Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allah en yakın zamanda sana da nasip eder inşallah, ama o muskadan bende de var ve benim eşim ilk başta çok kızmıştı bana böyle şeylere inanma falan dedi bende ne olursa olsun yaptırcam dedim.. Geçenlerde doktora giderken çıkarıp çantama koymuştum, orada unutmuşum iki gün boyunca, yolda bir kasıldım, 15 dk. falan doktora falan gittim, erken doğum sancısı da olabilir dedi.. Allahtan bişi çıkmadı ama eşimin hemen aklına muska geldi, şimdi de sürekli hatırlatıyor bana sakın çıkarma, takıyorsun dimi unutma falan diyor... Çok komik dimi insan inanmak istemiyor ama inanıyor.. Onu bile bu hale getirdi bu stresler.

Canım seni çok merak ettim zaten, eşim bile senin hikayeni biliyor, soruyor bana.. Çok etkilendim senin olayından.. Bol bol dua et güzelim inşallah birşey çıkmıycak, zaten haftan baya ileri.. Bişeycik olmaz merak etme..İğnelere de başladın zaten hayırlısıyla aklına kötü şeyler getime.. Hayırlısıyla doğum haberlerini de paylaşırız burda inşallah..

evet coraspin ve iğneye hamile olduğumu anlayınca hemen başladık
benim tahlil sonuçlarımda aşagıdaki sonuçlar çıktı
MTHFR 1298 HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANDI.
MTHFR 677 HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANDI
merhaba arkadaşım;
benim tahlil sonuçlarımda senin ki gibi ayrıca protein c 160 çıktı.
doktora bugün gittim 4 aydır folıcplus ve coraspin 100 kullanıyordum.hamile kadığında gel iğneye başlayacağız dedi.coraspini kaldıracak.
sen gebeliğin süresince hem coraspin hemde iğne mi kullanacakmışsın?
merak ettim.bana sadece iğne olacaksın dediler.
bu arada etlik zübeyde hanıma gidiyorum.
belki hastane yada doktor farkı vardır.

arkadaşlar çok mutluyum.hepinizden dualarınız için allah razı olsun.rabbim hepinizin gönlüne göre versin.amniyosentezimin ilk hızlı sonucu iyi çıktı asıl sonuç 3 hafta sonra belli olacak.ama ilk sonuç nasıl çıkarsa asıl sonuçta iyi çıkar diyolar..pek tatmin olmadım ama birazda olsa rahatladım..şükürler olsun rabbime...hepinize çok çooookk tşk ederim...inş asıl sonuçta iyi çıkar..rabbim kimseye evlatla imtihan etmesin.günlerdir ağlıyodum artık benim için hayat bitti anne olamıycam diye çok üzülüyodum.çok zor bişey rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...kaç gündür neler düşündüm hem kendime hem bebğime neler yaşattım hiç kendime bakmadım..bebeğim herşeyi duydu herkes aldır dedi..son bi haftadır neler yaşadık neler ..

canım çoook çokk sevindim.. Eminim 3 hafta sonraki sonucun da tertemiz çıkcak... Bu haftayı bi kenara bırak geçti gitti bundan sonra stres yasak sana .. Bebişine odaklan dinlen,ye, iç, dua et.. Tamam mı? Sağlıkla bebişilerimizi kucağımıza almak dileğiyle...

evet coraspin ve iğneye hamile olduğumu anlayınca hemen başladık
benim tahlil sonuçlarımda aşagıdaki sonuçlar çıktı
MTHFR 1298 HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANDI.
MTHFR 677 HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANDI

geçmiş olsun. acaba iğnenin dozumu az geldi.

merhaba,birtek dün uğramadım amma ilerlemiş sayfalar.umut listemizde gerçekten umut olmaya devam ediyor. bir zamanlar acaba bu listede benim de adım olacakmı diye dişünürken, şimdi liste başıyım. rabbim bebişini kucağına alanlar kısmına terfi etmeyi de nasib eder inşallah bakalım 20 mart büyük gün. tabi benim kızım o zaman kadar beklerse, hep aşağı doğru baskı yapıyor,sanırım artık o da sabırsızlıkla aramıza katılmak istiyor

Iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum..

