Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Baharcım

canım yorumu oraya da yazdım.. Allah analı bablı büyütsün, mutlulukla ve sağlıkla geçsin günlerii ailesiyle sevdikleriyle ..

Ağlamaya doyamadım ..durduramıyorum kendimi...

herkese selam...

ben 3 defa kimyasal gebelik yaşadım. bütün testlerim yapıldı.ve hiç bir sorunda çıkmadı. dr.sorun olmamasına rağmen claxane 0.4 kullanmam gerektiğini söyledi.(bidahaki gebelikte)

aranızda benim gibi sorun olmadığı halde iğne kullanan varmı acaba??

ben mustela kullanmama rağmen çatladım canım bol su iç bence daha iyi ben 15 gün kalana kadar çok su içtim hiç çatlağım yoktu sonra su içmeyi nedense azalttım çatlamam sandım son 2 hafta kala çatladım. mustelada kullanmama rağmen

Baharcım

canım yorumu oraya da yazdım.. Allah analı bablı büyütsün, mutlulukla ve sağlıkla geçsin günlerii ailesiyle sevdikleriyle ..

Ağlamaya doyamadım ..durduramıyorum kendimi...

oyyy ağlama kuzum rabbim sizlerede yaşatsın sizlerin öykülerini de biz okuyalım ağlaya ağlaya ))

baharrr cnm mahvettın benı ne guzel yazmıssın
ancak bu kada güzel anlatılabılırdı bence
süpersin
rabbım oglunla mutlu mesut bı omur dılıyorum sana
cnm benım

canım öyle duygulandım ki anlatamam..hala zırlıyorum desem yalan olmaz... senin gebelik sürecini doğuma gittiğin günü heyecanlı bekleyişimizi ufaklığı face de gördüğüm ilk günü o günkü duygularımı bi daha bi daha yaşadım.. Rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu...

evet canım bende yaptırdım diğerlerinide bunuda ama dr anti kardiyolipin tetsi ni bir daha istedi bizim cihazımıza pek güvenmiyoruz yanlış sonuç verebilio dedi ama baska bir dr da gerek yok bence yaptırma dedi napacagımı sasırdım ben rahim filmide cektirmedim istedi dr ama tıp fakültesinde 1 yıl boyunca sıra varmış boş yer yokmuş kendi dr m baska bir sorun oldugunu düşünmüyorum cektirme dedi

evet baharcım senin adına çok sevindim her zaman söylüyorum sizler bizim ümitlerimizsiniz sizlerden cesaret alıyoruz ellerim titriyor bunları yazarken biz sizlerden öğrendik hayallerimizin beşinden gitmeyi cınarımıza ALLAH SAĞLIKLI ÖMÜR VERSİN buarada doktorunun isminiz yazarsan sevinirim canım bunlar senin için dökülen sevinç gözyaşları artık üzüntüler gitsin ...

slm arkadaşlar sürekli yazmıyorum ama uzaktan okumaya çalışıyorum yazılanları
yeni hamile arkadaşlar adına bende burda çook sevindim
bu arada bende güzel bi haber vermek için geldim hayırlısıyla bi kızım olacakmış dünki kontrolde doktorumuz söyledi çok acayip duygular içerisindeyim hala ,bu zamana kadar ilk defa gelmek cinsiyetini bile öğrenmek çok değişik duygularmış

çok saol canım allah razı olsun.bi sizlerle konuşmak iyi geliyo bana zaten umut oluyosunuz moral veriyosunuz bana saolun.iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen olmuyo işte.ilk bebeğim engelli doğduğu için bundada risk olduğu için ister istemez korkuyorum...benim korkum stresim korkum bana yetiyo zaten bazı insanlarda anlamıyo işte insana stres yaratıyo...o yüzdende zaten doluyum dahada dolduğum zamanlar oluyo..öyle geçiyo zaman işte...inşallah herşey güzel olur hepimiz içinde...rabbim yavrucağını sana bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı bi evlat olsun..bütün evlat isteyenlerede sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah...

merhaba güzeller nasılsınız güneşli bir bahar sabahında

baharcığım hikayeni okudum çok güzel anlatmışsın yaşadıklarını. ağlamaktan mahvoldum klavyemin üstü göl oldu.:):) bende 20 haftalık hamileyim ve bir kızım olacak inşaalah. bende bir de miyom var tam plesantanın arkasında bu kızım ve benim için riskli herşeye rağmen insan çok endişeleniyor. hele o ultrason anında ama yazını okuduktan sonra bana umut oldun ne olursa olsun pozitif olacağım umutsuzluğa kapılmayacağım.bütün zorluklara rağmen Allahım inşaalah yavrularımızı bizim kucağımıza veriri. sizler bizim umutlarımızsınız her zaman yazmıyorum buraya ama hergün takip ediyorum. Allahım herkese bu güzel duyguları yaşatsın.. dualarla inşaalah bu zorlu günleri atlatacağıma inanıyorum.

