iyi günler canım bişey soracağım arkadaşımda puko var bu yüzden hamile kalamıyor birinci tüp bebeğini izmirde yaptı tutmadı şimdi ankaraya gelmek istiyor anatolya sanırım oraya gitmek istiyor senin önerecegim tüp bebek merkezi varmı bu 2. denemesi olacak bu konuda yardımcı olursan sevinirim . sende pıhtılaşma olduğu için bence hamile lik olana kadar bebe aspirini iç onun hiç bir yan etkisi yok doktorunla konuş ama kulak tan duyma şeylere inanma hepimize hamilelik başlamadan doktorlar bebe aspirini yazıyo zaten bi zararı yok ben 2 günde bir içiyorum.aynı şekilde tüp bebek düşünen arkadaşımda içi yo
ben ankarada değilim maya da 2 denemem oldu tavsiye edermiyim bilmiyorum,pozitif sonç alsam tavsiye ederdim ama ne kötü diyorum nede tavsiye edebiliyorum tutanda var tutmayanda..
ama antolia yı bilmiyoırum iyi diyorlar..hayrlısı olsun ınş...
anladım 3 denememde tüp bebek tutu yazmışsın onu nerde yaptırdın arkadaşımda bu hafta içinde ankara gelecek bakalım hepimiz için hayırlısı bizim de kendiliğinden oluşu yo ama kalp atışları duruyo 2 kere kürtaj oldum artık dayanacak gücümüz kalmıyo kime inanacagımızı şaşırıyoruz rabim yardımcımız olsun canım
arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
ben de 2 tane düşük yaptım..pıhtı problemim çıktı..coraspin 100 kullandım hamilelik öncesi..şu anda da innohep 0.35 le coraspin 100 kullanıyorumm..
arkadaşlar bendede pıhtılaşma var.mthfr 677 hetorozigot.4 tana kaybım var.1.de bilmiyodum diğerlerinde hep kan sulandırıcı iğne kullandım ama nafile.böyle olup hamileliğini sürdüren varmı.
merhaba canım sana bişey sormak istedim. ben şanslıoydım bebeğimi kaybetmeden öğrendim demişsinya kaçıncı haftanda öğrenmistin ve herhangi bir problem oldumu erken doğum mu oldu. biraz bilgi verebilirmisin. hiç bişey yapmadımı söylemedi mi doktorlar sorunu öğrendikten sonra. şuan 2. hamileliğin mi.
canım çok geçmiş olsun ben de aynı dertten muzdaribim ben de mthfr677hetorozigot ve dört kez düşük yaptım bir tanesinde iğneye rağmen gelişmedi doktor o zaman iğneye geç başlamış olabiliriz demişti öğrendikten bir hafta sonra başlamıştım geçen yaz da kimyasal gebelik yaşadım kendimi çok çaresiz hissediyorum şu anda da 5 aydır hamile kalamıyorum zaten hamile kalsamda yine sevinemeyeceğim yine aynı korkular başlayacak Allahım bizi sınıyor diye düşünüyorum kendimi vakti zamanı vardır bunda da bir hayır vardır diye teselli ediyorum ama gerçekten çok zor Allahım kimseye bunları yaşatmasın hepimize sabır versin.Benim anlamadığım Mthfr6777 yi hemotolog hiç mühimsemedi herkeste olabilecek bir mutasyon dedi eğer öyleyse bizler niye aynı şeyleri yaşıyoruz ?sen sorunca yaşadıklarımı paylaşmak istedim.
merhaba ankara_06 öncelikle sana tavsiyem dr.un ne diyorsa onu yap dışarıdaki seslere kulağını kapataranızda tüp bebekle hamile kalan var mı
ben 3.tüp bebek denememdeyim şuan
ilk denemem tuttu ama pıhtılaşmadan dolayı düştü
şimdi farklı bi merkezde tüp yaptırıyorum ve anlattım bu durumu
ben 2 aydır bebe aspirni kullanıyordum ama bana bırak dediler
yumurta toplamasından sonra başlarsın dediler
sizlerde de böyle mi oldu,yanlış bişey olmasından korkuyorum
merhabaa canımmm nerelerdesin sen?slmmmmmmmm:)))nasılsınız kızlar????
