slm kızlar
şimdi geldim doktordan
şükürler olsun rabbime bebeşin kalbi atıyo
çok güzel bi duyguymuş
inşallah rabbim sonunuda getirir kucağıma almayı nassip eder
hepinizden allah razı olsun benim için dua ettiğiniz için çok sağolun
daha yolun başındayım
inşallah rabbim sonunu getirmemi nasip eder...
slm kızlar
şimdi geldim doktordan
çok güzel bi duyguymuş
daha yolun başındayım
slm kızlar
şimdi geldim doktordan
çok güzel bi duyguymuş
daha yolun başındayım
sağol canım benim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh41 bin kere maşallahhhhhhhhhhh.. allah tamamına erdirsin sağlıkla, mutlulukla...
inşallah canımOmman tebrikler kalp atışını duymuşsun geriside gelir inşallah çünkü bu büyük bir aşama.Ben tam bu noktadayken kaybediyorum bebekleri.renkli dopleri ve faktör XA yı sordun mu doktoruna.hangi pıhtılaşma var sende ve şuan ne kullanıyorsun...tekrar tebrikler...
hadi gözün aydın canım Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin çok sevindim senin adına
slm kızlar
şimdi geldim doktordan
çok güzel bi duyguymuş
daha yolun başındayım
Slm kizlarr biraz once doktordan geldim
Rabb'ime şükür olsun bir sorun yok 1500gr olmuş prensesimiz gecen hafta sancım vardı bu şikayet uzerine doktor rahimede baktı açılma tamamen kapanmış ama her sancım oldugunda korkuyorum rahimle ilgili ama bugün kafam tamamen rahatladı bu arada doktorum "sen ne kadar hareketlisin böyle "çok hareketli bir bebeğiniz bar dedi resmen bizle oyun oynuyor utrasyon cihazı karnımda dolaşırken nereye giderse oraya tepki veriyor doktorun çok hosuna gittiçok acayip birsey son 9hafta inşallah sorunsuz sekilde tamamlarim
Beni ve bebeğimi duâlarınızdan eksik etmediğiniz için teşekkür ederiz teyzeleri şimdilik bu kadar 2hafta sonra tekrar kontrolum var
Rabb'ime şükür olsun bir sorun yok 1500gr olmuş prensesimiz gecen hafta sancım vardı bu şikayet uzerine doktor rahimede baktı açılma tamamen kapanmış ama her sancım oldugunda korkuyorum rahimle ilgili ama bugün kafam tamamen rahatladı bu arada doktorum "sen ne kadar hareketlisin böyle "çok hareketli bir bebeğiniz bar dedi resmen bizle oyun oynuyor utrasyon cihazı karnımda dolaşırken nereye giderse oraya tepki veriyor doktorun çok hosuna gittiçok acayip birsey son 9hafta inşallah sorunsuz sekilde tamamlarim
Beni ve bebeğimi duâlarınızdan eksik etmediğiniz için teşekkür ederiz teyzeleri şimdilik bu kadar 2hafta sonra tekrar kontrolum var
Merhaba papatya başın sağolsun.kuzeninin hastalığı tam olarak neydi...bende de mthfr677 heterozigot böyle kötü şeylerde olabiliyor demek ki...sendeki pıhtılaşma faktörü hangisi?
teşekkür ederim canım saol,kuzenimde bende emboli geçirdik ama malesef onu kaybettik,kuzenimin pıhtı beynine attı,benim allahtan fark edildi,benim ırsi çıktı protein c eksikliğim var,babamda aynı hastalığı geçirmişti,şu anda coumadin kullanıyorum,15 gün hastanede 3 ay evde kalkmadan yattım,daha 8 aylık evliydim,doğum kontrol hapı sebebim oldu,zaten varmış ilerde olacakmışım ama hap içmem erkene çekmiş,hap belki de hayatımı geri verdi bana,ama zor bir süreçti benim için,sizleri bilemiyorum ama ben yürüyemiyordum,uzun bir müddet yavaş yavaş yürüyüşlerle açıldı ayağım,çok şükür şimdi çok iyiyim,sana da çok geçmiş olsun,benim hikayem çok ilginç,eşimin doğum gününde hastalığım ortaya çıktı,doktorum yeniden doğdun dedi ve eşim her sene bana hediye alıyor o gün,eşimle birlikte yeni hayatımı kutluyorum....
Selam kizlar ben geldim, coktan beri vaktim olmadigindan yazamiyordum buraya bazi arkadaslarla Facede bulustuk. Nasilsinsiniz
canım şimdi claxen .04 günde 1 kere folik asit ve aspirin alıyorum günde 1 taneommancım peki hangi ilaçları kullanıyorsun...dozlar ne merak ettim..normalmi tüp bebekmi?
canım benim çok sevindim çoğu gitti azı kaldıSlm kizlarr biraz once doktordan geldim
Canimmmm çok sevindim inan inşallah birgün de aglayoslarini duyarsın bak ikimizde güzel haberlerle geldik çok şükür
slm kızlar
şimdi geldim doktordan
çok güzel bi duyguymuş
daha yolun başındayım
slm kızlar druma sormadan sizin fikrinizi almak istediğim bir konu var şimdi benim haziran başında uçak seyehatim var 1,5 saatlik bir yer şimdi benim size zormak istediğim kan pıhtılaşması ve hamile olduğum için uçağa binmemde bi sakınca varmıdır o zaman 4 aylık olucam uçak yolculuğu yapmış arkadaşlar varmı aranızda, bir sorun oldumu veya drunuza sordunuzmu ne dedi sizlere beni bilgilendirebilirmisiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?