Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slmm canlarim nasilsinizz??

aramiza yeni arkadaslarda katilmis ne guzel gun gecikce umudumuz daha cok artiyor acilarimiz azda olsun hafifliyor

bizimde bugun yine kontrolumuz vardi rabbime cok sukur hersey yolunda bi problemimiz yok kizimiz gun gectikce buyuyor 1200gr olmus teyzeleri insallah sorunsuz bir sekilde 10 haftayi da atlatiriz hergun gun iyoruz bakalim hayirlisi bu sefer olacak gibi hissediyorum hayirlisiyla alacam kucagima insallah hep dualarimdasiniz sizlerde beni duanizdan eksik etmeyin kuzucuklar öpuyorum hepinizi

iyi çok şükür herşey sonuna kadar yolunda olsun allahın izniyle inşallah..maşallah nazar değmesin kızımıza...sağlıkla sıhhatle kucağına alıcaksın inşallah..dualarımız sizinle..rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

offf okadar çok sıkılıyorumki...zaman geçmiyo biyandan merakla amniyosentez sonucunu bekliyorum.hiç pozitif düşünemiyorum..bi yandanda eşimin iş sıkıntıları bi işyerine girmeyi çok istiyo orası askeriyeye bağlı.görüşmeye gittiğinde çocuğunuz varmı demişler oda vardı vefat etti eşim şimdi 4,5 aylık hamile demiş.adam başınız saolsun deyince eşimde allah razı olsun demiş öyle dedi diye işe almıyolar.bikere allah razı olsun dedi diye ya..namaz kılıyosa bile kılmıyom dicekmiş,içki içmiyosa içiyom dicekmiş,çok ilginç ya...eşim çok üzülüyo dolayısıyla evde stres oluyo hiçbişey için pozitif düşünemiyorum...

ayyy yerim ben onu annesi. maşallah su gibiakıp giderinşallah 10 hafta da.. sağlıkla mutlulukla gelirrr bi tanesi...

sağol canım. evet zaman gün gün sayarken geçmiyo da geriye dönüp bakınca farkediyosun..
karnım çıktı bayaa.. soruyolar artık çok şükür.. gerçi daha önce anlayanlar da olmuştur ya sormaya çekinmişlerdir belki... bende hep bi göbek sorunu vardır da.. yakınlarıma da haber verdim ama eşim dahil herkes tedirgin tabi anlıyorum onları da heveslenmek ve beni daha fazla heveslendirmek istemiyolar . ama inşallah bu sefer herşey yolunda gidicek wiecim gibi yürekten inanıyorum..

sen de çok iyi bak kendine de bebişine de..çok optüm

canım çok sıkıldı yazdıklarına ne diyeyimm.. ben de tam tersini girdiğim kurum mülakatlarında yaşadım. çok hakkımın yendiğini düşündüm günahları boynuna birinci olarak girdiğim sınavlar da yedeklere bile girememiştim. ama sonunda istediğim bence hepsinden daha hayırlısı iyisi olan bi işe girebildim. umarım sizin için de en güzeli olur. bebişin sağlıkla bereketiyle gelir.. çift bayram yaşarsınız inşallahhh..

Son düzenleme:
amin canım hareketlerini hisedersinbundan sonraki haftalarda merak etme yerterki sağlıklı ol içini ferah tut canım bu arada bizlerdende duvanı eksik etme canım

sağol tatlım. siz olmasanız napardım bilmiyorum. dua etmez olur muyum isim isim dua ediyorum hatta.. hem size, hem ne zamandır topiğe girmeyen bebiş hasreti çeken tüm arkadaşlarımıza..

saol canım dualarıniçin çok tşk ederim..amin inşallah...iyiki varsınız gerçekten..doğru düzgün hiç arkadaşım yok..insanlar artık menfaatçi olmuş anca açık arıyolar..oyüzden kimseye bişey anlatamıyorum..sayfaları böyle konularla doldurmak istemiyorum ama napıyım çok sıkıldım..çok tşk edrim sizlere benimle dertlerimi sevinçlerimi paylaştığınız için...

canım sayfa doldurmak olur mu hiç. paylaşıyoruz herşeyimizi birbirimizle ne güzel işte..
valla ben de sizlere kendimi çok yakın hissediyorum. nerdeyse hiçbişey anlatmıyorum kimseye ben de.. insanlar çeşit çeşit, iyi niyetli olsalar bile anlamıyolar halden..
kendine çok iyi bak. sen mümkün olduğunca güçlü ol ki, babası da bebiş de daha iyi olsunlar. o işe alınmama duygusu çok iyi anlıyorum çünkü.. elinden hiçbişey gelmiyo, çaresiz boyun eğiyosun. şimdi onun bi de bebiş sorumluluğu var çok üzülüyodur tabi.. ama dediğim gibi herşey hayırlı olucak allahın izniyle her yokuşun bi inişi var mutlaka...
üzülme tamam mı?

