6. haftadan ıtıbaren görülüyor cnm bazen 7. haftada da görülüyor
ç.ok sevındım bu arada yazmıstım gormedın galıba
çok öpüyorum rabbım ağlama seslerınıde duyuyur inş.
daha özel ve güzel anlarınız olcak inşaallah..slm arkadaşlar sürekli yazmıyorum ama uzaktan okumaya çalışıyorum yazılanları
yeni hamile arkadaşlar adına bende burda çook sevindim
bu arada bende güzel bi haber vermek için geldim hayırlısıyla bi kızım olacakmış dünki kontrolde doktorumuz söyledi çok acayip duygular içerisindeyim hala ,bu zamana kadar ilk defa gelmek cinsiyetini bile öğrenmek çok değişik duygularmış
sana değer verene değer vrecek seni üzeni se sileceksin işte bu kadar... bu yol zor kah ağlayacak kah güleceksin... birgün güneş senin içinde doğacak...çok saol canım allah razı olsun.bi sizlerle konuşmak iyi geliyo bana zaten umut oluyosunuz moral veriyosunuz bana saolun.iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen olmuyo işte.ilk bebeğim engelli doğduğu için bundada risk olduğu için ister istemez korkuyorum...benim korkum stresim korkum bana yetiyo zaten bazı insanlarda anlamıyo işte insana stres yaratıyo...o yüzdende zaten doluyum dahada dolduğum zamanlar oluyo..öyle geçiyo zaman işte...inşallah herşey güzel olur hepimiz içinde...rabbim yavrucağını sana bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı bi evlat olsun..bütün evlat isteyenlerede sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah...
canım benim o güneş senin içinde doğacak.... herşey güzel olacak Allahın izniyle... Allaha güven ve Ona sığın ..ben 2 sene önce emboli geçirdim senin hamilelikte oluşmuş sanırım pıhtı anladığım kadarıyla, benim malesef ırsi çıktı babamda aynı hastalığı geçirdi,üstelik hastalığımın ortaya çıkma sebebi doğum kontrol hapıymış, bebeğime geçme ihtimali de varmış sanırım, ömrüm boyunca ilaç kullanacağım, bende çocukları çok seviyorum,eşimde çok istyor ama sana bişey olmasındansa çocuğum hiç olmasın biz yeteriz birbirimize diyor, artık karar verdim bu kez korkularımın üzerine gidicem,hep iyi şeyler düşüncem ki iyi olsun,inşallah seneye bu zamanlarda doğum için bekliyor olacağız hepimiz Allah isteyen herkese sağlıkla versin.
slm arkadaşlar sürekli yazmıyorum ama uzaktan okumaya çalışıyorum yazılanları
bu arada bende güzel bi haber vermek için geldim hayırlısıyla bi kızım olacakmış dünki kontrolde doktorumuz söyledi çok acayip duygular içerisindeyim hala ,bu zamana kadar ilk defa gelmek cinsiyetini bile öğrenmek çok değişik duygularmış
cnm kontrolun ıyı gecmesıne sevındım masallah
renklı dooplerde iç organlarına falan bakarken bebegı net gormek cok guzel dımı yuzunu falan net goruyosun çok hoş yaaa
rabbım herkese nasıp etsın
seker yuklemesı ıcın erken daha 6. ayda yapılıyo dıye bılıyorum ama
idrar kültürü ve kan yapılıyo
bende bıraz kansızlık oldugu ıcın saglık ocagındakıler 15 gunde 1 kan sayımı yapıyolar bana
idrarada bakıyolar her gıttıgımde proteın varmı dıye
oğlusunu ve senı opuyrum
bu arada ısmını eren koyacaksın heralde hıc bahsetmemıstın orada okuyunca gördüm
ayy çok sevındım yaa
sevgıler
umutların tükenmesin hiç biz her düştükçe kalkmayı öğrendik elbette bizim de çocuklarımız olacak biz Allahın sevdiği kullarıyız ki bizi bu dünyada sınadı yaşımız daha çok gençken her olmaz dedikçe biz yine bebek düşüneceğiz yine etrafımızdakilere cesaret vereceğiz inancımızı kaybetmeyeceğiz yeterki gönülden baglı olalaım rabimize...hiç üzülme gör bak seninde bebişlerin olacak ben inanıyorum yeterki sende inan.