bende iyim işte aaynı hastalığımı bekliyorum
her ayki gibi:))
slm canım erken öğrendim dememdeki amaç bazıları 3. düşükten sonra öğrenio ben daha 1. sini kaybetmeden öğrenmiştim fakat geç öğrendiğim için ve iğnelere geç başladığım için 6 haftalık kaybettim onu maalesef drum testi yapmadan bana hemen teşhisi koydu sende kan pıhtılaşması vardedi testleri verdi ama saonuçlar 1 aydan önce çıkmıo maalesef ama drum beklemeden önlem amaçlı hemen iğneye başlatmıştı, bu benim 3. gebeliğim 2. sinide maalese iğne kullandığım halde 6+6 haftada kaybettim 12 ocakta kürtajla aldılar çünkü kan pıhıtlamanın yanı sıra eşimin spremini vücudum kabul etmiomuş yani düşman olarak gördüğünden dolayı bebeği öldürüomu vücudum bununla alakalı başkasına ait 1 ünite kan yedim bağışıklık kazanim diye şuana kadar henüz bişey olmadı Allahımın izniyle inş bundan sonrada olmaz da alırım kollarıma bebeğimi
merhaba,sanada çok geçmiş olsun.tabiki mühim bişey,pıhtılaşmadan dolayı bebeğe giden damarlarda pıhtılaşıyor.bebeğin oluşumunu sağlayan en önemli şey kan ve çok önemli bir sorun.ben henüz çözemedim bu durumu clexsan kullanırsam rahimde kanama başlıyor kan sulandığı için kullanmazsam kan gitmiyor.şuan pgd ye başladım çünkü 5 hücredede 47 xxx kromozom var...okadar çok araştırma yapıyorum ki kafayı yiycem.pgd le kromozom durumu çözülse bile kanımdaki pıhtılaşma beni daha çok endişelendiriyor.
günaydın kader arkadaşlarım nasılsınız
merhaba canım... ÇOK ŞÜKÜR iyiyim. 9 NİSANDA KONTROLUM VAR, YEMEME İÇMEME DİKKAT EDİP DİNLENİYORUM. HAREKETLERİ DAHA HİSSETMEDİM DİYE BİRAZ KAYGIM VAR NAPAYIM AMA O KADAR DA OLUCAK ... sen nasılsın , moraller nası?
DERYA 2807 SENDEN GÜZEL HABERLERİNİ ALINCA ÇOK MUTLU OLUYORUM İNAN BANA.. BU HAMİLELİĞİN DE HERŞEY YOLUNDA GİDECEK GÖNÜLDEN İNANIYORUM SANA ÖNCEKİ ACILARINI UNUTTURACAK Bİ ÇIRPIDA...
carnation maşallah 11 haftalık olmuşsun Allah hayırlısıyla kucağına alıcağın günleri de göstersin .
ALLAH BÜTÜN HAMİLELİR, BEİŞLERİNİ KORUSUN HER TÜRLÜ RAHATSIZLIKTAN, HASTALIKTAN..
BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZIN DA GÖBİŞİ BİRAN ÖNCE DOLSUUNNN İNŞALLAHHHH
merhaba canım... ÇOK ŞÜKÜR iyiyim. 9 NİSANDA KONTROLUM VAR, YEMEME İÇMEME DİKKAT EDİP DİNLENİYORUM. HAREKETLERİ DAHA HİSSETMEDİM DİYE BİRAZ KAYGIM VAR NAPAYIM AMA O KADAR DA OLUCAK ... sen nasılsın , moraller nası?
DERYA 2807 SENDEN GÜZEL HABERLERİNİ ALINCA ÇOK MUTLU OLUYORUM İNAN BANA.. BU HAMİLELİĞİN DE HERŞEY YOLUNDA GİDECEK GÖNÜLDEN İNANIYORUM SANA ÖNCEKİ ACILARINI UNUTTURACAK Bİ ÇIRPIDA...
carnation maşallah 11 haftalık olmuşsun Allah hayırlısıyla kucağına alıcağın günleri de göstersin .
ALLAH BÜTÜN HAMİLELİR, BEİŞLERİNİ KORUSUN HER TÜRLÜ RAHATSIZLIKTAN, HASTALIKTAN..
BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZIN DA GÖBİŞİ BİRAN ÖNCE DOLSUUNNN İNŞALLAHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?