kızlar güzel haberlerle geldim.herşey yolundaymış..cinsiyet kesinleşti oğlumuz geliyo inşallah ..desteğinizve dualrınız için çok teşekkür ederim. iğne ve folbiola dvm ekstra herhangi bi ilaç vermedi..
hepinizi çok çok opuyorummm..
kızlar güzel haberlerle geldim.herşey yolundaymış..cinsiyet kesinleşti oğlumuz geliyo inşallah ..desteğinizve dualrınız için çok teşekkür ederim. iğne ve folbiola dvm ekstra herhangi bi ilaç vermedi..
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına oğluşun geliyor demek. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım dualarım seninle öpüyorum
canım gözün aydın.çok sevindim.ayda bir mi gidiyorsun dr.kontrolüne?
inanırmısın sabahtan beri senden gelecek haberleri bekliyom ya canım çok sevindim
Ayy canım senden haber varmı diye kaç girdim şükür iyi haberlerini aldın gozunaydin oglusun geliyorr demek çok sevindim sagliklica gelsin bebisin inşallah suan ne kadar mutlusun tahmin ediyorum ehhh darısı bana inşallah Pazartesi gunü bende güzel haberler veririm size
canım benim,inşallah bizlerde senin son günlerini birlikte sayacağız.ümidini kaybetme,ben kayıplardan sonra 3 yıl ara verdim. bu arada tüm araştırmalarım yapıldı.yinede gebeliğe karar verdiğimizde doktor,deneyeceğiz çok problem var , kendini her türlüsüne hazırla, sana asla garanti vermiyorum ama ümidimizi de kaybetmeyeceğiz , biz elimizden geleni yapacağız dedi.ilaç , dikiş ,iğne ve sürekli yatarak geldik bu günlere çok şükür.yinede kucağıma almadan, sesini duymadan inanamayacağım galiba. birde çok fazla acabalarla yaşama.ve geçmişe değil bundan sonra neler yapabileceğine bakmalısın.yoksa yeni bir bebeğe asla hazır olamazsın.nuray canım gözlerim doldu inan seninle aynıydı hatırlarsan haftamız ben yaklaşık 5 ay önce yavrumu kaybettim.ama sana canı gönülden hep dua ettim gördükçe sende bana doğumunda et lütfen..Allah ım yavrunu sağ sağlim kucağana almayı nasip etsin.şimdide ben o liste de olurmuyum diyorum ama biraz zor gibi daha tam teşhis bile koyamıyor.kendi doktorum gerçi teşhisi koydu ama dün bir tanıdığa ziyaret ettim.onun 18 haftalıkken dikiş atılmış şu an 21 hafta olmuş yatıyor acaba bana da atılsa yaşarmıydı diyorum ama dotorum ısrarla rahim ağzı problemi değil antikorlarla alakalı diyor.rahim ağzı yetmezliğini de takip ediyorum.kendine bebeğine iyi bak Allah a emanet ol...
çok sevindim canım gözünüz aydın,rabbim oğluşunuzu kucağınıza aldığınız günleride göstersin.kızlar güzel haberlerle geldim.herşey yolundaymış..cinsiyet kesinleşti oğlumuz geliyo inşallah ..desteğinizve dualrınız için çok teşekkür ederim. iğne ve folbiola dvm ekstra herhangi bi ilaç vermedi..
Ayy canım senden haber varmı diye kaç girdim şükür iyi haberlerini aldın gozunaydin oglusun geliyorr demek çok sevindim sagliklica gelsin bebisin inşallah suan ne kadar mutlusun tahmin ediyorum ehhh darısı bana inşallah Pazartesi gunü bende güzel haberler veririm size
merhaba aranıza yeni katıldım ama arada sürekli okuyorum yorumlarınızı 3 düşüğüm kürtajım var 1 tanesinin kalp atışı duyuldu diğerleri oluşmadı kan pıhtılaşması sorunum var buradaki yorumları okudukça yalnız olmadığımı düşünüyorum ve sonuç alanları gördükçe umutlanıyorum allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip eder inşallah
MTHFR A1298 C HETEREZİGOT
MTHFR C677T HETEREZİGOT
Lütfü beye gitmeye başladım daha önceki doktorum son gebeliğimde iğne ve coraspirin kullandırmıştı ama kısmet değilmiş benle aynı mutasyonda olan arkadaşlar ne dozda iğne kullandı yazarsnız çok sevinirim
merhaba aranıza yeni katıldım ama arada sürekli okuyorum yorumlarınızı 3 düşüğüm kürtajım var 1 tanesinin kalp atışı duyuldu diğerleri oluşmadı kan pıhtılaşması sorunum var buradaki yorumları okudukça yalnız olmadığımı düşünüyorum ve sonuç alanları gördükçe umutlanıyorum allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip eder inşallah
MTHFR C677T HETEREZİGOT
Lütfü beye gitmeye başladım daha önceki doktorum son gebeliğimde iğne ve coraspirin kullandırmıştı ama kısmet değilmiş benle aynı mutasyonda olan arkadaşlar ne dozda iğne kullandı yazarsnız çok sevinirim
MTHFR C677T HETEREZİGOT
canım çoook çokk sevindim.. Eminim 3 hafta sonraki sonucun da tertemiz çıkcak... Bu haftayı bi kenara bırak geçti gitti bundan sonra stres yasak sana .. Bebişine odaklan dinlen,ye, iç, dua et.. Tamam mı? Sağlıkla bebişilerimizi kucağımıza almak dileğiyle...
canım çektiğin sıkıntılar bunlarla kalsın inşaallah dualarımız seninle kalbini ferah tut asıl sonuçta iyi çıkar inş. yanılmıyorsam sinan beye gidiyorsun bende ona gittim teşhisimi o koymuştu? hastanedemi bakıyor yoksa muahanemi açtı öyle birşeyler duydum..
ohh cok sukur coook sevindim senin adina umarim saglikli bir sekilde kucagina almakta nasip olur canim
Oh maşallah canım.ALLAH kucağına almayı nasip etsin.İnancını hiç yitirme..
:)))Dünya dua ile ayakta durmuş.İnanıyoruz tevekkül ediyoruz bakalım.
Hadi gözün aydın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?