Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim doktorum normal doğum taraftarı olduğunu söyledi. ama eğer sezeryan olursam doğum sonrası 6 hafta daha iğne kullanmam gerekeceğini söyledi. ama bildiğim kadarı ile sezeryan ile doğum yapmış olup iğne kullanmayan bir sürü insan var. mutasyon ile alakalıdır diye düşünüyorum ama faktör V leiden heterozigotum. benim bildiğim homozigot olanlar için bu yapılır. bilen var mı bunu?

evet canım aynen katılıyorum kiloyla iğne dozu alakası yok.. ben ilk başlarda 0,6 doz oluyordum sonra dr.um iğne dozuyla alakalı test yaptırmamı istedi bu teste göre 0,4 doz iğnenin bana yeterli olduğu anlaşıldı ve gebeliğim bu şekilde devam etti. şimdi tekrar 0,4 doz iğne olucam..

ben sezaryen doğum yaptım ve doğumdan sonra iğne olmadım doğuma yakın gün aşırı iğne olyordum 37. haftada iğneyi bırakmıştım 38. haftada doğum yaptım. dr.um bebeğin yeterince büyüdüğünü daha fazla beklemenin gerek olmadığını bebeği daha fazla riske atmadan alalım sende rahatla bende rahatlıyayım demişti.

canım slm sen konya da idin değil mi? ben 0.2 cleaxan kullandım doktor sezeryan demişti ama ben normali tercih ettim normal doğum oldu tabi biraz zor oldu. ama doğum şekli hastaneye göre de değişiyor canım. hasane ve doktor da çok önemli ben tıpta yaptım hiç iyi bir ortam değildi. inş hayırlısı olur. ama ayık olmak güzeldi doğumdan sonra da iğne kullanmadım.

yok mu cevap

maşallah kızlar yaren celen 2 ye hamile çalıkuşum hamile oyy oyy ne güzel allahım tamamına erdirsin mumamu maşallah oğlun 2 yaşına geldi demek günler ne çabuk geçiyor allahım sağlık sıhhat versin hepimize bebiş isteyenlerede tez zamanda nasip etsin içinizi ferah tutun olmaz diye bişey yok rabbim ol desin yeter ki
herkesi öpüyorum kısmet olursa bende ikinci hamileliğimi burada paylaşırım ama 3-4 yıl düşünmüyorum

saol cnm hamdolsun ıyıyız ıyı gıdıyor
evet her doktor farklı seyler soyluyor bence bebehın gelısımınde problem yoksa drumuza guvenmelıyız
sen nasılsın senın nasıl gıdıyor

saol cnm hamdolsun ıyıyız ıyı gıdıyor
evet her doktor farklı seyler soyluyor bence bebehın gelısımınde problem yoksa drumuza guvenmelıyız
sen nasılsın senın nasıl gıdıyor

günaydın canaım ne olsun işte bende çalışıyorum kızıma ananesi bakıyooo.
ayy yaren çok sevindim canım demek ikinciye hamilesin.
bende istiyorumm yaaa.
Rabbim inşallah banada isteyen tüm arkadaşlarımada tez zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah.

hayırlı cumalar bu arada herkesee

canım nasılsın ben bebişten sonra nete girememeye başladım sıpa hiççç durmaz daaa.. Allahım herkese bu yaramazlıkları yaşatacak sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah.

canım sen nasılsın ya bebiş nasıl sağlığı sıhhati yerinde inş. benimkinin bıngıldağı sert vitamin vermedi doktor o yüzden yazında bol güneş banyosu yapacak inş.

canım nasılsın ya nete girince dostları görüyor gibi oldum özlemişim sizleri...

kızlar hayırl sabahlar hayırlı cumalar..

iki gündür grip ve öksürük oldugundan limon yiyorum ancak yedikten sonra aşırı derecede halsizlik yorgunluk hissediyorum acaba yan etkisi olaöbilirmi bide iğne kullanıyorum ..baya halsizleşiyorum nerdeyse elim ayağım hareket edemiyor acaba aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar oldumu?Tansiyonum mu artıyor yoksa aazalıyor MU bilemedim..yardımcı olan olursa sevinirim..

geçmiş olsun canım limon tansiyonunu düşürüyordur o yüzden kendini halsiz hissediosundur çünkü limonun tansiyon düşürme gibi bir özelliği var

canım nasılsın ben bebişten sonra nete girememeye başladım sıpa hiççç durmaz daaa.. Allahım herkese bu yaramazlıkları yaşatacak sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah.

amin asigülüm amin.
ne kadar yorucuda olsa süper bi duygu ama dimi.
kız bak ben o günleri unutmaya durdum bile. durdumda ikiniciyi düşünmeye bile başladık biz.
sen neler yapıyon canım kızçen nasıl emiyomu bari..
çok öptüm canım seni ve miniğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…