Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nebiliyim canım bazen bazı kişiler yazıyo ya gereksiz şeylerle doldurmayın konuyla alakalı şeyler yazın diyolar ya ondan dedim...güçlü olmaya çalışıyorum ama çoğu zaman olmuyor...heran her dakika gözümde yaşlarım hazır..önceki hamileliğimdede mutlu geçiremedim bundada öyle mutlu olamıyorum bi türlü.zaten allahın izniyle bu bebeğimi sağlıkla sıhhatle dünyaya getireyim bidahada çocuk düşünemem büyük konuşmayımda bu korkuyu bu stresi bidaha göze alamam.aynı şeyleri yaşayacağım diye korkuyorum..bebişin stresi sorunları var zaten bide başka şeylerde yolunda gitmiyo...hiçbişey istediğim gibi olmuyor...

canım benim üzülme inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin ve herşey yoluna girer. geçenlerde tvde uzman tv deki doktor vardı.(adı aklıma gelmedi) diyo ki bütün gebelerin doktor kontrolleri bir yana şu üç şeye dikkat etmeliler. beslenme, dinlenme(günde 2 saat) ve stres. özelliklede stresten uzak durmalılar. bende de miyom var. gebe kalmadan önce biliyordum miyomu ama drum zarar vermez hamile kalabilirsin dedi. geçen kontrollerimde miyomun rahimin içinde olduğunu ve ilerleyen haftalarda bebeğimin gelişimini (kilo alımını) etkileyebilirmiş. çok üzüldüm ilk duyduğumda ama şimdi takmıyorum sadece Allahıma dua ediyorum ve normal bi gebe gibi davranıyrum. herşeyi kafaya takan bi tip olduğum için gayet rahat davranmaya çalışıyorum. Herşeyin hayılısı Allahtan. çok konuştum epeydir yazmıyordum çünkü. Rahat ol sakin olmaya çalış güzel düşünelim ve herşey güzel olsun. ve seninle de gebelik haftalarımız ayn. benim henüz cinsiyeti belli değil. 5 nisanda kontrolüm var. hayırlısı bakalım

sağol canım ben de artık kulaktan dolma laflara inanmıyorum burda sizlerin yazılarını okuyorum tecrübe kazanıyorum bu acıyı yaşamayan bu acıyı bilemez iyi ki varsınız..

canım saol hakkında hayırlısı neyse o olsun rabbim gönlüne göre versin sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah..şimdi biraz ağladım,siznde yazdıklarınızı okuyunca rahatladım..inşallah herşey güzel olacak..bundan sonra iyi düşüneceğim stres yapmayacağım.amniyosentez sonucu yarın belli olacaktı.aradım dah çıkmamış perşembe cuma arayın dedi zaten zaman geçmiyo dahada günler uzuyo ya..hayırlısı olsun napalım...

kızlar nasılsınız hep takip ediyomda ne zamandır yazamıyom ayy özledim valla ay kızlar bide gene çalışmalara devam bakalım nisanda adet olursam eğer ameliyata gün alacaz onu bekliyorum canlarım redmask ,omman kvrck wie yazamadığım diğer arkadaşlar nasılsınız hepinizi öpüyorum ping derya2807 sizlerle zaten hep görüşüyoruz neyse öpüyorum canlar

mrb kızlar ben ikik düşük yaptım testlerimim yaptırıp dr gösterdim bidahaki hamileliğinde sana iğnenin en yüksek dozunu kullanıcaz dedi ama ben duydugum kadarıyla kan fazla sulandıgı içinde bebiş ölebiliomuş dr sölediğimde benim eşimdede kan pıhtılaşması var en yüksek dozu yaptık bişi olmadı dedi ama bana göre yanlış gelio burdan okuduklarım kadarıyla kiloya göre yada test yapılıomuş ona göre belirleniomuş dozlar cok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak isrtemiyorum allah hepimize sağlıklı bebişler naip etsin en yüksek dozu vurulupta hamileliğini sorunsuz geciren arkadaşlar varmı?

