Geçmiş olsun. Sorun bellimi peki canım?
Bende okutturdum bendede çıktı bu olay.
Geçmiş olsun tatlım.Ne yapacağını şaşırıyor insan değil mi?
Katılıyorum canım.Benim de 2 tane karnımda öldü.1 düşük..
Şuan coraspirin,folik asit,çinko hapı ve b vitamini kullanıyorum.Hamile kalınca clexane başlıycam.Ve ayrıca hocaya gittim.Keşke demek istemiyorum artık.Dua yazdı üzerimde taşıyorum belime ip bağladı.Doğuma kadar çıkmıycak.Biz elimizden geleni yapalım. ALLAH nasip ederse olur demekten başka bir şansımız yok.
saol canım benim evet başladık nihayet iğnelere kan akışım normal değil canım buda pıhtılaşmaya yatkınlıktan kaynaklanıyor.doktor kendisi söyledi ama moralim inanının çok bozuk günlerdir ağlıyorum. ama iyiki iğneleri verdi onları da vermeseydi daha çok moralim bozlurdu.şimdi hiç olmazsa bişeyler yapıyorum bebeğim için.şuan 24 haftayı devirdik. doktor çok şaşırdı kan akışı ile ilgili problemi olan hamilelerde bebekte büyüme görülmez ama bi önceki haftaya göre gelişimi gayet ii kilo alımıda iimiş maaşallah ama yarın için bişey söyleyemem dedi benim yıkıldığım nokta bu kan akışın bir anda kesilirse bebeği kaybedebiliriz dedi. onun için artık daha sık kontrol edilecek her 2 haftada bir kontrol olacağım.bebeğin durumuna bakılacak ona göre oğlumuda riske atmadan beni de tehlikeye sokmadan bebeğimi alacaklar çok üzülüyorum hem de çok moralim çok bozuk ağlamktan kahroldun. Allahım ne olursun kötü şeyler yaşatma bize. ne olursun dua edin bize. benim oğlum dualarla yaşıyor ben buna inanıyorum doktor bile şaşırdı. ama ben yinede tedirginim biraz kıpırdamasın mahvoluyorum.
merhaba arkadaşım;evet coraspin ve iğneye hamile olduğumu anlayınca hemen başladık
benim tahlil sonuçlarımda aşagıdaki sonuçlar çıktı
MTHFR 1298 HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANDI.
MTHFR 677 HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANDI
arkadaşlar çok mutluyum.hepinizden dualarınız için allah razı olsun.rabbim hepinizin gönlüne göre versin.amniyosentezimin ilk hızlı sonucu iyi çıktı asıl sonuç 3 hafta sonra belli olacak.ama ilk sonuç nasıl çıkarsa asıl sonuçta iyi çıkar diyolar..pek tatmin olmadım ama birazda olsa rahatladım..şükürler olsun rabbime...hepinize çok çooookk tşk ederim...inş asıl sonuçta iyi çıkar..rabbim kimseye evlatla imtihan etmesin.günlerdir ağlıyodum artık benim için hayat bitti anne olamıycam diye çok üzülüyodum.çok zor bişey rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...kaç gündür neler düşündüm hem kendime hem bebğime neler yaşattım hiç kendime bakmadım..bebeğim herşeyi duydu herkes aldır dedi..son bi haftadır neler yaşadık neler ..
evet coraspin ve iğneye hamile olduğumu anlayınca hemen başladık
benim tahlil sonuçlarımda aşagıdaki sonuçlar çıktı
MTHFR 1298 HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANDI.
MTHFR 677 HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANDI
nuray canım gözlerim doldu inan seninle aynıydı hatırlarsan haftamız ben yaklaşık 5 ay önce yavrumu kaybettim.ama sana canı gönülden hep dua ettim gördükçe sende bana doğumunda et lütfen..Allah ım yavrunu sağ sağlim kucağana almayı nasip etsin.şimdide ben o liste de olurmuyum diyorum ama biraz zor gibi daha tam teşhis bile koyamıyor.kendi doktorum gerçi teşhisi koydu ama dün bir tanıdığa ziyaret ettim.onun 18 haftalıkken dikiş atılmış şu an 21 hafta olmuş yatıyor acaba bana da atılsa yaşarmıydı diyorum ama dotorum ısrarla rahim ağzı problemi değil antikorlarla alakalı diyor.rahim ağzı yetmezliğini de takip ediyorum.kendine bebeğine iyi bak Allah a emanet ol...merhaba,birtek dün uğramadım amma ilerlemiş sayfalar.umut listemizde gerçekten umut olmaya devam ediyor. bir zamanlar acaba bu listede benim de adım olacakmı diye dişünürken, şimdi liste başıyım. rabbim bebişini kucağına alanlar kısmına terfi etmeyi de nasib eder inşallahbakalım 20 mart büyük gün. tabi benim kızım o zaman kadar beklerse, hep aşağı doğru baskı yapıyor,sanırım artık o da sabırsızlıkla aramıza katılmak istiyor
canım çektiğin sıkıntılar bunlarla kalsın inşaallah dualarımız seninle kalbini ferah tut asıl sonuçta iyi çıkar inş. yanılmıyorsam sinan beye gidiyorsun bende ona gittim teşhisimi o koymuştu? hastanedemi bakıyor yoksa muahanemi açtı öyle birşeyler duydum..arkadaşlar çok mutluyum.hepinizden dualarınız için allah razı olsun.rabbim hepinizin gönlüne göre versin.amniyosentezimin ilk hızlı sonucu iyi çıktı asıl sonuç 3 hafta sonra belli olacak.ama ilk sonuç nasıl çıkarsa asıl sonuçta iyi çıkar diyolar..pek tatmin olmadım ama birazda olsa rahatladım..şükürler olsun rabbime...hepinize çok çooookk tşk ederim...inş asıl sonuçta iyi çıkar..rabbim kimseye evlatla imtihan etmesin.günlerdir ağlıyodum artık benim için hayat bitti anne olamıycam diye çok üzülüyodum.çok zor bişey rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...kaç gündür neler düşündüm hem kendime hem bebğime neler yaşattım hiç kendime bakmadım..bebeğim herşeyi duydu herkes aldır dedi..son bi haftadır neler yaşadık neler ..
