inşallah hep güzel haberler veririz canım birbirimize allah razı olsun...
sağol canım benim darısı tüm isteyenlere olsun inşallahhhhhhhhhh
inşallah kuzum bunu okadar çok istiyorum
ilk gün hemşireye yaptırdım şimdi kendim yapıyorum canı içinde olsun sağlıklı olsun yaparım rabbim nasip ettiya inşallah sonuna kadar giderde ben razıyım
alıştım nelere alışmadıkki...
ohhh maşallahhh darısı başımıza... Senin kuzu nası annesi?
ayy bnm doktorda herşey yolunda diyo başka bişey demiyo .. Neyse bebişlerimiz iyi olsun da kısa kessinler wiecimmm.. Senin tickerin ilerledikçe nası mutlu oluyorum anlatamam.. Mucize bebişin nası da büyüyo yerim ben onu..
çok şükür iyiyim tatlım. Uykusuz geceler başladı .. Içimde bazen biraz biraz kıpırdanmalar var.. Inş sert tekmeleri de duyarımm .. Aynen hiçbişey almadım ahh bu korkular .. Cmt doktorun diyceklerini bekliyorum heyecanla...
günaydın taze hamile keyifler nasıııı
nbr güzelim kızçen nasıl napıyosun ?
ösledım bee
Bende de sizler gibi kan pıhtılaşması problemi var. Doktorum ilerleyen haftalarda iğnenin dozajını düşürebileceğimizi söyledi. Sizlerde de böyle bir şey yaptı mı doktorunuz? Yaptıysa nasıl yaptı? 2 günde bir iğne olacaksın mı dedi yoksa sadece iğnenin dozunu mu düşürdü ? Bir de bir şey daha sormak istiyorum. Geçenlerde forumda okudum. Kan pıhtılaşması problemi olanlarda 16.haftadan sonra düşük olurmuş genelde, hiç böyle bir şey duydunuz mu?
günaydın herkese,
bende senin gibiyim sevgili mariecurie. dr.um belki iğnenin dozajını düşürebileceğimiz söyledi. kaçlık ne iğne kullanıyosun?. ben cleksan 0,8 kullanıyorum. haftaya kontrolüm var. orda sanırım karar vericez. 0,4e düşebiliriz.
her pıhtılaşmada geç düşük olacak diye bişey yok. ama önlemi alınmamış olup geç düşükler de olabiliyor. Mutasyona göre değişiyor sanırım. mesela ben faktör V leiden mutasyonuna sahibim. Doktorum bu mutasyon genelde erken değilde 4. aydan sonraki düşüklerin sebebi olabileceğini söylemişti. ama benim 2 düşüğümde 6.hafta civarı..
yani nasip kısmet... iğne kullanarak başladım bu hamileliğime ama Allah'ım ol deyince oluyor. Allah'ım hepimizin kollarına zamanı gelince almayı nasip etsin.
ve de en kısa sürede isteyen herkese bu duyguyu yaşatsınn.
sevgiler..
hastaneye gittim bugün sonucumu göstermeye çok şükür iyi çıkmış dedi...ama genede rahat olamıyorum.iyi düşünmeye çalışıyorum ama çok zor olmuyor.hastaneye gittiğimde herkes bişey anlatıyo korkuyorum.pıhtılaşma olanlar 38 haftalıkken karnında ölenler,çok psikolojim bozuluyo.bi arkadaşımla konuştum bugün arkadaşı hamileymiş oda amniyosentez yaptırmış temiz çıkmış 1 ay sonra gittiğinde bebeğin beyninde sorun var demiş.6 aylık çocuğu normal doğum yaptıttırmış ve aldırmış sakat diye ya inanmıyorum...onları duydukça daha çok korkuyorum...
günaydın kızlar iyişeyler düşünün iyi olsun biz yeteri kadar acı çektik üzüldük yıprandık bundan sonra kötülükler bizden uzak olsun bu bir sınavdı biz sınavımızı verdik bundan sonra hayata daha umutlu bakalım ..
tıkandım kafam çok karışık korkuyorum.