bide benim test sonucumda bunlar yazıo
protrombin-g20210 A mutasyonu homozigot
FV leiden mutasyonu homozigot
MTHFR A1298 c heterozigot
MTHFR C677T heterozigot

yeni benimki ne demek sizler biliosunuz acıklarmısınız
şimdiden teşekkürler

çok teşekkür ederim dilerim anne almak isteyen herkeze allahım bu mutluluğu hayırlısıyla yaşatır.seninle sorunumuz aynı mthfr heterozigot.sana tavsiyem dozlar nasıl belirleniyor.kiloyamı neye göre anlamıyorum.hayırlısı........

mrb canlarım günaydın...umarım hepiniz iyisinizdir...herşey gönlünüzce olsun....ben normalde akşam 7de yapıorum.dün akşam unutmuşum iğneyi saatler ileri alındığından beri unutmaya başladım.normalde 7 de yaparken akşam 11 de yattım aklıma geldi iğne yapmadığım.hemen kalktım yaptım.şimdi bugün kaçta yapıyım....

Kullanıcı Adı | Mutasyonlar | Gebelik Öncesi Uygulanan Tedavi | Gebelikte Uygulanacak Tedavi hatice0666 |mthfr heterozigot-fibrinojen 600 (yüksek)||0.3 fraxiparine
filizim |mthfr heterozigot||0.4 clexane
kahvelokum |faktor5 heterozigot-paı homozigot||belirtilmemiş
sevda80 |mthfr homozigot-faktor5 heterozigot-protein c düşük||0.2 clexane
06EE |mthfr homozigot-aminoasit metabolizma bozukluğu||belirtilmemiş
bkale |mthfr heterozigot|| 0.2 clexane(kızı kollarında)
güşenenes |mthfr heterozigot-protrombin 20210 G-A||belirtilmemiş
reisdevrim37 |paı heterozigot-antitrombin III aktv 123(yüksek)||belirtilmemiş(bebişi kollarında)
meryemmeryem |mthfr 1298-677 heterozigot-prothrombin20210 heterozigot||0.4 clexane(oğlu kollarında)
papatyasüreyya |mthfr homozigot-paı heterozigot||0.4 clexane(bihter kollarında)
funda1980 |mthfr 1298-677 heterozigot||0.4 fraxiparine-100mg coraspin-elevit-folbiol
roselenda |mthfr heterozigot|coraspin+folik asit|belirtilmemiş
çalıkuşu1978 |mthfr heterozigot||0.3 fraxiparine-folbiol-orthomolfemin
gelgit |mthfr homozigot||0.6 clexane(yağız kollarında)
şen |mthfr homozigot-faktör5 heterozigot-protein c düşük||0.6 fraxiparine-100mg coraspin-folbiol-becozyme c (pelincik kollarında)
ravza1818 |mthfr heterozigot-tiroid||0.4 clexane
baharçelik |faktör XIII L34 heterozigot-mthfr 677 heterozigot||0.45 innohep-100mg coraspin(çınar kollarında)
umut7 |mthfr heterozigot||0.2 clexane-100mg coraspin-folbiol
rapunzel82 |protein c-s düşük||belirtilmemiş
melek76 |mthfr 677 heterozigot||0.3 fraxiparine-100mg coraspin-folbiol (bebişi kollarında)
sonuyok |mthfr 677 heterozigot-faktor 51299R heterozigot-GPIIIa L33 P heterozigot||0.6 heparin igne-100 mg coraspin-folbiol(özlemi kollarında)
osmak |mthfr 677 heterozigot-faktorV leiden heterozigot||belirtilmemiş
dinamis |mthfr 1298AC heterozigot-mthfr 1298CC homozigot||0.2clexane-elevit(deniz kollarında)
hunger86 |mthfr 1298-677 heterozigot|100 mg coraspin|belirtilmemiş
daisy75 |mthfr 667 heterozigot||heparin iğne 100 mg coraspin(tedavi başarılı)
