Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

öncelikle teşekkür ederim.. ipek kuzu şimdi çok iyi sağlıklı çok şükür... sanada çok çok geçmiş olsun gerçekten zor bişey yaşamışsınız ama yine söylüyorum korkular üzerine gidilmezse dağ oluyor insanın karşısında Rabbim şifa versin inşaallah... herkes kaderini yaşıyor ipekte bende kendi kaderimizi yaşıyoruz Allah isteyen herkese nasib etsin sende bir kıymetli bebeğe sahip olacak kıymetli anne adayısın canım... elbet bu korkuları yeneceksin...

evet hergün olacaksın iğneyi ama korkma alışacak ve istem dışı iğneyi eline alıp yaptığını farkedeceksin moralsizlik yok....Takdir neyse o olur

Nasip kısmet canım, mevlam ol derse oluyor işte... Allah yardımcın olsun....

sanki içimde ki ben konuşuyor öyle bir anlatmşsın ki beni tarif ediyosun yapmak isteyip bir türlü beceremedigim şeyler AMA ARTIK BALIK HAFIZA OLMUYACAGIM MESAFEMİ HERZAMAN AYARLIYACAGIM BUGÜN ÇOOOOOOOOOK AĞLADIM KENDİME GELDİM TEŞEKÜRDERİM ÖZNUR GERÇEKDEN İYİ GELDİ İKİZ BEBEKLERİN OLUR İNŞ.BİRİ KIZ BİRİ ERKEK TEK SEFERDE KURTULURSUN İNŞ.MEVLAM İSTEYEN HERKESE VERSİN

selam kızlar
pazartesi kontrolüm var inşallah herşey yolundadır
kızlar bişi sorcam size kalp atışlarını ne zaman gördünüz

ne güzel yazmışsın arkadaşım teşekkür ederim,tabi bebek içinde endişeleniyorum endişelenmezmiyim hiç,sanırım silkinip korkuların üzerine gitmek en iyisi,galiba beni biraz çevremde korkuttu,yazdıklarınızı okudukça rahatladım,Allah hepimize sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin,senin de daha bebeğin yok sanırım,inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın,sende iğne kullandın mı,bebeğe yan etkisi yokmuş sanırım,ne kadar süre önce başladın iğneye,ben 21 nisanda doktoruma gideceğim,konuşup başlamayı düşünüyorum,eşim de bende artık aileye küçük bir üye istiyoruz,iğneyi hergün oluyormuşuz sanırım,Allah beterinden saklasın,bugün başıma gelen bir olayı paylaşayım,sokakta bir yere gidiyordum tam önümde adamın birini vurdular,ve dedim ki bu bana Allahımdan bir işaret ölümün nasıl geleceği belli olmaz,belki de orada sıkılan bir kurşun banada gelebilirdi,eve dönerken dedim ki kendime gücünü topla ve korkularından vazgeç....

Sana nasıl teşekür edeceğimi bilmiyorum.Yazdıklarını okuyunca inan ağlamaya başladım.Benimle aynı problemi yaşayan biri ve hamile.Hem de doğal yollarla...İnan çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Peki sende de yumurta rezervi azdı kaçtı rezervin benim 1-6 referans aralığına göre 1,10 yani çok az...çok merak ediyorum lütfen cevap yaz.Bir de iznin olursa seni arkadaş listeme eklemek istiyorum ve seninle ilgili yani bebişinle ilgili güzel haberleri almak istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleme:

inşallah canım hepimize güzel günler bizi bekliyo inanıyorum.inancını hiç kaybetme sende canım.

2 hamileliğimdede iğn kullanmadım2 kürtajdan sonra testlerim yapıldı vekanpıhtılaşması çıktı şimdilik aspirin folikasit hamileliktede iğneye başlıyacagız rabbim kısmet ederse bebeğimin olmasını çok istiyorum bende çoçukları çok seviyorum Allahım o duyguyu bizede yaşatır inşallah yer gök dualar üzerine kurulmuş dualarını hiç eksik etme canım .

karnım ıyıce buyudu catlasın ıstemıyorum bacaklarımdakı catlaklar gecmıyor çok kotu güzukuyolar barı karnım catlamasın dıyorum
ya benim kafam çok karıştı ben yağ karışımlarından kullanacaktım (ebru sallınıj tarıfı varya )
hem doktorum hem saglık ocagındakıler onermedıler kana karısıp bebege gecıyor hem aldıgın yağların dogal ve katkısız oldugunu bılemezsın dedıler
doktorum mustela dıye bı krem yazdı 250 ml 80 tl bayada pahalı bı krem
siz neler kullanıyosunuz yada bu konudakı bılgılerınız nelerdır ?
acil yazarsanız sevınırım
artık almam lazım bugune kadar bebe yagı nemlendırıcı krem kullandım
özeldende yazabılırsınız ?

