Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yamanas heterozigot mutant için kimi dr lar pek önemsemiyorlar kimi de iğneyi muhakkak kullanmalısınız diyor bnm de kafam karışık sana ne dediler

Oh maşallah canım.ALLAH kucağına almayı nasip etsin.İnancını hiç yitirme..
:)))Dünya dua ile ayakta durmuş.İnanıyoruz tevekkül ediyoruz bakalım.

Hadi gözün aydın canım..

yamanas heterozigot mutant için kimi dr lar pek önemsemiyorlar kimi de iğneyi muhakkak kullanmalısınız diyor bnm de kafam karışık sana ne dediler

bana ilk doktorum hamilelik düşünmeden 1 ay öncesinden iğneye başlayacağız dedi, ayrıca hayatınn boyunca folbiol ve beneksol 12 kullanamk zorundasın dedii, et süt bakliyat herşey yasak dedii, kendini diyabetli bi hasta gibi düşüneceksin dedi onlar nasıl diyetteyse, sen de metinoninden fakir denen bu di yeti uygulayacaksın dedi, homosistein fazlalığı oluşmasın diyeymişş, halbukii benim folik asit değerim çok yüksek çıktı, hiç gerek yok muşş kullanmama heleki ömür boyu falan hiç gerek yok,
bugün gittiğim prof. ise, bu diyetle alakan yok dedi, hiç gerek yokmuşş buna, folik asit ve b12 bile alma artık daha fazla dedii, ne zaman hamileleik düşünürsen 1 ay önce başlarısın dedi, ve iğne koonusunda ise, ne zaman keseyi görürüz o zaman başlarız dedii, asla daha önceden başlayamayız dedi :26:

ilk dr un abartmış bunu diyebilirim sana bence ikinci dr una güven diyebilirim bnm dr um bana gebelik başladıgında iğne başlatacak ki sennkide heterozigot şimdilik folbiol alırorum sadece Allahın izniyle gebelik başladıgında iğneye başlayacağız bence sen profesörü dinle derim bak 4 dr la görüştüm sadece birisi kullan dedi çoğu dr lar heterozigotu önemsemiyor bile ama bizim karnımızda öldüğü veya düştüğü için önlem amaçlı kullanmamz gerekiyor

evet haklısın galiba, bakalımm artık hayırlısı....

ayy canim benimm beni merakta edermiss evet tatlim avusturyadayim ben yok bizi etkilemedi bende haberlerde gordum yeni cok feci birsey rabbim yardimcilari olsunn
sen ne yapiyosun bakim oglusun nasil??

allahıma şükğrler olsun oğluşum ıyı teyzesi ellerınden oper
gel kız kertelım bızım cocukları hee ne dersın ?
öpüyorum cnm görüşürüz

canım benim bende yazamadım hemen çünkü oturduğum yerde gitmiyorum doktora istanbula gidiyorum. moralim çok bozuldu doktoradan sonra biraz fazla sıkmışım kendimi orada eşiminde yanında belli etmek istemedim ama eve geldikten sonra çok kötü oldum psikolojim allak bullak oldu resmen inşallah iğnelerin bi faydası olur. doktor sık kontrol edeceğiz ve bebeğin gelişime bakacağız dedi.gelişimine görede yaşayabileceği hafta da ne erken ne geç seni de beebğide riske atmayacağız ve erken alacağız bebeği dedi. çok korkuyorum onun için çünkü ablamda da yaşamıştık erken doğumu ve çok zor günler geçirdik. aynı şeyleri bende yaşayacağım diye çok üzülüyorum. Allahım inşallah acı yaşatmaz bizlere ama ben çok inanıyorum oğlum dualarla bu haftalara geldi.hepimiz birbirimize dua edelim canım benim.kötü şeyler düşünmek istemiyorum bile. hep zamanında doğacak benim oğlum diye kendimi motive etmeye çalışıorum erken doğuma da kendimi koşullandırmak istemiyorum.Allahım çok büyük yardım etsin acı yaşatmasın bizlere

çok teşekkür ederim canım beni görmeden de beni düşünen benim için dua eden insanların olması ne kadar mutluluk verici. çok dua ediyorum. senin için de buradaki diğer arkadaşlar içinde hep dualrım bizlerle inşallah bişey olmaz canım benim. hep birlikte doğum haberlerimizi de paylaşalım buradan mutluluğumuzu da

allahıma şükğrler olsun oğluşum ıyı teyzesi ellerınden oper
gel kız kertelım bızım cocukları hee ne dersın ?
öpüyorum cnm görüşürüz

Iıımmm düşünmem lazım canım bizim kızımız senin bildigin kızlardan değil çok nazlı tayzesi daha babası henüz hossedemedi hareketlerini ben karnıma elimi koyunca hemen oynuyor ama babasına hiç bı tepki vermiyor çok Nazlı anliycann hem benimm kızım
seninkinden 10hafta büyük o ne olcak bakinmm kizz saka bı tarafa hele bir sag sağlım Akalın'da kucağımıza gerisi Allah kerim bakarız artık sende opuldun canimm bu arada senin face yokmu canım varsa eklemek isterim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…