ne 500 mü hayır canım bu kesin sosyete hocasıdır.ben 20 tl ye yaptırdım onu da almayacaktı başımın sadakası olsun dedim içimden.
amin canım bu topik olmadan önce zanederdim ki bu acıları sadece ben çekiyorum yada bu sorunlar hep beni buluyor diye düşünmekten edemiyordum ama kader arkadaşlarım sizleri tanıdıktan sora inanaınki yaram azda olsa hafifledi sizlerle paylaştıkça bende çok şey çektim inanınki halende çekiyorum amayukarda Allah göryo herkesin derdi kendine göre büyüktür kimsenin derdini hafif görmeyecek kullardanız .
inanırmısın 5 vakit namaz kılıyorum allah kabul etsin ellerimi kollarımı açıyorum ağlıyor yalvarıyorum sadece kendime değil çocuk evlat isteyip yalvaranlar içinde neyse doğru söylüyon ezan okundu.
çok zor çok
aslında kadının dediği doğru eşime bir arkadaşı demişki siz şükrein yine olmuş ölmüş biz 14 senedir ugrasıytoruz yok yok tedaviler olumsuz
ya bilmiyorum ya ikiside zor tk tesellim cenette buluşacağız peki şuan herhangib ilaç filan kullanıymırusun ben sadece folik asit
Allahın izniyle gebe kalırsam bebeaspirini bide iğne kullancam
çok zor di mi öznur ama bu topiği baştan sona okudğmda coğu kişi hep kucağına almış bizlerde inş. onlardan olacağız
dediğim gibi bende sadece protein c yüksekliği var ref.aralığı 70-130 benim sonucum ise 135 çok da yüksek değil 2 ay öncesinden başladım corasprin ve folik asite günde 1 er tane ama duyduğuma göre bu sulandırıcı ilaçlar kanı cıvık da yapabiliyor tekrar düşük ve hamile kalmada zorlaya biliyor
merhaba kızlar
bugün idari izin uzatılmış. Ankara'da öğleden sonra eve geldim.. dinleniyorum.. yazdıklarınızı okudukça hepimizin aynı yollardan geçtiğini görüp şaşırıyorum.. biz de kucağına bebişini sağlıkla alanlardan oluruz inşallahh.
arkadaşlar bana da neler söylediler.. kürtaj nası bi duygu diyen de oldu ne çabuk toparlanmışsın hayret diyen de.. üzüldüğümde 2 aylık bebek içinde canlanmamış niye üzülüyosun demeler vs. hepsini düşüncesizliğe verdim. çevremi daralttım. kimseye doğru dürüst bişey anlatmıyorum..
burda aradığım desteği buldum. şunu gördüm damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.. gerçi biz anlayış da istemiyoruz artık üzmesinler yeter...
işte bi önceki hamileliklerim hemen olmuştu şimdi kendi kendimi yiyiyorum neden diye ,hamile kaldığımda da aman bu sefer düşecekmi korkusu başlar bende hem hefes hem korku hepsini bi arada yasıyoruz hep stres ne olurdu hiç kimsenin böyle sorun ları olmasa.ALLAH HERKEZE Bİ TANE DE OLSA Bİ EVLAT NASİP ETSİN.....
