canım gözün aydın çok sevindim kuzum darısı banada inş. ay kız inş. kucağınada almak nasip eder tatlım canımsın öpüyorum seni
İyiyim canım çok sukur gün sayıyoruz bebiste iyi teyzesi artık 30lara merdiven dayadik çok hareketli prensesim yaa yerim onu inanırmisin onun hareketlerini her hissedigimde sizlerinde bu duyguyu yasaması için dua ediyorum onun yokluğunu çok iyi bilen biri oldugun için Rabbim kimseyi onun yokluğunu yasatmasin isteyen bütün kullarını anne olmak gibi güzel bir duygudan mahrum
etmesin inşallah canimsin benim güzel gozlu kız seni inşallah birgün hamis haberini alırız gözleri sana benzeyen küçücük bir kızın olur
wıe seninde 4 düşüğün olduğu için dikkatimi çekmiştin çünkü benimde 4 düşüğüm var.Gebeliğinin ilk zamanlarından beri görüyorum ara ara ve inan ben o duyguları yaşıyomuş gibi oluyorum inşallah yaşarımda..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Arkadaşlar bende 5.kez denemek için yola çıktım hepinizde olduğu gibi endişe korku hat safhada.dr gebelik öncesi bana folik ve çinko verdi sadece.Coraspin vermiycekmisiniz dedim hayır dedi.Ben 1298c heterozigotum bu arada.Ayrıca gebe kalınca iğneye başlıycamı ama belki 3.aydan sonra iğneyi kesebileceğini söyledi.Sadece yerleşme aşamasında faydalı falan diye birazda tıbbi dille bişeyler anlattı.Daha gebe kalmadan düşünmeye başladım ama ben.Aranızda iğneyi kesen oldumu bu kadar erken dönemlerde acaba:26:
herkese günaydın...
doktordan geldim şimdi
hemogram iyi çıkmış
betada 831 iyi dedi pazartesi bidaha bakcak
böyle işte şimdilik
Canım çok saol tanımadığım hatta görmediğim birileri ile mutlugumu üzüntümü paylaşmak çık güzel bir duygu rabbim insallah sana ve bana 5.seferde kucağınıza almayı nasip eder ve tum isteyenlere tabi
Korku ve endişelerini Çok iyi anlıyorum ben 30.haftama girdim hala geçmedi o korku yaşadığımız acı Tecrubeler neticesinde bu korkular normal
kafanı karıştırmak istemem doktordan da iyi bilecek değilim ama hamileliğimi öğrenmeden üye olmuştum bu topige yaklaşık 8aysir okadar cok şey öğrendim ki ogrendigim kadarıyla kanında pihti olan herkes hamilelik oncesi folik asit+ coraspin hamileliklerinde 9ay iğne ve hatta doğumdan sonra 10,15 gün kadar daha iğnelere devam ederek aldılar bebislerini kucağına ve benin gibi gün sayan birçok arkadas var hiç 3aydan sonra iğneyi bırakan olmadı yinede araştır derim ihmal etme canım ne olur ne olmaz sen tedbirini al gerisini Allah'a bırak inşallah sorunsuz bir hamilelik sureci geçirir alırsın megini kucağına
arkadaşlar 5. Haftadayım çok akıntım var açık ren sizlerdede varmı ayrıca iğneyi günde 2 doz kullanan varmı bu arada coraspirinide kullanıyormusunuz
canim ben 4yillik evliyim esimle 2yil cocuk dusunmedik sonrada biz istedik ama kismet buguneymis demekki evet bende pukoluyum ama hamile kalmamda hic bir problem yok korunmayi biraktigim ay hamile kaliyorum ama kan pihtilasmasi yuzunden 4tane bebigimi kaybettim zaten pukolu oldugumu da dusuklerden sonra turkiyedeki doktorumdan ogrenmstim doktor bile dedi sen hem pukolusun hemde 4tane dusuk yapmissin bu senin icin buyuk bir sans diye cok acilar cektim ama insallah 5. Hamileligimde kucagima alacagim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
Şu an altta iki tane kaçak görüyorum biri dinamisss biride nigar...Merhabalar :))
Uzun zaman oldu bu sayfaya bakmayalı...Ama iyi ki de aklıma düşmüş iyi ki de bakmışım...
Listede Kahvelokum, Limburg ve Çalıkuşu nun adlarını gördüm...Kızlar nasıl sevindiğimi bilemezsiniz..
Allahım inşallah sağlıkcakla tamamına erdirir, bebişlerinizi kucaklarsınız
Celen de benim tanıdığım Celen sanırım, o da güzel cemremize kardeş getiriyor demek ne güzel :) İnşallah sorunsuz geçer hamileliğin tatlım.
Kendinize çok çok iyi bakın e mi
Bebek isteyen bekleyen diğer tüm arkadaşlarımız için de herşeyin yolunda gitmesini en içten diliyorum.
Merhabalar :))
Uzun zaman oldu bu sayfaya bakmayalı...Ama iyi ki de aklıma düşmüş iyi ki de bakmışım...
Listede Kahvelokum, Limburg ve Çalıkuşu nun adlarını gördüm...Kızlar nasıl sevindiğimi bilemezsiniz..
Allahım inşallah sağlıkcakla tamamına erdirir, bebişlerinizi kucaklarsınız
Celen de benim tanıdığım Celen sanırım, o da güzel cemremize kardeş getiriyor demek ne güzel :) İnşallah sorunsuz geçer hamileliğin tatlım.
Kendinize çok çok iyi bakın e mi
Bebek isteyen bekleyen diğer tüm arkadaşlarımız için de herşeyin yolunda gitmesini en içten diliyorum.
Şu an altta iki tane kaçak görüyorum biri dinamisss biride nigar...
nerelerdesiniz bakalım kızlar
deniz nasıl dinamiss fotosunu koysanda baksak
nigar canım nasılsın?
bu arada listede olan hekes için dua istiyorum ama kahvelokum için çok ayrı özel dualar istiyorum .kahvelokum daha kendisi paylaşmadan ben paylaştım listede bundaki amacım tüm bu yollardan geçen arkadaşlardan özel dua istemekti.ne olur ol bol dua edelim çarşamba günü dr kontrolü var miniğimizin kalp atımını duyalım inşallah.
canim ben 4yillik evliyim esimle 2yil cocuk dusunmedik sonrada biz istedik ama kismet buguneymis demekki evet bende pukoluyum ama hamile kalmamda hic bir problem yok korunmayi biraktigim ay hamile kaliyorum ama kan pihtilasmasi yuzunden 4tane bebigimi kaybettim zaten pukolu oldugumu da dusuklerden sonra turkiyedeki doktorumdan ogrenmstim doktor bile dedi sen hem pukolusun hemde 4tane dusuk yapmissin bu senin icin buyuk bir sans diye cok acilar cektim ama insallah 5. hamileligimde kucagima alacagim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?