karnım ıyıce buyuducatlasın ıstemıyorum bacaklarımdakı catlaklar gecmıyor çok kotu güzukuyolar barı karnım catlamasın dıyorum
ya benim kafam çok karıştı ben yağ karışımlarından kullanacaktım (ebru sallınıj tarıfı varya )
hem doktorum hem saglık ocagındakıler onermedıler kana karısıp bebege gecıyor hem aldıgın yağların dogal ve katkısız oldugunu bılemezsın dedıler
doktorum mustela dıye bı krem yazdı 250 ml 80 tl bayada pahalı bı krem
siz neler kullanıyosunuz yada bu konudakı bılgılerınız nelerdır ?
acil yazarsanız sevınırım
artık almam lazım bugune kadar bebe yagı nemlendırıcı krem kullandım
özeldende yazabılırsınız ?
Baharcım
canım yorumu oraya da yazdım.. Allah analı bablı büyütsün, mutlulukla ve sağlıkla geçsin günlerii ailesiyle sevdikleriyle ..
Ağlamaya doyamadım ..durduramıyorum kendimi...
baharrr cnm mahvettın benı ne guzel yazmıssın
ancak bu kada güzel anlatılabılırdı bence
süpersin
rabbım oglunla mutlu mesut bı omur dılıyorum sana
cnm benım
evet canım ben yaptırdım, hatta bundan başka da birsürü anti bilmem ne'yle başlayan testler yapıldı :)
bu testler sanırım otoimmün sistemiyle ilgili , yani bazı kişilerde hamile kalındığı zaman vücut bebeği yabancı bi cisim gibi görüp onu yok etmeye çalışırmışş, anti kardiyolipinden başka bikaç test daha var bununla ilgili,
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri-f504/
işte kızlar geç kaldı ama uzuun uzun anlattım masalımızı iyi okumalar :)) yorumalarıda alalım. :)
iyi düşüneceksin iyi olacak benim kaybettiğim üçüncü bebeğim kromozom anomaliliydi 4. kez hamile kalmak içn cesaret toplayana kadar 1,5 yılgeçti kızımda tarama testleri yerine direk amniyosentez yapıldı sonuç çıkana kadar akla karayı seçtim.. ama bu dönemde hastanede kiseciklerle konuşmadım herkes kendi kaderini yaşıyor çünkü yapacak bişey yok bizler kıymetli bebeklere sahip olan yada olack olan kıymetli anneler yada anne adaylarıyız canımcım.... olumsuzu çağırmak yerine olumlu düşünecek ve olumlu şeylerle karşılaşacaksın... benim gebeliği sıkıntısızdı son 2 ay anamdan emdiğim burnumdan geldi şeker tavan yaptı balon gibi şiştim ve 32.haftadan itibaren doğum kasılmalarıyla eşdeğer kasılmalar yüzünden insani ihtiyaçlarımı bile gideremiyordum nerdeyse... velhasıl 35. haftadan itibaren hastaneye yattım ve 37 + 3 de sezeryanla doğum yaptım canlı doğdu bebeğim herşey bitti öylemi bebeğim benim yükselen şekerim yüzüznden akciğier gelişimini tamamlayamadan doğdu ve yoğun bakımda hayat mücadelesi verdi yani kan pıhtılaşmasından korkarken neler yaşadık ... milyon kez şükür olsun şimdi kucağımda... çocuğumu kucağıma günler sonra alabildim ilk kez onu yoğun bakımda acayip aletlerin içinde görebildim... ben yoğun bakımda onu ilk görmeye giitiğimde ilk kez gözlerini açtı niye biliyomusun ben kızızmın kulağına sen güçlü bi bebeksin aşacaksın annecim bunları diye mırıldandım çok üzüldüm ama ağlamadım hiç kızımın yanında hep olumlu düşündüm ve hep iyi şeyler dileyip dualar ettim onlar bize emanet ve emaneti yine Ona emanet Rabbim bize emanet ettiklerini korusun kimseye böyle acılar yaşatmasın inşaalah...
2 hamileliğimdede iğn kullanmadım2 kürtajdan sonra testlerim yapıldı vekanpıhtılaşması çıktı şimdilik aspirin folikasit hamileliktede iğneye başlıyacagız rabbim kısmet ederse bebeğimin olmasını çok istiyorum bende çoçukları çok seviyorum Allahım o duyguyu bizede yaşatır inşallah yer gök dualar üzerine kurulmuş dualarını hiç eksik etme canım .
ben 2 sene önce emboli geçirdim senin hamilelikte oluşmuş sanırım pıhtı anladığım kadarıyla, benim malesef ırsi çıktı babamda aynı hastalığı geçirdi,üstelik hastalığımın ortaya çıkma sebebi doğum kontrol hapıymış, bebeğime geçme ihtimali de varmış sanırım, ömrüm boyunca ilaç kullanacağım, bende çocukları çok seviyorum,eşimde çok istyor ama sana bişey olmasındansa çocuğum hiç olmasın biz yeteriz birbirimize diyor, artık karar verdim bu kez korkularımın üzerine gidicem,hep iyi şeyler düşüncem ki iyi olsun,inşallah seneye bu zamanlarda doğum için bekliyor olacağız hepimiz Allah isteyen herkese sağlıkla versin.
slm arkadaşlar sürekli yazmıyorum ama uzaktan okumaya çalışıyorum yazılanları
yeni hamile arkadaşlar adına bende burda çook sevindim
bu arada bende güzel bi haber vermek için geldim hayırlısıyla bi kızım olacakmış dünki kontrolde doktorumuz söyledi çok acayip duygular içerisindeyim hala ,bu zamana kadar ilk defa gelmek cinsiyetini bile öğrenmek çok değişik duygularmış
ben 2 sene önce emboli geçirdim senin hamilelikte oluşmuş sanırım pıhtı anladığım kadarıyla, benim malesef ırsi çıktı babamda aynı hastalığı geçirdi,üstelik hastalığımın ortaya çıkma sebebi doğum kontrol hapıymış, bebeğime geçme ihtimali de varmış sanırım, ömrüm boyunca ilaç kullanacağım, bende çocukları çok seviyorum,eşimde çok istyor ama sana bişey olmasındansa çocuğum hiç olmasın biz yeteriz birbirimize diyor, artık karar verdim bu kez korkularımın üzerine gidicem,hep iyi şeyler düşüncem ki iyi olsun,inşallah seneye bu zamanlarda doğum için bekliyor olacağız hepimiz Allah isteyen herkese sağlıkla versin.
slm arkadaşlar sürekli yazmıyorum ama uzaktan okumaya çalışıyorum yazılanları
yeni hamile arkadaşlar adına bende burda çook sevindim
bu arada bende güzel bi haber vermek için geldim hayırlısıyla bi kızım olacakmış dünki kontrolde doktorumuz söyledi çok acayip duygular içerisindeyim hala ,bu zamana kadar ilk defa gelmek cinsiyetini bile öğrenmek çok değişik duygularmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?