iii akşamlar kızlar,kafam çok karışık, bende de pıhtılaşma çıkmıştı, mthfr 1298 heterezigot, her zmanki doktorumdan başka bi dr.a daha gideyim dedim, gittiğim prof. çok ayrıı şeyler söyledi, hangisini uygulayacağım şaşırdımm.... :26:
Oh maşallah canım.ALLAH kucağına almayı nasip etsin.İnancını hiç yitirme..slm canim bende sana katiliyorum benimde 4dusugum olmustu 4.sunde belime senin gibi ip baglamislardi doguma kadar duracakti ama bebegim 7.haftada kaybettim simdi boynumda muska tasiyorum taktir allahtan canim sukur yarin 27.haftamiza girecez artik bilemiyorum muskanin hikmetimi kullandigim ilaclarin mi??rabbim herseyin herkes icin enn hayirlisini nasip etsin
:)))Dünya dua ile ayakta durmuş.İnanıyoruz tevekkül ediyoruz bakalım.Allah en yakın zamanda sana da nasip eder inşallah, ama o muskadan bende de var ve benim eşim ilk başta çok kızmıştı bana böyle şeylere inanma falan dedi bende ne olursa olsun yaptırcam dedim.. Geçenlerde doktora giderken çıkarıp çantama koymuştum, orada unutmuşum iki gün boyunca, yolda bir kasıldım, 15 dk. falan doktora falan gittim, erken doğum sancısı da olabilir dedi.. Allahtan bişi çıkmadı ama eşimin hemen aklına muska geldi, şimdi de sürekli hatırlatıyor bana sakın çıkarma, takıyorsun dimi unutma falan diyor... Çok komik dimi insan inanmak istemiyor ama inanıyor.. Onu bile bu hale getirdi bu stresler.
arkadaşlar çok mutluyum.hepinizden dualarınız için allah razı olsun.rabbim hepinizin gönlüne göre versin.amniyosentezimin ilk hızlı sonucu iyi çıktı asıl sonuç 3 hafta sonra belli olacak.ama ilk sonuç nasıl çıkarsa asıl sonuçta iyi çıkar diyolar..pek tatmin olmadım ama birazda olsa rahatladım..şükürler olsun rabbime...hepinize çok çooookk tşk ederim...inş asıl sonuçta iyi çıkar..rabbim kimseye evlatla imtihan etmesin.günlerdir ağlıyodum artık benim için hayat bitti anne olamıycam diye çok üzülüyodum.çok zor bişey rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...kaç gündür neler düşündüm hem kendime hem bebğime neler yaşattım hiç kendime bakmadım..bebeğim herşeyi duydu herkes aldır dedi..son bi haftadır neler yaşadık neler ..
yamanas heterozigot mutant için kimi dr lar pek önemsemiyorlar kimi de iğneyi muhakkak kullanmalısınız diyor bnm de kafam karışık sana ne dediler
bana ilk doktorum hamilelik düşünmeden 1 ay öncesinden iğneye başlayacağız dedi, ayrıca hayatınn boyunca folbiol ve beneksol 12 kullanamk zorundasın dedii, et süt bakliyat herşey yasak dedii, kendini diyabetli bi hasta gibi düşüneceksin dedi onlar nasıl diyetteyse, sen de metinoninden fakir denen bu di yeti uygulayacaksın dedi, homosistein fazlalığı oluşmasın diyeymişş, halbukii benim folik asit değerim çok yüksek çıktı, hiç gerek yok muşş kullanmama heleki ömür boyu falan hiç gerek yok,
bugün gittiğim prof. ise, bu diyetle alakan yok dedi, hiç gerek yokmuşş buna, folik asit ve b12 bile alma artık daha fazla dedii, ne zaman hamileleik düşünürsen 1 ay önce başlarısın dedi, ve iğne koonusunda ise, ne zaman keseyi görürüz o zaman başlarız dedii, asla daha önceden başlayamayız dedi :26:
ilk dr un abartmış bunu diyebilirim sana bence ikinci dr una güven diyebilirim bnm dr um bana gebelik başladıgında iğne başlatacak ki sennkide heterozigot şimdilik folbiol alırorum sadece Allahın izniyle gebelik başladıgında iğneye başlayacağız bence sen profesörü dinle derim bak 4 dr la görüştüm sadece birisi kullan dedi çoğu dr lar heterozigotu önemsemiyor bile ama bizim karnımızda öldüğü veya düştüğü için önlem amaçlı kullanmamz gerekiyor
ayy canim benimm beni merakta edermiss evet tatlim avusturyadayim ben yok bizi etkilemedi bende haberlerde gordum yeni cok feci birsey rabbim yardimcilari olsunn
sen ne yapiyosun bakim oglusun nasil??
CANIM OYKUM DE YAZMIŞ KOL VE BACAKTAN DA YAPILABİLİR.. KOCAMAN OLMUŞ OĞLUŞUN STRESE GİRME OLUR MU.. SEN ELİNDEN GELENİ YAPIYOSUN İĞNEYE DE BAİLAMIŞSIN.. aLLAHA EMANET OLSUN YAVRUN.. ALLAH KUCAĞIMIZA ALDIĞIMIZI DA GÖSTERSİN[/QUOTE .!.:şimdilik karnımdan yapıyorum ilk zamanlar alışamamızdan dı sanırım zorlanmıştık ama eşim öğrendi artık rahat yapıyor. karnımda ter kalmazsa kol ve bacağa geçeriz artık. strese girmemeye çalışıyorum ama ister istemez yapıyorum işte aklımdan biran olsun çıkmıyor. Allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürür cnm.
canimm seni okadar cok merak ediyodum ki yani numaran felan olsa ariycaktim patertesi haber etmeyince cok merak ettim lutfen umutsuzluga kapilma sen uzuldugun zaman minik yavrunda uzuluyor buda bir gercek canimm lutfen pozitif olmaya gayret etbak ignelere de baslamissin ben inaniyorumki bi faydasi olacaktir hayirlisiyla sag saglim alacaksin kucagina insallah bizlerde dua edelim sana korkma canim benim
Canım seni çok merak ettim zaten, eşim bile senin hikayeni biliyor, soruyor bana.. Çok etkilendim senin olayından.. Bol bol dua et güzelim inşallah birşey çıkmıycak, zaten haftan baya ileri.. Bişeycik olmaz merak etme..İğnelere de başladın zaten hayırlısıyla aklına kötü şeyler getime.. Hayırlısıyla doğum haberlerini de paylaşırız burda inşallah..
allahıma şükğrler olsun oğluşum ıyı teyzesi ellerınden oper
gel kız kertelım bızım cocukları hee ne dersın ?
öpüyorum cnm görüşürüz
Iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum..
Güzel hafta sonları diliyorum herkese.. ..
Yrn doktor dönüşü güzel haberleri paylaşmak dileğiyle...çook opuldunuz
nasılsın öznur tabiki umutsuzluk yokbugünler gececek inş.
iyiyim canım arkadaşlarımızdan gelecek hayırlı haberleri bekliyorum sen nasılsın
bi iyi bi bunalım takılıyorum işte cumartesi gününün keyfii cıkarayım diyorum olmuyor ya herşey boş geliyor
bende işyerindeyim facede okey oynuyorum can sıkıntısı sen beni facede ekle beraber oynayalım
senn face ark teklifi gönderyim ben ayarları actım sen beni ekle isyersen
tmam canım gönder
kabul ettim cnm seni:9 maşallah fıstık gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?