iyi düşüneceksin iyi olacak benim kaybettiğim üçüncü bebeğim kromozom anomaliliydi 4. kez hamile kalmak içn cesaret toplayana kadar 1,5 yılgeçti kızımda tarama testleri yerine direk amniyosentez yapıldı sonuç çıkana kadar akla karayı seçtim.. ama bu dönemde hastanede kiseciklerle konuşmadım herkes kendi kaderini yaşıyor çünkü yapacak bişey yok bizler kıymetli bebeklere sahip olan yada olack olan kıymetli anneler yada anne adaylarıyız canımcım.... olumsuzu çağırmak yerine olumlu düşünecek ve olumlu şeylerle karşılaşacaksın... benim gebeliği sıkıntısızdı son 2 ay anamdan emdiğim burnumdan geldi şeker tavan yaptı balon gibi şiştim ve 32.haftadan itibaren doğum kasılmalarıyla eşdeğer kasılmalar yüzünden insani ihtiyaçlarımı bile gideremiyordum nerdeyse... velhasıl 35. haftadan itibaren hastaneye yattım ve 37 + 3 de sezeryanla doğum yaptım canlı doğdu bebeğim herşey bitti öylemi bebeğim benim yükselen şekerim yüzüznden akciğier gelişimini tamamlayamadan doğdu ve yoğun bakımda hayat mücadelesi verdi yani kan pıhtılaşmasından korkarken neler yaşadık ... milyon kez şükür olsun şimdi kucağımda... çocuğumu kucağıma günler sonra alabildim ilk kez onu yoğun bakımda acayip aletlerin içinde görebildim... ben yoğun bakımda onu ilk görmeye giitiğimde ilk kez gözlerini açtı niye biliyomusun ben kızızmın kulağına sen güçlü bi bebeksin aşacaksın annecim bunları diye mırıldandım çok üzüldüm ama ağlamadım hiç kızımın yanında hep olumlu düşündüm ve hep iyi şeyler dileyip dualar ettim onlar bize emanet ve emaneti yine Ona emanet Rabbim bize emanet ettiklerini korusun kimseye böyle acılar yaşatmasın inşaalah...
Arkadaşlar herkese merhaba bende kan pıhtısı sorunu yaşayan bir kişiyim,bundan 2 yıl önce emboli geçirdim ve hali hazırda coumadin kullanıyorum,malesef ırsi çıkmasından dolayı da ömrüm boyunca kullanmaya devam edeceğim.2 buçuk senelik evliyim ve eşimle artık bir bebek sahibi olmak istiyoruz ancak benim korkularım var sizlerle paylaşıp benim durumum da olup bebeği olanlardan yardım almak istedim,benimle yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.Çünkü bende aynı zamanda ölüm korkusu da var, geceleri uykularım kaçıyor,ya doğumda yada hamileliğim sırasında bana bişey olursa diye.Doktorumla 21 nisanda randevum var pt ölçümü için gittiğim zaman tabi onunlada paylaşacağım bu konuyu,ilacı bırakmam gerekiyormuş sanırım yerine iğne olacakmışım, bu da beni korkutuyor,hergün olmak zorundamıyım acaba iğneyi,bana yardımcı olursanız sevinirim.....
bıhtılaşması olup ta bebek sahibi olan bir çok arkadaşımız var iğnelerden korkma çünkü hiç bir yan etkisi yok ölüm korkun olduğunu söylemişsin sana bişey söylüyeyim mi arkadaşım ölüm beni korkutmuyo çünkü ben bu hayatta ölüm den daha beterini gördüm yaşadım hamilelikte sana bişey olmaması senin elinde benim ise korkum hamilelik olursa şayet bebeğime bişey olmasıdır şöyle bişey anlatayım sana BİR GÜN İNSANLAR İSYAN ETMEYE BAŞLAMIŞ BEN BU DERDİ ÇEKEMİYORUM BU YÜKÜ BANA NEDEN VERDİN TANMRIM DEMİŞLER TANRI DİLE GELMİŞ HERKES KENDİ DERDİNİ Bİ TORBANIN İÇİNE KOYUP BU YÜKSEK DAĞA GÖTÜRÜP BIRAKSIN SONRA HERKES ORDAN BİR ÇUVAL SEÇİP ALIP EVİNE GETİRSİN ,HERKES DERTLERİNİ ÇUVALA KOYMUŞ AGZINI SIKICA BAĞLAMIŞ GÖTÜRÜP DAĞA BIRAKMIŞLAR ORDAN BAŞKA BİR ÇUVAL SEÇİP EVLERİNE GETİRMİŞLER AÇMIŞLAR Kİ ÇUVALI BU KENDİ DERTLERİNDEN DAHA AĞIRMIŞ TANRI YA YALVARMIŞLAR ALLAHIM SEN YİNE BENİM CUVALIMI VER DEMİŞLER BU DERT BENİM KİNDEN DAHA AGIR DEMİŞ keşke şeytanın lafıdır hayat boyu keşke dememek için hayatın bir ucundan tutup yola devam etmelisin ölüm gelirse başüstüne keşke her insana ALLAH hayırlı ölümler verse ya budünyada yaşarken ölüme ne diyorsun bu karamsarlığı at ve yoluna devam et ..Allah kimseye çekemeyecegi gücü vermez
ÖZNUR NEGÜZEL ANLATMIŞSIN VE ÇOKDA HAKLISIN SANA RİCAM ETSEM BANADA MOREL OLACAK ŞEYLER YAZARMISIN BENDE İNSANLARIN YAPDIKLRI ŞEYLERE ÇOK FAZLA TAKIYORUM BİLİYORUM DEYMEZ AMA YİNEDE KENDİMİ FRENLEYEMİYORUM DAHA BU SABAH YAŞADIM canım tedavi görüyormuydun sen kaybın oldugunu biliyorum sen neler yapıyosun ben tedaviye başladım birazda clxane için rapor çıkartmaya gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?