Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

pardon hayatım yaa karıştırdım ben sanırım
hamile bi arkadaşımız vardı.
ilk bebeğini doğumdan beş ay sonra kaybeden şimdi ikinciye hamile olan
ve bi test yaptıran.......??

tatlım o benim galiba....amniyosentez yaptırmıştım.ilk hızlı sonuç iyi çıkmıştı...asıl sonuç ayın 30unda çıkıcak canım bekliyorum hala...hayırlısı olsun hakkımızda inşallah oda iyi çıkar...allaha emanet ol...

canım yok yanlış anlamadım bendede mthfr 677 homozigot+protein s düşüklüğü var ilk gebeliğim 26 haftalık preeklemsi nedeniyle erken doğum oldu.İkinci gebeliğimde 7 haftalık öldü bilmiyorum doktorum yasak koydu zaten ama aklımdan bebek fikrini çıkaramıyorum eşimde kesinlikle istemiyordu bir de bu haberden sonra iyice korktuk acaba günlük yaşantımızdada bizi etkilermi çok merak ediyorum galiba hamilesin canım allahım hayırlı doğumlar nasip etsin

Tatlım hamile kalman mı yasak ?

selam kızlar dünde yazdım ama kimse soruma cevap vermemiş çiçeklara canım sen pıhtılşma sorunu yaşayıp bebeğini kucağına alan bir anne olarak sorumu cevaplarsan çok sevinirim canım coraspirin kullandınmı hamileyken kullandıysan dr kaçıncı haftanda bıraktırdı ilacı cevap yazarsan çok sevinirim şimdiden çok sağol

canım ben coraspirin değil ecopirin 100 mg kullanmıştım.
8. haftada kanamam gelince sadece iğne ile devam ettik.
yani aspirini ya 8. yada 9. haftada bıraktım ben hayatım.
ama burda çoğu arkadışımız 32. haftaya kadar kullandılar tatlım.
iğneyide doğuma 4 gün kala bırakmıştım.
Allah'a emanet ol cnım.

evet canımm ya seni merak etmiştim ben ama isimleri karıştırmışım kusura bakma.
Allah'ın izniyle bize burda hayırlı haberlerini vereceksin canım.
bebeğin hareketleri içinse hiiiç endişelenme bende net olarak 22. haftada hissetmiştim.

merhaba kızlar,8 hafta 5 gunluk hamıleyım.bundan once 3 dusugum oldu 3 den sonra arastırıldı pıhtılasma cıktı bendede. ve sımdı clexan 06 vuruluyorum.fakat bugun doktorum olması gerkenden 1 hafta kucuk gorunuyor dedi.dıger hamılelıklerımde 6 haftalıkken kanama baslardı.bunda kanamam yok .acaba iğne kıloya goremı yapılıyor dr ozaman ıgneyı verdınde 60 kıloydum sımdı ıse 70 sorun bu olabılırmı bılgınız varmı

kızlar özellikle izmirde ve istanbulda oturan arkadaşlardan dr tavsiyesi bekliyorum. aslında drumdan memnunum ama bir başka dr a gözükmekte fayda var diye düşünüyorum. şimdiden teşekkürler

aranızda tüp bebekle hamile kalan var mı
ben 3.tüp bebek denememdeyim şuan
ilk denemem tuttu ama pıhtılaşmadan dolayı düştü
şimdi farklı bi merkezde tüp yaptırıyorum ve anlattım bu durumu
ben 2 aydır bebe aspirni kullanıyordum ama bana bırak dediler
yumurta toplamasından sonra başlarsın dediler
sizlerde de böyle mi oldu,yanlış bişey olmasından korkuyorum

iğne dozu için bana test yapılmıştı 0,6 kullanıyordum yapılan teste göre 0,4 yeterli görüldü ve o,4 clexane ve coraspın 100 le gebeliğim devam etti. şimdi tekrar hamileyim dr.um önceki gebeliğinde ne kullandıysan şimdide aynısını kullanıcaksın dedi.

cnm benım drum kıloya gore oldugunu soyledı bende 60 kıloyum 0,4 clexan kullanıyorum
0,6 lık ıgne 70 kıloya takabul edıyomus galıba 70 e gelırsen 0,6 lık baslıcaz dedı
ama ıgne dozajını ayarlayan faktor10xa dıye bı teste varmıs benım drum bu teste gerek gormedı
sevgıler

ben ilk gebeliğimde 64 kiloydum 9. aya kadar 73 kilo oldum ve gebeliğim süresince 0,4 clexane iğne oldum.

