Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın arkadaşlar bugün benim doğum günüm tek dileğim hayırlı bir hamilelik saglıklı bir bebiş artık benim yüzümüde güldürsün rabbim eşime baba olmayı nasip etsin.

canım ya o kadar çook sevindim ki anlatamam.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder inşaallah...

günaydın arkadaşlar bugün benim doğum günüm tek dileğim hayırlı bir hamilelik saglıklı bir bebiş artık benim yüzümüde güldürsün rabbim eşime baba olmayı nasip etsin.

doğum günün kutlu olsun canım. bütün duaların dileklerin kabul olur inşaallah. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bebiş nasip etsin inşaallah...

hayırlı olsun canım... çok sevindim ya süper bir haber aldım bu sabah. Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin..

kızlar size bişey soracağım. şu an 18 haftalık hamileyim. bugün sabah kalktığımda sağ kasığımın oralarda ağrıyla uyandım. otururken ve uzanırken bir ağrı yok ama ayaktayken ve yürürken oluyor. ben de bi de miyom var bu da korkutuyo beni acaba bebek büyüdüğü için mi yoksa miyomdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.

bebeğim ve benim için dua eder misiniz arkadaşlar miyom bebeğime bir zarar vermez inşallah. korkuyorum, aklıma getirmemeye çalışıyorum normal bi gebe gibi davranıyorum ama olmuyor. Mübarek cuma günü Allaım herkesin duasını kabul etsin.

canım bişey soracagım sende pukoluydun demi

OMMANCIM tebrik ederim çok, Allah tamamına erdirsin..
İçini ferah tut, dualarımız seninle.

hayırlı olsun canım... çok sevindim ya süper bir haber aldım bu sabah. Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin..

OMMANCIM tebrik ederim çok, Allah tamamına erdirsin..
İçini ferah tut, dualarımız seninle.

çok sağolun allah razı olsun
çok teşekkür ederim

kızlar şimdi hastaneden geldim
bebeğin kesesini gördük ama daha minicik 3mm sadece
bide karnımın içinde sıvı varmış ama endişelenmeye gerek yok dedi..
ayrıca doktor iğne yazdı ve folik asit
ama iğneyi nasıl yapcağımı bilmiyorum
çok korktum kocaman bişi:)))
bana bi anlatırsanız çok sevinirim kzılar
rabbim yüzümü güldürür sonunu getirmemi nasip eder inşallah

cesaret edemiyorum ilkini gidiyimde hemşireye yaptırım bari
sonra kendim devam ederim

canım evet güzel haberlere biz adım attık arkası gelsin inşallah rabbimin izniyle...rabbim bütün isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah..evledın olmaması çok kötü bi duygu...inşallah sende biran önce düzelirsin canım...tek sağlıklı sıhhatli olsunda bebişler bi kaç ay sıkacaz dişimizi napalım tatlım...soğuk süt iyi geliyo canım bide soğuk sevdiğin meyvelerden ye..ben elma yeyince rahatlıyorum mesela...

canım gözünaydın...umarım herşey sonuna kadar yolunda gider ve sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın..ilk hemşireye yaptır iğneyi o sana detaylarını nasıl vuracağını anlatsın..ister istemez her vuruşta biraz acıyo morarıyo ama napıcan tek bebişler iyi olsunda biz sıkıcaz dişimizi....rabbime emanet olun...

Canım benim inan çok sevindim ben sana demiştim hiç bisey cikmiycsk diye Rabb'ine şükürler olsun ki temiz çıkmış sonucların Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin

saol canım tşk ederim dualarınız için..şükürler olsun iyi çıktı..amin inşallah rabbim hepimize bütün isteyenlere sağlıklı sıhhatli evlatlar kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…