canım ben bebeğimi kaybettmmerhaba arkadaşım;
benim tahlil sonuçlarımda senin ki gibi ayrıca protein c 160 çıktı.
doktora bugün gittim 4 aydır folıcplus ve coraspin 100 kullanıyordum.hamile kadığında gel iğneye başlayacağız dedi.coraspini kaldıracak.
sen gebeliğin süresince hem coraspin hemde iğne mi kullanacakmışsın?
merak ettim.bana sadece iğne olacaksın dediler.
bu arada etlik zübeyde hanıma gidiyorum.
belki hastane yada doktor farkı vardır.
geçmiş olsun. acaba iğnenin dozumu az geldi.
nuray canım gözlerim doldu inan seninle aynıydı hatırlarsan haftamız ben yaklaşık 5 ay önce yavrumu kaybettim.ama sana canı gönülden hep dua ettim gördükçe sende bana doğumunda et lütfen..Allah ım yavrunu sağ sağlim kucağana almayı nasip etsin.şimdide ben o liste de olurmuyum diyorum ama biraz zor gibi daha tam teşhis bile koyamıyor.kendi doktorum gerçi teşhisi koydu ama dün bir tanıdığa ziyaret ettim.onun 18 haftalıkken dikiş atılmış şu an 21 hafta olmuş yatıyor acaba bana da atılsa yaşarmıydı diyorum ama dotorum ısrarla rahim ağzı problemi değil antikorlarla alakalı diyor.rahim ağzı yetmezliğini de takip ediyorum.kendine bebeğine iyi bak Allah a emanet ol...
evet canım yaaa celen 35 listemizin en başında cemre diye bir kızı var şimdi ikinci bebe ye hamilee....
bundan daha büyük umut olamaz hepimiz için herkes için çooook mutlu oldum.
sağol canım ilgin için oralara öncede yazdım bir tanesi mutasyonu bile tam bilemedi bir doktor rahim ağzı olabilir dedi bir diğeri doktoruna güven önemli dedi şimdi bir daha yazdım bakalım cvp gelmedi harıl harıl doktor sitesi kadınlar kulübü derdime derman arıyorum.bana düşen bu ne yapayım gerisi Rabbimin takdiri....canım seni bebeğini kaybedenler topiğindende hatırlıyorum doktor sitesi diye bir site var biliyorsan eğer orada çok yardımcı oluyorlar sıkıntını acık acık yazdıgın zaman çok ilgileniyorlar
cnmm senı merak ettım avusturyada mıydın sen japonyada olan deprem sızı etkıledımı ?
tusunamı olacakmıs sen nerdedeydın hatırlayamadımda
napıyosunn
arkadaşlar çok mutluyum.hepinizden dualarınız için allah razı olsun.rabbim hepinizin gönlüne göre versin.amniyosentezimin ilk hızlı sonucu iyi çıktı asıl sonuç 3 hafta sonra belli olacak.ama ilk sonuç nasıl çıkarsa asıl sonuçta iyi çıkar diyolar..pek tatmin olmadım ama birazda olsa rahatladım..şükürler olsun rabbime...hepinize çok çooookk tşk ederim...inş asıl sonuçta iyi çıkar..rabbim kimseye evlatla imtihan etmesin.günlerdir ağlıyodum artık benim için hayat bitti anne olamıycam diye çok üzülüyodum.çok zor bişey rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...kaç gündür neler düşündüm hem kendime hem bebğime neler yaşattım hiç kendime bakmadım..bebeğim herşeyi duydu herkes aldır dedi..son bi haftadır neler yaşadık neler ..
merhaba,birtek dün uğramadım amma ilerlemiş sayfalar.umut listemizde gerçekten umut olmaya devam ediyor. bir zamanlar acaba bu listede benim de adım olacakmı diye dişünürken, şimdi liste başıyım. rabbim bebişini kucağına alanlar kısmına terfi etmeyi de nasib eder inşallahbakalım 20 mart büyük gün. tabi benim kızım o zaman kadar beklerse, hep aşağı doğru baskı yapıyor,sanırım artık o da sabırsızlıkla aramıza katılmak istiyor
Geçmiş olsun. Sorun bellimi peki canım?
Bende okutturdum bendede çıktı bu olay.
Geçmiş olsun tatlım.Ne yapacağını şaşırıyor insan değil mi?
Katılıyorum canım.Benim de 2 tane karnımda öldü.1 düşük..
Şuan coraspirin,folik asit,çinko hapı ve b vitamini kullanıyorum.Hamile kalınca clexane başlıycam.Ve ayrıca hocaya gittim.Keşke demek istemiyorum artık.Dua yazdı üzerimde taşıyorum belime ip bağladı.Doğuma kadar çıkmıycak.Biz elimizden geleni yapalım. ALLAH nasip ederse olur demekten başka bir şansımız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?