canım bişey soracagım sende pukoluydun demi
canım benim gittiğim doktor ilk bebeklerden sonra da olabilir demişti aslında ilk bebek doğumu sinyal verir demişti yani düşük kilolu doğması felan ..Ya ben şunu anlamıyorumm.1 kızım var 8 yaşında.Ondan sonra 3 kaybım var.Kanda pıhtılaşma çıktı.Genetikmiş.Neden o zaman ilk kızımda olmadı bişi ben hiç bir şey kullanmadım ne iğne,ne hap...Doktorlarada soruyorum hiçbirisi cevap veremiyorr.Tıp yetersiz kalıyor diyorlar...
Evet canım malesef bende pukoluyum neden sordun bakım merak ettim eğer yardimci olabileceğin birsey varsa sor cevaplaym tatlım
Ya ben şunu anlamıyorumm.1 kızım var 8 yaşında.Ondan sonra 3 kaybım var.Kanda pıhtılaşma çıktı.Genetikmiş.Neden o zaman ilk kızımda olmadı bişi ben hiç bir şey kullanmadım ne iğne,ne hap...Doktorlarada soruyorum hiçbirisi cevap veremiyorr.Tıp yetersiz kalıyor diyorlar...
canım benim arkadaşımda pukolu 5 yıldır evli çocuk istiyo ilk tüp bebek denemesi tutmadı şimdi 2.yi deniyecek ona senden bahsetmiştim oda merak etti genel durumunu neler yaptığını biraz anlatırmısın canım..
kızlar şimdi hastaneden geldim
bebeğin kesesini gördük ama daha minicik 3mm sadece
bide karnımın içinde sıvı varmış ama endişelenmeye gerek yok dedi..
ayrıca doktor iğne yazdı ve folik asit
ama iğneyi nasıl yapcağımı bilmiyorum
çok korktum kocaman bişi:)))
bana bi anlatırsanız çok sevinirim kzılar
rabbim yüzümü güldürür sonunu getirmemi nasip eder inşallah
merhaba arkadaşlar 8 gün sonra aranıza yeniden katıldım ,rabbime şükür kesemizi ve yolk sac kesemizi gördük istanbul tıp hastanesinde 8 gün yatış yaptım dış gebelikten şüphelenmişti dr lar çok mutluyum yalnız hastanedeki dr lar çok güzel takip ettiler ilgilendiler herkeze orayı tavsiye ederim
canım gözün aydın çok sevindim kuzum darısı banada inş. ay kız inş. kucağınada almak nasip eder tatlım canımsın öpüyorum seni
wie naber tatlım nasıl gidio hamilelik?
İnsallah canım Rabbim önce gobusunu sonra kucağını doldurur hilalin güzel haberini alınca aklıma ilk sen geldin umarım en kısa zamanda senin güzel haberini De alırız bunu tüm kalbimle istiyorum
saol tatlım inş. tez zamanda hamiş kalırım. sen nasılsın canım kaç haftalık oldunuz bebişin nasıl
merhaba ilk gebeliğim 20.haftada ölü doğumla sonuçlandı.arkasından 5 düşük yaptım.14 yıldır evliyim ve 32 yaşındayım.faktörleiden mutasyonu var 5 aydır klomen ve çatlatma iğnesi oluyorum fakat sonuç negatif.öğrenmek istediğim bu durmda olupta daha sonra çocuk sahibiş olan varmı?artık yoruldum test yapmaktan ama en çokta insaNlardan ve onlara açıklama yapmaktan sıksıldım.hani acırlar ya tüh vah derler sanki kendi doğurganlıkları kendi zeka ve becerileri ile alakalıymş gibi gıcık gıcık yorum yaparlar ya sinir oluyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?