Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ne 500 mü hayır canım bu kesin sosyete hocasıdır.ben 20 tl ye yaptırdım onu da almayacaktı başımın sadakası olsun dedim içimden.

bi tanıdık yaprırmış bu kadar tuttuğunu söyledi eger senide oraya götürsek okadar verirsin dedi ben de onlardan duyduğumu yazıyorum ama tam olarak ta bilmiyorum. canım

çok zor di mi öznur ama bu topiği baştan sona okudğmda coğu kişi hep kucağına almış bizlerde inş. onlardan olacağız

merhaba kızlar

bugün idari izin uzatılmış. Ankara'da öğleden sonra eve geldim.. dinleniyorum.. yazdıklarınızı okudukça hepimizin aynı yollardan geçtiğini görüp şaşırıyorum.. biz de kucağına bebişini sağlıkla alanlardan oluruz inşallahh.

arkadaşlar bana da neler söylediler.. kürtaj nası bi duygu diyen de oldu ne çabuk toparlanmışsın hayret diyen de.. üzüldüğümde 2 aylık bebek içinde canlanmamış niye üzülüyosun demeler vs. hepsini düşüncesizliğe verdim. çevremi daralttım. kimseye doğru dürüst bişey anlatmıyorum..

burda aradığım desteği buldum. şunu gördüm damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.. gerçi biz anlayış da istemiyoruz artık üzmesinler yeter...

dediğim gibi bende sadece protein c yüksekliği var ref.aralığı 70-130 benim sonucum ise 135 çok da yüksek değil 2 ay öncesinden başladım corasprin ve folik asite günde 1 er tane ama duyduğuma göre bu sulandırıcı ilaçlar kanı cıvık da yapabiliyor tekrar düşük ve hamile kalmada zorlaya biliyor

çok zor di mi öznur ama bu topiği baştan sona okudğmda coğu kişi hep kucağına almış bizlerde inş. onlardan olacağız

evetcanım bana bi arkadaş tavsiye etmişti topiği kaydolduktan sonra gördüm ki hemen hemen herkezle aynı duyguları yasıyoruz şimdi hamile kalan kucagına çocuğunu alan bi çok arkadaşımız var onlar bizim tek teselimiz Allah herkese annelik duygusunu tattırsın 6 yıl oldu ilk bebeyim yasasaydı 3 yasında olacaktı şimdi bakıyorum benimle aynı zamanda hamile kalanlar çocuklarının ellerinde tutup gezdiriyolar benim elimde kucagım da boş ama yine de şükrediyorum biz Allahın kötü kulları değiliz elbett bi gün bizimde yüzümüzü güldürecek yaradanım

acaba bende diyorum 2 aydır bu yüzdenmi hamile kalamıyorum

canımsın inan tam içimden sen geçtin mesajını bir anda sayfada gördüm bizim tek ümidimiz senin gibi bebiş bekleyen kader arkadaşlarımız her yastığa basımızı koyduğumuzda dualarımızı eksik etmiyoruz sizler bizim umudumusunuz.

sedacım içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum. ama 2 ay çok erken bi süre.. stres yapmamaya çalış. benim de 2 kez 8.haftada kalp atışı alınmadığı için kayıplarım oldu.. ilk hamileliklerim, ilk ve ikinci denemede olmuştu. ama sonra hemen hamile kalamadım nisanda kürtaj olmuştum 3 ay korundum kasımda hamile kaldım. yaşım 32 olunca daha da tedirgin daha da husursuzdum.. çok şükür aralıkta çift çizgiyi gördüm. 4. aya gelmeme rağmen inan bi rahat nefes alamadım. acabalarla gün geçiriyrm. bu korku stresi minimuma indirdim sadece.. bu kaderimiz, bu dünyada böyle imtihan ediliyoruz diye düşünüyrm. Allah beterinden korusun. allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsinn..

