Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ya ben şunu anlamıyorumm.1 kızım var 8 yaşında.Ondan sonra 3 kaybım var.Kanda pıhtılaşma çıktı.Genetikmiş.Neden o zaman ilk kızımda olmadı bişi ben hiç bir şey kullanmadım ne iğne,ne hap...Doktorlarada soruyorum hiçbirisi cevap veremiyorr.Tıp yetersiz kalıyor diyorlar...

canım benim gittiğim doktor ilk bebeklerden sonra da olabilir demişti aslında ilk bebek doğumu sinyal verir demişti yani düşük kilolu doğması felan ..

herkese günaydın...
doktordan geldim şimdi
hemogram iyi çıkmış
betada 831 iyi dedi pazartesi bidaha bakcak
böyle işte şimdilik

Evet canım malesef bende pukoluyum neden sordun bakım merak ettim eğer yardimci olabileceğin birsey varsa sor cevaplaym tatlım

canım benim arkadaşımda pukolu 5 yıldır evli çocuk istiyo ilk tüp bebek denemesi tutmadı şimdi 2.yi deniyecek ona senden bahsetmiştim oda merak etti genel durumunu neler yaptığını biraz anlatırmısın canım..

canım benimde 9 yaşında bir oğum var oğlumdan sonra 3 düşüğüm var hematoloğa bu soruyu sordum ben yaşla alakalı dedei 18 yaşındaki hücrelerle 8 bir değil dedi

kızlar bişi sorcam ya
bu karnın içindeki sıvı kafamı karıştırdı ne olabilir sizce bilen varmı??

canim ben 4yillik evliyim esimle 2yil cocuk dusunmedik sonrada biz istedik ama kismet buguneymis demekki evet bende pukoluyum ama hamile kalmamda hic bir problem yok korunmayi biraktigim ay hamile kaliyorum ama kan pihtilasmasi yuzunden 4tane bebigimi kaybettim zaten pukolu oldugumu da dusuklerden sonra turkiyedeki doktorumdan ogrenmstim doktor bile dedi sen hem pukolusun hemde 4tane dusuk yapmissin bu senin icin buyuk bir sans diye cok acilar cektim ama insallah 5. hamileligimde kucagima alacagim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah

arkadaşlar 5. haftadayım çok akıntım var açık ren sizlerdede varmı ayrıca iğneyi günde 2 doz kullanan varmı bu arada coraspirinide kullanıyormusunuz

canım gözün aydın çok sevindim kuzum darısı banada inş. ay kız inş. kucağınada almak nasip eder tatlım canımsın öpüyorum seni

merhaba kızlar pazartesi günü kontrolüm var rabbim izin verirse kalp atışlarını duyacakmışız?ne olur dua edin kesemin ve bebişimin gelişimi iyidir .İKİ GÖZÜM ALLAHIM hepimizin kucaklarına sağ salim almayı nasip etsin uzun sağlıklı ömür versin

canım gözün aydın çok sevindim kuzum darısı banada inş. ay kız inş. kucağınada almak nasip eder tatlım canımsın öpüyorum seni

İnsallah canım Rabbim önce gobusunu sonra kucağını doldurur hilalin güzel haberini alınca aklıma ilk sen geldin umarım en kısa zamanda senin güzel haberini De alırız bunu tüm kalbimle istiyorum

merhaba ilk gebeliğim 20.haftada ölü doğumla sonuçlandı.arkasından 5 düşük yaptım.14 yıldır evliyim ve 32 yaşındayım.faktörleiden mutasyonu var 5 aydır klomen ve çatlatma iğnesi oluyorum fakat sonuç negatif.öğrenmek istediğim bu durmda olupta daha sonra çocuk sahibiş olan varmı?artık yoruldum test yapmaktan ama en çokta insaNlardan ve onlara açıklama yapmaktan sıksıldım.hani acırlar ya tüh vah derler sanki kendi doğurganlıkları kendi zeka ve becerileri ile alakalıymş gibi gıcık gıcık yorum yaparlar ya sinir oluyorum(

wie naber tatlım nasıl gidio hamilelik?

Ooo tatlım nerelerdesin sen bakım iyiyiz canım Rabb'ime şükür kızım iyi ama mide yanması yüzünden benim iyi oldugum soylenemez hayırlısı tek bebis sağlıklı olsunda acısını biz çekelim ne yapalım sen nasılsın bebis nasıl maşallah 18 haftalık olmussun Rabbim 38leri de gösterir inşallah

İnsallah canım Rabbim önce gobusunu sonra kucağını doldurur hilalin güzel haberini alınca aklıma ilk sen geldin umarım en kısa zamanda senin güzel haberini De alırız bunu tüm kalbimle istiyorum

saol tatlım inş. tez zamanda hamiş kalırım. sen nasılsın canım kaç haftalık oldunuz bebişin nasıl

saol tatlım inş. tez zamanda hamiş kalırım. sen nasılsın canım kaç haftalık oldunuz bebişin nasıl

İyiyim canım çok sukur gün sayıyoruz bebiste iyi teyzesi artık 30lara merdiven dayadik çok hareketli prensesim yaa yerim onu inanırmisin onun hareketlerini her hissedigimde sizlerinde bu duyguyu yasaması için dua ediyorum onun yokluğunu çok iyi bilen biri oldugun için Rabbim kimseyi onun yokluğunu yasatmasin isteyen bütün kullarını anne olmak gibi güzel bir duygudan mahrum
etmesin inşallah canimsin benim güzel gozlu kız seni inşallah birgün hamis haberini alırız gözleri sana benzeyen küçücük bir kızın olur

Canım inşallah allah tez zamanda gönlünün muradını verir bende de 4 mutasyon heterozigot birçok kez düşük yaptım psikolojim çok bozuldu. Dediğine aynen katılıyorum sanki doğurmak kendi becerileri ile alakalı gibi davranıyor insanlar rabbimin gücüne gitmesin ama bu çok zor bir sınav gerçekten. Hele bazı arkadaşlarım var şu an zamanı değil diye ikinci çocuğu kürtaj yaptırıp dahabir yıl geçmeden karar verdim artık ikinciyi istiyorum diye tekrar hamile kalıyorlar iki tane böyle davranan arkadaşım var şimdi ikinciyi doğurdular .Allah herkesin çocuğunu kendine bağışlasın ama inşallah bizim de dualarımızı kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…