redmask caanım inşaalah kontrolün iyi geçer ve güzel haberlerini bize veririsin.

ben 2 sene önce emboli geçirdim senin hamilelikte oluşmuş sanırım pıhtı anladığım kadarıyla, benim malesef ırsi çıktı babamda aynı hastalığı geçirdi,üstelik hastalığımın ortaya çıkma sebebi doğum kontrol hapıymış, bebeğime geçme ihtimali de varmış sanırım, ömrüm boyunca ilaç kullanacağım, bende çocukları çok seviyorum,eşimde çok istyor ama sana bişey olmasındansa çocuğum hiç olmasın biz yeteriz birbirimize diyor, artık karar verdim bu kez korkularımın üzerine gidicem,hep iyi şeyler düşüncem ki iyi olsun,inşallah seneye bu zamanlarda doğum için bekliyor olacağız hepimiz Allah isteyen herkese sağlıkla versin.

umutların tükenmesin hiç biz her düştükçe kalkmayı öğrendik elbette bizim de çocuklarımız olacak biz Allahın sevdiği kullarıyız ki bizi bu dünyada sınadı yaşımız daha çok gençken her olmaz dedikçe biz yine bebek düşüneceğiz yine etrafımızdakilere cesaret vereceğiz inancımızı kaybetmeyeceğiz yeterki gönülden baglı olalaım rabimize...hiç üzülme gör bak seninde bebişlerin olacak ben inanıyorum yeterki sende inan.

hepinize çok teşekkür ediyorum emek verdiniz okudunuz. sağolun. gerçi sizler bu hikayenin bire bir canlı tanıklarısınız zaten. ama işin içine biraz duygu katıldımı böyle bir hikaye çıktı meydana. ben yazmayı sevdiğim için arada böyle denemelerim oldu. ama bu özel kompoziyonu çok heyecanla ve ağalyarak yazdm. şimdi eğer nasip olursa biz pıhtıcıkların savaşını yazmayı düşünüyorum bizlerin hikayelerini yazıp bu sıkıntıyı çeken çekecek olan tüm pıhtıcıklar için. bakalım nasıl bir şey çıkacak meydana :)) (yazarmı olsam nee :)) puahaha

ayy maşallah prensesin sağlıkla, huzurla, mutlulukla gelsin inşallah..

canımm çok geçmiş olsunn.. en doğru zamanda önce göbüşüne sonra kollarına gelicek bebişin hayırlısıyla.. umut, dua olmazsa biz yaşayamayız herhalde

bana gelinceeee bugün randevum vardı ya .. bnm doktor az ve öz konuşuyo, herşey yolunda, haftasıyla uyumlu dedi. 335 grmış. başka bişey söölemedi. renkli doppler ile baktı. 4 hafta sonra çağırdı. randevuya bi hafta kala yaptırmam için tam kan sayımı, şeker yüklemesi, idrar kültürü ve bnm pıhtılaşma ile ilgili bi test istedi...

ben sadece folbiol alıyorum corasprin+iğnenin yanında başka herhangi bi ilaç vermedi.. bööleyken bööle dualrınız desteğiniz, ilginiz için çook teşekkür ederimmm

cnm adına cok sevındım masallah rabbım tamamına erdırsın

cnm kontrolun ıyı gecmesıne sevındım masallah
renklı dooplerde iç organlarına falan bakarken bebegı net gormek cok guzel dımı yuzunu falan net goruyosun çok hoş yaaa
rabbım herkese nasıp etsın
seker yuklemesı ıcın erken daha 6. ayda yapılıyo dıye bılıyorum ama
idrar kültürü ve kan yapılıyo
bende bıraz kansızlık oldugu ıcın saglık ocagındakıler 15 gunde 1 kan sayımı yapıyolar bana
idrarada bakıyolar her gıttıgımde proteın varmı dıye

oğlusunu ve senı opuyrum
bu arada ısmını eren koyacaksın heralde hıc bahsetmemıstın orada okuyunca gördüm
ayy çok sevındım yaa
sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…