Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider.renkli dopplere benim dr um 2 aydan itibaren başladı. sanırım 8 haftalık falandı çınar. her gittiğimde çınarın kan dolaşımını benden ona giden kan akım hızını ölçüyordu belki de bu yüzden hiç teste gerek duymadım.

canım benim eline yüreğine sağlık. çok güzel bir dua. çok şükür ki rabbime hiç isyan etmedim hep tevvekkül ettim. rabbim inşallah anne olmak için çırpınan sizlerede en kısa zamanda mükafatınızı verir.

tünaydın kimsecikler yok yaavv nerelerdesiniz pıhtıcıklar :)

ya baharcım ne diyim ben sana benide ağlattın yani...çok duygulandım ve o günlere geri döndüm sanki dün gibi ama maşallah bayaaa geride bırakmışız...çok şükür...
ikinci bebeğime hamile olduğumda riskli haftam olan 9.haftayı bi atlatsam dediğimde ne 3.haftası doğurana kadar demiştin...ne yazıkki sonrasını göremedim bebişimi kaybettiğimden ama çok şükür senin çınarın kucağında...bizler için duanı hiç eksik etme lütfen canım...

ah benim kuzum yaa onlar bizim cennet meleklerimiz. hepimiz gönderdik oraya yavrularımızı. onlarla günü geldiğinde orda muhakkak buluşacağız. inşallah bizi orda yanlız bırakmayacaklar. ama vazgeçmeyin umudunuzu ne olur kaybetmeyin muhakkak bir gün sizde bu güzle duyguyu yaşayacaksınız ben çoookk inanıyorum.

slm kızlar
şimdi geldim doktordan
şükürler olsun rabbime bebeşin kalbi atıyo
çok güzel bi duyguymuş
inşallah rabbim sonunuda getirir kucağıma almayı nassip eder
hepinizden allah razı olsun benim için dua ettiğiniz için çok sağolun
daha yolun başındayım
inşallah rabbim sonunu getirmemi nasip eder...

çooook sevindim. sağ salim kucağıma aldım yazmayıda nasip etsin rabbim

Çok mutlu oldum gerçekten de senin adına daha önce yazdıklarını okuyordum hatta bir kaç ay önce yazdığın bir yazıdan çok etkilenmiştim gözlerim dolmuştu. İnşallah sonuna kadar sağlıklı, mutlu bir hamilelik süreci geçirirsin böyle mutlu haberleri duyunca ben de ümitleniyorum moralim düzeliyor .

ohhh çokk şükür canım hep böyle güzel haberlerini duymak dileğiyle..

Arkadaşlar nevparin adında iğne duydunuz mu ?Daha önce cleksanı falan duymuştum da bunu hiç duymadım benim son gittiğim dr hamile kalınca günde bir kere nevparin olacaksın dedi 4 tane heterozigot mutasyona sahibim bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

çooook sevindim. sağ salim kucağıma aldım yazmayıda nasip etsin rabbim
çok sağol canım benim
inşallah ogünleride görüp yazacağım
rabbim nasip ederse...
canım benim sağol
inşallah rabbim bu duyguları herkese yaşatsın
sonunu getirmeyi nasip etsin
ohhh çokk şükür canım hep böyle güzel haberlerini duymak dileğiyle..

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhh

slm kızlar druma sormadan sizin fikrinizi almak istediğim bir konu var şimdi benim haziran başında uçak seyehatim var 1,5 saatlik bir yer şimdi benim size zormak istediğim kan pıhtılaşması ve hamile olduğum için uçağa binmemde bi sakınca varmıdır o zaman 4 aylık olucam uçak yolculuğu yapmış arkadaşlar varmı aranızda, bir sorun oldumu veya drunuza sordunuzmu ne dedi sizlere beni bilgilendirebilirmisiniz lütfen

teşekkür ederim...Peki her gittiğimde derken kaç haftaya bir gidiyordun yani kaç haftada bir yapılıyordu renkli dobler.Ve senin pıhtılaşma faktörün hangisi?Bu arada biraz güzin abla gibi oldun farkındamısın:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…