daha özel ve güzel anlarınız olcak inşaallah..
sana değer verene değer vrecek seni üzeni se sileceksin işte bu kadar... bu yol zor kah ağlayacak kah güleceksin... birgün güneş senin içinde doğacak...
canım benim o güneş senin içinde doğacak.... herşey güzel olacak Allahın izniyle... Allaha güven ve Ona sığın ..[
evet her yeni gün yeni bir umut demek,umudumuzu kaybetmeyelim.hepinize çok teşekkür ederim bana o kadar moral verdiniz ki bambaşka biri oldum çıktım birkaç günde :))
Canım çok teşekkür ederim cevabın için..Gerçekten sen benim için büyük bir umut oldun.Benim de zamanım gelsin artık çok zor günler geçiriyorum inan bana..senin bebeğin inşallah sağlıkla dünyaya gelir...8 haftalıktı sanırım değil mi?Kalp atışlarını duydun mu?İğneleri kullanmaya başladın mı?Bir de nerde yaşıyorsun ben Ankaradayım doktorun kim merak ettim..Ben de çok mutlu oldum bir nebze olsun umut olabildiysem sana ve benzer durumdaki bir kişiye bile.. Damdan düşenin halini damdan düşen anlıyor :) Bebek sahibi olamamak başlı başına zorlu bir sınav zaten, buna bir de yumurta rezervi azalması eklenince, zamana karşı yarışıyormuş ve zaman aleyhine işliyormuş hissi eklenince iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Tüm teselliler anlamsız kalıyor ama doğruymuş biliyor musun. O ısrarla söylenen 'Herşeyin bir vakti var' doğruymuş. O vakitten önce sen ne yaparsan yap olmuyor.
Soruna gelince canım benim FSH'ım 15 civarındaydı. Hatta bir tüp bebek denememden sonra 21'i görmüştüm neredeyse erken menopozdu o değer ama sadece 1 ay öyle çıktı sonra 14-15 lerde devam etti. AMH'ye gelince onu 2009'da baktırmış 3 küsürdü sonra baktırmadım hiç. Fsh'ı bile her ay ölçtürmeyi bırakmıştım, sinirlerimi bozup beni paniğe sokmak dışında birşey yapmıyor diye. Yani ilk kez bir ay FSH'ımı bilmiyorum, o da hamile kaldığım ay :) Bu arada yaşım da 33 bitiyor, 34'ün içindeyim. Yani şartlar pek lehime değildi artık, tüp bebekte bile az oluyordu yumurtalarım ama kurban olduğum Rabbim öyle büyük ki, O'nun ol deyince oldurmayacağı şey yok. İnşallah sonu da güzel olur ve sağlıkla kucağımıza alırız uzun yollardan gelen meleğimizi. Ve herzaman dualarım bebek hasreti çekenlerle olacak hayatımın sonuna dek...
Bu arada arkadaş isteğin geldi, kabul ettim ama bilmiyorum sitenin özellikleriini pek. Görüşmek üzere canım eğer aklına takılan birşey olursa lütfen sor, seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Bol bol dua et, Allah'tan iste, Meryem suresi oku, Dilek (Hacet) namazı var ve duası cuma sabahı yapılıyor, mümkün olduğunca dualarla umudunu diri tut. Allahım güldürsün yüzünü inşallah. Ve tüm bebek isteyenlerin. Bizi de inşallah.. Kontrollere giderken hala kalbim duracak gibi. Öyle yüce bir duygu ki onun içimde olduğunu bilmek, bırakıp gitmesin nolur, Allahım sonuna kadar sağlıkla varabilmeyi nasip etsin inşallah.
ayy maşallah prensesin sağlıkla, huzurla, mutlulukla gelsin inşallah..
canımm çok geçmiş olsunn.. en doğru zamanda önce göbüşüne sonra kollarına gelicek bebişin hayırlısıyla.. umut, dua olmazsa biz yaşayamayız herhalde
bana gelinceeee bugün randevum vardı ya .. bnm doktor az ve öz konuşuyo, herşey yolunda, haftasıyla uyumlu dedi. 335 grmış. başka bişey söölemedi. renkli doppler ile baktı. 4 hafta sonra çağırdı. randevuya bi hafta kala yaptırmam için tam kan sayımı, şeker yüklemesi, idrar kültürü ve bnm pıhtılaşma ile ilgili bi test istedi...