Son düzenleme:

maşallah canım. çok sevindim. darısı bizim başımıza. sağlık kucağına alırsın inşallah..

kendine çok iyi bak..

sevgiler.

selam canım bugün doktor kontrolünün olduğunu biliyordum merak ettim seni. çok güzel haberlerle gelmişsin bize kızımız çok büyümüş ton ton olmuş:) darısı inşallah bizlerin başına.10 hafta da çok çabuk geçer inşallah. bende çok istiyorum beni uytsublar sonrada bebeğimin doğduğu anda beni uyandırsınlar diyorum.ama korkmak yok yavrularımızı kucağımıza sağ sağlim alıcaz inşallah. Bu topiki çok seviyorum kimse kimseyi tanımadan birbirleri için dua ediyor. Allah bizlerin duasını kabul etsin inşallah. kocaman öpüyorum.

teşekkürler fakat bu dr tanımıyorum.hangi şehir.asıl öğrenmek istediğim şeylere cevap vermemissin.tekrar sorayım,clexsanı günde kaç kere ve kaçlık yapıyorsun beraberinde aspirin kullanıyormusun.ve clexsanın dozunu dr neye göre ayarlıyor.han gi testleri yapıyor doz ayarlaması için,hangi aralıklarla test yapıyor.bu çok önemli dozlar yani.

pardon CARNATİON cevabın geç geldi,tekrar yazmak zorunda kaldım.çok teşekkür ederim.benim özelden yazma hakkım henüz yok ama msjları okuyorum tabi.birde renkli ultrosonla kan akışına baktırdığında nasıl bi işlemmiş haber edermisin.

Son düzenleme:
merhaba angel sonradan gördüm canım cevabını. Hayırlısı olsun canım inşallah. pgt tanılı tüp bebeğe başlamışsın kromozom tahlillerinde mi çıktı bu sonuç? benimde kromozomlara bakılmıştı ama doğru düzgün bir açıklama gelmemişti sorun yok gibiydi. sonrasında laparoskopi oldum doktor acaba rahimde mi yapışıklık var bebek tutunamıyor diye düşündü ameliyat oldum onda da sorun yok dediğin gibi ben de kafayı yemek üzereyim. Ben de perşembe günü başka bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek güçlü olmak zorundayız çünkü bir kere sinirler yıprandı mı toparlaması çok zor oluyor ve hayat bir şekilde devam ediyor kendimizi ve eşimizi yıpratmamalıyız. Senin kromozomlarla ilgiliyse pgt çözüm olabilir diye düşünüyorum sonuçta iğnelerini de olacaksın ve sağlıklı embriyo yerleşecek canım hayırlısı olsun inşallah inan buradaki herkes için dua ediyorum çünkü bu acıyı bir tek yaşayanlar biliyor .

Eşin hiç üzülmeisn inşallah Allah daha hayırlı kapılar açar... Allah desin, demeye devam etsin bebeğinde sağ salim gelsin hayırlısıyla.

yeni bir güne yeni umutlarla başlamak adına herkese hayırlı günler . eşimle 6 yıl önce bugün nişanlanmıştık zaman nasıl geçiyor 6 sene acısıyla tatlısıyla geride bırakmışız çok mutlu anlarımızda oldu çok üzüntülü yıllarımız artık bütün kötülükleri geride bırakıp hayattı daha dolu dolu yaşamak istiyorum üzüntüler kederler bizden uzak olsun ve siz kader arkadaşlarım sizlerle yeniden hayata merhaba dedim ben daha önce yaşadıgım acıyı sadece ben yaşaamışım zanederdim beterin beteri varmış hamile olan arkadaşlarımızdan cesaret doğum yapıp kucagına bebişlerini alan arkadaşlar bize umut veriyo artık hayata daha geniş çerceveden bakıyoruz ve buna da şükürler olsun demeyi unutmuyoruz ...iyi ki varsınız kader arkadaşlarım.

merhaba canım mutluluğunuz bir ömür boyu sürer ve en kısa zamanda hayırlısıyla göbüşünü doldurur inşaallah Yüce Rabbim. Allahım bebek isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşaallah

Eşin hiç üzülmeisn inşallah Allah daha hayırlı kapılar açar... Allah desin, demeye devam etsin bebeğinde sağ salim gelsin hayırlısıyla.

çok saolun tşk ederim.amin inşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur rabbim hepimizede hayırlı kapılar açsın...hayallerimiz umutlarımız biran önce gerçek olsun allahın izniyle...o tatmak istediğimiz en büyük duyguyu evlat duygusunu sağlıkla sııhatle hayırlısıyla hepimize tattırsın rabbim...

sanada hayırlı günler canım o umutlarımız gerçekleşir biran önce inşallah....daha güzel sağlıklı nice yıllar geçiirirsin inşallah eşinle sevdiklerinle...aynı dediğin gibi gerçekten üzüntüler kederler gitsin artık hayatı dolu dolu mutlu yaşayalım bizde evlatlarımızla ailemizle inşallah.rabbim daha beterlerinden korusun.gerçekten bu topik iyiki oluşturulmuş..sizlerle tanıştığım için mutluyum..iyiki varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…