Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

6. haftadan ıtıbaren görülüyor cnm bazen 7. haftada da görülüyor
ç.ok sevındım bu arada yazmıstım gormedın galıba
çok öpüyorum rabbım ağlama seslerınıde duyuyur inş.

görmemişim canım kusura bakma
inşallah sesinide duyarım kucağımada alırım...
çok sağol...

daha özel ve güzel anlarınız olcak inşaallah..
sana değer verene değer vrecek seni üzeni se sileceksin işte bu kadar... bu yol zor kah ağlayacak kah güleceksin... birgün güneş senin içinde doğacak...
canım benim o güneş senin içinde doğacak.... herşey güzel olacak Allahın izniyle... Allaha güven ve Ona sığın ..

maşallhhh allah kucağını almayı da nasip etsin canımmm..

ayy tatlım ben doktorumu hiç anlamıyorum ki.. bana daha kan sayımı, idrar kültürü de yapılmadı..neyse ne diyosa onu yapıyorum..

evet tatlım eren yusuf koyduk adını şimdidenn.. allah adıyla seslenmeyi de nasip etsinn..

darısı tüm isteyen arkadaşlarımıaaaaaaa

evet çok doğru söylediğin allah bizi bu hastalıkla denedi ve bizler öyle şanslıyız ki bu hastalığı yendik, malesef yenemeyenlerde var benim kuzenim gibi onu malesef kaybettik aynı dönem hastalandık o benden 3 gün önce ansızın ama hiç acı çekmeden uykusunda beynine atan bir pıhtıyla malesef genç yaşta aramızdan ayrıldı,dedik ki allah bizden daha çok seviyormuş yanına aldı, cenazesine gidemedim malesef çünkü ben hastalandım bu seferde, biliyor musun ben o halde 3 hastane gezdim allahın sevgili kuluyum ki son gittiğim hastanede fark edildi ve şimdi buradayım nefes alabiliyorum ve hayatta daha yapacak çok şeyim var, hepimiz çok şanslıyız ve bu şans bize bebişler de vercek inşallah:))))

Canım çok teşekkür ederim cevabın için..Gerçekten sen benim için büyük bir umut oldun.Benim de zamanım gelsin artık çok zor günler geçiriyorum inan bana..senin bebeğin inşallah sağlıkla dünyaya gelir...8 haftalıktı sanırım değil mi?Kalp atışlarını duydun mu?İğneleri kullanmaya başladın mı?Bir de nerde yaşıyorsun ben Ankaradayım doktorun kim merak ettim..

canimmm cokk sevindim guzel haberlerle donmene pasamiz artik daha hizli bir sekilde buyuyecek artik sende sayacaksin her kontrolde bak bu sefer 250gr daha almis felan diye rabbim sana bagislasin bu arada ismide pek hos

yarinda bizim kontrolumuz var bi heycanlaa bekliyorum insallah bende guzel haberler veririm size

evet gülüm herşeyin vakti var bak aynı benim gibi olmuş bende kendimle ilgilenmeye başladığım ay hamiş kaldım tedavisiz hiç beklemezken geldi zibit :))

allaha çok şükür ki sizler ihtiyaç duyduğum her an burdaydınız yanımdaydınız. benim gibi heycanlıydınız benim gibi mutluydunuz. öylesine hissettirdiniz ki bana hiç yanlız hissetmedim kendimi. bu yüzden hepiniz bu hikayenin en önemli baş kahramalarısınız.

