mrb temizli yürekli arkadaşlarım.amniyosentez sonucum iyi çıkmış çok şükür.daha doktora gösteremedim ama tanıdık bi doktor iyi dedi.zaten sonuç kağıdındada normal yazıyo.birazda olsa rahatladım.ama çocuğumu sağlıklı sıhhatli görmeden çok rahat olamayacağım..merak devam ediyor yani...hepinize dualarınız destekleriniz verdiğiniz moraller için teşekkür ederim..iyiki varsınız..rabbim herşeyi gönlünüze göre versin...iki gün kayınvalidemde olacağım yurt dışına gidecek.giremem bidaha diye hemen yazıyım.haber veriyim dedim...hepiniz allaha emanet olun...
kızlar yarıide mdn
biraz önce test yaptım pozitif çıktı
napcam kızlar ben
yardım edin kurban oluyum
hem çok mutluyum hem korkuyorum
yarın sabah hastaneye gidiyorum hemen
şimdii m gidiyim
bi aspirin aldım başka alıyımmı???
lütfen cevapppppppppppppppppppppppp
Merhaba anggel ;
kontrolüme 2 hafta var gittiğimde mutlaka sorucam doktoruma . Gebelik öncesi folbiol ve coraspin kullandım benim gelişmeyen gebeliklerim olmuştu birde 30 haftalık erken doğum yapmıştım malesef kaybettik bebeğimi bunların sonucunda yapılan genetik testlerimde anlaşıldı kan pıhtılaşması olduğu ama tek başına asla bi sebep değilmiş önlem amaçlı verildi iğne düşük düzeyde pıhtılaşma olduğu için bazı doktorlart gerek görmüyor aslında ....
Ayy inaiyorummn canimm gözün Aydın nasıl sevindim anlatamam bence bı doktoruna danis sor ona göre başla iğnelere ama aspirinin hiç bir zararı yoktur almam iyi olmuş ama iğne konusunda bir an önce Dr una sor çünkü ben testin pozitif olduğunu öğrendiğim gün başlamıştı
igneye Rabbim gönlüne göre versin tatlı kizzzz hadi baklim inşallah bü sefer olacak
kızlar yarıide mdn
napcam kızlar ben
şimdii m gidiyim
canım hadi gözümüz aydın çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah aspirin almışsın zaten folic asitde kullanıyosundur şimdilik yeterli yarın hemen dra git bakalım
senden 2 hafta kadar sonra bende düşük yapmıştım inşallah senin arkandanda hamile kalırım tekrar
çok sağol canım darısı sana ve bütün isteyenlere inşallah....
aspirin aldım ama folik asit almadım
zaten doktor yarın yazar
evet 2hafta sonra dşük yapmıştın
inşallah şimdide 2 hafta sonra hamiş haberini alırız canım
dua et nolur bana
meraba kızlar aranızda benim gibi mthfr a1298c heterozigot olan varmı?
İyi akşamlar canlarım nasilsiniz bakimm??bugün hem Hacer'den hemde ommandan güzel haberler aldık ne güzel
bana bugün yine mide yanmasi yüzünden uyku yok sanırım suan okadar kotuyumki anlatamam sanki icimde yangın varmış gibi Buda hamileliğin iyi gittiğine dair bı belirti ama artık dayanamıyorum kızlar inanın bazen gözlerimden yas geliyor doktorum ilaç felan da vermedi ne yapacağım bilemiyorum neyi denediysem hiç faydası olmadı belki bu yazdıklarımı okuyup sunun sorun yaptgi seye bak diyebilirsiniz ama Halim çok kötü esim bile çok üzülüyor benim için ne zor şeymiş anne olmak bini simdiden anlayabiliyorum çok şükür kızım kıpır kıpır hiç durmuyor gobusumde bı o yana bı bu yana ne yaptığını anlamıyorum ama tek tesellim de şimdilik bu onu icimde hossedince acılarım azda olsa azalıyor ama ahhhh su midem mahvetti beni kafanızı sisirdom
ama ne olurrr tavsiye edebileceğiniz birsey varsa yazın :26:
kızlar yarıide mdn
napcam kızlar ben
şimdii m gidiyim
İyi akşamlar canlarım nasilsiniz bakimm??bugün hem Hacer'den hemde ommandan güzel haberler aldık ne güzel
bana bugün yine mide yanmasi yüzünden uyku yok sanırım suan okadar kotuyumki anlatamam sanki icimde yangın varmış gibi Buda hamileliğin iyi gittiğine dair bı belirti ama artık dayanamıyorum kızlar inanın bazen gözlerimden yas geliyor doktorum ilaç felan da vermedi ne yapacağım bilemiyorum neyi denediysem hiç faydası olmadı belki bu yazdıklarımı okuyup sunun sorun yaptgi seye bak diyebilirsiniz ama Halim çok kötü esim bile çok üzülüyor benim için ne zor şeymiş anne olmak bini simdiden anlayabiliyorum çok şükür kızım kıpır kıpır hiç durmuyor gobusumde bı o yana bı bu yana ne yaptığını anlamıyorum ama tek tesellim de şimdilik bu onu icimde hossedince acılarım azda olsa azalıyor ama ahhhh su midem mahvetti beni kafanızı sisirdom
ama ne olurrr tavsiye edebileceğiniz birsey varsa yazın :26:
kızlar yarıide mdn
napcam kızlar ben
şimdii m gidiyim
ay canım benim çok sağol çok teşekkür ederimGÜNAYDIIINNN KIZLAR
AYY TATLIM SABAH SABAH OKUDUM ÇOK MUTLU OLDUMM.. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN BÜTÜN DUALARIM SENİNLE... ŞİMDİDENNNN
ayy canım tebrik ederim çok sevindim senin adına Rabbim kucağına aldığın günleride gösterir inş
kızlar yarıide mdn
napcam kızlar ben
şimdii m gidiyim
canımmm gözün aydın.çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?