Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:23 mart 2011 çarşamba)

celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( 07.11. 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .... .Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem.............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .......Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya.............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah……………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3..........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss........................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh.....................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86.................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm..................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)..............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz………….... Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete…………….…..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………..….Ayşe Selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85……………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………… ..Kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede……………Kadir Mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben………………Zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi…………(erkek) 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim.......................... .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya........................…40 haftalık (erkek) minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
iraz*****........................40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806…………..(erkek) (04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan........................40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................Elif Su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk................................40 haftalık (kız) 27.08.2010 doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim........................40 haftalık arda kaan annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford............................38+3haftalı k( cansu bebek) genel anestezi ile doğum yaptı kızıda kendiside iyi allah yavrumuza uzun ömür versin
arikangul............................40 haftalık
baharçelik..........................39+6 haftalık12.10.2010 Çınar Efemiz 3500gr sezeryanla dünyaya geldi anneside kendiside çok iyi maşallah allah analı babalı büyütsün inş
zeynom_10........................salih
ufkummm………….……14 EKİM 2010 HALE
güzin75…………………39 haftalık(kız) 1 kasım da dünyaya geldi miniş kızımız annesinin nazlı kızı uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inş gözünaydın olsun güzincim
esra1984……………………….39 haftalık Begüm maşşallah kızına esracım allah ayırmasın sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum tebrikler
sonuyok...............................4 kasım 2010 da özlem bebek dünyaya geldi… hoşgeldin Özlem
canah..........................................40 haftalık(erkek) güzel haberlerini bekliyoruz
canderya…………….9 kasım 2010 minik oğluşumuz doğdu Poyraz Mustafa
büşra44.......................25 kasım 2010 Kayra bebek geldi...sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
asigul........................11 aralık 2010 oğluşumuz normal doğumla dünyaya geldi
mhtap...................güzel haberini bekliyoruz
sirius06.................güzel haberini bekliyoruz
ada41 ..................13 aralık 2010 epidural anestezi ile bebeğini dünyaya getirdi.
lidya......................17 aralık 2010 Katre bebiş dünyaya geldi.
sabrina22.............21 aralık 2010 oğluşumuz İbrahim Batı dünyaya geldi
1emine1...............21 aralık 2010 oğluşumuz Emre dünyaya geldi
gelevera...............1 ocak 2011 oğluşumuz Ahmet Bora 1 ay erken geldi ama şu an gayet sağlıklı annesi ve kendisi
misran.................14 ocak 2011 23:10 normal doğumla Misran Delal doğdu. hoşgeldin prenses
azdalar...............Doruk efe
pınar81...............güzel haberi bekliyoruz
esis....................güzel haberi bekliyoruz
sihirli esintiler.......güzel haberi bekliyoruz
gülüş27..............24 ocak 2011 umut deniz
aysude_mir.........28 ocak 2011 ipek
denden..................15 şubat 2011 Elif Güneş
nuray-dyn.................özge bebek hoşgeldinnnnn

tüm annelerimizi ve bebeklerimizi Allah nazarlardan korusunnn

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

tualina ……..……………..…36 haftalık
lalehan……………………….33 haftalık
eylül_den……………………32 haftalık (kız)
krishazel……………………..29 hftalık
essebe…………..…………….29 haftalık (erkek)
wie…………………………….28 haftalık (kız)
edalı.06....................27 haftalık (kız)
lenutsa…………………………26 haftalık (kız)
yt2007........................27 haftalık
pamuksel...................24 haftalık
sıla8.........................23 haftalık
e_melis.....................22 haftalık (erkek)
erwasi.......................22 haftalık
nuryüzlü..................20 haftalık
azra3437.................19 haftalık(erkek)
redmask...................18 haftalık
kadife......................18 haftalık
azra32.....................17 haftalık
06hacer07.................17 haftalık
ahtamara.................16 haftalık
fransiyum.................13 haftalık
mariecurie................12 haftalık
yasam_m...................12 haftalık
concarnation..............9 haftalık
derya2807...................7 haftalık
limburg1985..................6 haftalık
celen35........................6 haftalık
yaren76x......................6 haftalık
sedaades......................6 haftalık
senakar.........................5 haftalık
Webster.........................5 haftalık
çalıkuşu..........................5 haftalık

ne büyük bir sevinç ne büyük bir mutluluk çalıkuşunu önceden tanıyanlar bu yazdıklarıma kesinlikle katılacaktır. kendim hamileymişim gibi sevindim. kendi bebeğimmiş gibi sürekli dua halindeyim rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin tüm hamilelerimize... yanısıra çalıkuşuma kırbin kere maşallah Allahım korusun esirgesin hem bebeğini hem kendini... güzel yürekli herşeyin en iyisini hakeden çalıkuşummm

listede düzenlemeler için özelden msj atarsanız sevinirim)

inamıyorum çalıkuşum hamilemiii yaşassıııınnn.
canııııım Rabbim sağ salim kucaklamanı nasip etsin inşallah..