bu arada bugun renklı ultrason cektırdık 22. haftaya kadar cektırılmesı gerekıyormus
masallah bı problem yok dedı dr yuzunu net gorduk bu sefer cok heyecan verıcı bısey
rabbım herkese nasıp etsın
dua ilee....

selam kızlar
pazartesi kontrolüm var inşallah herşey yolundadır
kızlar bişi sorcam size kalp atışlarını ne zaman gördünüz

6. haftadan ıtıbaren görülüyor cnm bazen 7. haftada da görülüyor
ç.ok sevındım bu arada yazmıstım gormedın galıba
çok öpüyorum rabbım ağlama seslerınıde duyuyur inş.

slm kızlar bende kan pıhtılaşması yüzünde 2 defa bebbegimi kaybettim ve yeni öğrendim sorunumu fakat hamile kalmadan ilaç kullanmama gerek yokmuş hematolojiden öyle dediler sizlerdede kullanmayan varmı?

Birde anti-kardiyolipin testi yaptıran varmı aranızda buda düşüklere neden oluyomuş...

Ben de çok mutlu oldum bir nebze olsun umut olabildiysem sana ve benzer durumdaki bir kişiye bile.. Damdan düşenin halini damdan düşen anlıyor :) Bebek sahibi olamamak başlı başına zorlu bir sınav zaten, buna bir de yumurta rezervi azalması eklenince, zamana karşı yarışıyormuş ve zaman aleyhine işliyormuş hissi eklenince iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Tüm teselliler anlamsız kalıyor ama doğruymuş biliyor musun. O ısrarla söylenen 'Herşeyin bir vakti var' doğruymuş. O vakitten önce sen ne yaparsan yap olmuyor.
Soruna gelince canım benim FSH'ım 15 civarındaydı. Hatta bir tüp bebek denememden sonra 21'i görmüştüm neredeyse erken menopozdu o değer ama sadece 1 ay öyle çıktı sonra 14-15 lerde devam etti. AMH'ye gelince onu 2009'da baktırmış 3 küsürdü sonra baktırmadım hiç. Fsh'ı bile her ay ölçtürmeyi bırakmıştım, sinirlerimi bozup beni paniğe sokmak dışında birşey yapmıyor diye. Yani ilk kez bir ay FSH'ımı bilmiyorum, o da hamile kaldığım ay :) Bu arada yaşım da 33 bitiyor, 34'ün içindeyim. Yani şartlar pek lehime değildi artık, tüp bebekte bile az oluyordu yumurtalarım ama kurban olduğum Rabbim öyle büyük ki, O'nun ol deyince oldurmayacağı şey yok. İnşallah sonu da güzel olur ve sağlıkla kucağımıza alırız uzun yollardan gelen meleğimizi. Ve herzaman dualarım bebek hasreti çekenlerle olacak hayatımın sonuna dek...
Bu arada arkadaş isteğin geldi, kabul ettim ama bilmiyorum sitenin özellikleriini pek. Görüşmek üzere canım eğer aklına takılan birşey olursa lütfen sor, seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Bol bol dua et, Allah'tan iste, Meryem suresi oku, Dilek (Hacet) namazı var ve duası cuma sabahı yapılıyor, mümkün olduğunca dualarla umudunu diri tut. Allahım güldürsün yüzünü inşallah. Ve tüm bebek isteyenlerin. Bizi de inşallah.. Kontrollere giderken hala kalbim duracak gibi. Öyle yüce bir duygu ki onun içimde olduğunu bilmek, bırakıp gitmesin nolur, Allahım sonuna kadar sağlıkla varabilmeyi nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
günaydın kader arkadaşlarım nasılsınız bugün izmirde çok güzel bir hava var hamile olan arkadaşlarımız bol bol yürüyüş kan pıhtılaşmasına iyi geliyomuş ...

evet canım ben yaptırdım, hatta bundan başka da birsürü anti bilmem ne'yle başlayan testler yapıldı :)
bu testler sanırım otoimmün sistemiyle ilgili , yani bazı kişilerde hamile kalındığı zaman vücut bebeği yabancı bi cisim gibi görüp onu yok etmeye çalışırmışş, anti kardiyolipinden başka bikaç test daha var bununla ilgili,

Merhaba güzeller hayırlı cumalarrr.. Güzelll hafta sonlarıı..

Benim yarın doktor kontrolum varr .. Dualarınızı bekliyorummmm .. Hafta sonu giremezsem aklınız kalmasınnn .. Hepinizi çook opuyorummm.. Kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…