Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar nasılsınız?umarım hepiniz çok iyisinizdir.benim de tansiyonum sürekli düşüktü.halsiz kalıyordum dolayısıyla.size bişey soracağım.dr.a ayda bir mi gidiyorsunuz?

kızlar güzel haberlerle geldim.herşey yolundaymış..cinsiyet kesinleşti oğlumuz geliyo inşallah ..desteğinizve dualrınız için çok teşekkür ederim. iğne ve folbiola dvm ekstra herhangi bi ilaç vermedi..

hepinizi çok çok opuyorummm..

Ayy canım senden haber varmı diye kaç girdim şükür iyi haberlerini aldın gozunaydin oglusun geliyorr demek çok sevindim sagliklica gelsin bebisin inşallah suan ne kadar mutlusun tahmin ediyorum ehhh darısı bana inşallah Pazartesi gunü bende güzel haberler veririm size

inanırmısın sabahtan beri senden gelecek haberleri bekliyom ya canım çok sevindim

kızlar merhaba benim sorunumda kan pıhtılaşması MTHFR heterozigot, Pozitif immünoloji,faktör V leiden normal çıktı. doktorum folik asit çinko ve coraspin içmemi istedi, sizce nasıl? birde bu pozitif immünoloji nedir?

canım gözün aydın.çok sevindim.ayda bir mi gidiyorsun dr.kontrolüne?

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına oğluşun geliyor demek. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım dualarım seninle öpüyorum

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına oğluşun geliyor demek. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım dualarım seninle öpüyorum

canım gözün aydın.çok sevindim.ayda bir mi gidiyorsun dr.kontrolüne?

inanırmısın sabahtan beri senden gelecek haberleri bekliyom ya canım çok sevindim

çok çokkk teşkkür ederim kızlar. eksik olmayın... wiecim eminim pzt güzel haberlerini alıcaz..
ahtamaracım evet ayda bi gidiyrm. özellikle sordum biraz gergin geçiyo zaman diye. ayda bir yeterli dedi... Allah hepinizin gönlüne göre versin .. çokk çok opuyorum hepinizi.....

canım benim,inşallah bizlerde senin son günlerini birlikte sayacağız.ümidini kaybetme,ben kayıplardan sonra 3 yıl ara verdim. bu arada tüm araştırmalarım yapıldı.yinede gebeliğe karar verdiğimizde doktor,deneyeceğiz çok problem var , kendini her türlüsüne hazırla, sana asla garanti vermiyorum ama ümidimizi de kaybetmeyeceğiz , biz elimizden geleni yapacağız dedi.ilaç , dikiş ,iğne ve sürekli yatarak geldik bu günlere çok şükür.yinede kucağıma almadan, sesini duymadan inanamayacağım galiba. birde çok fazla acabalarla yaşama.ve geçmişe değil bundan sonra neler yapabileceğine bakmalısın.yoksa yeni bir bebeğe asla hazır olamazsın.
çok sevindim canım gözünüz aydın,rabbim oğluşunuzu kucağınıza aldığınız günleride göstersin.

tatlım seninde güzel iyi haberlerini alıcaz merak etme sen içini ferah tut. bende her doktor kontrolünden önce kötü oluyorum tansiyonum falan aalk bullak oluyor.wie cim birde bişi sorucam tansiyon durumun nasıl. benim bu olaydan sonra doktor hergün 2 kez falan tansiyonunu ölç dedi.canım çok sıklılıyor içi,m daralıyor valla Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba aranıza yeni katıldım ama arada sürekli okuyorum yorumlarınızı 3 düşüğüm kürtajım var 1 tanesinin kalp atışı duyuldu diğerleri oluşmadı kan pıhtılaşması sorunum var buradaki yorumları okudukça yalnız olmadığımı düşünüyorum ve sonuç alanları gördükçe umutlanıyorum allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip eder inşallah
MTHFR A1298 C HETEREZİGOT
MTHFR C677T HETEREZİGOT
Lütfü beye gitmeye başladım daha önceki doktorum son gebeliğimde iğne ve coraspirin kullandırmıştı ama kısmet değilmiş benle aynı mutasyonda olan arkadaşlar ne dozda iğne kullandı yazarsnız çok sevinirim

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm, benim de 1298 heterezigot, 2.düşüğümden sonra öğrendik, ben de dün lütfü beye gittimm, bana gebelik kesesini gördüğümüz andan sonra iğneye başlıcaz dedi, gebelik düşünmeden 1 ay öncesinde de folbiol ve coraspin başlatacakmışş

daha önce kime gidiyordun canım??

herkesin iyi olmasına sevindim wie redmask sizlerinde iyi olmasına sevindim

canım bende gebe kalmayı bekliyorum aynı sen gibi ikisindede mthfr lerin heterizigot
lütfü beye gidiyorum folbiol aspirin başladık
hamile kalıncada iğne başlıycaz
tabi ben hamile kalmayı becerebilirsem

çok tşk ederim redmaskçım inş.allahın izniyle o sonuçta iyi çıkar.hepinize çok tşk ederim iyiki bu topiği bulmuşum ve üye olmuşum.hepinizin kalbinizin temizliğine ve dualarınıza çok inanıyorum.burda herkes birbirine kendi acısıymış gibi dua ediyor.hepinizden allah razı olsun.inşallah allahın izniyle alcağız bebişlerimizi kucağımıza...o hayal olan günlerimiz çok yakında gerçekleşecek inşallah...

çok tşk ederim canım allah razı olsun.benimde dualarım hepimizle...inşallah hepimizin çektiği sıkıntılar son bulur rabbim hepimizide inş.hayallerimize kavuşturur.evet canım sinan beye gidiyorum.eski hastalarına bakıyor yeni hasta almıyor hastanede 2.katta bi odası var orda bakıyor.başka bi muayanehanesi varmı bilmiyorum ama sanırım yok canım..herşey gönlünce olsun allaha emanet ol....

ohh cok sukur coook sevindim senin adina umarim saglikli bir sekilde kucagina almakta nasip olur canim

allah razı olsun wiecim saol..dualarınız,moralleriniz ,desteğiniz için hepinize çoook tşk edrim..inşallah allahın izniyle hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alırız..hamile kalmak isteyenlerde inş.bir an önce hamile kalır...anne olamıcam duygusu,korkusu çok kötü bi duygu,çok kötü bi eziklik gibi....umarım rabbim hepimizin gönlüne göre verir...

Oh maşallah canım.ALLAH kucağına almayı nasip etsin.İnancını hiç yitirme..

:)))Dünya dua ile ayakta durmuş.İnanıyoruz tevekkül ediyoruz bakalım.

Hadi gözün aydın canım..

saol canım çok tşk edrim...allah razı olsun.rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

maşallah canım..inş.allahın izniyle herşey sonuna kadar yolunda gider.coraspin içmiyomusun canım..sadece iğne ve folbiolmu...

inşallah en kısa zamanda hamile kalırız doktor bana hamile kalınca 0.4 lük clexan günde 2 defa sabaha akşam kullanmamı söyledi ben mersind yaşıyorum daha önceki doktorum mersin tıp fakültesind yrd doç Umut Kutlu Dilek ti o.4 lük clexan kullanmıştım allah nasip etmeyince yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum çünkü anlatanlarınkini okuyunca o günler aklıma geliyor ağlıyorum .Şunu iyi bliyorum ki bizim durumumuzda olanlara anlatmaya gerek yok nekadar kötü zamanlar geçirdiğimizi psikolojimizin nekadar bozuk olduğunu anlarlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…