nrgiscim listede bişi dikkatimi çekti. celen in kızının doğım gününü 8 ekim 2008 diye hatırlıyorum ben.
2009 da bende 8 ekimde doğuma girmiştim cemrenin ilk doğum günü kutlanıyodu o gün canım ordan aklımda kalmış..

evet canım çalıkuşu hamile
cemre ne zaman doğdu bilmiyprum canım listeyi benden önce güncelleyen arkadaştan bu şekilde teslim aldım. ama öğrenirsem düzeltirim

herkese merhabalar .... listeden baktım .. hamile olan arkadaşlar .. sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum ...
gebe kalmak isteyenlerede Allah bu yolda yardımcı olsun inşallah ...

33 haftalık gebeyim ...
mtfhr heterezigot
factör v leiden mutasyonu
..
var tahlillerime göre
günlük 5000 ıu doz fragmin iğne +coraspin 100 kullanıyorum ,,,

benim gibi pıhtılaşma probl . yaşayanlara şunu sormak istiyorum ... coraspini kaçıncı haftada kestiniz ..? yada keseceksiniz ...

nette okudum .. 32-33. haftadan sonra bebeğin kalbine zararlıymı ş... bana dr. bişey demedi .. kontrolede daha var ...

iğneyide 37. haftanın bitiminde kesecekmişim dedi ...
37+4 de sezeryan var ..... ama bu 4 gün içinde ya bebeğe bişey olursa çok endişeliyim ...

bilgisi olan varmı?? ya da tecrübesi

canım benim iyiyiz yaa bebiş emiyor hemde çok obur. bizde ikinciyi düşünmeye başladık bilee Rabbim herkese nasip etsin inş.
Siz nasılsınız bebişini benim yerime öp.

bende 34.haftadayım..doktorum bana bebek aspirini vermişti..günde bir tane..3 aylıkdatn beri onu alıyorum..doğuma on gün kala keseceğini söyledi..başka bir dokto ise 35..haftada bırakmalısın dedi..ve nevra ben de senin gibi bu bebek aspirininin bebeğe zarar verdiğini duydum,teredütteyim..bende net olarak napıcağımı bilmiyorum..helede iki doktorda ayrı görüş bildirince kaldım öyllece ortada ((

evet canım çalıkuşu hamile
cemre ne zaman doğdu bilmiyprum canım listeyi benden önce güncelleyen arkadaştan bu şekilde teslim aldım. ama öğrenirsem düzeltirim

merhaba, tatlı cemremizin doğum günü 8 ekimdi... neden değişmiş anlamadım...
çalıkuşu hamile imiş, çoookkkk sevindim.... celen ve limburg da... Rabbim hepinize bebişlerinizi kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inş... darısı tüm isteyenlerin başına...

ben bu konuda tecrubeli biri olarak cevap vermek istedim. bana dr. um doğuma yakın haftalarda 34 yada 35 . haftaydı coraspını kesmemi istedi iğneyi de bir hafta boyunca gün aşırı yaptım36. haftaydı diye hatırlıyorum 37. haftada hiç iğne kullanmadım 38. haftada doğum olmuştu.

benim ilk gebeliğimdi 15 gün önce 7 haftalık düşük oldu.Kan pıhtılaşması olabilir mi bilmiyorum testi hemen yaptırabilir miyim yoksa bellibir süre geçmeli mi? el ve ayakta uyuşukluk oluyor bu pıhtılaşmadan kaynaklanıyor olabilir mi? ve testleri özel hastanede mi yoksa fakültede mi yaptırdınız ? çok soru sordum ama cevap verirseniz sevinirim.

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun kaybın için üzüldüm birdaha göstermesin Rabbim hepimiz yaşadığımız için çok iyi biliriz üzüntüsünü el ve ayak uyuşukluğu bende hiç olmadı ama kan pıhtılaşmasından da kaynaklabilir emin olmamakla sen yineden beraber dr una sorarsın, canım bu genetik testleri 3 düşükten sonra yapıorlar maalesef ama sen 3 düşüğüm olduda diyebilirsin ben şanslıydım çünkü ilk bebeğimi kaybetmeden öğrendim ama tedavi için geç kalmıştık maalesef testlerimi cerahpaşa tıp fakültesinde yaptırdım çünkü drum orada profosör toplamda bu testlere 100 tl verdim dışarda özel hastahanelerde de yapan var fakat biraz pahalı fiyatları inş sana yardımcı olabilmişimdir :26:

Son düzenleme:

benimde ilk gebeliğim 7 haftalık düşük olmuştu sonra tekrar gebe kaldım ve 21 haftalık karnımda öldü 5.5 aylıktı ve ölü doğum yaptım.. dr.um kan pıhtılaşması olabileceğinden şüphelendi ve fakülte hastanesine sevk etti beni tekrarlayan düşük tanısıyla orada testlerim ücretsiz yapılmıştı. kan pıhtılaşması olduğum anlaşıldı 3. gebeliğim de kan sulandırıcı iğne oldum ve kızım dünyaya geldi .şimdi tekrar gebeyim tekrar iğne olucam..

kızlar size bir sorum olacak. saatler alınınca iğnenizi ne zaman yaptıracaksınız. iğne aynı satte mi yoksa 1 saat önce mi. belki sorum komik gelebilir ama aklıma takıldı da:44:

kardeşime sordum .. onda pıhtılaşma yok ama coraspini 34. haftaya kadar kullanmış ...bebek iyi şu an Allaha şükür ...
bende haftaya kontrole gidicem 1 daha soracağım .... bakalım ne diyecek ... dün almadım .. korktum sonra bugün içtim ...bende tereddütteyim yaniii ...

saol canım yaaa ..... benimde 37+4 de sezeryan inşallah ... 37 +0 da iğneyi bırakırsın demişti ...
insan bırakmaya da korkuyor valla ...coraspinide bakalım ne diyecek ...
kimiside diyorki ... artık bebek büyüdü iyicene iğnelerin aspirinlerin gereği yok ... kalbi durmaz ... ama güvenip bırakamıyorsun ...
kızlar size bir sorum olacak. saatler alınınca iğnenizi ne zaman yaptıracaksınız. iğne aynı satte mi yoksa 1 saat önce mi. belki sorum komik gelebilir ama aklıma takıldı da:44:

ben bazen yarım saat geç yada erken yapıyorum iğneyi ... doktor arada 1 -1.5 saatten bişey olmaz dedi ..
yeni saate göre yapacağım ... yarım saat fark ata ata 2 günde yeni saatin ayarına getireceğim ..

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.Acaba pıhtılaşma hangi mutasyonlardaydı?Benimde mthfr heterozigot mutasyonda pıhtılaşmam var.11 yaşında bir kızım var ve ondan sonra 6 haftalık iki düşük yaptım.Şimdi 18 haftalık hamileyim.İğne kullanıyordum ama 15.haftada kanamam oldu neredeyse bebeği kaybediyordum.Doktorum iğneyi kesti şimdi sadece aspirinle devam ediyorum.Sizin 21 haftalık kaybınızı duyunca tedirgin oldum.Siz o kaybınızda aspirin kullanmışmıydınız?

o zamanlar pıhtılaşma problemim olduğunu bilmiyordum o sebepten dolayı bebiş öldü karnımda.. asprin ve iğne kullanmıyordum. benim mutasyon sizinkinden farklı.. inşallah bebişinize kavuşursunuz sağlıcakla.. iğneyi neden kestiniz asprini kesseydiniz..

merhaba canım sana bişey sormak istedim. ben şanslıoydım bebeğimi kaybetmeden öğrendim demişsinya kaçıncı haftanda öğrenmistin ve herhangi bir problem oldumu erken doğum mu oldu. biraz bilgi verebilirmisin. hiç bişey yapmadımı söylemedi mi doktorlar sorunu öğrendikten sonra. şuan 2. hamileliğin mi.

aranızda tüp bebekle hamile kalan var mı
ben 3.tüp bebek denememdeyim şuan
ilk denemem tuttu ama pıhtılaşmadan dolayı düştü
şimdi farklı bi merkezde tüp yaptırıyorum ve anlattım bu durumu
ben 2 aydır bebe aspirni kullanıyordum ama bana bırak dediler
yumurta toplamasından sonra başlarsın dediler
sizlerde de böyle mi oldu,yanlış bişey olmasından korkuyorum

iyi günler canım bişey soracağım arkadaşımda puko var bu yüzden hamile kalamıyor birinci tüp bebeğini izmirde yaptı tutmadı şimdi ankaraya gelmek istiyor anatolya sanırım oraya gitmek istiyor senin önerecegim tüp bebek merkezi varmı bu 2. denemesi olacak bu konuda yardımcı olursan sevinirim . sende pıhtılaşma olduğu için bence hamile lik olana kadar bebe aspirini iç onun hiç bir yan etkisi yok doktorunla konuş ama kulak tan duyma şeylere inanma hepimize hamilelik başlamadan doktorlar bebe aspirini yazıyo zaten bi zararı yok ben 2 günde bir içiyorum.aynı şekilde tüp bebek düşünen arkadaşımda içi yo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…