tesekkur ederım cevapladıgın ıcn.
doktoruma sordum genelde sezeryan yaparız dedı ıgneyı lohusalık donemı bıtene kadar kesmıycez dedı allah korusun pıhtı atma rıskı olur dedı bılmıyorum ben cok kararısızım dogum konusunda hayırlısıyla bı atlatsaydık o donemı ya hersey benım haırıcımde gelıssecek yada bırısıne karar vvercez bakalım.
günaydım canım nasılsın hamilelik nası gidiyor.
iğne hakkında sorular sorıulmuş.
ben hamile kaldıgımda 80 kilodan fazlaydım ve 9 ay boyunca 0,4 lük fraxparine kullandım.
sanırım bu iğne dozajı doktordan doktora değişiyor.
benim doktorum kiloyla alakalı değil demişti.
benim doktorum normal doğum taraftarı olduğunu söyledi. ama eğer sezeryan olursam doğum sonrası 6 hafta daha iğne kullanmam gerekeceğini söyledi. ama bildiğim kadarı ile sezeryan ile doğum yapmış olup iğne kullanmayan bir sürü insan var. mutasyon ile alakalıdır diye düşünüyorum ama faktör V leiden heterozigotum. benim bildiğim homozigot olanlar için bu yapılır. bilen var mı bunu?
kızlarr dun bır sey sormustum ama cevap yazan olmamıs
bu ıgneden dolayı dogumlarımız mecburen sezeryan olmak zorundamı?
lısteye baktım normal yapan arkadaslarda var normal dogum ne kadar rısklı neye gore rısklı ben dogum konusunda cok kararsızım?
tatlım valla çok sevindim doktordan çıkınca kilo alımı gelişmi falan çok iyi şimdilik inşallah böyle devam eder. nazar değer diye burası haricinde hiç kimseye söylemiyorum zaten.sadece iyi diyorum soranlara o kadar. Zaten insanlar neler yaşadığımızı anlamadıkları için öylesine soruyorlar çok samimi bulmuyorum. Bizler sadece birbirimizi anlayabiliriz.çok nazar değdiğini düşünüyorum oğluşuma.İnşallah pazartesi günü yine iyi haberler veririsin bize canım benim.bişey sorucam sen hangi aralıklarla kontrol oluyorsun. ben 2 hafta 1 kontrole gidicem. kan akışıma falan bakılacak.bebeğin gelişimine bakılacak vs. duruma göre hareket edilecek. Allahım bu haftalara kadar geldik inşallah sonu hepimiz için iyi olur hayırlı olur.haberlerini bekliyorum tatlım.
canim bu guzel dualarin hepimiz icin olsun bende dort gizle pazartesiyi bekliyorum ben inaniyorumki sizlere yine iyi haberler verecem
canim ben aslinda 20.haftama kadar hersey normal oldugu icin aylik kontrol oluyordum ancak 20.haftamda erken dogum riksi olustu bende rahimde 2cm lik bi acilma oldu 1hafta hastahanede yattim 20den 25.haftama kadar 2gunde 1kontrola gittim suan rahim kapandi cok sukur bende senin gibi 2haftada 1kontrol oluyorum
kızlar özellikle izmirde ve istanbulda oturan arkadaşlardan dr tavsiyesi bekliyorum. aslında drumdan memnunum ama bir başka dr a gözükmekte fayda var diye düşünüyorum. şimdiden teşekkürler
yok mu cevaparanızda tüp bebekle hamile kalan var mı
ben 3.tüp bebek denememdeyim şuan
ilk denemem tuttu ama pıhtılaşmadan dolayı düştü
şimdi farklı bi merkezde tüp yaptırıyorum ve anlattım bu durumu
ben 2 aydır bebe aspirni kullanıyordum ama bana bırak dediler
yumurta toplamasından sonra başlarsın dediler
sizlerde de böyle mi oldu,yanlış bişey olmasından korkuyorum
tünaydın arkadaşlar nasılsınız yaren arkadaşımız doktor kontrollerin nasıl geçti kese yi gördünüzmü umarım herşey yolundadır
tşk ederim.. şu anda herşey yolunda çok şükür keseyi gördük.. birkaç gün sonra iğnelere başlıyacağız..
günaydım canım nasılsın hamilelik nası gidiyor.
iğne hakkında sorular sorıulmuş.
ben hamile kaldıgımda 80 kilodan fazlaydım ve 9 ay boyunca 0,4 lük fraxparine kullandım.
sanırım bu iğne dozajı doktordan doktora değişiyor.
benim doktorum kiloyla alakalı değil demişti.
saol cnm hamdolsun ıyıyız ıyı gıdıyor
evet her doktor farklı seyler soyluyor bence bebehın gelısımınde problem yoksa drumuza guvenmelıyız
sen nasılsın senın nasıl gıdıyor
günaydın canaım ne olsun işte bende çalışıyorum kızıma ananesi bakıyooo.
ayy yaren çok sevindim canım demek ikinciye hamilesin.
bende istiyorumm yaaa.
Rabbim inşallah banada isteyen tüm arkadaşlarımada tez zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah.
hayırlı cumalar bu arada herkesee
maşallah kızlar yaren celen 2 ye hamile çalıkuşum hamile oyy oyy ne güzel allahım tamamına erdirsin mumamu maşallah oğlun 2 yaşına geldi demek günler ne çabuk geçiyor allahım sağlık sıhhat versin hepimize bebiş isteyenlerede tez zamanda nasip etsin içinizi ferah tutun olmaz diye bişey yok rabbim ol desin yeter ki
herkesi öpüyorum kısmet olursa bende ikinci hamileliğimi burada paylaşırım ama 3-4 yıl düşünmüyorum
hayır canım böyle bir zorunluluk yok.. normal doğumda yapılabilir tek faktör bebeğin geliş pozisyonu ve annenin normal doğum için kararlı olması .. çünkü normal doğum uzun bir süreç ve kararlılığın devamı çok önemli... benim durumum biraz sıkıntılıydı.. 32. hafata doğum sancılarım başladı ve 37 hafatayı zor tamamladık zaten doğuma üç hafta kala hastaneye yattim ve doğuma kadar orda kaldım... rahim açılmadı açılma olsaydı normal doğuracaktım ve iğneleri kesmeden olacaktı bu çünkü sancılar yoğundu ve doğum başlarsa durdurulmayacaktı.... ama açılmadı o yüzden bir gün önce iğneyi kestik ve sezeryan oldu...
kızlar hayırl sabahlar hayırlı cumalar..
iki gündür grip ve öksürük oldugundan limon yiyorum ancak yedikten sonra aşırı derecede halsizlik yorgunluk hissediyorum acaba yan etkisi olaöbilirmi bide iğne kullanıyorum ..baya halsizleşiyorum nerdeyse elim ayağım hareket edemiyor acaba aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar oldumu?Tansiyonum mu artıyor yoksa aazalıyor MU bilemedim..yardımcı olan olursa sevinirim..
canım nasılsın ben bebişten sonra nete girememeye başladım sıpa hiççç durmaz daaa.. Allahım herkese bu yaramazlıkları yaşatacak sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?