Güzel hafta sonları diliyorum herkese.. ..
Yrn doktor dönüşü güzel haberleri paylaşmak dileğiyle...çook opuldunuz

nuray canım gözlerim doldu inan seninle aynıydı hatırlarsan haftamız ben yaklaşık 5 ay önce yavrumu kaybettim.ama sana canı gönülden hep dua ettim gördükçe sende bana doğumunda et lütfen..Allah ım yavrunu sağ sağlim kucağana almayı nasip etsin.şimdide ben o liste de olurmuyum diyorum ama biraz zor gibi daha tam teşhis bile koyamıyor.kendi doktorum gerçi teşhisi koydu ama dün bir tanıdığa ziyaret ettim.onun 18 haftalıkken dikiş atılmış şu an 21 hafta olmuş yatıyor acaba bana da atılsa yaşarmıydı diyorum ama dotorum ısrarla rahim ağzı problemi değil antikorlarla alakalı diyor.rahim ağzı yetmezliğini de takip ediyorum.kendine bebeğine iyi bak Allah a emanet ol...

canım çektiğin sıkıntılar bunlarla kalsın inşaallah dualarımız seninle kalbini ferah tut asıl sonuçta iyi çıkar inş. yanılmıyorsam sinan beye gidiyorsun bende ona gittim teşhisimi o koymuştu? hastanedemi bakıyor yoksa muahanemi açtı öyle birşeyler duydum..

canım ben bebeğimi kaybettm
11 haftalıkken karnımda ölmüş
buğün tam iki hafta oldu
geçmiş olsun. acaba iğnenin dozumu az geldi.

bilemiyorum canım yaa
kafamda o kadar çok soru işareti varki
öylemiydi şöylemiydi
ama sonuç olarak gitti bebişim

canım seni bebeğini kaybedenler topiğindende hatırlıyorum doktor sitesi diye bir site var biliyorsan eğer orada çok yardımcı oluyorlar sıkıntını acık acık yazdıgın zaman çok ilgileniyorlar

cnmm senı merak ettım avusturyada mıydın sen japonyada olan deprem sızı etkıledımı ?
tusunamı olacakmıs sen nerdedeydın hatırlayamadımda
napıyosunn

evet canım yaaa celen 35 listemizin en başında cemre diye bir kızı var şimdi ikinci bebe ye hamilee....
bundan daha büyük umut olamaz hepimiz için herkes için çooook mutlu oldum.

hayırlısıyla senın adında yazacak o lıstede cnm umudunu yıtırme
dua ıle

hacer07

cnm adına cok sevındım rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ıns.
artık kotu gunlerı dusunme onune bak ve bebegını dusun

canım seni bebeğini kaybedenler topiğindende hatırlıyorum doktor sitesi diye bir site var biliyorsan eğer orada çok yardımcı oluyorlar sıkıntını acık acık yazdıgın zaman çok ilgileniyorlar
sağol canım ilgin için oralara öncede yazdım bir tanesi mutasyonu bile tam bilemedi bir doktor rahim ağzı olabilir dedi bir diğeri doktoruna güven önemli dedi şimdi bir daha yazdım bakalım cvp gelmedi harıl harıl doktor sitesi kadınlar kulübü derdime derman arıyorum.bana düşen bu ne yapayım gerisi Rabbimin takdiri....

cnmm senı merak ettım avusturyada mıydın sen japonyada olan deprem sızı etkıledımı ?
tusunamı olacakmıs sen nerdedeydın hatırlayamadımda
napıyosunn

ayy canim benimm beni merakta edermiss evet tatlim avusturyadayim ben yok bizi etkilemedi bende haberlerde gordum yeni cok feci birsey rabbim yardimcilari olsunn
sen ne yapiyosun bakim oglusun nasil??

ohh cok sukur coook sevindim senin adina umarim saglikli bir sekilde kucagina almakta nasip olur canim

ayy nasil merak ettim seni varya dun giremedin sanirim seninle birlikte bende safak sayiyorum bugun nurayin 10gunu kaldi bugun nurayin 9gunu kaldi diyee hadi bakalim gelsin artik sabirsiz prensesimizz

slm canim bende sana katiliyorum benimde 4dusugum olmustu 4.sunde belime senin gibi ip baglamislardi doguma kadar duracakti ama bebegim 7.haftada kaybettim simdi boynumda muska tasiyorum taktir allahtan canim sukur yarin 27.haftamiza girecez artik bilemiyorum muskanin hikmetimi kullandigim ilaclarin mi??rabbim herseyin herkes icin enn hayirlisini nasip etsin

iii akşamlar kızlar,kafam çok karışık, bende de pıhtılaşma çıkmıştı, mthfr 1298 heterezigot, her zmanki doktorumdan başka bi dr.a daha gideyim dedim, gittiğim prof. çok ayrıı şeyler söyledi, hangisini uygulayacağım şaşırdımm.... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…