdeki insanlar kafamı karıştırıyolar bende kendime sığınacak bir liman arıyorum aslında ailmde böyle şeyler hiç duymadım ama eşimin arkadaşlarının hanmları muhakkak gidelim bi hocaya diyolar dı gel gör ki dün mahallede ki bir hocaya gittik onlarla kurandan bakıp sübyan olduunu iyi bir hocaya gidip boylama yaptırmamı söyledi yoksa bebeklerin hep böyle karnında ölür dedi aileme söylemedim söylesem çok kızarlar ne ye kime inanACAĞIMI ŞAŞIRDIM kafam daha da karıştı sakın beni cahil bir insan olarak görmeyin ama bi daha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum tedirginliğim.
MERHABA....BAK CANIM BUNUN CAHİLLİKLE ALAKASI YOK BENCE. ALLAHU TEALA KUR'AN DA 72 BİN ALEM YARATTIĞINI BİLDİRMİŞ. BÖYLE ÜÇ HARFLİLERİN VEYA BAŞKA YARATILARIN İNSANLARA ZARARI OLABİLİR. TABİKİ KESİN VARDIR YADA YOKTUR DİYEMEYİZ ÜMMÜ SÜBYANLA İLGİLİ. AMA SONUÇTA ÜZERİNDE TAŞIYABİLECEĞİN BİR DUA...ASLA ZARAR GELMEZ. SEN İŞİN TIP YÖNÜNÜDE UYGULA, DUAYI YAZDIR ONUDA TAŞI ÜZERİNDE....BİŞEYLERİN FAYDASI OLSUNDA, NASIL OLURSA OLSUN. BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. YANİ BEBEĞİM OLSUNDA MUSKAYIDA TAKIYORUM, HAMİLE KALIYIM CLEXAN DA KULLANICAM. VARSIN CAHİL DESİNLER BANA.... KİMSENİN NE DEDİĞİ UMRUMDA DEĞİL...BİDAHA ÖYLE Bİ ACI YAŞATMASINDA RABBİM...BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUMM
cehaletle neden suçlayayım seni hayatım bebek kaybı çok çok büyük bir travma seni çok ii anlıyorum
eğer ümmüsübyan ve muskası gercek olsaydı herkes hamile kalırkalmaz takardı ve hiçbirkimsenn bebeği ölmezdi
arkadaşım dua etmekten başka çaremiz yok Allaha zaten o mukanın içinde bildiğimiz dualar var
felak nas ayetelkürsi ve kalemsüresinin51.ve52.ayetleri var
onlar zaten nazar ayetleri için ferah olsun arkadaşım bidaha gebeoldugunda her sabah bunları oku koruyacak inş. seni
bnm hem eşimin ailesi hem kendi ailem hem eşim çok kızdı ama dediğin gibi insn kayıp yaşaınca neye ugradıgını şaşırıyor dua etmekten baska çaremiz yok tedbirlerimizi alalım önceden sağlıkla gelecek inş. bu kezhaklısın işim nedeniyle dışarı fazla çıkamıyorum ailem duyarsa çok kızarlar eşimde kızıyor böyle şeylere bakalım ne yapacağım
rabim kimseye ye böyle acılar yaşatmasın çok zor bizi bizden başkası anlamaz zaten ..
merhaba canım,yine çıkmadı msn neden ekledim davetiye gelir şimdi
benim bitane kızım var 10 yaşında
ondan sonra üç düşük yaşadım
kanda pıhtılaşma çıktı
bu gebeliğimde coraspin ve fragmin iğne kullanıyordum
ama bununda kalbi durmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?