mrb temizli yürekli arkadaşlarım.amniyosentez sonucum iyi çıkmış çok şükür.daha doktora gösteremedim ama tanıdık bi doktor iyi dedi.zaten sonuç kağıdındada normal yazıyo.birazda olsa rahatladım.ama çocuğumu sağlıklı sıhhatli görmeden çok rahat olamayacağım..merak devam ediyor yani...hepinize dualarınız destekleriniz verdiğiniz moraller için teşekkür ederim..iyiki varsınız..rabbim herşeyi gönlünüze göre versin...iki gün kayınvalidemde olacağım yurt dışına gidecek.giremem bidaha diye hemen yazıyım.haber veriyim dedim...hepiniz allaha emanet olun...
günaydın arkadaşlar bugün benim doğum günüm tek dileğim hayırlı bir hamilelik saglıklı bir bebiş artık benim yüzümüde güldürsün rabbim eşime baba olmayı nasip etsin.
kızlar yarıide mdn
biraz önce test yaptım pozitif çıktı
napcam kızlar ben
yardım edin kurban oluyum
hem çok mutluyum hem korkuyorum
yarın sabah hastaneye gidiyorum hemen
şimdii m gidiyim
bi aspirin aldım başka alıyımmı???
lütfen cevapppppppppppppppppppppppp
doğum günün kutlu olsun canım. bütün duaların dileklerin kabul olur inşaallah. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebiş nasip etsin inşaallah...
günaydın arkadaşlar bugün benim doğum günüm tek dileğim hayırlı bir hamilelik saglıklı bir bebiş artık benim yüzümüde güldürsün rabbim eşime baba olmayı nasip etsin.
İyi akşamlar canlarım nasilsiniz bakimm??bugün hem Hacer'den hemde ommandan güzel haberler aldık ne güzel
bana bugün yine mide yanmasi yüzünden uyku yok sanırım suan okadar kotuyumki anlatamam sanki icimde yangın varmış gibi Buda hamileliğin iyi gittiğine dair bı belirti ama artık dayanamıyorum kızlar inanın bazen gözlerimden yas geliyor doktorum ilaç felan da vermedi ne yapacağım bilemiyorum neyi denediysem hiç faydası olmadı belki bu yazdıklarımı okuyup sunun sorun yaptgi seye bak diyebilirsiniz ama Halim çok kötü esim bile çok üzülüyor benim için ne zor şeymiş anne olmak bini simdiden anlayabiliyorum çok şükür kızım kıpır kıpır hiç durmuyor gobusumde bı o yana bı bu yana ne yaptığını anlamıyorum ama tek tesellim de şimdilik bu onu icimde hossedince acılarım azda olsa azalıyor ama ahhhh su midem mahvetti beni kafanızı sisirdom
ama ne olurrr tavsiye edebileceğiniz birsey varsa yazın :26:
doğum günün kutlu olsun canım en kısa zamanda anne olman dileğiyle
hayırlı olsun canım... çok sevindim ya süper bir haber aldım bu sabah. Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin..
OMMANCIM tebrik ederim çok, Allah tamamına erdirsin..
İçini ferah tut, dualarımız seninle.
doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana istediğin herşeyi ve bebeğini getirir inşallah
İyi akşamlar canlarım nasilsiniz bakimm??bugün hem Hacer'den hemde ommandan güzel haberler aldık ne güzel
bana bugün yine mide yanmasi yüzünden uyku yok sanırım suan okadar kotuyumki anlatamam sanki icimde yangın varmış gibi Buda hamileliğin iyi gittiğine dair bı belirti ama artık dayanamıyorum kızlar inanın bazen gözlerimden yas geliyor doktorum ilaç felan da vermedi ne yapacağım bilemiyorum neyi denediysem hiç faydası olmadı belki bu yazdıklarımı okuyup sunun sorun yaptgi seye bak diyebilirsiniz ama Halim çok kötü esim bile çok üzülüyor benim için ne zor şeymiş anne olmak bini simdiden anlayabiliyorum çok şükür kızım kıpır kıpır hiç durmuyor gobusumde bı o yana bı bu yana ne yaptığını anlamıyorum ama tek tesellim de şimdilik bu onu icimde hossedince acılarım azda olsa azalıyor ama ahhhh su midem mahvetti beni kafanızı sisirdom
ama ne olurrr tavsiye edebileceğiniz birsey varsa yazın :26:
kızlar şimdi hastaneden geldim
bebeğin kesesini gördük ama daha minicik 3mm sadece
bide karnımın içinde sıvı varmış ama endişelenmeye gerek yok dedi..
ayrıca doktor iğne yazdı ve folik asit
ama iğneyi nasıl yapcağımı bilmiyorum
çok korktum kocaman bişi:)))
bana bi anlatırsanız çok sevinirim kzılar
rabbim yüzümü güldürür sonunu getirmemi nasip eder inşallah
Canım benim inan çok sevindim ben sana demiştim hiç bisey cikmiycsk diye Rabb'ine şükürler olsun ki temiz çıkmış sonucların Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
canım ya o kadar çook sevindim ki anlatamam.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşaallah...
doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana istediğin herşeyi ve bebeğini getirir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?