artık karnından yapmanı tavsiye etmem .. çünkü senin haftanda karın gerilmeye büyümeye başlıyor iyice .. düğümler oluşabilir iğne yerlerinde benim öyle oldu ... koladan ve bacaktan devam ediyoruz
geçmiş olsun ...
Nevraa bacak ve kolun neresinden yapıyosun bana tarif edebilirmiisn koldan sen kendin yapabiliyormusun ?
Merhaba arkadaşlar formunuzu sık sık okuyorum ben 20 haftalık hamileyim MTHFR A 1298C Heterozigot olduğumdan gebeliğimin 7. haftasından beri clexan 0,4 iğne vuruluyorum ben iğneleri yaparken zorlanmaya başladım göbeğimin sağ ve solundan yapmaya çalışıyorum ilk başlarda iki parmağımda iğneyi yapacağım yeri tutarak iğneyi yatay vuruyordum ama şimdi tutamıyorum ve göbek deliğimin baya bi ilersine vurmak zorunda kalıyorum aynı sıkıntıntıları yaşayanlar siz nasıl bi çözüm buldunuz acaba
cnm bende şu an 7+2deyim. 5. haftada bende de vardı aynı ağrılar. bu gün yine var. dr.um olabilir dedi. korkma inşallah bir şey olmaz. ben test pozitif çıkınca iğneye başladım.arkadaşlar gebeliğinizin 5. haftasının içinde karında kasıklarınızda ağrı oluyormuydu benim oluyor adetim daha 4 gün geçti ama kasıklarımda karnımda ağrılar oluyor aklıma geldiğinde daha fazla oluyor gebelik testimde hemen çıkmadı 2-3 dk sonra belli oldu 2. çizgi iğneye başlıyayımmı acaba doktorum kese görününce demişti kafam çok karışık lütfen tecrübelerinizle bana cevap verin
allah senden razı olsun içimi rahatlattın inşallah sağlıklı bir şekilde rabbim kucağımıza almayı nasip eder iğnen kaç doz benim clexan 0.4 lük günde 2cnm bende şu an 7+2deyim. 5. haftada bende de vardı aynı ağrılar. bu gün yine var. dr.um olabilir dedi. korkma inşallah bir şey olmaz. ben test pozitif çıkınca iğneye başladım.
allah senden razı olsun içimi rahatlattın inşallah sağlıklı bir şekilde rabbim kucağımıza almayı nasip eder iğnen kaç doz benim clexan 0.4 lük günde 2
mrb kızlar ben iki düşük yaptım testlerimi yaptırıp dr gösterdim bidahaki hamileliğinde sana iğnenin en yüksek dozunu kullanıcaz dedi ama ben duydugum kadarıyla kan fazla sulandıgı içinde bebiş ölebiliomuş dr sölediğimde benim eşimdede kan pıhtılaşması var en yüksek dozu yaptık bişi olmadı dedi ama bana göre yanlış gelio burdan okuduklarım kadarıyla kiloya göre yada test yapılıomuş ona göre belirleniomuş dozlar cok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin en yüksek dozu vurulupta hamileliğini sorunsuz geciren arkadaşlar varmı?
bide benim test sonucumda bunlar yazıo
protrombin-g20210 A mutasyonu homozigot
FV leiden mutasyonu homozigot
MTHFR A1298 c heterozigot
MTHFR C677T heterozigot
yani benimki ne demek hangi mutasyona sahibim sizler biliosunuz acıklarmısınız
şimdiden teşekkürler[/QUOT
merhaba EDA,yazdığın bütün bu testlerde mutasyon var.yani 4 testin hepsindede mutasyon var.o yüzden dr kan sulandırıcının en yüksek dozunu kullanıcaz demiş.
pıhdıdaşlar merhaba nasılsınız
geçmişi okuyamıyorum inş. güzel haberler vardır
Nuray doğum yaptı sanırım,inş. bebeğde kendiside iyidir.......
Dua ederken koliksiz,uslu ve uyuyan sağlıklı bir bebeğim olsun diye edin lütfen,birde sütüm çok olsun göğüs uçlarım yara olmasın demeyi unutmayın : )))walla bunlarda olmasın çok zor çok......göğüs uçlarımda açık yara oldu enfeksiyon kaptım,kızıma mama verdim..
hayırlı gebelik,sağlıkl hamilelik ve de yukarda yazdığım şeyleri dualarınızdan eksik etmeyin.......
allah senden razı olsun içimi rahatlattın inşallah sağlıklı bir şekilde rabbim kucağımıza almayı nasip eder iğnen kaç doz benim clexan 0.4 lük günde 2
canım bendede mtfhrc 1298 heteroziot ve mthfrc 677 heterezigot iki tnesinde mutasyon var sende buun dışında 3 tane daha mutasyon var heterozigot mutasyon o hastalık sende var ama taşıyıcı gibi bişey tahlllerini bi kadın doğumcuya götür o sana anlatır daha sora tedaviye başlar inşallah sağlıklı bir gebelik aşarsın ve sağlcakla kucağına alırsın hepimiz inşallahcanım yukarda yazdıklarım hakkında bir bilgin varmı? cok merak ediyorum da
üst koldan aşı yapılan yer gibi düşün .. yumuşak yağlı bölgeden ..
bacak = üst ön bacak ..kasıktan 1 karış aşağı in . orası
. iç tarafa yapma hemşirelerde oraya yapmıyor ...
ne olur bana dua edin yarın herşey belli olacak inşallah kan değerim yükselirde kesemizi görürüz çok korkuyorum
mrb temizli yürekli arkadaşlarım.amniyosentez sonucum iyi çıkmış çok şükür.daha doktora gösteremedim ama tanıdık bi doktor iyi dedi.zaten sonuç kağıdındada normal yazıyo.birazda olsa rahatladım.ama çocuğumu sağlıklı sıhhatli görmeden çok rahat olamayacağım..merak devam ediyor yani...hepinize dualarınız destekleriniz verdiğiniz moraller için teşekkür ederim..iyiki varsınız..rabbim herşeyi gönlünüze göre versin...iki gün kayınvalidemde olacağım yurt dışına gidecek.giremem bidaha diye hemen yazıyım.haber veriyim dedim...hepiniz allaha emanet olun...
ayyy canımmm çok sevindim maşallaahhhhhhhhh... inşallah hayırlısıyla kucağına alıcağın güzel günleri de görcez hep birlikte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?