Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

41 bin kere maşallahhhhhhhhhhh.. allah tamamına erdirsin sağlıkla, mutlulukla...

hadi gözün aydın canım Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin çok sevindim senin adına

Omman tebrikler kalp atışını duymuşsun geriside gelir inşallah çünkü bu büyük bir aşama.Ben tam bu noktadayken kaybediyorum bebekleri.renkli dopleri ve faktör XA yı sordun mu doktoruna.hangi pıhtılaşma var sende ve şuan ne kullanıyorsun...tekrar tebrikler...

inşallah canım
evet benim adıma çok büyük bi aşama
1.kimyasaldı
2.nin kalbi atmadı
onları dotkora sordum sen bana bırak kafanı takma dedi
1298 heto
677 homo var
kısmet inşallah bu sefer kucağıma alabilirim
hadi gözün aydın canım Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin çok sevindim senin adına

sağol canımmmmmmm

Kullanıcı Adı | Mutasyonlar | Gebelik Öncesi Uygulanan Tedavi | Gebelikte Uygulanacak Tedavi hatice0666 |mthfr heterozigot-fibrinojen 600 (yüksek)||0.3 fraxiparine
filizim |mthfr heterozigot||0.4 clexane
kahvelokum |faktor5 heterozigot-paı homozigot||belirtilmemiş
sevda80 |mthfr homozigot-faktor5 heterozigot-protein c düşük||0.2 clexane
06EE |mthfr homozigot-aminoasit metabolizma bozukluğu||belirtilmemiş
bkale |mthfr heterozigot|| 0.2 clexane(kızı kollarında)
güşenenes |mthfr heterozigot-protrombin 20210 G-A||belirtilmemiş
reisdevrim37 |paı heterozigot-antitrombin III aktv 123(yüksek)||belirtilmemiş(bebişi kollarında)
meryemmeryem |mthfr 1298-677 heterozigot-prothrombin20210 heterozigot||0.4 clexane(oğlu kollarında)
papatyasüreyya |mthfr homozigot-paı heterozigot||0.4 clexane(bihter kollarında)
funda1980 |mthfr 1298-677 heterozigot||0.4 fraxiparine-100mg coraspin-elevit-folbiol
roselenda |mthfr heterozigot|coraspin+folik asit|belirtilmemiş
çalıkuşu1978 |mthfr heterozigot||0.3 fraxiparine-folbiol-orthomolfemin
gelgit |mthfr homozigot||0.6 clexane(yağız kollarında)
şen |mthfr homozigot-faktör5 heterozigot-protein c düşük||0.6 fraxiparine-100mg coraspin-folbiol-becozyme c (pelincik kollarında)
ravza1818 |mthfr heterozigot-tiroid||0.4 clexane
baharçelik |faktör XIII L34 heterozigot-mthfr 677 heterozigot||0.45 innohep-100mg coraspin(çınar kollarında)
umut7 |mthfr heterozigot||0.2 clexane-100mg coraspin-folbiol
rapunzel82 |protein c-s düşük||belirtilmemiş
melek76 |mthfr 677 heterozigot||0.3 fraxiparine-100mg coraspin-folbiol (bebişi kollarında)
sonuyok |mthfr 677 heterozigot-faktor 51299R heterozigot-GPIIIa L33 P heterozigot||0.6 heparin igne-100 mg coraspin-folbiol(özlemi kollarında)
osmak |mthfr 677 heterozigot-faktorV leiden heterozigot||belirtilmemiş
dinamis |mthfr 1298AC heterozigot-mthfr 1298CC homozigot||0.2clexane-elevit(deniz kollarında)
hunger86 |mthfr 1298-677 heterozigot|100 mg coraspin|belirtilmemiş
daisy75 |mthfr 667 heterozigot||heparin iğne 100 mg coraspin(tedavi başarılı)
