inşallah hep güzel haberler veririz canım birbirimize allah razı olsun...
sağol canım benim darısı tüm isteyenlere olsun inşallahhhhhhhhhh
inşallah kuzum bunu okadar çok istiyorum
ilk gün hemşireye yaptırdım şimdi kendim yapıyorum canı içinde olsun sağlıklı olsun yaparım rabbim nasip ettiya inşallah sonuna kadar giderde ben razıyım
alıştım nelere alışmadıkki...
İnsallah canım sorunsuz bir hamilelik sonunda alırsın kucağına inşallah bebisini
Mecbur alışıyorsun iğnelere ne yapacaksın ki başka düşündüğün zaman çektiğimiz acılar yanında bu hiç geliyor ben iğneden çok korkan biri olarak alıştım coktan şimdi günde 2defa yapıyorum kendime baslarda biraz zor gibi ama hersey kızım için tek sağlıklı sihatli olsunda bizler çekelim acısını eee anne olmak kolay değil Rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah bizimde haftaya Pazartesi kontrolumuz bakalım bebisim nasill????
canım nasılsın? bebiş tekmeliyo mu? yaa şu doktor zamanı gelince bi merak ve heyecan sarıyo di mi içimizi.. bnm randevum da cmt..
allah hepimizin bebişlerini korusun, bekleyenlerin de göbişi dolsun bir an önce....
wıe seninde 4 düşüğün olduğu için dikkatimi çekmiştin çünkü benimde 4 düşüğüm var.Gebeliğinin ilk zamanlarından beri görüyorum ara ara ve inan ben o duyguları yaşıyomuş gibi oluyorum inşallah yaşarımda..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Arkadaşlar bende 5.kez denemek için yola çıktım hepinizde olduğu gibi endişe korku hat safhada.dr gebelik öncesi bana folik ve çinko verdi sadece.Coraspin vermiycekmisiniz dedim hayır dedi.Ben 1298c heterozigotum bu arada.Ayrıca gebe kalınca iğneye başlıycamı ama belki 3.aydan sonra iğneyi kesebileceğini söyledi.Sadece yerleşme aşamasında faydalı falan diye birazda tıbbi dille bişeyler anlattı.Daha gebe kalmadan düşünmeye başladım ama ben.Aranızda iğneyi kesen oldumu bu kadar erken dönemlerde acaba:26:
arkadaşlar nuraycım ile telefon görüşmesi yaptık bebeişte kendiside çok iyiler.. hepinize çoook çook selamı var... bebek fırsat vermediği ve yeni hayata adapte olmaya çalıştığında siteye yazamıyor.. benden rica etti bebek oldu herşey bitti diye düşünülmesini istemiyor.. Allaha emanet olun..
ohhh maşallahhh darısı başımıza... Senin kuzu nası annesi?arkadaşlar nuraycım ile telefon görüşmesi yaptık bebeişte kendiside çok iyiler.. Hepinize çoook çook selamı var... Bebek fırsat vermediği ve yeni hayata adapte olmaya çalıştığında siteye yazamıyor.. Benden rica etti bebek oldu herşey bitti diye düşünülmesini istemiyor.. Allaha emanet olun..
evet ya aynen valla zaten 2kontroldur sınır oluyorum doktora biz bı merak heycan gidiyoruz adam kendi bakması gereken seylere bakıyor sonra bebek iyi diyor okadar şurası eli,ayağı felan hiç göstermiyor artık pazartesi gidince soyliycem aslında kizicam biraz
valla iyi canım yaa havalarında isinmasiyla artık kendimi daha bı pozitif hissediyorum bebis de hiç durmuyor masallah çok hareketli bı kızım var bazen gobusumden firliycakmis gibi oluyor meleğim benim artık yavaş yavaş alışverişe baslayayim diyorum bebek odasına felan bakiyim diyorum daha bı çift çorabı bile yok cocuğun sen nasılsın tosuncuk nasıl bakım
günaydın taze hamile keyifler nasııııherkese günaydınnnnnnnnnnnn........
Merhaba kızlar; bu aralar pek girmiyordum k.k ne.Ne haberler var bilmiyorum umarım güzel şeyler olmuştur.Ama benim tarafımda işler o kadar da iyi gitmiyor.Yeni bir şok daha yaşıyorum.Benim yumurtalık rezervim çok düşmüş doktor tüp bebek dedi ama bilmiyorum başarı şansı ne olur.Şaşkınım,üzgünüm...pıhtılaşma problemim vardı,tiroid problemim vardı şimdi de böyle bir problemle karşı karşıyayım..Diğerlerini az çok kabullenmiştim ama şimdi de kabullenmem gereken bambaşka bir sorun daha var ve sanırım en kötüsü..Çok mutsuzum çokkk....Her dakika aklımda hiç çıkmıyor..sürekli ağlama isteği..umarım atlatabilirim...
ohhh maşallahhh darısı başımıza... Senin kuzu nası annesi?
ayy bnm doktorda herşey yolunda diyo başka bişey demiyo .. Neyse bebişlerimiz iyi olsun da kısa kessinler wiecimmm.. Senin tickerin ilerledikçe nası mutlu oluyorum anlatamam.. Mucize bebişin nası da büyüyo yerim ben onu..
çok şükür iyiyim tatlım. Uykusuz geceler başladı .. Içimde bazen biraz biraz kıpırdanmalar var.. Inş sert tekmeleri de duyarımm .. Aynen hiçbişey almadım ahh bu korkular .. Cmt doktorun diyceklerini bekliyorum heyecanla...
günaydın taze hamile keyifler nasıııı
tünaydın kader arkadaşlarım
tünaydın tatlım
nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor 3 önce bir rüya gördüm kaynımın kucagında kundakta bi bebek bana veriyo al bu senin bebeğin kucagıma alıyorum beyaz bi kundaktabana bakıp gülümsüyo çok güzel bi erkek bebek dün de rüyamnda dolapta bi erkek bebek ayakkabısı gördüm ne anlama geliyor bilmiyorum hayırlısı..
canım inşallaaahhhh en kısa sürede olur gördüklerinin.... kalbinin güzelliği gibi rüyalarının güzelliği gibi olur inşallah hayatında..
ommanı çıkardık aradan şimdi tgsber, kıvırcık, nergis, öznur... diye başlıyorummm dualarıma..
bi sorunum yok çok şükür bebişi merak ediyorum. Allahın izniyle herşey güsel olucak yürekten inanıyorummm
Sağol carnationcım canımm eksik olma.. Birbirimize umut oluyoruz ne güzel di mi.. Inş. Peşpeşe doğum haberlerimizi de paylaşıp, akıl danışacağımız günler de gelicekk..
Buarada ne kadar faktör v leiden mutasyonlu hamile olduk di mi.. Ilk öğrendiğimde kendime gelememştim. Burda destek, umut, ilgi bulamasam emninim psikollojim indüzelemesi bööle çabukk olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?