hummu85 |mthfr 1298 homozigot-faktorV leiden heterozigot-protrombin heterozigot||0.4 clexane
marguerite |factor 2 heterozigot-protrombin 20210 GA||belirtilmemiş
yaren76 |paı 4G/4G heterozigot||0.4 clexane-100mg coraspın(tedavi başarılı)
büşra44 |mthfr 1298 homozigot||belirtilmemiş(kayra kollarında)
nisanurhak |mthfr677 heterozigot-proteinc 195,6-antikardiyolipin ıgg pozitif 10|3x1 folic plus|heparin iğne
binbirgece |faktörV leiden heterozigot-protein C düşük||belirtilmemiş
ebrar_53 |faktörV leiden G 1691heterozigot-mthfr677 heterozigot-mthfr1298 homozigot||belirtilmemiş
smmm06 |protrombin heterozigot||0.6 fraxparine-100mg coraspin-folbilol-kalsiyum
29selvihan |mthfr 1298-677 hetorozigot||0.3 fraxiparine-80mg aspirin-folbiol-becozyme(bebişi kollarında)
chilekhhh |mthfr 677 heterozigot||0.3 fraxiparine
guzin75 |mthfr 1298-677 heterozigot-b-fibrinojen-455 g-a heterozigot||0.8 clexane-aspirin-folbiol-becozym(kızı kollarında)
krizantem20 |mthfr 677 heterozigot-faktör II G20210A heterozigot|coraspin+folicplus|HIBOR(0,2 ml)
niluferşahh |mthfr 1298-677 hetorozigot||0.2 fraxparine
ARUB |mthfr 1298-677 hetorozigot||0.4 clexane
nazlı 03 |belirtilmemiş||0.45 innohep
celen 35 | mtfhr 677 heterozigot||0.4 fraxiparine (cemre kollarında)
lal 82 |mtfhr homozigot||0.4 clexane 1/2 coraspin(bebişi kollarında)
sido |mtfhr 677 heterozigot|| 0.35 innohep
FTGG7779 |mtfhr 677 heterozigot||0.4 heparin iğne
lidya79 |mthfr 1298-677 heterozigot-paı||0.4 clexane-100mg. coraspin-folbiol-elevit(bebişi kollarında)
canderya200 |protein c düşük||0.4 clexane-100mg coraspin folbiol-bemiksc-elevit(bebişi kollarında)
nergis60 |mthfr 677 heterozigot-paı 4g/5g|100mg. coraspin-folbiolb12|0.3 fraxiparine
alarahan |mthfr 677 heterozigot-haşimato troidi|coraspin-folbiol|heparin iğne
kelebek01 |faktörV heterozigot||0.35 innohep-100mg coraspin-folbiol-bemiks B12
aslihan1806 |mthfr homozigot||0.5 fragmin-100mg corasprin-folbiol-elevit
özpor |mthfr 677 heterozigot|coraspin-folbiol-bemiks|0.2 clexene
zeynom_10 |genetikler yapılmadı-protein s eksikliği-troid|100 mg aspirin-folic plus|heparin iğne
tuğçe8 |faktörV leiden heterozigot-protein c ve s bozukluğu||0.3 fraxiparin-aspirin-folbiol-magnezyum-elevit-gyno ferro sanol(elif sena kollarında)
tulun |mthfr heterozigot-PT Homozigot|coraspin-folik asit| heparin iğne
umutluyuz |protein s yüksek||0.45 innohep-coraspin-folbiol
1emine1 |faktör XIII V34L heterozigot-B fibrinojen-455G-A heterozigot-GPIIIaL33P heterozigot||0.6 clexane(bebeği kollarında)
gelevera |mthfr 677 heterozigot-protrombin heterozigot-faktör 13 heterezigot|coraspin-folbiol|0.6 cleaxane
loveliyim_ben |mtfhr 677 homozigot|100mg coraspin-folbiol|heparin iğne
gulus27 |mthfr 677 homozigot-GPIIIa L33P heterozigot ATIII 62|100mg coraspirin-folbiol|heparin iğne
ELİFİM65 |aktive protein c rezistansı 60.5(düşük)|100mg bebek aspirini-folbiol|belirtilmemiş