hummu85 |mthfr 1298 homozigot-faktorV leiden heterozigot-protrombin heterozigot||0.4 clexane
marguerite |factor 2 heterozigot-protrombin 20210 GA||belirtilmemiş
yaren76 |paı 4G/4G heterozigot||0.4 clexane-100mg coraspın(tedavi başarılı)
büşra44 |mthfr 1298 homozigot||belirtilmemiş(kayra kollarında)
nisanurhak |mthfr677 heterozigot-proteinc 195,6-antikardiyolipin ıgg pozitif 10|3x1 folic plus|heparin iğne
binbirgece |faktörV leiden heterozigot-protein C düşük||belirtilmemiş
ebrar_53 |faktörV leiden G 1691heterozigot-mthfr677 heterozigot-mthfr1298 homozigot||belirtilmemiş
smmm06 |protrombin heterozigot||0.6 fraxparine-100mg coraspin-folbilol-kalsiyum
29selvihan |mthfr 1298-677 hetorozigot||0.3 fraxiparine-80mg aspirin-folbiol-becozyme(bebişi kollarında)
chilekhhh |mthfr 677 heterozigot||0.3 fraxiparine
guzin75 |mthfr 1298-677 heterozigot-b-fibrinojen-455 g-a heterozigot||0.8 clexane-aspirin-folbiol-becozym(kızı kollarında)
krizantem20 |mthfr 677 heterozigot-faktör II G20210A heterozigot|coraspin+folicplus|HIBOR(0,2 ml)
niluferşahh |mthfr 1298-677 hetorozigot||0.2 fraxparine
ARUB |mthfr 1298-677 hetorozigot||0.4 clexane
nazlı 03 |belirtilmemiş||0.45 innohep
celen 35 | mtfhr 677 heterozigot||0.4 fraxiparine (cemre kollarında)
lal 82 |mtfhr homozigot||0.4 clexane 1/2 coraspin(bebişi kollarında)
sido |mtfhr 677 heterozigot|| 0.35 innohep
FTGG7779 |mtfhr 677 heterozigot||0.4 heparin iğne
lidya79 |mthfr 1298-677 heterozigot-paı||0.4 clexane-100mg. coraspin-folbiol-elevit(bebişi kollarında)
canderya200 |protein c düşük||0.4 clexane-100mg coraspin folbiol-bemiksc-elevit(bebişi kollarında)
nergis60 |mthfr 677 heterozigot-paı 4g/5g|100mg. coraspin-folbiolb12|0.3 fraxiparine
alarahan |mthfr 677 heterozigot-haşimato troidi|coraspin-folbiol|heparin iğne
kelebek01 |faktörV heterozigot||0.35 innohep-100mg coraspin-folbiol-bemiks B12
aslihan1806 |mthfr homozigot||0.5 fragmin-100mg corasprin-folbiol-elevit
özpor |mthfr 677 heterozigot|coraspin-folbiol-bemiks|0.2 clexene
zeynom_10 |genetikler yapılmadı-protein s eksikliği-troid|100 mg aspirin-folic plus|heparin iğne
tuğçe8 |faktörV leiden heterozigot-protein c ve s bozukluğu||0.3 fraxiparin-aspirin-folbiol-magnezyum-elevit-gyno ferro sanol(elif sena kollarında)
tulun |mthfr heterozigot-PT Homozigot|coraspin-folik asit| heparin iğne
umutluyuz |protein s yüksek||0.45 innohep-coraspin-folbiol
1emine1 |faktör XIII V34L heterozigot-B fibrinojen-455G-A heterozigot-GPIIIaL33P heterozigot||0.6 clexane(bebeği kollarında)
gelevera |mthfr 677 heterozigot-protrombin heterozigot-faktör 13 heterezigot|coraspin-folbiol|0.6 cleaxane
loveliyim_ben |mtfhr 677 homozigot|100mg coraspin-folbiol|heparin iğne
gulus27 |mthfr 677 homozigot-GPIIIa L33P heterozigot ATIII 62|100mg coraspirin-folbiol|heparin iğne
ELİFİM65 |aktive protein c rezistansı 60.5(düşük)|100mg bebek aspirini-folbiol|belirtilmemiş
