hoşgeldin cnm, benim de 1298 heterezigot, 2.düşüğümden sonra öğrendik, ben de dün lütfü beye gittimm, bana gebelik kesesini gördüğümüz andan sonra iğneye başlıcaz dedi, gebelik düşünmeden 1 ay öncesinde de folbiol ve coraspin başlatacakmışş
teşekkürler canm daha önceki doktorum gebeliği öğrenince hemen iğneye başlamıştı ama şimdi keseyi görünce dedi doktor siz keseyi görmeyi bekleyecekmisiniz bu konuda bir araştırma yaptınızmı bilgilendirirsenz sevinirim
kızlar merhaba benim sorunumda kan pıhtılaşması MTHFR heterozigot, Pozitif immünoloji,faktör V leiden normal çıktı. doktorum folik asit çinko ve coraspin içmemi istedi, sizce nasıl? birde bu pozitif immünoloji nedir?
hayırlı pazarlar canlarım
hayırlı pazarlar sana da, bana yardımcı olabilirmisin
arkadaşlar tekrar merhaba dün yazmıştım ama cevap alamadım.iyi haberlerinizi okuyunca umudum artıyor. ne olduğunu kime güveneceğimi bilmiyorum. doktora gidiyorum bişey diyor başka birinden başka bişey duyuyorum kafam karışıyor. keseyi görünce değil hamilelik anlaşılınca iğneye başlıycaz dedi. gebelik olunca bende lütfü beye gitmek istiyorum, muayene ücreti ne kadar acaba?
kızlar merhaba benim sorunumda kan pıhtılaşması MTHFR heterozigot, Pozitif immünoloji,faktör V leiden normal çıktı. doktorum folik asit çinko ve coraspin içmemi istedi, sizce nasıl? birde bu pozitif immünoloji nedir?
birde bu var,ne yapmalıyım ki
burda yazdıklarım konusunda
canım bende iğne kullanıyorum benim keseyi görür görmez iğneye başladı doktorum
canım bende iğne kullanıyorum benim keseyi görür görmez iğneye başladı doktorum
aynı sorun hemen hemen karşı klarşıyayız doktorum bana hamile kalmadan bebe aspiriniyle folik asit önerdi hamile kaldığımdada iğneye başlıyacagız dedi zaten bu kan pıhtılaşması 7 haftada kendini belli ediyor hamile kaldığını öğrenince doktoruna gidersin iğne olmaya başlarsın canım burda ki arkadaşlarımız hemen hemen her kes aynı sorunu yaşıyor ..
işte mesela kimi doktor keseyi görünce kimide beta hcg değerin yüksek çıkınca diyor bu bile kafa karıştırıyor, aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyoruz o yüzden kafamız karışıyor zaten
biliyorum öznurcum o yüzden burdayım, paylaşımlarınıza ihtiyacım var
o kadar kaybımız oldu artık riske atılacak bir olay değil bu bence hamile kaldığını öğrenişr öğrenmez iğneye başla zaten iğnenein bir zararı yok
iğneler nasıl, insülin iğneleri gibi mi, kolay oluyor mu?
daha kullanmak nasip olmadı ama sanırım öyle ama kendine güzel bi doktor bul lütfü bey giden burda bi kaç arkadaşımız memnun sen de git bizim derdimizi sıradan doktorlar anlamıyolar ben izmirde yakup erataya gidiyorum benimle aynı şekilde giden yakınımın şimdi bir kızı var tahlillerimi yaptı heterezigot çıktı şimdi bekliyoruz hamile kalınça gideceğim hemen iğneye başlıyacak herşeyin hayırlı canım hepimiz için
bende izmirliyim ama şuan başka şehirde yaşıyorum, bende izmirde hüseyin ceyberiye gittim şuan onun takibindeyim. ama yinede gebelik oluşunca bi ankara yapmak istiyorum
Iıımmm düşünmem lazım canım bizim kızımız senin bildigin kızlardan değil çok nazlı tayzesi daha babası henüz hossedemedi hareketlerini ben karnıma elimi koyunca hemen oynuyor ama babasına hiç bı tepki vermiyor çok Nazlı anliycann hem benimm kızım
seninkinden 10hafta büyük o ne olcak bakinmm kizz saka bı tarafa hele bir sag sağlım Akalın'da kucağımıza gerisi Allah kerim bakarız artıksende opuldun canimm bu arada senin face yokmu canım varsa eklemek isterim:)
kızlar güzel haberlerle geldim.herşey yolundaymış..cinsiyet kesinleşti oğlumuz geliyo inşallah ..desteğinizve dualrınız için çok teşekkür ederim. iğne ve folbiola dvm ekstra herhangi bi ilaç vermedi..
hepinizi çok çok opuyorummm..
canım benim,inşallah bizlerde senin son günlerini birlikte sayacağız.ümidini kaybetme,ben kayıplardan sonra 3 yıl ara verdim. bu arada tüm araştırmalarım yapıldı.yinede gebeliğe karar verdiğimizde doktor,deneyeceğiz çok problem var , kendini her türlüsüne hazırla, sana asla garanti vermiyorum ama ümidimizi de kaybetmeyeceğiz , biz elimizden geleni yapacağız dedi.ilaç , dikiş ,iğne ve sürekli yatarak geldik bu günlere çok şükür.yinede kucağıma almadan, sesini duymadan inanamayacağım galiba. birde çok fazla acabalarla yaşama.ve geçmişe değil bundan sonra neler yapabileceğine bakmalısın.yoksa yeni bir bebeğe asla hazır olamazsın.
sağol canım iyi dileklerin için bende bu son düşen bebeğime 3 yıl ara vermiştim.şimdi diyorum boşuna vermişim arayı şimdi doktorum 6 ay demişti 1 ay kaldı bitmesine birde kortizonla deneyim diyorum artık kararımı verdim gibi çünkü rahimağzı olsa su geldikten sonra bebek 1 1,5 ay yaşamaz atar diyorlar antikorlar daha ağır basıyor sanki bilmiyorum bana dua et Allah ım bebeğini sana bağışlasın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?