canım sayfa doldurmak olur mu hiç. paylaşıyoruz herşeyimizi birbirimizle ne güzel işte..
valla ben de sizlere kendimi çok yakın hissediyorum. nerdeyse hiçbişey anlatmıyorum kimseye ben de.. insanlar çeşit çeşit, iyi niyetli olsalar bile anlamıyolar halden..
kendine çok iyi bak. sen mümkün olduğunca güçlü ol ki, babası da bebiş de daha iyi olsunlar. o işe alınmama duygusu çok iyi anlıyorum çünkü.. elinden hiçbişey gelmiyo, çaresiz boyun eğiyosun. şimdi onun bi de bebiş sorumluluğu var çok üzülüyodur tabi.. ama dediğim gibi herşey hayırlı olucak allahın izniyle her yokuşun bi inişi var mutlaka...
üzülme tamam mı?
merhaba canım mutluluğunuz bir ömür boyu sürer ve en kısa zamanda hayırlısıyla göbüşünü doldurur inşaallah yüce rabbim. Allahım bebek isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşaallah
nebiliyim canım bazen bazı kişiler yazıyo ya gereksiz şeylerle doldurmayın konuyla alakalı şeyler yazın diyolar ya ondan dedim...güçlü olmaya çalışıyorum ama çoğu zaman olmuyor...heran her dakika gözümde yaşlarım hazır..önceki hamileliğimdede mutlu geçiremedim bundada öyle mutlu olamıyorum bi türlü.zaten allahın izniyle bu bebeğimi sağlıkla sıhhatle dünyaya getireyim bidahada çocuk düşünemem büyük konuşmayımda bu korkuyu bu stresi bidaha göze alamam.aynı şeyleri yaşayacağım diye korkuyorum..bebişin stresi sorunları var zaten bide başka şeylerde yolunda gitmiyo...hiçbişey istediğim gibi olmuyor...
sanada hayırlı günler canım o umutlarımız gerçekleşir biran önce inşallah....daha güzel sağlıklı nice yıllar geçiirirsin inşallah eşinle sevdiklerinle...aynı dediğin gibi gerçekten üzüntüler kederler gitsin artık hayatı dolu dolu mutlu yaşayalım bizde evlatlarımızla ailemizle inşallah.rabbim daha beterlerinden korusun.gerçekten bu topik iyiki oluşturulmuş..sizlerle tanıştığım için mutluyum..iyiki varsınız..
canım benim üzülme inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin ve herşey yoluna girer. geçenlerde tvde uzman tv deki doktor vardı.(adı aklıma gelmedi) diyo ki bütün gebelerin doktor kontrolleri bir yana şu üç şeye dikkat etmeliler. beslenme, dinlenme(günde 2 saat) ve stres. özelliklede stresten uzak durmalılar. bende de miyom var. gebe kalmadan önce biliyordum miyomu ama drum zarar vermez hamile kalabilirsin dedi. geçen kontrollerimde miyomun rahimin içinde olduğunu ve ilerleyen haftalarda bebeğimin gelişimini (kilo alımını) etkileyebilirmiş. çok üzüldüm ilk duyduğumda ama şimdi takmıyorum sadece Allahıma dua ediyorum ve normal bi gebe gibi davranıyrum. herşeyi kafaya takan bi tip olduğum için gayet rahat davranmaya çalışıyorum. Herşeyin hayılısı Allahtan. çok konuştum epeydir yazmıyordum çünkü. Rahat ol sakin olmaya çalış güzel düşünelim ve herşey güzel olsun. ve seninle de gebelik haftalarımız ayn. benim henüz cinsiyeti belli değil. 5 nisanda kontrolüm var. hayırlısı bakalım
çok teşekkür ederim dilerim anne almak isteyen herkeze allahım bu mutluluğu hayırlısıyla yaşatır.seninle sorunumuz aynı mthfr heterozigot.sana tavsiyem dozlar nasıl belirleniyor.kiloyamı neye göre anlamıyorum.hayırlısı........merhaba angel sonradan gördüm canım cevabını. Hayırlısı olsun canım inşallah. pgt tanılı tüp bebeğe başlamışsın kromozom tahlillerinde mi çıktı bu sonuç? benimde kromozomlara bakılmıştı ama doğru düzgün bir açıklama gelmemişti sorun yok gibiydi. sonrasında laparoskopi oldum doktor acaba rahimde mi yapışıklık var bebek tutunamıyor diye düşündü ameliyat oldum onda da sorun yok dediğin gibi ben de kafayı yemek üzereyim. Ben de perşembe günü başka bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek güçlü olmak zorundayız çünkü bir kere sinirler yıprandı mı toparlaması çok zor oluyor ve hayat bir şekilde devam ediyor kendimizi ve eşimizi yıpratmamalıyız. Senin kromozomlarla ilgiliyse pgt çözüm olabilir diye düşünüyorum sonuçta iğnelerini de olacaksın ve sağlıklı embriyo yerleşecek canım hayırlısı olsun inşallah inan buradaki herkes için dua ediyorum çünkü bu acıyı bir tek yaşayanlar biliyor .
