Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşekkürler canm daha önceki doktorum gebeliği öğrenince hemen iğneye başlamıştı ama şimdi keseyi görünce dedi doktor siz keseyi görmeyi bekleyecekmisiniz bu konuda bir araştırma yaptınızmı bilgilendirirsenz sevinirim

herhangi bir araştırma yapmadım ben, ama lütfü bey keseyi gördükten sonra iğneye başlayacağız dedi, daha önceki doktorum ise gebelik düşünmeden 1 ay öncesinden iğneye balayacağız demişti, ama o da aspirin vermemişti, lütfü beye sordum , gebelikten 1 ay önce iğneye başlayacak mıyım diye, o da kesinlikle öyle bişeye gerek yok, ne zaman keseyi görürüz o zaman iğneye başlarız dedi, ama lütfü bey de gebelikten bir ay önce aspirin başlıycaz dedi, kafam iiiice karıştı yanii

arkadaşlar tekrar merhaba dün yazmıştım ama cevap alamadım.iyi haberlerinizi okuyunca umudum artıyor. ne olduğunu kime güveneceğimi bilmiyorum. doktora gidiyorum bişey diyor başka birinden başka bişey duyuyorum kafam karışıyor. keseyi görünce değil hamilelik anlaşılınca iğneye başlıycaz dedi. gebelik olunca bende lütfü beye gitmek istiyorum, muayene ücreti ne kadar acaba?

burda yazdıklarım konusunda

birde bu var,ne yapmalıyım ki

aynı sorun hemen hemen karşı klarşıyayız doktorum bana hamile kalmadan bebe aspiriniyle folik asit önerdi hamile kaldığımdada iğneye başlıyacagız dedi zaten bu kan pıhtılaşması 7 haftada kendini belli ediyor hamile kaldığını öğrenince doktoruna gidersin iğne olmaya başlarsın canım burda ki arkadaşlarımız hemen hemen her kes aynı sorunu yaşıyor ..

canım bende iğne kullanıyorum benim keseyi görür görmez iğneye başladı doktorum

işte mesela kimi doktor keseyi görünce kimide beta hcg değerin yüksek çıkınca diyor bu bile kafa karıştırıyor, aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyoruz o yüzden kafamız karışıyor zaten

biliyorum öznurcum o yüzden burdayım, paylaşımlarınıza ihtiyacım var

o kadar kaybımız oldu artık riske atılacak bir olay değil bu bence hamile kaldığını öğrenişr öğrenmez iğneye başla zaten iğnenein bir zararı yok

iğneler nasıl, insülin iğneleri gibi mi, kolay oluyor mu?

daha kullanmak nasip olmadı ama sanırım öyle ama kendine güzel bi doktor bul lütfü bey giden burda bi kaç arkadaşımız memnun sen de git bizim derdimizi sıradan doktorlar anlamıyolar ben izmirde yakup erataya gidiyorum benimle aynı şekilde giden yakınımın şimdi bir kızı var tahlillerimi yaptı heterezigot çıktı şimdi bekliyoruz hamile kalınça gideceğim hemen iğneye başlıyacak herşeyin hayırlı canım hepimiz için

bende izmirliyim ama şuan başka şehirde yaşıyorum, bende izmirde hüseyin ceyberiye gittim şuan onun takibindeyim. ama yinede gebelik oluşunca bi ankara yapmak istiyorum

bende izmirliyim ama şuan başka şehirde yaşıyorum, bende izmirde hüseyin ceyberiye gittim şuan onun takibindeyim. ama yinede gebelik oluşunca bi ankara yapmak istiyorum

vala canım ben burda çok doktora gittim ban düşük tehliken bile yok git normal hayatına devam et dedi ikisindede kalp atışlarını görmüştüm ama malesef ikisini de kaybettim yazın erzincanda bir doktora gittim bana büyük üniverstye hastanesinde kendine bi doktor bul sürekli ona git dedi izmire gelince ilk işim kendime iyi bir doktor buldum araştırdım sende öyle yap topikte lütfü beye giden çok arkadaş var onlarla bi konuş iyice araştır oana git.

yok cnm face bende ( amele kaynıyooo PPP :) ) kardesımınkınden gırıp yazdım adlarınızı ama bulamadım hanı burdan konusuyoruz yaa ınsan tıpını merak edıyoo bakım nasıl kızlarmıs bunlar dedım cıkmadı kımse :)
valla nazlı kızlarla ugrasamam bızım oğlumuz aslan ona göre liderlik vasfı yüksek olur anası gıbı
:)))))
suna bak sımdıden neler konsuyoruz rabbım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın oncee ınsallah

cnmmmmm ben sana dedım senınde oglun olucak dıye rabbım saglık sıhhat versın ınss.
ayyyy cok sevındımm yaaa
bu arada bu sene erkek senedı dıyolar ama baktım bızım lısteye bıızmle hamıle olanlar hep kız beklıyo sen ben bıde melıs var erkek
rabbım butun bebeklere saglık sıhhat versın hayırlı evlat olsunlar ıns
çok öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…