canım sağol. dr um kent hastanesinde namık demir di. işinin ehli bir dr. bizler sizin hep yanınızdayız ve desteğiz hangi konuda olursa olsun. düşünün ki biz bir aileyiz. ve önümüzde bir yol var. bu yolun bir yerinde köprüden geçmemiz gerek. fakat köprü yıkılmış. birimiz zor bela geçmeyi başarıyor karşıya. arkdan diğeri onun gittiği yoldan gidiyor. ve ulaştığında karşıya diğeri elinden tutup çekiyor. daha sonra diğerleri diğerleri bu böyle sürüp gidiyor. hepinize uzatacak kadar çok elimiz var hamdolsun. umarım birgün sizlerde arkanızdan gelenlere el uzatırsınız. (kıssadan hisse oldu )

canım benim seni görmek hele ki böyle güzel bir haber almak senden nasıl mutlu etti beni. minik prenses sağlıkla gelsin inşallah :)

ne mutlu canım bir nebze umut olabildiysem. ben çok inanıyorum pozitif enerjiye. neyi çağırırsan hayat da sana onu yolluyor emin ol.

hadi bakalım canım senden de güzel haberler bekliyoruz :)

canlarım yarın kontrolüm var
içimde hem sevinç hem bi burukluk var
çok heyecanlıyım
allahım bu sefer inşallah bebeğimi bana bağışlar
inşallah yarın herşey yolunda der doktor
kalp atışlarını daha duyamayabilirim çünkü daha minicik
dua edin kızlar nolursunuz dua edin

bu arada ben size bişi sorcam
şimdi ben iğne kullanıyorumya
bu iğnenin kanı çokmu azmı sulandırdığını anlayabileceğimiz bi test yokmu
cevap verirseniz çok sevinrim

bahar canım çok güzel anlatmışsın doğum hikayeni
çok ağladım gece boyu aklımdan çıkmadı
ben ne yazsam diye düşündüm hep:))inşallah rabbim o günleri bizede gösterir inşallah
çınar paşayada sanada eşinede rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ahh canim insanin ici bir turlu rahat olamiyor dimi

bizler riksli gebisleriz canim benim doktor her iki haftada bir benden bebege giden kana bakiyor renkli dopper ile ama burdan ogrendigim kadariyla faktor xa diye bir test daha varmis yarin doktoruna sor bi bence ayrica yarin benimde kontrolum var:18::18:insallah her ikimizde guzel haberler veririz

HIMMM ozaman yarın doktora sormam lazım
inşallah iyi haberlerle geliriz buna okadar çok ihtiyacım varki...

merhaba wie .bendede mthfr 677 hetorozigot.şuan tüp bebeğe başladım.coraspin folic ve zinco kullanıyorum.hamile kalırsam clexsana başlayacam.merak ettiğim nokta ise hamile kaldıktan ne zaman sonra renkli dopler çekiliyor,kaçıncı haftada başlanıyor bu işleme...dokturuma söylicem bunu...faktör XA kaç günde bir bakılıyor doktoruna sorarsan banada haber edermisin lütfen....teşekkür ederim...

Merhaba papatya başın sağolsun.kuzeninin hastalığı tam olarak neydi...bende de mthfr677 heterozigot böyle kötü şeylerde olabiliyor demek ki...sendeki pıhtılaşma faktörü hangisi?