SİMGE |mthfr 677 heterozigot||0.3 fraksiparin-100mg coraspin-elevit-folbiol-progestan
nuray_dyn |mthfr 677 homozigot-Antitrombin III 536|100mg coraspin-folik asit|0.6 iğne-progestan(özgesi kollarında)
esraben |mthfr 1298 homozigot-fibrinojen-paı||0.3fraksiparin-100mg coraspin-folbiol-elevit-dodex(b12)(bebişi kollarında)
angel34 |mthfr 677 homozigot|bebek aspirini-elevit-zinco|0.4 clexane-bebek aspirini-elevit-balık yağı(bebişi kollarında)
gülay30 |mthfr 677 heterozigot-protein s eksikliği|folbiol|0.8 clexane (bebişi kollarında)
ufkummm |belirtilmemiş||0.3 fraxiparin-coraspin-folbiol (bebişi kollarında)
aysude-mir |mthfr 1298 homozigot-paı 4g/4g|bebek aspirini-folikasit-multivitamin-b12-çinko|heparin iğne-antitrombotik tedavi(ipeği kollarında)
feryad |mthfr 1298 homozigot-faktor13 heterezigot|coraspin-folikasit-apikobal|0.5 clexane-coraspin-folikasit-apikobal
denden |mthfr 1298 heterozigot-factorV G1691A-ß Fibrinogen-455 G>A heterozigot||0.4 clexan(deniz kollarında)
asigul |mthfr 677 heterozigot-faktörV heterozigot|coraspirin-folik asit|0.2 clexane-100mg coraspin-folikasit-elevi-ferrum fort(oğluşu kollarında)
pınar81 |mthfr 677 homozigot|coraspirin-folik asit|0.4 clexane-coraspin-folbiol-elevit-prednol-progestan
ddilek |mtfhr 677 heterozigot|coraspin-folbiol-becozym-metioninden sınırlı diyet|0.2 clexane
pingg |mthfr677 homozigot|100mg coraspin-folbiol-elevit-benexol|0.6 clexane 100mg coraspin-folbiol elevit-benexol
derya2807 |mthfr677-1298 heterozigot|coraspin-folbiol|0.4 clexane-coraspin-folbiol-progestan-ferrum fort-elevit
tgbesr |mthfr 1298 homozigot-troid-ç.kisti|coraspin-folbiol-levatiron|
misspoem |protein s eksikliği| folik plus-b vitamini|0.4 clexane
wie |factorV leiden-(pko)||0.5 fragmin-100mg coraspin-progoten-femibion
Carnationn |factorV leiden heterozigot|coraspin-folbiol|0.8 clexane-coraspin-folbiol
redmask |factorV leiden heterozigot|coraspin-folbiol|0.3x2 fraxparine-coraspin-folbiol
06hacer07 |mthfr 677-1298 heterozigot-paı heterizigot-free protein eksikliği||0.6 clexane-coraspin-folbiol-becoziym-c
burcuizmir |mthfr 677-1298 heterozigot|coraspin-bemiks|
esiin |factorV R2 leiden heterozigot-factor XIII homozigot-ß Fibrinogen-455G>A heterozigot||0.4 clexane-folbiol-apikobal
oznuriltertutmaz |mthfr 1298 heterozigot|bebe aspirin-folbiol|
senakar |mthfr 677-1298 heterozigot|coraspin-folbiol-benexol|0.4 clexane-coraspin-folbiol-benexol
azra32 |mthfr677 heterozigot-protrombin 620210A heterizigot|0.3 fraxiparine-coraspin-1/2folbiol|0.3 fraxiparine-coraspin-elevit
e-melis |mthfr 677-1298 heterozigot|coraspin-folbiol-benexol|0.2 clexane 20. haftaya kadar sonra 0.4 clexane-coraspin-folbiol-benexol
azra3437 |factorV leiden-1691 heterozigot|coraspin-folbiol-benexol|0.4 clexane-coraspin-folbiol-ferro sanol
nigar50 |mthfr 677 homozigot-protein s düşük||0.6 clexane
bebegim_01 |mthfr 677 heterozigot|coraspin-folbiol|