ben sadece folbiol alıyorum corasprin+iğnenin yanında başka herhangi bi ilaç vermedi.. bööleyken bööle dualrınız desteğiniz, ilginiz için çook teşekkür ederimmm
Ben de çok mutlu oldum bir nebze olsun umut olabildiysem sana ve benzer durumdaki bir kişiye bile.. Damdan düşenin halini damdan düşen anlıyor :) Bebek sahibi olamamak başlı başına zorlu bir sınav zaten, buna bir de yumurta rezervi azalması eklenince, zamana karşı yarışıyormuş ve zaman aleyhine işliyormuş hissi eklenince iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Tüm teselliler anlamsız kalıyor ama doğruymuş biliyor musun. O ısrarla söylenen 'Herşeyin bir vakti var' doğruymuş. O vakitten önce sen ne yaparsan yap olmuyor.
Soruna gelince canım benim FSH'ım 15 civarındaydı. Hatta bir tüp bebek denememden sonra 21'i görmüştüm neredeyse erken menopozdu o değer ama sadece 1 ay öyle çıktı sonra 14-15 lerde devam etti. AMH'ye gelince onu 2009'da baktırmış 3 küsürdü sonra baktırmadım hiç. Fsh'ı bile her ay ölçtürmeyi bırakmıştım, sinirlerimi bozup beni paniğe sokmak dışında birşey yapmıyor diye. Yani ilk kez bir ay FSH'ımı bilmiyorum, o da hamile kaldığım ay :) Bu arada yaşım da 33 bitiyor, 34'ün içindeyim. Yani şartlar pek lehime değildi artık, tüp bebekte bile az oluyordu yumurtalarım ama kurban olduğum Rabbim öyle büyük ki, O'nun ol deyince oldurmayacağı şey yok. İnşallah sonu da güzel olur ve sağlıkla kucağımıza alırız uzun yollardan gelen meleğimizi. Ve herzaman dualarım bebek hasreti çekenlerle olacak hayatımın sonuna dek...
Bu arada arkadaş isteğin geldi, kabul ettim ama bilmiyorum sitenin özellikleriini pek. Görüşmek üzere canım eğer aklına takılan birşey olursa lütfen sor, seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Bol bol dua et, Allah'tan iste, Meryem suresi oku, Dilek (Hacet) namazı var ve duası cuma sabahı yapılıyor, mümkün olduğunca dualarla umudunu diri tut. Allahım güldürsün yüzünü inşallah. Ve tüm bebek isteyenlerin. Bizi de inşallah.. Kontrollere giderken hala kalbim duracak gibi. Öyle yüce bir duygu ki onun içimde olduğunu bilmek, bırakıp gitmesin nolur, Allahım sonuna kadar sağlıkla varabilmeyi nasip etsin inşallah.
canım öyle duygulandım ki anlatamam..hala zırlıyorum desem yalan olmaz... senin gebelik sürecini doğuma gittiğin günü heyecanlı bekleyişimizi ufaklığı face de gördüğüm ilk günü o günkü duygularımı bi daha bi daha yaşadım.. Rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu...
evet baharcım senin adına çok sevindim her zaman söylüyorum sizler bizim ümitlerimizsiniz sizlerden cesaret alıyoruz ellerim titriyor bunları yazarken biz sizlerden öğrendik hayallerimizin beşinden gitmeyi cınarımıza ALLAH SAĞLIKLI ÖMÜR VERSİN buarada doktorunun isminiz yazarsan sevinirim canım bunlar senin için dökülen sevinç gözyaşları artık üzüntüler gitsin ...
slm arkadaşlar sürekli yazmıyorum ama uzaktan okumaya çalışıyorum yazılanları
merhaba güzeller nasılsınız güneşli bir bahar sabahında
baharcığım hikayeni okudum çok güzel anlatmışsın yaşadıklarını. ağlamaktan mahvoldum klavyemin üstü göl oldu.:):) bende 20 haftalık hamileyim ve bir kızım olacak inşaalah. bende bir de miyom var tam plesantanın arkasında bu kızım ve benim için riskli herşeye rağmen insan çok endişeleniyor. hele o ultrason anındaama yazını okuduktan sonra bana umut oldun ne olursa olsun pozitif olacağım umutsuzluğa kapılmayacağım.bütün zorluklara rağmen Allahım inşaalah yavrularımızı bizim kucağımıza veriri. sizler bizim umutlarımızsınız her zaman yazmıyorum buraya ama hergün takip ediyorum. Allahım herkese bu güzel duyguları yaşatsın.. dualarla inşaalah bu zorlu günleri atlatacağıma inanıyorum.
