Doktorum bana coraspirin,folik plus,b vitamini ve çinko hapı verdi 3 ay bunları kullandıktan sonra hamile kalıcam.Kalıncada iğneye başlıycaz..Size sorum iğne yaptığınız haldee gebelik kaybınız oldumu?
cnm bnm kaybım kan pıhtılaşması değildi 36.haftaya kadar gelmiştik ama nasip değilmiş
karnımda öldüğü için önlem amaçlı olarak iğne ve aspirin kullancam bebeğe zararı değil akisen yararı olur dedi dr um pıhtlaşmadan dolayı olsaydı o haftaya kadar gelemezdi
kısacası karnımda öldüğü için kullanıcam heterozgiot mutant zaten insanların genelinde bulunan pıhtılaşma türü
hetezıgot mutasyum ınsanların genelınde bulunmuyo bu genetıkle ılgılı bır rahatsızlık tedavısı ıse kan sulandırcı ığne kullanmak gebelıkte çok onemlı
bi tanıdık yaprırmış bu kadar tuttuğunu söyledi eger senide oraya götürsek okadar verirsin dedi ben de onlardan duyduğumu yazıyorum ama tam olarak ta bilmiyorum. canım
mrb cnm bende de factor v ve mthfr 667 heterozigot mutasyın mevcut
üç dr dan ikisi sadece bebeaspirini yeterli diyor kendi dr um ise muhakka iğne gerekli diyor ne yapacağımı şaşırdım
şimdilik folik asit alıyorum sen ne alacaksın gebelikten önce
canım bende senin gibiyim hamile kalmadan önce ne ilacı verdiğini yazarmısın ben şimdi folik asit ve 100 lük aspirin içiyorum ............
bide sizlere bişey sormak istiyorum yarın benim normalde regl günüm ama bu ay 28 çekiti acaba normal gündemi yoksa gecikmeli mi olucam ... günüde olan varmı
merhabalar benimde p.tesi kontrolüm vardı bebiğimde gelişme olarak bir sorun yok ama benim kan akşımda problem çıktı. buda hem beni hem doktorumu tedirgin etti. seni de korumak adına kan sulandırıcı iğne başlayalım dedi. ama ne kadar faydası olur bilemiyorum dedi ben 24+4 oldum. ama doktora kaçlık kullanayım dedim aslında farketmez dedi düşük başla dedi. innohep 0.45 lik kullanmaya başladım.biraz geç başladık çünkü benim daha önceden düşüğüm vs hiçbişeyim olmamıştı sadece kan akımımdaki problemden dolayı genetik test yapıldı.heterezigort mutasyonlarım çıktı. daha fazla kontrol altında tutacapız seni dedi 2 hafta da 1 kontrole gideceğim artık.eşim yapıyor iğnelerimi ama karnım o kadar sert ki zor oluyor vurulması bunun bi vurulma taktiği falan var mı nasıl yapılıyor benim bi bilgim yok dr. çok fazla açıklamadı doğrusu.çok moralim bozuk kızlar bu kadar haftadır oğlumlayım 24 hafta bitti Allahım acı yaşatmaz inşallah
Canım bende seni merak ediyordum başladın mı iğnelere diye.. Bence hayırlısı olmuş iyi ki başlamışsın.. Ama illa karnından yapmak zorunda değilsin iğneleri, bacağından ya da kolundan da yapabilirisin.. Hemşireye sor bence onlar güzelce öğretiyor yada bir sağlık ocağına sor.. Allah yardımcın olsun.. Ben hala karnımdan yapıyorum ama baya bir kasık tarafından yapıyorum..
SAĞOL CANIMM. BEN DE HEP SİZLERE DUA EDİYORUM.. ÇOK YAKINDA SİZ DE UMUT LİSTESİNİNE GİRECEKSİNİZ YÜREKTEN İNANIYORUMcanımsın inan tam içimden sen geçtin mesajını bir anda sayfada gördüm bizim tek ümidimiz senin gibi bebiş bekleyen kader arkadaşlarımız her yastığa basımızı koyduğumuzda dualarımızı eksik etmiyoruz sizler bizim umudumusunuz.
canım benim ben hep dediğim zaman hamile kaldım ya şimdi 2 aydır olmayınca insan ister istemez yapıyor işte stres bi insan tez canlı olunca bazen diyorumda nasıl 9 ay sabır ediyo bu kadınlar allah da sabrını veriyor.Allah seni sağlıklı bi evlada hayırlı bi evlada kAvuştursun CÜMLEMİZİ.....AMİNNNN.
