Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ahaha ben gayet memnunum canım hiç önemli değil vakit buldukça tüm sorularınızı yanıtlamaya hazırım bildiğim kadarıyla tabi. ben ilk 3 ay 2 haftada 1 sonra ayda bir gittim canım. birde iğneleri kesince her hafta gitmiştim 37. haftadan sonra. ay valla ben factörümü bile unutmuşum gerideki listeden bir bakiim :))

Wie'cm çok sevindim. az kaldı.. sağlıkla kucağınada alacaksın inşallah.dualarım sizinlee..

bence doktorunla konuş ama zaten olsa söylerdi,artık bişey saklamıyorlar doktorlar,bakalım bizde bebek istiyoruz artık haftaya dr kontrolüm var,konuşacağım drumla,allah herşeyin hayırlısını versin,bende çok korkuyorum,ne yapacağım nasıl olacak düşünmekten uykularım kaçıyor,ama bunun da üstesinden gelicem diye düşünüyorum,sen iğne oluyormusun peki,ben hamilelikten önce ve hamileliğimde iğne kullanıcakmışım,acaba doğumda nasıl oluyor,sezeryan mı normal mi öneriyorlar,gerçi o hiç belli olmaz,ben sezeryandan da korkuyorum,canım biraz tatlıdır da :)

canım çok sevindim bu arada. güzel haberler ile gelmişsin.. bende bu akşam gideceğim doktora. umarım yarın sizlere güzel haberler veririrm..

merhaba carnationn nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

selam anggel,

herşey yolunda şimdilik. 3 ayımızı tamamladık çok şükür. bu akşamda doktor kontrolüm var. umarım ultrasonda baktığımzda da herşey yolunda gözükür. 2li test yapılacak birde bu akşam bakalım artık.

sen nasılsın nasıl gidiyor tedavin?

hay ellerine sağlık unutmuşum faktorümü :))

amaaann maşallah prensesimize bu pıhtıcıklar hep kıpırdaklar benimkide öyleydi karnımda hala da öyle :))) dualrımdasın canım

merhaba öncelikle tebrik ederim canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin,sen embolimi geçirmiştin,ben geçirdim de bundan 2 sene önce,şimdi bebek istiyoruz ama bir yanım çok korkuyor,ilacı bırakıp ne zaman iğneye başladın,bu arada hikayeni okudum az önce ve hala ağlıyorum,okuduğum kadarıyla iğneyi doğumdan önce bırakmışsın,ben çok korkuyorum,bazen ilacımı içmeyi unutuyordum o zaman bile uyuyamıyordum bişey olursa diye,senin sürekli gittiğin bir dr varmıydı mesela hastalıkla ilgili,benim dr var mesela,protrombin zamanımı ölçtürdükten sonra arıyorum doz ayarı yapıyoruz,kadın doğum dr ile onun birlikte yol alması gerekirmiş bana öyle söylemişti,kafamı yoran o kadar çok soru var ki,neyse hepsini sormayım şimdi

canım benim çok geçmiş olsun bir daha hiç yaşamassın umarım.

teşekkür ederim bahar,sayfayı öne aldığın için:87:ya olamaz ya nasıl unutursun faktörünü bu kadar aştın yani bu olayları ölemi iyiymiş...süpper.iğneyi 37.haftada sezeryan olacağın için kestin galiba.

canım acele acele yazıyorum kusura bakma... ben doğumdan 3 hafta önce şeker yüzünde hastaneye yattım ve doğuma iki gün kala hafif sıkıntılarım başlamıştı doktora iğneyi kesmedim acele bi sezeryan durumunda sıkıntı olurmu diye sorduğumda hiç korkma biz iğneyi kesmeden çok hastamızı sezeryana aldık demişti kararı doktoruna bırak bunlar konuşulup tartışılıp doktorlarınca değerlendirilecek hususlar.. öncelikle kafanı rahatlat ve bu süreç için kararlı olup olamayacağını tart sonrası Allahın izniyle çorapğ söküğü gibi gelecektir... dualarımdasın..

çok güzel allah sağlıkla kavuştursun..bende biraz daha sakinim 6 yumurtam oldu çarşamba toplanıyor.sonra pgd ye girecek sonra transfer.sonra da clexsan başlanacak.benimle ilgili bişi sormanı istemiştim dr na bilgilerimi de yazmıştım,soracakmısın.

ah canım yaa ben emboli geçirmedim. hamişlikten önce de herhangi bir ilaç kullanmadım. ama hamileyken iğne kullandım ve 37. haftada bıraktım iğneyi çok şükür sağ salim atlattık. ve tüm korkularıma rağmen harika bir hamilelik geçirdim. doğumdan çıktım bumuydu yani böyleyse 10 çocuk doğururum dedim. (puauahaha )

hay ellerine sağlık unutmuşum faktorümü :))

sağol canım benim :)) önceki listeyi aldım yeni arkadaşları ekleyip tablo haline getirdim ki topiğe yeni gelenler için aydınlatıcı bir bilgi olsun çünkü ben ilk geldiğimde kimler benimle aynı mutasyonu taşıyor bebeğine kavuşmuş mu çok merak etmiştim :))şimdi bu tabloyu 15 günde bir yayınlamaya çalışıyorum..

Son düzenleme:

iğneye henüz başlamadım.şuan coraspin folic ve zinco kullanıyorum.transferden sonra başlanacak.canın tatalı da olsa acı da olsa başa gelen çekilir benimde tatlıydı ama neler yaşadık neler yine de beterin beteri var.mesala bugün tam dört tana iğne yiycem tüb bebekle ilgili.çarşamba yumurtalar toplanaıyor.

inan ki öyle. öylesine sildim ki kafamdan ben hatırlamak dahi aklıma gelmiyor desem yeri var. ben hamileyken bile sadece iğnemi vuruldum ilaçlarımı aldım. onun dışında hiç araştırmadım. hiç bir şeyi sorgulamadım. test mest hiç bir şey sormadım. inanırmısınız dr um bana idrar tahilili bile yaptırmadı. ve ben niye bile demedim. doğumda yapıldı kan tahlillerim falan. o kadar rahattım yani. :)) garip değil mi? ben bile şaşıyorum şu an o anki sakinliğime :)

öyle tabi canım tatlı ama sonuç güzel acıyı çekmeye razıyım ben şimdiden,acı ama sonu tatlı....

bakalım ben ne yapcam haftaya drumla konuşcam artık,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…