pardon hayatım yaa karıştırdım ben sanırım
hamile bi arkadaşımız vardı.
ilk bebeğini doğumdan beş ay sonra kaybeden şimdi ikinciye hamile olan
ve bi test yaptıran.......??
Cnm yazdığım şeyi lütfen yanlış anlama o habede hem s/c eksikliği varmış ilaçlarımızı düzenli kullandığımız takdirde korkulacak birşey yokmuş.
Benim doktorum kadın doğumcu tüp bebek doktoru zaten kendiside şunu yazdı. "Sadece genetik bozukluk değil bence kişinin aile hikayesi, damar yapısıda önemli"
canım yok yanlış anlamadım bendede mthfr 677 homozigot+protein s düşüklüğü var ilk gebeliğim 26 haftalık preeklemsi nedeniyle erken doğum oldu.İkinci gebeliğimde 7 haftalık öldü bilmiyorum doktorum yasak koydu zaten ama aklımdan bebek fikrini çıkaramıyorum eşimde kesinlikle istemiyordu bir de bu haberden sonra iyice korktuk acaba günlük yaşantımızdada bizi etkilermi çok merak ediyorum galiba hamilesin canım allahım hayırlı doğumlar nasip etsin
Tatlım hamile kalman mı yasak ?
selam kızlar dünde yazdım ama kimse soruma cevap vermemiş çiçeklara canım sen pıhtılşma sorunu yaşayıp bebeğini kucağına alan bir anne olarak sorumu cevaplarsan çok sevinirim canım coraspirin kullandınmı hamileyken kullandıysan dr kaçıncı haftanda bıraktırdı ilacı cevap yazarsan çok sevinirim şimdiden çok sağol
tatlım o benim galiba....amniyosentez yaptırmıştım.ilk hızlı sonuç iyi çıkmıştı...asıl sonuç ayın 30unda çıkıcak canım bekliyorum hala...hayırlısı olsun hakkımızda inşallah oda iyi çıkar...allaha emanet ol...
merhaba kızlar,8 hafta 5 gunluk hamıleyım.bundan once 3 dusugum oldu 3 den sonra arastırıldı pıhtılasma cıktı bendede. ve sımdı clexan 06 vuruluyorum.fakat bugun doktorum olması gerkenden 1 hafta kucuk gorunuyor dedi.dıger hamılelıklerımde 6 haftalıkken kanama baslardı.bunda kanamam yok .acaba iğne kıloya goremı yapılıyor dr ozaman ıgneyı verdınde 60 kıloydum sımdı ıse 70 sorun bu olabılırmı bılgınız varmı
merhaba kızlar,8 hafta 5 gunluk hamıleyım.bundan once 3 dusugum oldu 3 den sonra arastırıldı pıhtılasma cıktı bendede. ve sımdı clexan 06 vuruluyorum.fakat bugun doktorum olması gerkenden 1 hafta kucuk gorunuyor dedi.dıger hamılelıklerımde 6 haftalıkken kanama baslardı.bunda kanamam yok .acaba iğne kıloya goremı yapılıyor dr ozaman ıgneyı verdınde 60 kıloydum sımdı ıse 70 sorun bu olabılırmı bılgınız varmı
cnm benım drum kıloya gore oldugunu soyledı bende 60 kıloyum 0,4 clexan kullanıyorum
0,6 lık ıgne 70 kıloya takabul edıyomus galıba 70 e gelırsen 0,6 lık baslıcaz dedı
ama ıgne dozajını ayarlayan faktor10xa dıye bı teste varmıs benım drum bu teste gerek gormedı
sevgıler
Canimm çok sevindim güzel haberler vermene ooo tosuncuk hızla büyüyor desene benim kızım 26.haftamda 850 gr civarındaydı şimdi ne durumda bilmiyorum Pazartesi benimde kontrolum var umarım iyi haberlerle donerim bende
cnm benım drum kıloya gore oldugunu soyledı bende 60 kıloyum 0,4 clexan kullanıyorum
0,6 lık ıgne 70 kıloya takabul edıyomus galıba 70 e gelırsen 0,6 lık baslıcaz dedı
ama ıgne dozajını ayarlayan faktor10xa dıye bı teste varmıs benım drum bu teste gerek gormedı
sevgıler
kızlarr dun bır sey sormustum ama cevap yazan olmamıs
bu ıgneden dolayı dogumlarımız mecburen sezeryan olmak zorundamı?
lısteye baktım normal yapan arkadaslarda var normal dogum ne kadar rısklı neye gore rısklı ben dogum konusunda cok kararsızım?
hayır canım böyle bir zorunluluk yok.. normal doğumda yapılabilir tek faktör bebeğin geliş pozisyonu ve annenin normal doğum için kararlı olması .. çünkü normal doğum uzun bir süreç ve kararlılığın devamı çok önemli... benim durumum biraz sıkıntılıydı.. 32. hafata doğum sancılarım başladı ve 37 hafatayı zor tamamladık zaten doğuma üç hafta kala hastaneye yattim ve doğuma kadar orda kaldım... rahim açılmadı açılma olsaydı normal doğuracaktım ve iğneleri kesmeden olacaktı bu çünkü sancılar yoğundu ve doğum başlarsa durdurulmayacaktı.... ama açılmadı o yüzden bir gün önce iğneyi kestik ve sezeryan oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?