SİMGE |mthfr 677 heterozigot||0.3 fraksiparin-100mg coraspin-elevit-folbiol-progestan
nuray_dyn |mthfr 677 homozigot-Antitrombin III 536|100mg coraspin-folik asit|0.6 iğne-progestan(özgesi kollarında)
esraben |mthfr 1298 homozigot-fibrinojen-paı||0.3fraksiparin-100mg coraspin-folbiol-elevit-dodex(b12)(bebişi kollarında)
angel34 |mthfr 677 homozigot|bebek aspirini-elevit-zinco|0.4 clexane-bebek aspirini-elevit-balık yağı(bebişi kollarında)
gülay30 |mthfr 677 heterozigot-protein s eksikliği|folbiol|0.8 clexane (bebişi kollarında)
ufkummm |belirtilmemiş||0.3 fraxiparin-coraspin-folbiol (bebişi kollarında)
aysude-mir |mthfr 1298 homozigot-paı 4g/4g|bebek aspirini-folikasit-multivitamin-b12-çinko|heparin iğne-antitrombotik tedavi(ipeği kollarında)
feryad |mthfr 1298 homozigot-faktor13 heterezigot|coraspin-folikasit-apikobal|0.5 clexane-coraspin-folikasit-apikobal
denden |mthfr 1298 heterozigot-factorV G1691A-ß Fibrinogen-455 G>A heterozigot||0.4 clexan(deniz kollarında)
asigul |mthfr 677 heterozigot-faktörV heterozigot|coraspirin-folik asit|0.2 clexane-100mg coraspin-folikasit-elevi-ferrum fort(oğluşu kollarında)
pınar81 |mthfr 677 homozigot|coraspirin-folik asit|0.4 clexane-coraspin-folbiol-elevit-prednol-progestan
ddilek |mtfhr 677 heterozigot|coraspin-folbiol-becozym-metioninden sınırlı diyet|0.2 clexane
pingg |mthfr677 homozigot|100mg coraspin-folbiol-elevit-benexol|0.6 clexane 100mg coraspin-folbiol elevit-benexol
derya2807 |mthfr677-1298 heterozigot|coraspin-folbiol|0.4 clexane coraspin-folbiol-progestan
tgbesr |mthfr 1298 homozigot-troid-ç.kisti|coraspin-folbiol-levatiron|
misspoem |protein s eksikliği| folik plus-b vitamini|0.4 clexane
wie |factorV leiden-(pko)||0.5 fragmin-100mg coraspin-progoten-femibion
Carnationn |factorV leiden heterozigot|coraspin-folbiol|0.8 clexane-coraspin-folbiol
redmask |factorV leiden heterozigot|coraspin-folbiol|0.3x2 fraxparine-coraspin-folbiol
06hacer07 |mthfr 677-1298 heterozigot-paı heterizigot-free protein eksikliği||0.6 clexane-coraspin-folbiol-becoziym-c
burcuizmir |mthfr 677-1298 heterozigot|coraspin-bemiks|
esiin |factorV R2 leiden heterozigot-factor XIII homozigot-ß Fibrinogen-455G>A heterozigot||0.4 clexane-folbiol-apikobal
oznuriltertutmaz |mthfr 1298 heterozigot|bebe aspirin-folbiol|
senakar |mthfr 677-1298 heterozigot|coraspin-folbiol-benexol|0.4 clexane-coraspin-folbiol-benexol
azra32 |mthfr677 heterozigot-protrombin 620210A heterizigot|0.3 fraxiparine-coraspin-1/2folbiol|0.3 fraxiparine-coraspin-elevit
e-melis |mthfr 677-1298 heterozigot|coraspin-folbiol-benexol|0.2 clexane 20. haftaya kadar sonra 0.4 clexane-coraspin-folbiol-benexol
azra3437 |factorV leiden-1691 heterozigot|coraspin-folbiol-benexol|0.4 clexane-coraspin-folbiol-ferro sanol
nigar50 |mthfr 677 homozigot-protein s düşük||0.6 clexane
bebegim_01 |mthfr 677 heterozigot|coraspin-folbiol|