Canimm çok sevindim güzel haberler vermene ooo tosuncuk hızla büyüyor desene benim kızım 26.haftamda 850 gr civarındaydı şimdi ne durumda bilmiyorum Pazartesi benimde kontrolum var umarım iyi haberlerle donerim bende

tatlım valla çok sevindim doktordan çıkınca kilo alımı gelişmi falan çok iyi şimdilik inşallah böyle devam eder. nazar değer diye burası haricinde hiç kimseye söylemiyorum zaten.sadece iyi diyorum soranlara o kadar. Zaten insanlar neler yaşadığımızı anlamadıkları için öylesine soruyorlar çok samimi bulmuyorum. Bizler sadece birbirimizi anlayabiliriz.çok nazar değdiğini düşünüyorum oğluşuma.İnşallah pazartesi günü yine iyi haberler veririsin bize canım benim.bişey sorucam sen hangi aralıklarla kontrol oluyorsun. ben 2 hafta 1 kontrole gidicem. kan akışıma falan bakılacak.bebeğin gelişimine bakılacak vs. duruma göre hareket edilecek. Allahım bu haftalara kadar geldik inşallah sonu hepimiz için iyi olur hayırlı olur.haberlerini bekliyorum tatlım.

günaydım canım nasılsın hamilelik nası gidiyor.
iğne hakkında sorular sorıulmuş.
ben hamile kaldıgımda 80 kilodan fazlaydım ve 9 ay boyunca 0,4 lük fraxparine kullandım.
sanırım bu iğne dozajı doktordan doktora değişiyor.
benim doktorum kiloyla alakalı değil demişti.

kızlarr dun bır sey sormustum ama cevap yazan olmamıs
bu ıgneden dolayı dogumlarımız mecburen sezeryan olmak zorundamı?
lısteye baktım normal yapan arkadaslarda var normal dogum ne kadar rısklı neye gore rısklı ben dogum konusunda cok kararsızım?

hayır canım böyle bir zorunluluk yok.. normal doğumda yapılabilir tek faktör bebeğin geliş pozisyonu ve annenin normal doğum için kararlı olması .. çünkü normal doğum uzun bir süreç ve kararlılığın devamı çok önemli... benim durumum biraz sıkıntılıydı.. 32. hafata doğum sancılarım başladı ve 37 hafatayı zor tamamladık zaten doğuma üç hafta kala hastaneye yattim ve doğuma kadar orda kaldım... rahim açılmadı açılma olsaydı normal doğuracaktım ve iğneleri kesmeden olacaktı bu çünkü sancılar yoğundu ve doğum başlarsa durdurulmayacaktı.... ama açılmadı o yüzden bir gün önce iğneyi kestik ve sezeryan oldu...

tesekkur ederım cevapladıgın ıcn.
doktoruma sordum genelde sezeryan yaparız dedı ıgneyı lohusalık donemı bıtene kadar kesmıycez dedı allah korusun pıhtı atma rıskı olur dedı bılmıyorum ben cok kararısızım dogum konusunda hayırlısıyla bı atlatsaydık o donemı ya hersey benım haırıcımde gelıssecek yada bırısıne karar vvercez bakalım.

benim 2 yaşında oğlum var. kan pıhtılaşması vardı sabah akşam 04 frakspirin iğne ve coraspirin kullandım sağlcakla oğluma kavuştum darısı çocuk sahibi olmak isteyenlere. eimde 30 kutu frakspirin 04 iğne var ihtiyacı olan varsa verebilirim ankarada oturanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…