Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

İnsallah canım sorunsuz bir hamilelik sonunda alırsın kucağına inşallah bebisini

Mecbur alışıyorsun iğnelere ne yapacaksın ki başka düşündüğün zaman çektiğimiz acılar yanında bu hiç geliyor ben iğneden çok korkan biri olarak alıştım coktan şimdi günde 2defa yapıyorum kendime baslarda biraz zor gibi ama hersey kızım için tek sağlıklı sihatli olsunda bizler çekelim acısını eee anne olmak kolay değil Rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah bizimde haftaya Pazartesi kontrolumuz bakalım bebisim nasill????

canım nasılsın? bebiş tekmeliyo mu? yaa şu doktor zamanı gelince bi merak ve heyecan sarıyo di mi içimizi.. bnm randevum da cmt..
allah hepimizin bebişlerini korusun, bekleyenlerin de göbişi dolsun bir an önce....

Evet ya aynen valla zaten 2kontroldur sınır oluyorum doktora biz bı merak heycan gidiyoruz adam kendi bakması gereken seylere bakıyor sonra bebek iyi diyor okadar şurası eli,ayağı felan hiç göstermiyor artık Pazartesi gidince soyliycem aslında kizicam biraz

Valla iyi canım yaa havalarında isinmasiyla artık kendimi daha bı pozitif hissediyorum bebis de hiç durmuyor masallah çok hareketli bı kızım var bazen gobusumden firliycakmis gibi oluyor meleğim benim artık yavaş yavaş alışverişe baslayayim diyorum bebek odasına felan bakiyim diyorum daha bı çift çorabı bile yok cocuğun sen nasılsın tosuncuk nasıl bakım

arkadaşlar nuraycım ile telefon görüşmesi yaptık bebeişte kendiside çok iyiler.. hepinize çoook çook selamı var... bebek fırsat vermediği ve yeni hayata adapte olmaya çalıştığında siteye yazamıyor.. benden rica etti bebek oldu herşey bitti diye düşünülmesini istemiyor.. Allaha emanet olun..

merhaba benimde 4 kaybım var.çinkoyu bende duydum şuan pgd yapılıyor folic ve coraspin kullanıyorum şuan gebe olursamda iğneler başlayacak.mthfr 677 heterozigot.çinkoyu hamilelik boyunca kullanıcakmısın.neden önerdi doktor ne işe yarıyormuş.teşekkürler....

allah ikisinede sağlık versin inşallah çok sevindim...

ohhh maşallahhh darısı başımıza... Senin kuzu nası annesi?

ayy bnm doktorda herşey yolunda diyo başka bişey demiyo .. Neyse bebişlerimiz iyi olsun da kısa kessinler wiecimmm.. Senin tickerin ilerledikçe nası mutlu oluyorum anlatamam.. Mucize bebişin nası da büyüyo yerim ben onu..

çok şükür iyiyim tatlım. Uykusuz geceler başladı .. Içimde bazen biraz biraz kıpırdanmalar var.. Inş sert tekmeleri de duyarımm .. Aynen hiçbişey almadım ahh bu korkular .. Cmt doktorun diyceklerini bekliyorum heyecanla...

herkese günaydınnnnnnnnnnnn........
günaydın taze hamile keyifler nasıııı

Neredeyse tamamı aynı sorunlarımızın. Ben de troid, kan pıhtılaşması ve yumurta rezerv azlığı vardı. 3 kez tüp bebek yaptırdım, olmadı hiçbiri. Allahıma şükürler olsun şu anda doğal yolla hamileyim 8 haftalık. Maşallah sübhanallah diyorum , inşallah kucağımıza almak da nasip olur diyorum. Hamilelik boyu kan sulandırıcı iğne kullanıcam ve troid ilaçları devam tabi. Ama önemli olan bilip önlem alabilme, tedbir bizden, takdir Allah'tan.. Size özellikle yazmak istedim ne olur umutsuzluğa kapılmayın. Ben onca negatifi gördükten sonra umudumu eni konu kaybetmiştim ama Rabbim ol deyince olmayanlar oluyor. İnşallah size de bize de tüm evlat hasreti çekenlere yavrularını kucağına almak nasip olur.

günaydın herkese,

valla redmask'cim sen nasıl wie'yi takip ediyorsan, aynı şekilde bende. senin tickerın ilerledikçe inanılmaz mutlu oluyorum.

Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize:)

Sağol carnationcım canımm eksik olma.. Birbirimize umut oluyoruz ne güzel di mi.. Inş. Peşpeşe doğum haberlerimizi de paylaşıp, akıl danışacağımız günler de gelicekk..

Buarada ne kadar faktör v leiden mutasyonlu hamile olduk di mi.. Ilk öğrendiğimde kendime gelememştim. Burda destek, umut, ilgi bulamasam emninim psikollojim indüzelemesi bööle çabukk olmazdı

Son düzenleme:
tünaydın tatlım

nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor 3 önce bir rüya gördüm kaynımın kucagında kundakta bi bebek bana veriyo al bu senin bebeğin kucagıma alıyorum beyaz bi kundakta bana bakıp gülümsüyo çok güzel bi erkek bebek dün de rüyamnda dolapta bi erkek bebek ayakkabısı gördüm ne anlama geliyor bilmiyorum hayırlısı..

canım inşallaaahhhh en kısa sürede olur gördüklerinin.... kalbinin güzelliği gibi rüyalarının güzelliği gibi olur inşallah hayatında..

ommanı çıkardık aradan şimdi tgsber, kıvırcık, nergis, öznur... diye başlıyorummm dualarıma..

bi sorunum yok çok şükür bebişi merak ediyorum. Allahın izniyle herşey güsel olucak yürekten inanıyorummm

inanki sürekli duva ediyorum sizler bizim ümitlerimizsiniz herşey çok güzel olacak inşallah ama kaç zamandır böyle rüyalar görmezdim buaralar hep bebek görüyorum aslında daha korunmayıda bırakmadık hayırlısı bakalım .

İnşallah, dualarına yürekten katılıyorum canım.
aynen öyle wie, sen, ben, e-melisde sanırım.. aynen senin gibi burası olmasa sizleri moralli görmeseydim ebnim içinde çok kötü olurdu.

Allah'ın izni ve yardımıyla mucizelerimize kavuşuruz inşallah.

Bende de sizler gibi kan pıhtılaşması problemi var. Doktorum ilerleyen haftalarda iğnenin dozajını düşürebileceğimizi söyledi. Sizlerde de böyle bir şey yaptı mı doktorunuz? Yaptıysa nasıl yaptı? 2 günde bir iğne olacaksın mı dedi yoksa sadece iğnenin dozunu mu düşürdü ? Bir de bir şey daha sormak istiyorum. Geçenlerde forumda okudum. Kan pıhtılaşması problemi olanlarda 16.haftadan sonra düşük olurmuş genelde, hiç böyle bir şey duydunuz mu?

kızlar nbr uzun zmndr gıremedım osledım sızlerı napıyosunuz bakım ???
bwn yokken neler oldu hemen anlatın
yenı hamıleler varmı kım dogurdu cok merak ettım yaaa
ben ıyıyım tadılat ve sınavlar bıttı
dr kontrolum de guzeldu oglum ıyıymış teyzeleri sızlere slmı var
yarın renklı doopler cektırıcem ıns guzel gecer
hepınızı opüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…