Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Doktorum bana coraspirin,folik plus,b vitamini ve çinko hapı verdi 3 ay bunları kullandıktan sonra hamile kalıcam.Kalıncada iğneye başlıycaz..Size sorum iğne yaptığınız haldee gebelik kaybınız oldumu?

evet neyazıkkı benım oldu ığne oldum ama ne yazıkkı bebegım 9 haftada öldü

hetezıgot mutasyum ınsanların genelınde bulunmuyo bu genetıkle ılgılı bır rahatsızlık tedavısı ıse kan sulandırcı ığne kullanmak gebelıkte çok onemlı

hetezıgot mutasyum ınsanların genelınde bulunmuyo bu genetıkle ılgılı bır rahatsızlık tedavısı ıse kan sulandırcı ığne kullanmak gebelıkte çok onemlı

bizim genetikçi bize gerek yok hatta kullanmayın heterozigot mutant herkes de bulunabilemn bir tür demişti
iğnelerle kan fazla sulanabilir düşük olabilir demişti Allahım sen koru
dr mla konuştum önlem amaçlı kullancaz korkma ben garantisini veriyorum dedi hayırlısyla inş. sağlıklı olur Rabbim verirde

bi tanıdık yaprırmış bu kadar tuttuğunu söyledi eger senide oraya götürsek okadar verirsin dedi ben de onlardan duyduğumu yazıyorum ama tam olarak ta bilmiyorum. canım

yanlış anlamayn amayaa 500 de ne yazacagı muska 2-3 dua yanı soyulmayın bole hılebazlara
subyana ınanıyorum benım dayımında muskadan sonra olsu cocugu bıde amelıyat olmustu once tıp sonra dua rabbım evlat verdı
bu muskada hangı duaların oldugunu ogrenıp netten bulup küçültüp üzerınızde tasıyabılırsınız bence

yada baska hoca bulun bu ıslerı hayır ıcın yapanda var bılıyoruz yanı
sizde kesın subyan var dedılermı ?
rabbım yardım etsın tez zamanda muradınızı versın hayırlısıyla

merhabalar benimde p.tesi kontrolüm vardı bebiğimde gelişme olarak bir sorun yok ama benim kan akşımda problem çıktı. buda hem beni hem doktorumu tedirgin etti. seni de korumak adına kan sulandırıcı iğne başlayalım dedi. ama ne kadar faydası olur bilemiyorum dedi ben 24+4 oldum. ama doktora kaçlık kullanayım dedim aslında farketmez dedi düşük başla dedi. innohep 0.45 lik kullanmaya başladım.biraz geç başladık çünkü benim daha önceden düşüğüm vs hiçbişeyim olmamıştı sadece kan akımımdaki problemden dolayı genetik test yapıldı.heterezigort mutasyonlarım çıktı. daha fazla kontrol altında tutacapız seni dedi 2 hafta da 1 kontrole gideceğim artık.eşim yapıyor iğnelerimi ama karnım o kadar sert ki zor oluyor vurulması bunun bi vurulma taktiği falan var mı nasıl yapılıyor benim bi bilgim yok dr. çok fazla açıklamadı doğrusu.çok moralim bozuk kızlar bu kadar haftadır oğlumlayım 24 hafta bitti Allahım acı yaşatmaz inşallah

canım bilmiorum ismini sölemedi ama bende sormadım belki folik asit tir.
ana farklı bişey verirse mutlaka yazarım size...

tamam canım yazarım tabiki....

Canım bende seni merak ediyordum başladın mı iğnelere diye.. Bence hayırlısı olmuş iyi ki başlamışsın.. Ama illa karnından yapmak zorunda değilsin iğneleri, bacağından ya da kolundan da yapabilirisin.. Hemşireye sor bence onlar güzelce öğretiyor yada bir sağlık ocağına sor.. Allah yardımcın olsun.. Ben hala karnımdan yapıyorum ama baya bir kasık tarafından yapıyorum..