redmask caanım inşaalah kontrolün iyi geçer ve güzel haberlerini bize veririsin.
canimmm cokk sevindim guzel haberlerle donmene pasamiz artik daha hizli bir sekilde buyuyecek artiksende sayacaksin her kontrolde bak bu sefer 250gr daha almis felan diye rabbim sana bagislasin bu arada ismide pek hos
yarinda bizim kontrolumuz var bi heycanlaa bekliyorum insallah bende guzel haberler veririm size
canlarım yarın kontrolüm var
içimde hem sevinç hem bi burukluk var
çok heyecanlıyım
allahım bu sefer inşallah bebeğimi bana bağışlar
inşallah yarın herşey yolunda der doktor
kalp atışlarını daha duyamayabilirim çünkü daha minicik
dua edin kızlar nolursunuz dua edin
bu arada ben size bişi sorcam
şimdi ben iğne kullanıyorumya
bu iğnenin kanı çokmu azmı sulandırdığını anlayabileceğimiz bi test yokmu
cevap verirseniz çok sevinrim
ahh canim insanin ici bir turlu rahat olamiyor dimi
bizler riksli gebisleriz canim benim doktor her iki haftada bir benden bebege giden kana bakiyor renkli dopper ile ama burdan ogrendigim kadariyla faktor xa diye bir test daha varmis yarin doktoruna sor bi bence ayrica yarin benimde kontrolum var:18::18:insallah her ikimizde guzel haberler veririz
ahh canim insanin ici bir turlu rahat olamiyor dimi
bizler riksli gebisleriz canim benim doktor her iki haftada bir benden bebege giden kana bakiyor renkli dopper ile ama burdan ogrendigim kadariyla faktor xa diye bir test daha varmis yarin doktoruna sor bi bence ayrica yarin benimde kontrolum var:18::18:insallah her ikimizde guzel haberler veririz
evet çok doğru söylediğin allah bizi bu hastalıkla denedi ve bizler öyle şanslıyız ki bu hastalığı yendik, malesef yenemeyenlerde var benim kuzenim gibi onu malesef kaybettik aynı dönem hastalandık o benden 3 gün önce ansızın ama hiç acı çekmeden uykusunda beynine atan bir pıhtıyla malesef genç yaşta aramızdan ayrıldı,dedik ki allah bizden daha çok seviyormuş yanına aldı, cenazesine gidemedim malesef çünkü ben hastalandım bu seferde, biliyor musun ben o halde 3 hastane gezdim allahın sevgili kuluyum ki son gittiğim hastanede fark edildi ve şimdi buradayım nefes alabiliyorum ve hayatta daha yapacak çok şeyim var, hepimiz çok şanslıyız ve bu şans bize bebişler de vercek inşallah:))))
korkular üzerine gidilerek aşılır canım benim... üstesinden gelecek kadar güçlü olduğuna eminim çünkü Allah dağına göre kar verirmiş.. güçlü olmasaydın eğer yaşadıklarını yaşamazdın...
canlarım yarın kontrolüm var
içimde hem sevinç hem bi burukluk var
çok heyecanlıyım
allahım bu sefer inşallah bebeğimi bana bağışlar
inşallah yarın herşey yolunda der doktor
kalp atışlarını daha duyamayabilirim çünkü daha minicik
dua edin kızlar nolursunuz dua edin
bu arada ben size bişi sorcam
şimdi ben iğne kullanıyorumya
bu iğnenin kanı çokmu azmı sulandırdığını anlayabileceğimiz bi test yokmu
cevap verirseniz çok sevinrim
bahar canım çok güzel anlatmışsın doğum hikayeni
çok ağladım gece boyu aklımdan çıkmadı
ben ne yazsam diye düşündüm hep:))inşallah rabbim o günleri bizede gösterir inşallah
çınar paşayada sanada eşinede rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?