ahh kuzum bosver ogunleri hatirlayip kendini yipratma banada cok sey soyledilerr ben acimin derdindeyim kadin gelip bana "neee yapptinn bunudami dusurdunn" demezmi ayy nasil sinir oluyorum sayelerinde hamileligimi karnim buyumeye basladigini gorunce soyledim bi agiz tadiyla cift cizgiyi gorup sarilamadim telefona bi sevincle benn hamileyimm diyemedim anneme de dahi ama cok sukur annem simdiden ormeye bassladi yelekler patikler
ayy bak gecenlerde bir kadin gordum karnima bakmis diyokii "ayy aferin hadi kiz bunu düsürmemissin"ahh ahh o an sarilacaktim girtlagina ama buyuk iste ne yaparsin
canimm birazdan seker icin kan vermeye gidicem insallah bide seker felan cikmazz nasil tedirginim anlatamam dua et benim icin:18::18::18:
merhabalar benimde p.tesi kontrolüm vardı bebiğimde gelişme olarak bir sorun yok ama benim kan akşımda problem çıktı. buda hem beni hem doktorumu tedirgin etti. seni de korumak adına kan sulandırıcı iğne başlayalım dedi. ama ne kadar faydası olur bilemiyorum dedi ben 24+4 oldum. ama doktora kaçlık kullanayım dedim aslında farketmez dedi düşük başla dedi. innohep 0.45 lik kullanmaya başladım.biraz geç başladık çünkü benim daha önceden düşüğüm vs hiçbişeyim olmamıştı sadece kan akımımdaki problemden dolayı genetik test yapıldı.heterezigort mutasyonlarım çıktı. daha fazla kontrol altında tutacapız seni dedi 2 hafta da 1 kontrole gideceğim artık.eşim yapıyor iğnelerimi ama karnım o kadar sert ki zor oluyor vurulması bunun bi vurulma taktiği falan var mı nasıl yapılıyor benim bi bilgim yok dr. çok fazla açıklamadı doğrusu.çok moralim bozuk kızlar bu kadar haftadır oğlumlayım 24 hafta bitti Allahım acı yaşatmaz inşallah
Geçmiş olsun. Sorun bellimi peki canım?evet neyazıkkı benım oldu ığne oldum ama ne yazıkkı bebegım 9 haftada öldü
Bende okutturdum bendede çıktı bu olay.bence baktırın herşey allahdan ama inanarak takın bende baktırdım bende varmış ümmüsübyan 3 harflilerin boğdu diyorlar neden diyeceksiniz banyo ya ,tuvalete giriyoruz.yalnız doğum yapana kadar çıkarmayın doğum yaptıktan sonra 40 gün bebeğe takılıyor.
Geçmiş olsun tatlım.Ne yapacağını şaşırıyor insan değil mi?Benim oldu canım iğneye rağmen 8 haftalık kalbi durmuştu.Bazen tıp yetersiz kalıyor.Doktorumda şaşırdı nasıl oldu diye yiyecek ekmeği yokmuş demekki allahım hakkımızda hayırlısını versin.
MERHABA....BAK CANIM BUNUN CAHİLLİKLE ALAKASI YOK BENCE. ALLAHU TEALA KUR'AN DA 72 BİN ALEM YARATTIĞINI BİLDİRMİŞ. BÖYLE ÜÇ HARFLİLERİN VEYA BAŞKA YARATILARIN İNSANLARA ZARARI OLABİLİR. TABİKİ KESİN VARDIR YADA YOKTUR DİYEMEYİZ ÜMMÜ SÜBYANLA İLGİLİ. AMA SONUÇTA ÜZERİNDE TAŞIYABİLECEĞİN BİR DUA...ASLA ZARAR GELMEZ. SEN İŞİN TIP YÖNÜNÜDE UYGULA, DUAYI YAZDIR ONUDA TAŞI ÜZERİNDE....BİŞEYLERİN FAYDASI OLSUNDA, NASIL OLURSA OLSUN. BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. YANİ BEBEĞİM OLSUNDA MUSKAYIDA TAKIYORUM, HAMİLE KALIYIM CLEXAN DA KULLANICAM. VARSIN CAHİL DESİNLER BANA.... KİMSENİN NE DEDİĞİ UMRUMDA DEĞİL...BİDAHA ÖYLE Bİ ACI YAŞATMASINDA RABBİM...BAŞKA BİŞEY İSTEMİYORUMM
evet canım yaaa celen 35 listemizin en başında cemre diye bir kızı var şimdi ikinci bebe ye hamilee....canım ellerine sağlık.. yeni hamişlerimiz de katılmış aramıza maşallah.. bizler allahın izniyle üst sıralara çıkarken isteyen bütün arkadaşlarımız da eklenir , listemiz çığ gibi büyür...
evet canım yaaa celen 35 listemizin en başında cemre diye bir kızı var şimdi ikinci bebe ye hamilee....
bundan daha büyük umut olamaz hepimiz için herkes için çooook mutlu oldum.
merhaba ;geçmiş olsun,benimde 3 düşüğüm var yapılan testler de protein c yüksekliği dediler sonuç da 135 çıktı bana verdikleri ilaç folbiol,corasprin 2 aydır içiyorum hamile kalamıyorum,daha önceki hamileliklerim de bi sorun yşamadım acaba corasprin ve iğneleri hamile olduktan sonramı başaldın yine de allaha şükür et 1 tane de olsa evladın var allah bağışlasın :)))))))üzülme????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?