ommancım peki hangi ilaçları kullanıyorsun...dozlar ne merak ettim..normalmi tüp bebekmi?

Slm kizlarr biraz once doktordan geldim

Rabb'ime şükür olsun bir sorun yok 1500gr olmuş prensesimiz gecen hafta sancım vardı bu şikayet uzerine doktor rahimede baktı açılma tamamen kapanmış ama her sancım oldugunda korkuyorum rahimle ilgili ama bugün kafam tamamen rahatladı bu arada doktorum "sen ne kadar hareketlisin böyle "çok hareketli bir bebeğiniz bar dedi resmen bizle oyun oynuyor utrasyon cihazı karnımda dolaşırken nereye giderse oraya tepki veriyor doktorun çok hosuna gitti çok acayip birsey son 9hafta inşallah sorunsuz sekilde tamamlarim

Beni ve bebeğimi duâlarınızdan eksik etmediğiniz için teşekkür ederiz teyzeleri şimdilik bu kadar 2hafta sonra tekrar kontrolum var

Canimmmm çok sevindim inan inşallah birgün de aglayoslarini duyarsın bak ikimizde güzel haberlerle geldik çok şükür

inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine tüp bebekmi.sendeki pıhtılaşma hangisi ne kullanıyorsun ve renkli dopleri ne zaman çektirmeye başladın ve hangi aralıklarla çektirdin...teşekkürler...

hep böyle güzel haberlerle gelin inşallah hepimize umut oluyor bebişleriniz boncuğumuzuda koyalım maşallah

maşallahhhhhhhhhhhhh......
ayy çok az kaldıı halaylar çekmeye.. biz iyice koca göbekli oluruz o zaman.. inşallah bisüürü arkadaşımız da taze hamile olarak katılırlar bize.......

bu arada kızlar doktorumun 24. haftada istediği pıhtılaşma testi d-dimer adında bi testmiş. daha önce yaptıran, bilen var mı?

Merhaba papatya başın sağolsun.kuzeninin hastalığı tam olarak neydi...bende de mthfr677 heterozigot böyle kötü şeylerde olabiliyor demek ki...sendeki pıhtılaşma faktörü hangisi?

teşekkür ederim canım saol,kuzenimde bende emboli geçirdik ama malesef onu kaybettik,kuzenimin pıhtı beynine attı,benim allahtan fark edildi,benim ırsi çıktı protein c eksikliğim var,babamda aynı hastalığı geçirmişti,şu anda coumadin kullanıyorum,15 gün hastanede 3 ay evde kalkmadan yattım,daha 8 aylık evliydim,doğum kontrol hapı sebebim oldu,zaten varmış ilerde olacakmışım ama hap içmem erkene çekmiş,hap belki de hayatımı geri verdi bana,ama zor bir süreçti benim için,sizleri bilemiyorum ama ben yürüyemiyordum,uzun bir müddet yavaş yavaş yürüyüşlerle açıldı ayağım,çok şükür şimdi çok iyiyim,sana da çok geçmiş olsun,benim hikayem çok ilginç,eşimin doğum gününde hastalığım ortaya çıktı,doktorum yeniden doğdun dedi ve eşim her sene bana hediye alıyor o gün,eşimle birlikte yeni hayatımı kutluyorum....

Selam kizlar ben geldim, coktan beri vaktim olmadigindan yazamiyordum buraya bazi arkadaslarla Facede bulustuk. Nasilsinsiniz

çok çok geçmiş olsun üzüldüm.bende mthfr 677 hetorizot ,senin yazını okuyunca korktum biraz pıhtı atarmı diye bende risklimiyim acaba..şuan tüp bebek yapılıyor korkuyorum ama sevinçliyim de bi yandan...

Selam kizlar ben geldim, coktan beri vaktim olmadigindan yazamiyordum buraya bazi arkadaslarla Facede bulustuk. Nasilsinsiniz

merhaba calikusu hoşgeldinn,sen beni tanımıyorsun ama ben geçmişi okurken yazdıklarını okudum, faceden hamile olduğun haberini alınca öyle çok sevindim ki bana öyle güzel umut oldun ki :)) dilerim sağlıkla alırsın miniğini kucağına

ommancım peki hangi ilaçları kullanıyorsun...dozlar ne merak ettim..normalmi tüp bebekmi?
canım şimdi claxen .04 günde 1 kere folik asit ve aspirin alıyorum günde 1 tane
normal canım tüp bebek değil
canım benim çok sevindim çoğu gitti azı kaldı
rabbim yardım etsin inşallahhhhh
Canimmmm çok sevindim inan inşallah birgün de aglayoslarini duyarsın bak ikimizde güzel haberlerle geldik çok şükür

evet şükürler olsun rabbime kucağımıza alacağımız günleride göreceğiz inşallahhhhh

rabbim olmayanlarada versin inşallahhhhhhh

canım benim çok sevindim inşallah geriside gelicektir. muhteşem bir 9 ay geçirirsin inşallah. ve sonunda mis kokulunu alırsın kucağına :)

canım ben tamda 4,5 aylıktı uçağa bindim hiç bir sorun yaşamamıştım. tabi dr uma danışmıştım sende danış ama bir sakıncası olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…