Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Nevraa bacak ve kolun neresinden yapıyosun bana tarif edebilirmiisn koldan sen kendin yapabiliyormusun ?

pıhdıdaşlar merhaba nasılsınız
geçmişi okuyamıyorum inş. güzel haberler vardır

Nuray doğum yaptı sanırım,inş. bebeğde kendiside iyidir.......

Dua ederken koliksiz,uslu ve uyuyan sağlıklı bir bebeğim olsun diye edin lütfen,birde sütüm çok olsun göğüs uçlarım yara olmasın demeyi unutmayın : )))walla bunlarda olmasın çok zor çok......göğüs uçlarımda açık yara oldu enfeksiyon kaptım,kızıma mama verdim..
hayırlı gebelik,sağlıkl hamilelik ve de yukarda yazdığım şeyleri dualarınızdan eksik etmeyin.......

Nevraa bacak ve kolun neresinden yapıyosun bana tarif edebilirmiisn koldan sen kendin yapabiliyormusun ?

üst koldan aşı yapılan yer gibi düşün .. yumuşak yağlı bölgeden ..

bacak = üst ön bacak ..kasıktan 1 karış aşağı in . orası
. iç tarafa yapma hemşirelerde oraya yapmıyor ...

ben önceki gebeliğimde karnım büyüyüp gerildiği zaman bacaktan vuruyordum sende öyle yapabilirsin..

arkadaşlar gebeliğinizin 5. haftasının içinde karında kasıklarınızda ağrı oluyormuydu benim oluyor adetim daha 4 gün geçti ama kasıklarımda karnımda ağrılar oluyor aklıma geldiğinde daha fazla oluyor gebelik testimde hemen çıkmadı 2-3 dk sonra belli oldu 2. çizgi iğneye başlıyayımmı acaba doktorum kese görününce demişti kafam çok karışık lütfen tecrübelerinizle bana cevap verin

cnm bende şu an 7+2deyim. 5. haftada bende de vardı aynı ağrılar. bu gün yine var. dr.um olabilir dedi. korkma inşallah bir şey olmaz. ben test pozitif çıkınca iğneye başladım.

mrb kızlar ben iki düşük yaptım testlerimi yaptırıp dr gösterdim bidahaki hamileliğinde sana iğnenin en yüksek dozunu kullanıcaz dedi ama ben duydugum kadarıyla kan fazla sulandıgı içinde bebiş ölebiliomuş dr sölediğimde benim eşimdede kan pıhtılaşması var en yüksek dozu yaptık bişi olmadı dedi ama bana göre yanlış gelio burdan okuduklarım kadarıyla kiloya göre yada test yapılıomuş ona göre belirleniomuş dozlar cok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin en yüksek dozu vurulupta hamileliğini sorunsuz geciren arkadaşlar varmı?

bide benim test sonucumda bunlar yazıo
protrombin-g20210 A mutasyonu homozigot
FV leiden mutasyonu homozigot
MTHFR A1298 c heterozigot
MTHFR C677T heterozigot

yani benimki ne demek hangi mutasyona sahibim sizler biliosunuz acıklarmısınız
şimdiden teşekkürler

cnm bende şu an 7+2deyim. 5. haftada bende de vardı aynı ağrılar. bu gün yine var. dr.um olabilir dedi. korkma inşallah bir şey olmaz. ben test pozitif çıkınca iğneye başladım.
allah senden razı olsun içimi rahatlattın inşallah sağlıklı bir şekilde rabbim kucağımıza almayı nasip eder iğnen kaç doz benim clexan 0.4 lük günde 2

Son düzenleme:

Son düzenleme:
EDA,sana bunların ne olduğunu doktorlar söylemedi mi.bende mthfr 677 hetorozigot 4 tana kayıbım var.gebelik öncesi 3 aydır folik kullanıyorum,1 aydırda coraspirin.hamile kalınca da kan sulandırıcı şuan tedaviye başladım tüp bebek ve pgd ye.