kızlar unuttuğum varsa lütfen hatırlatın!!

Son düzenleme:

bence 22.30 gibi yap. yavaş yavaş yarım saat öne çekerek eski saatine getirirsin. çünkü doktorlar yarım saat önce yada sonra çok sorun değil diyorlar..

ellerine sağlık PİNGG,senin rahatsızlığın nedir.bende pgd li tüp bebeğe başladım.mthfr hetorozigot bendeki sorun.3 aydır folic kulandım,1 aydırda corapirin ve folic kullanıyorum.transferden sonra clexsan başlanacak dozu belli olmadı belli olunca yazarım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar formunuzu sık sık okuyorum ben 20 haftalık hamileyim MTHFR A 1298C Heterozigot olduğumdan gebeliğimin 7. haftasından beri clexan 0,4 iğne vuruluyorum ben iğneleri yaparken zorlanmaya başladım göbeğimin sağ ve solundan yapmaya çalışıyorum ilk başlarda iki parmağımda iğneyi yapacağım yeri tutarak iğneyi yatay vuruyordum ama şimdi tutamıyorum ve göbek deliğimin baya bi ilersine vurmak zorunda kalıyorum aynı sıkıntıntıları yaşayanlar siz nasıl bi çözüm buldunuz acaba

merhaba kelebekk,kolundan yada bacağından yapanlarda var.tam olarak neresinden bilmiyorum ama dr una sorabilirsin.gebelik öncesi ne kullandın.düşük yaptınmı bu yüzden hiç.

merhaba kelebekk,kolundan yada bacağından yapanlarda var.tam olarak neresinden bilmiyorum ama dr una sorabilirsin.gebelik öncesi ne kullandın.düşük yaptınmı bu yüzden hiç.

Merhaba anggel ;

kontrolüme 2 hafta var gittiğimde mutlaka sorucam doktoruma . Gebelik öncesi folbiol ve coraspin kullandım benim gelişmeyen gebeliklerim olmuştu birde 30 haftalık erken doğum yapmıştım malesef kaybettik bebeğimi bunların sonucunda yapılan genetik testlerimde anlaşıldı kan pıhtılaşması olduğu ama tek başına asla bi sebep değilmiş önlem amaçlı verildi iğne düşük düzeyde pıhtılaşma olduğu için bazı doktorlart gerek görmüyor aslında ....

teşekkür ederim anggel :)) canım benim sorunum mthfr 677 homozigot 2 tane kalp atışı olan 6 ve 8 haftalık bebek kaybım var.. şu an coraspin+folbiol+elevit+benexol kullanıyorum gebe kalınca bunlara ilaveten 0.6'lık clexane iğne kullanıcam..

artık karnından yapmanı tavsiye etmem .. çünkü senin haftanda karın gerilmeye büyümeye başlıyor iyice .. düğümler oluşabilir iğne yerlerinde benim öyle oldu ... koladan ve bacaktan devam ediyoruz
geçmiş olsun ...

sağol canım benim dün doktordaydım kocaman olmuşuz 2 cm bakalım şimdilik riskli haftamı atlatmış gibi duruorum ama yinede 12. haftaya kadar bi bakalım dio dr um cuma tekrardan gidicem ondan sonra haftada 1 gidicem bakalım hayırlısı elim karnım sürekli dua ediyorum zaten düşünün artık bazen öle uyanıorum Rabbim duyar sesimi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…