teşekkürler CARNATİONN.bide dr kanama zamanı ınr gibi testlere bakıyormu.birde senden bir ricam var bilmem yaparmısın.dr na benden bahsedermisin mthfr hetorozigot olduğunu kanda başka bi rahatsızlık olmadığını,hangi doz kullanmam gerektiğini sorarmısın.63 kiloyum 4 kayıp var.47 xxx kromozom taşıdığım için pgd yaptırcağımıda ekleyim diğerleri normaldi.merak ettim bana hangi dozu önerir.teşekkürler.canım, duan için çok saol...doktorum kendi kliniğinde çalışıyor. hastane doktoru değil yani.ismini sana özelden gönderiyorum canım. cleksan 0,8 günde tek iğne oluyorum. adetim gecikince hemen tahlil yaptırmamı istedi doktorum. tahlilde gebelik çıkınca hemen iğneye ve progestan sabah akşam fitile başladık. hala devam. kısmetse bu hafta sonu progestanı bırakacağız. gebelik öncesi coraspin ve folbiole başlamıştım. halen onlarada devam. henüz tahlil yapılmadı. doktor kiloma göre iğne dozunu uygun gördü. 70 kg. ile hamile kaldım. gerçi burda daha kilolu olupta 0,4lük iğne kullananda var. neye göre belirleniyor anlamış değilim. 12.haftam bittiğinde dr.um prof.a yönlendirecekmiş, renklğne dozunu tekrar o zaman değerlendirirz dedi. Allah'ım ol deyince oluyor, mucize başka bi söz yok. doktor,iğne,ilaç hep sonra geliyor.
teşekkürler CARNATİONN.bide dr kanama zamanı ınr gibi testlere bakıyormu.birde senden bir ricam var bilmem yaparmısın.dr na benden bahsedermisin mthfr hetorozigot olduğunu kanda başka bi rahatsızlık olmadığını,hangi doz kullanmam gerektiğini sorarmısın.63 kiloyum 4 kayıp var.47 xxx kromozom taşıdığım için pgd yaptırcağımıda ekleyim diğerleri normaldi.merak ettim bana hangi dozu önerir.teşekkürler.
Dr.um kanama zamanı herhangi teste bakmadı. rahim içinde kanamayı görünce 0,45 cm.kadar dedi. şimdidilik iğneye devam ama 3cm.i bulursa iğneye kesmek durumunda kalırız demişti. çok şükür gerekmedi. tabikide sorarım canım. nisanın 2.haftası kontrolüm. gittiğimde danışırım..
mrb canlarım günaydın...umarım hepiniz iyisinizdir...herşey gönlünüzce olsun....ben normalde akşam 7de yapıorum.dün akşam unutmuşum iğneyi saatler ileri alındığından beri unutmaya başladım.normalde 7 de yaparken akşam 11 de yattım aklıma geldi iğne yapmadığım.hemen kalktım yaptım.şimdi bugün kaçta yapıyım....
merhaba kelebekk,kolundan yada bacağından yapanlarda var.tam olarak neresinden bilmiyorum ama dr una sorabilirsin.gebelik öncesi ne kullandın.düşük yaptınmı bu yüzden hiç.Merhaba arkadaşlar formunuzu sık sık okuyorum ben 20 haftalık hamileyim MTHFR A 1298C Heterozigot olduğumdan gebeliğimin 7. haftasından beri clexan 0,4 iğne vuruluyorum ben iğneleri yaparken zorlanmaya başladım göbeğimin sağ ve solundan yapmaya çalışıyorum ilk başlarda iki parmağımda iğneyi yapacağım yeri tutarak iğneyi yatay vuruyordum ama şimdi tutamıyorum ve göbek deliğimin baya bi ilersine vurmak zorunda kalıyorum aynı sıkıntıntıları yaşayanlar siz nasıl bi çözüm buldunuz acaba
merhaba kelebekk,kolundan yada bacağından yapanlarda var.tam olarak neresinden bilmiyorum ama dr una sorabilirsin.gebelik öncesi ne kullandın.düşük yaptınmı bu yüzden hiç.
ellerine sağlık PİNGG,senin rahatsızlığın nedir.bende pgd li tüp bebeğe başladım.mthfr hetorozigot bendeki sorun.3 aydır folic kulandım,1 aydırda corapirin ve folic kullanıyorum.transferden sonra clexsan başlanacak dozu belli olmadı belli olunca yazarım.
Merhaba arkadaşlar formunuzu sık sık okuyorum ben 20 haftalık hamileyim MTHFR A 1298C Heterozigot olduğumdan gebeliğimin 7. haftasından beri clexan 0,4 iğne vuruluyorum ben iğneleri yaparken zorlanmaya başladım göbeğimin sağ ve solundan yapmaya çalışıyorum ilk başlarda iki parmağımda iğneyi yapacağım yeri tutarak iğneyi yatay vuruyordum ama şimdi tutamıyorum ve göbek deliğimin baya bi ilersine vurmak zorunda kalıyorum aynı sıkıntıntıları yaşayanlar siz nasıl bi çözüm buldunuz acaba
merhaba canım... ÇOK ŞÜKÜR iyiyim. 9 NİSANDA KONTROLUM VAR, YEMEME İÇMEME DİKKAT EDİP DİNLENİYORUM. HAREKETLERİ DAHA HİSSETMEDİM DİYE BİRAZ KAYGIM VAR NAPAYIM AMA O KADAR DA OLUCAK ... sen nasılsın , moraller nası?
DERYA 2807 SENDEN GÜZEL HABERLERİNİ ALINCA ÇOK MUTLU OLUYORUM İNAN BANA.. BU HAMİLELİĞİN DE HERŞEY YOLUNDA GİDECEK GÖNÜLDEN İNANIYORUM SANA ÖNCEKİ ACILARINI UNUTTURACAK Bİ ÇIRPIDA...
carnation maşallah 11 haftalık olmuşsun Allah hayırlısıyla kucağına alıcağın günleri de göstersin .
ALLAH BÜTÜN HAMİLELİR, BEİŞLERİNİ KORUSUN HER TÜRLÜ RAHATSIZLIKTAN, HASTALIKTAN..
BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZIN DA GÖBİŞİ BİRAN ÖNCE DOLSUUNNN İNŞALLAHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?