Son düzenleme:

Ayy canım nasılsın bebis nasıl ?? Dogum yapan arkadaslarlar pek giremiyor topigimize belliki Bebislerin sorunları unutturuyor insallah tez zamanda bu sorunlarinizi atlatirsiniz

sende bizim gibi stresli bir hamilelik geçirdiğin için anlatsın bizi suan her gece yatarken Rabbim bügünde ağrısiz sancısı kanamasiz su yatağa yattığım için şükürler olsun sana diye dua ediyorum senin yazdıkların hiç aklıma gelmemişti demekki doğumdan sonrada daha farklı bı stres bekliyor bizi ama inanıyorum ki kızını öpüp kokladikca unutuyorsundur çektiğin acilari ee anneler bu kadar stresli bir hamilelik geçirince bebislerde stresli oluyorlar bizde bir zamanlar sizin saydığınız gibi gün sayıyoruz Rabbim bizlere de nasip eder inşallah bebislerimizi öpüp kollamayı

Bebisini op benim yerime kendine iyi bak canım

allah senden razı olsun içimi rahatlattın inşallah sağlıklı bir şekilde rabbim kucağımıza almayı nasip eder iğnen kaç doz benim clexan 0.4 lük günde 2

cnm stres yapma iyi düşün iyi olsun sonuç. bende 0.4lük clexan kullanıyorum. günde bir kere. cunu dışında coraspirin, elevit, folbiol, progetoron kullanıyorum.

canım yukarda yazdıklarım hakkında bir bilgin varmı? cok merak ediyorum da
canım bendede mtfhrc 1298 heteroziot ve mthfrc 677 heterezigot iki tnesinde mutasyon var sende buun dışında 3 tane daha mutasyon var heterozigot mutasyon o hastalık sende var ama taşıyıcı gibi bişey tahlllerini bi kadın doğumcuya götür o sana anlatır daha sora tedaviye başlar inşallah sağlıklı bir gebelik aşarsın ve sağlcakla kucağına alırsın hepimiz inşallah

Teşekkür ederim dün akşam bacaktan denetim ilk defa biraz yaktı ama daha kolay oldu ben 5 parmak aşağıya vurdum iğneyi 1 karış ölçtüğüm zaman tam dizimle ortasına denk geliyordu set bi bölge olduğundan az daha yukarsına vurabildim bi sıkıntı olmaz sanırım

mrb temizli yürekli arkadaşlarım.amniyosentez sonucum iyi çıkmış çok şükür.daha doktora gösteremedim ama tanıdık bi doktor iyi dedi.zaten sonuç kağıdındada normal yazıyo.birazda olsa rahatladım.ama çocuğumu sağlıklı sıhhatli görmeden çok rahat olamayacağım..merak devam ediyor yani...hepinize dualarınız destekleriniz verdiğiniz moraller için teşekkür ederim..iyiki varsınız..rabbim herşeyi gönlünüze göre versin...iki gün kayınvalidemde olacağım yurt dışına gidecek.giremem bidaha diye hemen yazıyım.haber veriyim dedim...hepiniz allaha emanet olun...

ne olur bana dua edin yarın herşey belli olacak inşallah kan değerim yükselirde kesemizi görürüz çok korkuyorum

merhaba arkadaşlar 8 gün sonra aranıza yeniden katıldım ,rabbime şükür kesemizi ve yolk sac kesemizi gördük istanbul tıp hastanesinde 8 gün yatış yaptım dış gebelikten şüphelenmişti dr lar çok mutluyum yalnız hastanedeki dr lar çok güzel takip ettiler ilgilendiler herkeze orayı tavsiye ederim

ayyy canımmm çok sevindim maşallaahhhhhhhhh... inşallah hayırlısıyla kucağına alıcağın güzel günleri de görcez hep birlikte..

ayyy canımmm çok sevindim maşallaahhhhhhhhh... inşallah hayırlısıyla kucağına alıcağın güzel günleri de görcez hep birlikte..

saol canım çoook tşk ederim...inşallah hepimiz biran önce görürüz o günleri..rabbim bütün isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…