merhaba aysude iyisindir umarım sağol telkinlerin için senin vesilenle hikayemi paylaşıyim istedim.
uykusuz bir gecenin sabahıydı bu gece olduğu gibi
sizin topikte yazılanları okurken bunalıp yazmıştım aysude.
3 yıllık evli anne olmaya çalışan biriyim eşimde doğuştan tek böbreğinin biri yok buna bağlı olarakta spermi dışarı atan damar gelişmediğinden tıkanıklık sorunu yaşıyoruz.
normal yollardan gebe kalma ihtimalimin olmadığı tek çaremizin direk tüp bebek olacağı birkaç dr tarafından onaylanınca bu yola girmeye karar verdik ve rabbime şükürler olsun ilk denememizde bebeğim benimleydi ama malesef 12.haftasında büyük bi tesadüf içime bikurt düştü dr gitmekte ısrarcı oldum çünkü hamilelik sürecimde dr gitmeye bahane arıyordum kalp atışlarını duyana kadar kalp atışlarını duyduktan sonra rahatlayıp oluruna bırakmıştım ısrarcı oldum dememin nedeni buydu gene eşim pimpirikli davrandığımı düşünüyordu çünkü dr gittik ve bebeğimin 10. haftanın sonunda gelişimini durdurup kalp atışlarını durduğunu söyledi dr şubatın 3,de kürtajla alındı oğluşum benden ama yaradanın emriydi bu boynumuz kıldan ince hiç kendimi bırakmadan tevekülle 2 ayı bitirdim ve tekrar denemek için bikaçgün içinde dr,ma gidicem evet korkuyorum evet zaman zaman tıkanıyorum ama umutsuzluğa düştüğüm için değil topikteki yaşananları okuduğumdaki bi anlık üzüntüden ve kan pıhtılaşması sorunum olmasından şüpelenip nerden başlarım gözden kaçırdığım bişey olurmu gibi muallaklardan kaynaklıydı ben önlemlerim doğru dürüst almanın endişesi içerisindeyim
takdir yaradanın.
çünkü biliyorumki vardır rabimin bi bildiği.
belki şuanda çok dertlisindir.
belki artık yeter diyorsun.
belkide kendinden geçmişsindir.
belki ağlıyorsundur.
belkide bütün musibetlerin sonunda eline bişey geçip geçmiyeceğini düşünmektesin.
duy rabbim sana söylüyor!!!
sabredenlere gelince sıkıntılara göğüs gerenlere mükafatları hesapsız ödenecektir.
belkide onca insanın içinde neden senin seçildiğini soruyorsun oysa rabbinin seçtikleri kıymetlilerdir.
içinizden mücahitlerle sabredenleri ortaya çıkarıncaya kadar elbette sizi deniyeceğiz.
hayat bir imtihan değilmi?
her soru ebedi hayatında yer alan bir tuğla.
nefes alıp verdiğin her an yeni bir soruya gebe.
onlar olmasaydı sonsuzluk yurdunda sana ait hiç bir şey olmayacaktı.
derdin yoksa üzül asıl!!!
dertliysen bilki o seni seviyor!!!
bak sevdiğin ne diyor ALLAH hayrını dilediği kişiyi sıkıntıya sokar.
belki sen ashabı uhud kadar acı çekmedin.
hani kralları onları iman ettikleri için ateş dolu hendeklere attırmıştı ya.
belki sen ebuzer kadar acı çekmedin amcası inandığı için onu hasıra sarıp yakmıştı ya.
belki sen yakub kadar acı çekmedin yusufunu elinden almışlardı ya.
belki sen hatice kadar acı çekmedin muhammedini yurdundan kovmuşlardı ya.
unutma!!! rabbin kimseye dayanabiliceğinden fazlasını yüklemez!
belki kalbindir acıyan?
belki bedenin?
belkide ruhundur kıvranan?
belkide yokluktur seni saran?
belkide binbir türlü muamma?
her ne durumda olursan ol diline yakışır bu dua.
LA İLAHE İLLA,
ENTE SUBHANEKE,
İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.
senden başka ilah yoktur sen bütün noksanlıklardan münezzehsin
süpesiz ben nefsine zulm edenlerden oldum.

arkadaşlar paylaşmak istedim kılavuz olup içinize su serpileceğini düşündüm.

kızlar herkese günaydınlar hayırlı haftalarımız olsun inşallah.

omman ve wiee
kızlar hemencecik gidip gelin kontrole ve güzel haberlerinizi bizimle paylaşınnnn

canım inşallah çok güzel haberler alırsın biz tüm kalbimizle dua ediyoruz size. canım ben hiç öyle bir test yaptırmadım. aslında hiç düşünmedim desem daha doğru olur. canım kafana çok takma. her halükarda her şey olacağına varıyor. sen bol dua et. ve rahat ol. bak herşey çok güzel olucak.

amiin canım rabbim hepinize böyle mutluluk yaşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…