saol canım benim evet başladık nihayet iğnelere kan akışım normal değil canım buda pıhtılaşmaya yatkınlıktan kaynaklanıyor.doktor kendisi söyledi ama moralim inanının çok bozuk günlerdir ağlıyorum. ama iyiki iğneleri verdi onları da vermeseydi daha çok moralim bozlurdu.şimdi hiç olmazsa bişeyler yapıyorum bebeğim için.şuan 24 haftayı devirdik. doktor çok şaşırdı kan akışı ile ilgili problemi olan hamilelerde bebekte büyüme görülmez ama bi önceki haftaya göre gelişimi gayet ii kilo alımıda iimiş maaşallah ama yarın için bişey söyleyemem dedi benim yıkıldığım nokta bu kan akışın bir anda kesilirse bebeği kaybedebiliriz dedi. onun için artık daha sık kontrol edilecek her 2 haftada bir kontrol olacağım.bebeğin durumuna bakılacak ona göre oğlumuda riske atmadan beni de tehlikeye sokmadan bebeğimi alacaklar çok üzülüyorum hem de çok moralim çok bozuk ağlamktan kahroldun. Allahım ne olursun kötü şeyler yaşatma bize. ne olursun dua edin bize. benim oğlum dualarla yaşıyor ben buna inanıyorum doktor bile şaşırdı. ama ben yinede tedirginim biraz kıpırdamasın mahvoluyorum.

GÜNAYDIN KIZLAR ... HAYIRLI CUMALAR

SAĞOL CANIMM. BEN DE HEP SİZLERE DUA EDİYORUM.. ÇOK YAKINDA SİZ DE UMUT LİSTESİNİNE GİRECEKSİNİZ YÜREKTEN İNANIYORUM

SAĞOLUN KIZLAR EKSİK OLAMAYIN. BEN DE HEP SİZLERE DUA EDİYORUM.. ÇOK YAKINDA SİZ DE UMUT LİSTESİNİNE GİRECEKSİNİZ YÜREKTEN İNANIYORUM

TATLIM YENİ GÖRDÜM YAZINI .. UMARIM İYİ SONUÇ ÇIKAR.... HAKLISIN GEÇMİŞE PERDE ÇEKİP GÜÇLÜ OLMAK LAZIM.. ÇOK OPULDUN CANIMMM

CANIM OYKUM DE YAZMIŞ KOL VE BACAKTAN DA YAPILABİLİR.. KOCAMAN OLMUŞ OĞLUŞUN STRESE GİRME OLUR MU.. SEN ELİNDEN GELENİ YAPIYOSUN İĞNEYE DE BAİLAMIŞSIN.. aLLAHA EMANET OLSUN YAVRUN.. ALLAH KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZI DA GÖSTERSİN

Herkese hayırlı cumalar kızlar...allah tüm dileklerimizi böyle bir günde kabul eder inşallah....

evet neyazıkkı benım oldu ığne oldum ama ne yazıkkı bebegım 9 haftada öldü
Geçmiş olsun. Sorun bellimi peki canım?
Bende okutturdum bendede çıktı bu olay.
Benim oldu canım iğneye rağmen 8 haftalık kalbi durmuştu.Bazen tıp yetersiz kalıyor.Doktorumda şaşırdı nasıl oldu diye yiyecek ekmeği yokmuş demekki allahım hakkımızda hayırlısını versin.
Geçmiş olsun tatlım.Ne yapacağını şaşırıyor insan değil mi?

Katılıyorum canım.Benim de 2 tane karnımda öldü.1 düşük..
Şuan coraspirin,folik asit,çinko hapı ve b vitamini kullanıyorum.Hamile kalınca clexane başlıycam.Ve ayrıca hocaya gittim.Keşke demek istemiyorum artık.Dua yazdı üzerimde taşıyorum belime ip bağladı.Doğuma kadar çıkmıycak.Biz elimizden geleni yapalım. ALLAH nasip ederse olur demekten başka bir şansımız yok.

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:9 mart 2011 çarşamba)

celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( 07.11. 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .... .Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem.............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .......Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya.............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah……………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3..........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss........................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh.....................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86.................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm..................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)..............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz………….... Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete…………….…..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………..….Ayşe Selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85……………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………… ..Kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede……………Kadir Mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben………………Zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi…………(erkek) 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim.......................... .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya........................…40 haftalık (erkek) minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
iraz*****........................40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806…………..(erkek) (04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan........................40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................Elif Su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk................................40 haftalık (kız) 27.08.2010 doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim........................40 haftalık arda kaan annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford............................38+3haftalı k( cansu bebek) genel anestezi ile doğum yaptı kızıda kendiside iyi allah yavrumuza uzun ömür versin
arikangul............................40 haftalık
baharçelik..........................39+6 haftalık12.10.2010 Çınar Efemiz 3500gr sezeryanla dünyaya geldi anneside kendiside çok iyi maşallah allah analı babalı büyütsün inş
zeynom_10........................salih
ufkummm………….……14 EKİM 2010 HALE
güzin75…………………39 haftalık(kız) 1 kasım da dünyaya geldi miniş kızımız annesinin nazlı kızı uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inş gözünaydın olsun güzincim
esra1984……………………….39 haftalık Begüm maşşallah kızına esracım allah ayırmasın sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum tebrikler
sonuyok...............................4 kasım 2010 da özlem bebek dünyaya geldi… hoşgeldin Özlem
canah..........................................40 haftalık(erkek) güzel haberlerini bekliyoruz
canderya…………….9 kasım 2010 minik oğluşumuz doğdu Poyraz Mustafa
büşra44.......................25 kasım 2010 Kayra bebek geldi...sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
asigul........................11 aralık 2010 oğluşumuz normal doğumla dünyaya geldi
mhtap...................güzel haberini bekliyoruz
sirius06.................güzel haberini bekliyoruz
ada41 ..................13 aralık 2010 epidural anestezi ile bebeğini dünyaya getirdi.
lidya......................17 aralık 2010 Katre bebiş dünyaya geldi.
sabrina22.............21 aralık 2010 oğluşumuz İbrahim Batı dünyaya geldi
1emine1...............21 aralık 2010 oğluşumuz Emre dünyaya geldi
gelevera...............1 ocak 2011 oğluşumuz Ahmet Bora 1 ay erken geldi ama şu an gayet sağlıklı annesi ve kendisi
misran.................14 ocak 2011 23:10 normal doğumla Misran Delal doğdu. hoşgeldin prenses
azdalar...............Doruk efe
pınar81...............güzel haberi bekliyoruz
esis....................güzel haberi bekliyoruz
sihirli esintiler.......güzel haberi bekliyoruz
gülüş27..............24 ocak 2011 umut deniz
aysude_mir.........28 ocak 2011 ipek
denden..................15 şubat 2011 Elif Güneş

tüm annelerimizi ve bebeklerimizi Allah nazarlardan korusunnn

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

nuray_dyn…………………...38 haftalık sıra sizde canım...:) ne zorluklar yaşadığını biliyoruz rabbim sağsalim kucağına almak nasip etsin
tualina ……..……………..…34 haftalık
lalehan……………………….31 haftalık
eylül_den……………………30 haftalık (kız)
krishazel……………………..27 hftalık
essebe…………..…………….27 haftalık (erkek)
öyküm........................27 haftalık İdil Mira
wie…………………………….26 haftalık (kız)
edalı.06....................25 haftalık (kız)
lenutsa…………………………24 haftalık (kız)
yt2007........................25 haftalık
pamuksel...................22 haftalık
sıla8.........................21 haftalık
e_melis.....................20 haftalık (erkek)
erwasi.......................20 haftalık
nuryüzlü..................18 haftalık
azra3437.................17 haftalık(erkek)
redmask...................16 haftalık
kadife......................16 haftalık
azra32.....................15 haftalık
06hacer07.................15 haftalık
ahtamara.................14 haftalık
fransiyum.................10 haftalık
mariecurie................10 haftalık
yasam_m...................10 haftalık
concarnation..............7 haftalık
limburg1985..................4 haftalık
celen35........................4 haftalık

listede düzenlemeler için özelden msj atarsanız sevinirim..:)

canım ellerine sağlık.. yeni hamişlerimiz de katılmış aramıza maşallah.. bizler allahın izniyle üst sıralara çıkarken isteyen bütün arkadaşlarımız da eklenir , listemiz çığ gibi büyür...

Son düzenleme:

canimm seni okadar cok merak ediyodum ki yani numaran felan olsa ariycaktim patertesi haber etmeyince cok merak ettim lutfen umutsuzluga kapilma sen uzuldugun zaman minik yavrunda uzuluyor buda bir gercek canimm lutfen pozitif olmaya gayret etbak ignelere de baslamissin ben inaniyorumki bi faydasi olacaktir hayirlisiyla sag saglim alacaksin kucagina insallah bizlerde dua edelim sana korkma canim benim

evet canım yaaa celen 35 listemizin en başında cemre diye bir kızı var şimdi ikinci bebe ye hamilee....
bundan daha büyük umut olamaz hepimiz için herkes için çooook mutlu oldum.

evet canım yaaa celen 35 listemizin en başında cemre diye bir kızı var şimdi ikinci bebe ye hamilee....
bundan daha büyük umut olamaz hepimiz için herkes için çooook mutlu oldum.

ayy öle mi süperrrrrr ..... buarada avatarını değiştirmişin uğur getirsin canım sana....

evet coraspin ve iğneye hamile olduğumu anlayınca hemen başladık
benim tahlil sonuçlarımda aşagıdaki sonuçlar çıktı
MTHFR 1298 HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANDI.
MTHFR 677 HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…