merhaba ;geçmiş olsun,benimde 3 düşüğüm var yapılan testler de protein c yüksekliği dediler sonuç da 135 çıktı bana verdikleri ilaç folbiol,corasprin 2 aydır içiyorum hamile kalamıyorum,daha önceki hamileliklerim de bi sorun yşamadım acaba corasprin ve iğneleri hamile olduktan sonramı başaldın yine de allaha şükür et 1 tane de olsa evladın var allah bağışlasın :)))))))üzülme????
cnm sendeki mutasyonlar neler heterozigotmu homozigotmu
aslında bu pıhıtlaşma hemen hemen herkesde varmış ama kimilerinde sorun yapıyor malesef gebeliklerinde benm bebeğimde karnımda öldüğü için iğne yapılacak önlem amaçlı
çapa ya gittim derdimi anlattım bütün testler yapıldı a dan z ye kadar bana dedikleri protein c yüksekliği corasprin 100 mg verdi,folbiol verdi o kadar pazartesi günü tekrar çapa ya gidicem neden hamile kalamıyorum diye 28 günde adet gören insanım yumurtlama günümüde biliyorum ama olmadı he bide rahim filmi çektirdim birşey çıkmadı
yok canım yanlış anlarmıyım hiç ama gel gör cevremdeki insanlar kafamı karıştırıyolar bende kendime sığınacak bir liman arıyorum aslında ailmde böyle şeyler hiç duymadım ama eşimin arkadaşlarının hanmları muhakkak gidelim bi hocaya diyolar dı gel gör ki dün mahallede ki bir hocaya gittik onlarla kurandan bakıp sübyan olduunu iyi bir hocaya gidip boylama yaptırmamı söyledi yoksa bebeklerin hep böyle karnında ölür dedi aileme söylemedim söylesem çok kızarlar ne ye kime inanACAĞIMI ŞAŞIRDIM kafam daha da karıştı sakın beni cahil bir insan olarak görmeyin ama bi daha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum tedirginliğim.
ama iki ay daha cok erken ki sana tavsiyem stres yapma
bak ne güzel sorunun yok onu biliyorsun daha cok erken
işte bi önceki hamileliklerim hemen olmuştu şimdi kendi kendimi yiyiyorum neden diye ,hamile kaldığımda da aman bu sefer düşecekmi korkusu başlar bende hem hefes hem korku hepsini bi arada yasıyoruz hep stres ne olurdu hiç kimsenin böyle sorun ları olmasa.ALLAH HERKEZE Bİ TANE DE OLSA Bİ EVLAT NASİP ETSİN.....
işte bi önceki hamileliklerim hemen olmuştu şimdi kendi kendimi yiyiyorum neden diye ,hamile kaldığımda da aman bu sefer düşecekmi korkusu başlar bende hem hefes hem korku hepsini bi arada yasıyoruz hep stres ne olurdu hiç kimsenin böyle sorun ları olmasa.ALLAH HERKEZE Bİ TANE DE OLSA Bİ EVLAT NASİP ETSİN.....
yok canım yanlış anlarmıyım hiç ama gel gör cevremdeki insanlar kafamı karıştırıyolar bende kendime sığınacak bir liman arıyorum aslında ailmde böyle şeyler hiç duymadım ama eşimin arkadaşlarının hanmları muhakkak gidelim bi hocaya diyolar dı gel gör ki dün mahallede ki bir hocaya gittik onlarla kurandan bakıp sübyan olduunu iyi bir hocaya gidip boylama yaptırmamı söyledi yoksa bebeklerin hep böyle karnında ölür dedi aileme söylemedim söylesem çok kızarlar ne ye kime inanACAĞIMI ŞAŞIRDIM kafam daha da karıştı sakın beni cahil bir insan olarak görmeyin ama bi daha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum tedirginliğim.
cnm kaç kaybın var
2 düşük,1 kalbi durdu.ama hepsi tam 8 haftalık ken kaybettim
kuzucum naber msn de karşılaşamıyoruz merak etmiştim seni
uzun zamandırda girmiyorum buraya
banada aynı şeyi dediler kuzucum bi hocaya git muska yazdın
ben inanırım böyle şeylere
fırsatım olsa gidicem hemen ama burda tanıdıgım kimse yokki
bende felak nas okuyorum sürekli rabbim kabul etsin napalım
eşimde çok tepkili bu konulara
ama ilk fırsatta yapcam bunu
rabim bu gücü kaldırabilecek kullarına verir zaten daha geçenlerde komşum bana sen ikikere hamile kaldın bebeğin karnında öldü nasıl dayandın ben senin yerinde olsaydım kendimi eve kapatırdım maf olurdum ama ne yapabilirim çok üzüldüm çok sorunlar yaşadım antidepresyon ilaçları kullandım daha yeni yeni kendime geldim bize isyan etmek yakışmaz bunada şükür diyelim Allah daha beterinden korusun ben dışarda ki insanları çok kafama taktım ama anladım ki herkes iyigün dostu ve dosta düşmana karşı ayakta kalmayı öğrendim şükrederek bu halime de..
bende işten dolayı msn yi fazla açamıyorum bende bu konuyu eşime söyledim çok kızdı arkadaşlar çok ısrar ediyo bakalım ama duyduklarıma göre 500 felan tutuyomuş hayırlısı canım hepimize
ah canım bende sinir ilçları kullandım psikologlarda süründüm gitmediğim dr.kalmadı çok kafama taktım herkezi dr.bana ne dedi biliyormusun eşim de yanımdaydı sevmediğin ,hoşlanmadığın ,sana zarar gelecek kimseye gitme ve arama dedi ve ben böyle düzeldim.
cnm inş. 4.sü sağlıklıolacak peki tedavi uygulandımı son bebeğinde iğne filan
aynen bende öle ypıyorum seda sevmediğim hoşlanmadığım bana zarar vereck kim varsa hepsinden uzaklaştım valla böyle daha iyi oluyor
acmıyorum telefonları kimi kapıya gelse acmıyorum kapıyı
sözleri çok yaralıyor beni biz sana tebriğe gelecektik nasip de bu varmış ağırmı kaldırdın bebeğimi besleyemedin kendi derdimi bırakıp onların merakını gidermeye calışıyordum
Allahım ezanlar oknuyor şimdi bidaha acısını göstermesin hepimizin kucaklarını dolu etsin
yok canım cahillik hiç etrafım da akıl vercek insan yok ki millet 1 düşük yapıyo araştırma hastanesin de benim dr.3 tane den sonra araştırma yapıyor dedi ben de gitmedim .şimdi aklıma ne geldi biliyormusun hastanede bi kadın vardı 15 yıldır cocuğu olmuyormuş eşin de 1 tane bile sper yokmuş neyse ilaçlarla 1 tane de olsa sper bulmuşlar tüp bebekle enjekte ediyorlar 2 ay sonra bebek düşüyo kadının bi lafı vardı şükret hamile kalabiliyosun doğal yollarla bide adam da bu hastalık kadın hep ben hastayım demiş ah ah beterin beteri var...
aynen bende öle ypıyorum seda sevmediğim hoşlanmadığım bana zarar vereck kim varsa hepsinden uzaklaştım valla böyle daha iyi oluyor
acmıyorum telefonları kimi kapıya gelse acmıyorum kapıyı
sözleri çok yaralıyor beni biz sana tebriğe gelecektik nasip de bu varmış ağırmı kaldırdın bebeğimi besleyemedin kendi derdimi bırakıp onların merakını gidermeye calışıyordum
Allahım ezanlar oknuyor şimdi bidaha acısını göstermesin hepimizin kucaklarını dolu etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?