Son düzenleme:

kan fazla sulandıgında düşük ihtimalini duydum ama hamile kalmayı zprlaştırdıgını ilk kez duydum üçüncüsü kürtaj olmuş anladıgım kadaryla kürtajdan dolayı rahmin tam toparlanamadıgından da kalamamış olabilirsin inş.toparlandıgında geliverecek miniğin stres yapma derim

Doktorum bana coraspirin,folik plus,b vitamini ve çinko hapı verdi 3 ay bunları kullandıktan sonra hamile kalıcam.Kalıncada iğneye başlıycaz..Size sorum iğne yaptığınız haldee gebelik kaybınız oldumu?

canım dr.sana asprini başla demedimi ha iğneyi biliyorm hamile olduğunu anlayınca başlıyon da asprini merak ettim çünkü benim dr. hemen başla dedi

canım dr.sana asprini başla demedimi ha iğneyi biliyorm hamile olduğunu anlayınca başlıyon da asprini merak ettim çünkü benim dr. hemen başla dedi

cnm bnm kaybım kan pıhtılaşması değildi 36.haftaya kadar gelmiştik ama nasip değilmiş
karnımda öldüğü için önlem amaçlı olarak iğne ve aspirin kullancam bebeğe zararı değil akisen yararı olur dedi dr um pıhtlaşmadan dolayı olsaydı o haftaya kadar gelemezdi
kısacası karnımda öldüğü için kullanıcam heterozgiot mutant zaten insanların genelinde bulunan pıhtılaşma türü

işte kan pıhtılaşçak ki bebek olsun kan cıvık olunca da olmuyormuş duydum dr. dan 3.kalbi durdu diyerleri kanamalı düşük.

canım benim ben hep dediğim zaman hamile kaldım ya şimdi 2 aydır olmayınca insan ister istemez yapıyor işte stres bi insan tez canlı olunca bazen diyorumda nasıl 9 ay sabır ediyo bu kadınlar allah da sabrını veriyor.Allah seni sağlıklı bi evlada hayırlı bi evlada kAvuştursun CÜMLEMİZİ.....AMİNNNN...

Doktorum bana coraspirin,folik plus,b vitamini ve çinko hapı verdi 3 ay bunları kullandıktan sonra hamile kalıcam.Kalıncada iğneye başlıycaz..Size sorum iğne yaptığınız haldee gebelik kaybınız oldumu?

Benim oldu canım iğneye rağmen 8 haftalık kalbi durmuştu.Bazen tıp yetersiz kalıyor.Doktorumda şaşırdı nasıl oldu diye yiyecek ekmeği yokmuş demekki allahım hakkımızda hayırlısını versin.

ahh kuzum bosver ogunleri hatirlayip kendini yipratma banada cok sey soyledilerr ben acimin derdindeyim kadin gelip bana "neee yapptinn bunudami dusurdunn" demezmi ayy nasil sinir oluyorum sayelerinde hamileligimi karnim buyumeye basladigini gorunce soyledim bi agiz tadiyla cift cizgiyi gorup sarilamadim telefona bi sevincle benn hamileyimm diyemedim anneme de dahi ama cok sukur annem simdiden ormeye bassladi yelekler patikler
ayy bak gecenlerde bir kadin gordum karnima bakmis diyokii "ayy aferin hadi kiz bunu düsürmemissin"ahh ahh o an sarilacaktim girtlagina ama buyuk iste ne yaparsin

canimm birazdan seker icin kan vermeye gidicem insallah bide seker felan cikmazz nasil tedirginim anlatamam dua et benim icin:18::18::18:

ilk kez duydum bakalım daha neler öğreneceğiz:)bebeğimi kaybettikten sonra o kadar şey öğrendimki

canım ben istanbul da yaşıyorum burada yenimahalle doğum evi var diğer hamileliklerimde o hastanenin başhekim dr una gittim şimdi emekli olmuş ama özel yeri var uzmanlığını tekrarlayan düşükler anne karnında ölen bebekler üzerine çalışmalar yapmış internet sitesinde başarılı makaleleri var bide oğluda var aynı branş dan baba oğul başarılı bi dr. yaptırdım bütün testleri götürdüm kan pıhtılaşması dedi oda ama yüksekliğin değil ,eksikliğin önem taşıdığını söyledi sonra iç hastalıkları hematolojı dr a sordum oda aynısını söyledi işte herkez bir şey söylüyor

Arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum bende böyle şeylere hiç inanmazdım ama yaşadıklarım bana inandırdı. Keza benim kuzenim 17 sene boyunca uğraştı,eşi ameliyat oldu, 8 kez tüp bebek denediler bebekleri olmadı ama bu muskadan sonra yine tüp bebek denedi ve bu sefer tuttu... İkiz kızları var.. Belki de psikolojik bir etkisi vardır ama bence işe yarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…