dinamis, çok teşekkür ederim canım... hatırlanmak, hele hele sevinçleri birlikte paylaşmak ne kadar mutluluk verici... bu ay güzel haberler vardı dediğin gibi.. sevinçlerimiz çığ gibi katlandı... Rabbim tamamına erdirir inş.. Rabbim evlad hasretiyle yanan herkese nasip eder inş..
sen nasılsın? bebişimiz nasıl?
Nergis merhaba canım :)
Deniz iyi 13,5 aylık oldu, 1,5 aydır yürüyor, az buçuk konuşuyor yani hızla büyüyor...
Allahım inşallah herkese tattırsın bu mutluluğu :)
Hatırlamaz mıyım hiç aşkolsun, sadece buralara girmeye evde fırsat bulamıyorum, iş de yoğun o nedenle çok bakamıyorum...
Ama bana nasıl destek olduğunuzu unutmam mümkün mü
İnşallah hep güzel haberler alırız hiçbirinize nazarlar değmesin
Bebiş bekleyenler de en kısa zamanda kavuşsun inşallah..
merhaba dinamisscim nasilsin co uzun zaman oldu gorusmeyeli.evet canim ben kahvelokum celen calikusu yani eskilerimizin yuzu guldu bu ayMerhabalar :))
Uzun zaman oldu bu sayfaya bakmayalı...Ama iyi ki de aklıma düşmüş iyi ki de bakmışım...
Listede Kahvelokum, Limburg ve Çalıkuşu nun adlarını gördüm...Kızlar nasıl sevindiğimi bilemezsiniz..
Allahım inşallah sağlıkcakla tamamına erdirir, bebişlerinizi kucaklarsınız
Celen de benim tanıdığım Celen sanırım, o da güzel cemremize kardeş getiriyor demek ne güzel :) İnşallah sorunsuz geçer hamileliğin tatlım.
Kendinize çok çok iyi bakın e mi
Bebek isteyen bekleyen diğer tüm arkadaşlarımız için de herşeyin yolunda gitmesini en içten diliyorum.
Şu an altta iki tane kaçak görüyorum biri dinamisss biride nigar...
nerelerdesiniz bakalım kızlar
deniz nasıl dinamiss fotosunu koysanda baksak
nigar canım nasılsın?
bu arada listede olan hekes için dua istiyorum ama kahvelokum için çok ayrı özel dualar istiyorum .kahvelokum daha kendisi paylaşmadan ben paylaştım listede bundaki amacım tüm bu yollardan geçen arkadaşlardan özel dua istemekti.ne olur ol bol dua edelim çarşamba günü dr kontrolü var miniğimizin kalp atımını duyalım inşallah.
çok teşkkür ederim darısı olmayanlara inşallah...
bugün yine kan verdim ogün 831 çıkmıştı 3 gün sonra gel demişti bugün yine verdim 3366 çıkmış
doktor iyi dedi
ultrasyona girdim kesemiz 6 mm olmuş
bidahaki pazartesi bidaha gitcem
kalp atışlarını izleyemebilriz ama yine bi bakalım dedi böyle işte
inşallah herşey yolunda gider
bana dua edin sizde benim dualarımdasınız...
bugün yine kan verdim ogün 831 çıkmıştı 3 gün sonra gel demişti bugün yine verdim 3366 çıkmış
doktor iyi dedi
Merhaba kızlar; bu aralar pek girmiyordum k.k ne.Ne haberler var bilmiyorum umarım güzel şeyler olmuştur.Ama benim tarafımda işler o kadar da iyi gitmiyor.Yeni bir şok daha yaşıyorum.Benim yumurtalık rezervim çok düşmüş doktor tüp bebek dedi ama bilmiyorum başarı şansı ne olur.Şaşkınım,üzgünüm...pıhtılaşma problemim vardı,tiroid problemim vardı şimdi de böyle bir problemle karşı karşıyayım..Diğerlerini az çok kabullenmiştim ama şimdi de kabullenmem gereken bambaşka bir sorun daha var ve sanırım en kötüsü..Çok mutsuzum çokkk....Her dakika aklımda hiç çıkmıyor..sürekli ağlama isteği..umarım atlatabilirim...
geçmiş olsun canım haklısın bunalmakta çok üstüste gelmiş. ama derdi veren allah dermanını da verir mutlaka.. allah ol dedikten sonra olacak.. ben tedaviyle kısa sürede sağlıklı güzel bi hamilelik süreci yaşayıp bebişini koynuna alıcağına inanıyorum. bi yerden sonra dua etmekten başka bişey gelmiyo elden.
dinamis maşallah denize demek yürüyor kocaman oldu hım benim kızımda 5 aylık oldu zaman ne çabuk akıp geçiyor bir zamanlar bende burada benim de bebeğim olacakmı diye dertleşiyordum rabbim nasip etti kızlar hamile kalamayanlar hiç üzülmeyin herşeyin bir sırası var rabbim ne zaman isterse o zaman bebişiniz gelecek lütfen moralinizi yüksek tutun
kahve lokum hamilemi
ommaaaaaaaannnnnnn ve kahvelooookuuuuuuuummmm hamilemii ayyy çok sevindim allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin çok güzelll çok sevindim neşem yerine geldi bu kapalı ve yağmurlu günde
doktor iyi dedi
merhaba arkadaşlar,
biz daha sadece kesemizi gördük... çarşamba randevumuz var, dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
sizler de iyisinizdir umarım..
merhaba arkadaşlar,
biz daha sadece kesemizi gördük... çarşamba randevumuz var, dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
sizler de iyisinizdir umarım..
inşallah hep güzel haberler veririz canım birbirimize allah razı olsun...maşallahhhhhhhhh.. hep bööle güzel haberler ver bize .. dualarımızdasın tabii...
sağol canım benim darısı tüm isteyenlere olsun inşallahhhhhhhhhhcanım benimmm,gözün aydınnn çok sevindim sağlıkla kucağına almanı diliyorum...ayyy süper bi haber bu hayırlı olsun
ooo masallahhcanim seni hep merak ediyorum ne yapti acep diye cok sukur simdilik hersey yolunda insallah once kalp atisini 8ay sonrada aglayisini duyarsin canim dualarim seninle cicegi burnunda anne
haa bu arada ne yaptin ignelere alisabildin mi ilk baslarda biraz zor ama alisirsin merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?