dediğim gibi bende sadece protein c yüksekliği var ref.aralığı 70-130 benim sonucum ise 135 çok da yüksek değil 2 ay öncesinden başladım corasprin ve folik asite günde 1 er tane ama duyduğuma göre bu sulandırıcı ilaçlar kanı cıvık da yapabiliyor tekrar düşük ve hamile kalmada zorlaya biliyor
çok zor çok
aslında kadının dediği doğru eşime bir arkadaşı demişki siz şükrein yine olmuş ölmüş biz 14 senedir ugrasıytoruz yok yok tedaviler olumsuz
ya bilmiyorum ya ikiside zor tk tesellim cenette buluşacağız peki şuan herhangib ilaç filan kullanıymırusun ben sadece folik asit
Allahın izniyle gebe kalırsam bebeaspirini bide iğne kullancam
canım dr.sana asprini başla demedimi ha iğneyi biliyorm hamile olduğunu anlayınca başlıyon da asprini merak ettim çünkü benim dr. hemen başla dedi
kan fazla sulandıgında düşük ihtimalini duydum ama hamile kalmayı zprlaştırdıgını ilk kez duydum üçüncüsü kürtaj olmuş anladıgım kadaryla kürtajdan dolayı rahmin tam toparlanamadıgından da kalamamış olabilirsin inş.toparlandıgında geliverecek miniğin stres yapma derim
sedacım içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum. ama 2 ay çok erken bi süre.. stres yapmamaya çalış. benim de 2 kez 8.haftada kalp atışı alınmadığı için kayıplarım oldu.. ilk hamileliklerim, ilk ve ikinci denemede olmuştu. ama sonra hemen hamile kalamadım nisanda kürtaj olmuştum 3 ay korundum kasımda hamile kaldım. yaşım 32 olunca daha da tedirgin daha da husursuzdum.. çok şükür aralıkta çift çizgiyi gördüm. 4. aya gelmeme rağmen inan bi rahat nefes alamadım. acabalarla gün geçiriyrm. bu korku stresi minimuma indirdim sadece.. bu kaderimiz, bu dünyada böyle imtihan ediliyoruz diye düşünüyrm. Allah beterinden korusun. allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsinn..
işte kan pıhtılaşçak ki bebek olsun kan cıvık olunca da olmuyormuş duydum dr. dan 3.kalbi durdu diyerleri kanamalı düşük.
Doktorum bana coraspirin,folik plus,b vitamini ve çinko hapı verdi 3 ay bunları kullandıktan sonra hamile kalıcam.Kalıncada iğneye başlıycaz..Size sorum iğne yaptığınız haldee gebelik kaybınız oldumu?
merhaba kızlar
bugün idari izin uzatılmış. Ankara'da öğleden sonra eve geldim.. dinleniyorum.. yazdıklarınızı okudukça hepimizin aynı yollardan geçtiğini görüp şaşırıyorum.. biz de kucağına bebişini sağlıkla alanlardan oluruz inşallahh.
arkadaşlar bana da neler söylediler.. kürtaj nası bi duygu diyen de oldu ne çabuk toparlanmışsın hayret diyen de.. üzüldüğümde 2 aylık bebek içinde canlanmamış niye üzülüyosun demeler vs. hepsini düşüncesizliğe verdim. çevremi daralttım. kimseye doğru dürüst bişey anlatmıyorum..
burda aradığım desteği buldum. şunu gördüm damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.. gerçi biz anlayış da istemiyoruz artık üzmesinler yeter...
ilk kez duydum bakalım daha neler öğreneceğiz:)bebeğimi kaybettikten sonra o kadar şey öğrendimki
MERHABA....BAK CANIM BUNUN CAHİLLİKLE ALAKASI YOK BENCE. ALLAHU TEALA KUR'AN DA 72 BİN ALEM YARATTIĞINI BİLDİRMİŞ. BÖYLE ÜÇ HARFLİLERİN VEYA BAŞKA YARATILARIN İNSANLARA ZARARI OLABİLİR. TABİKİ KESİN VARDIR YADA YOKTUR DİYEMEYİZ ÜMMÜ SÜBYANLA İLGİLİ. AMA SONUÇTA ÜZERİNDE TAŞIYABİLECEĞİN BİR DUA...ASLA ZARAR GELMEZ. SEN İŞİN TIP YÖNÜNÜDE UYGULA, DUAYI YAZDIR ONUDA TAŞI ÜZERİNDE....BİŞEYLERİN FAYDASI OLSUNDA, NASIL OLURSA OLSUN. BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. YANİ BEBEĞİM OLSUNDA MUSKAYIDA TAKIYORUM, HAMİLE KALIYIM CLEXAN DA KULLANICAM. VARSIN CAHİL DESİNLER BANA.... KİMSENİN NE DEDİĞİ UMRUMDA DEĞİL...BİDAHA ÖYLE Bİ ACI YAŞATMASINDA RABBİM...BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?