Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hatırlamaz mıyım hiç aşkolsun, sadece buralara girmeye evde fırsat bulamıyorum, iş de yoğun o nedenle çok bakamıyorum...

Ama bana nasıl destek olduğunuzu unutmam mümkün mü

İnşallah hep güzel haberler alırız hiçbirinize nazarlar değmesin

Bebiş bekleyenler de en kısa zamanda kavuşsun inşallah..

Nergis merhaba canım :)
Deniz iyi 13,5 aylık oldu, 1,5 aydır yürüyor, az buçuk konuşuyor yani hızla büyüyor...

Allahım inşallah herkese tattırsın bu mutluluğu :)

kocaman olmuş Deniz'imiz maşallah maşallah
konuşmaya başlayınca da ayrı bir tatlı oluyorlar... benim için öp olur mu Deniz'i... sevgiler..

ne kadar uzun bir listemiz var... maşallah maşallah
Rabbim herkese sağlıklı kucaklarına almayı nasip etsin.. bebiş bekleyenlere de kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin:... amin...

merhaba dinamisscim nasilsin co uzun zaman oldu gorusmeyeli.evet canim ben kahvelokum celen calikusu yani eskilerimizin yuzu guldu bu ay hepimizin de ayni zamanlarda olmasi cok daha guzel insallah bu kez hepmiz saglikla zamaninda kucaklariz yavrularimizi ve ust listeye gecmek nasip olur.deniz kizimi da cok op benim icin masallah fistigim kocaman olmusssss

iyiyim canım bende değişiklik yok sadece girip okuyorum sizleri ne güzel eskiler hep bu arada hamile inşallah sağ salim kavuşmak nasip olur sen neler yapıyorsun canım bana doktor yasak koydu bilmemki tekrar denermiyiz canım hepiniz için bol bol dua ediyorum

çok teşkkür ederim darısı olmayanlara inşallah...

bugün yine kan verdim ogün 831 çıkmıştı 3 gün sonra gel demişti bugün yine verdim 3366 çıkmış
doktor iyi dedi
ultrasyona girdim kesemiz 6 mm olmuş
bidahaki pazartesi bidaha gitcem
kalp atışlarını izleyemebilriz ama yine bi bakalım dedi böyle işte
inşallah herşey yolunda gider
bana dua edin sizde benim dualarımdasınız...

maşallahhhhhhhhh.. hep bööle güzel haberler ver bize .. dualarımızdasın tabii...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar; bu aralar pek girmiyordum k.k ne.Ne haberler var bilmiyorum umarım güzel şeyler olmuştur.Ama benim tarafımda işler o kadar da iyi gitmiyor.Yeni bir şok daha yaşıyorum.Benim yumurtalık rezervim çok düşmüş doktor tüp bebek dedi ama bilmiyorum başarı şansı ne olur.Şaşkınım,üzgünüm...pıhtılaşma problemim vardı,tiroid problemim vardı şimdi de böyle bir problemle karşı karşıyayım..Diğerlerini az çok kabullenmiştim ama şimdi de kabullenmem gereken bambaşka bir sorun daha var ve sanırım en kötüsü..Çok mutsuzum çokkk....Her dakika aklımda hiç çıkmıyor..sürekli ağlama isteği..umarım atlatabilirim...

canım benimmm,gözün aydınnn çok sevindim sağlıkla kucağına almanı diliyorum...ayyy süper bi haber bu hayırlı olsun

geçmiş olsun canım haklısın bunalmakta çok üstüste gelmiş. ama derdi veren allah dermanını da verir mutlaka.. allah ol dedikten sonra olacak.. ben tedaviyle kısa sürede sağlıklı güzel bi hamilelik süreci yaşayıp bebişini koynuna alıcağına inanıyorum. bi yerden sonra dua etmekten başka bişey gelmiyo elden.

Ne güzel yazmışsın ben tedaviyle kısa sürede sağlıklı güzel bi hamilelik süreci yaşayıp bebişini koynuna alıcağına inanıyorum inşallah canım senin dediğin gibi olur.Dua etmekten başka yapacak bişeyim yok zaten.Çok teşekkür ederim yorumun için..

dinamis maşallah denize demek yürüyor kocaman oldu hım benim kızımda 5 aylık oldu zaman ne çabuk akıp geçiyor bir zamanlar bende burada benim de bebeğim olacakmı diye dertleşiyordum rabbim nasip etti kızlar hamile kalamayanlar hiç üzülmeyin herşeyin bir sırası var rabbim ne zaman isterse o zaman bebişiniz gelecek lütfen moralinizi yüksek tutun

Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsün canım benim...Maşallah siz de büyümüşsünüz, inşallah bahtları hep güzel olsun bebişlerimizin :)

kahve lokum hamilemi

ommaaaaaaaannnnnnn ve kahvelooookuuuuuuuummmm hamilemii ayyy çok sevindim allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin çok güzelll çok sevindim neşem yerine geldi bu kapalı ve yağmurlu günde

merhaba arkadaşlar,
biz daha sadece kesemizi gördük... çarşamba randevumuz var, dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
sizler de iyisinizdir umarım..

ooo masallahh canim seni hep merak ediyorum ne yapti acep diye cok sukur simdilik hersey yolunda insallah once kalp atisini 8ay sonrada aglayisini duyarsin canim dualarim seninle cicegi burnunda anne

haa bu arada ne yaptin ignelere alisabildin mi ilk baslarda biraz zor ama alisirsin merak etme

merhaba arkadaşlar,
biz daha sadece kesemizi gördük... çarşamba randevumuz var, dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

günaydın herkese,

sevgili kahvelokum çok ama çok mutlu oldum. senin yazılarınıda pıhtılaşma faktörümün olduğunu öğrendiğim zaman foruma girdiğimde okuyordum. tanıyorum yani sizleri. :) hayırlısı ile sağlıkla bu süreci tamamlayıp sağlıklada kucağına alırsın inşallah. Allah'ım mucizeni sana bağışlasın...

sevgiler.

günaydın kızlar nasılsınız bugün

bizim bugün doktor kontrolümüz vardı. benim bir kızım olacak inşaallah Allahın izniyle bebeğimin sağlığı da çok şükür iyi Allahım isteyn herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin

miyomumuz yarım santim büyümüş. doktor bundan sonra fazla büyümez dedi ama bebek büyüdükçe ileriki haftalarda bebeğin kilosunu etkilermiş. inşaallah böyle birşey olmadan hayırlısıyla atlatırız. yavrularımız yüce rabbime emanet

merhaba arkadaşlar,

canım duyunca inanamadım dualarım seninle rabbim nelere kadir değilki inşallah allah kucağına almayıda nasip eder nasıl bir tedavi uygulanıyo iğneyi kaçlık kullanıyon çok soru sordum dımı

maşallahhhhhhhhh.. hep bööle güzel haberler ver bize .. dualarımızdasın tabii...
inşallah hep güzel haberler veririz canım birbirimize allah razı olsun...
canım benimmm,gözün aydınnn çok sevindim sağlıkla kucağına almanı diliyorum...ayyy süper bi haber bu hayırlı olsun
sağol canım benim darısı tüm isteyenlere olsun inşallahhhhhhhhhh

inşallah kuzum bunu okadar çok istiyorum
ilk gün hemşireye yaptırdım şimdi kendim yapıyorum canı içinde olsun sağlıklı olsun yaparım rabbim nasip ettiya inşallah sonuna kadar giderde ben razıyım
alıştım nelere alışmadıkki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…