merhaba calikusu hoşgeldinn,sen beni tanımıyorsun ama ben geçmişi okurken yazdıklarını okudum, faceden hamile olduğun haberini alınca öyle çok sevindim ki bana öyle güzel umut oldun ki :)) dilerim sağlıkla alırsın miniğini kucağına
Baharcigim bende iyiyim cok sükür, demin dogum hikayeni okudum canim benim hepimizin duygularini o kadar güzel yazmissinki ellerine yüregine saglik.iyiyiz kuzuuu sen nasılsın :)
Baharcigim bende iyiyim cok sükür, demin dogum hikayeni okudum canim benim hepimizin duygularini o kadar güzel yazmissinki ellerine yüregine saglik.
Bir bakayım topik ne alemde diye benim canlar buraya gelmiş :)) Aysude ,bahar ve çalıkuşumm :)) kızlar çok öpüyorum sizleri benim yine başladı 23 nisan maratonu haydi hop bir ki üç :)))
örrtttmeeenniiim bende oyniim yaa hop zıp acık kilo neyim veririm belki :))
gel gel ben sana eş olurum oynarız azcuh kurtlarımızı dökerik
ahaha tmm geliyorum :)) hangi şarkıda dans etçez ona göre giyiyim cicilerimi
2 parça var zevkine göre hangisini istersen 1. olmaz böyle grup hepsi,2. de ham çökelek kaşıklarla oynuycaz :))
anaamm ham çükülek oynayalım :))
Slm kizlarr biraz once doktordan geldim
Rabb'ime şükür olsun bir sorun yok 1500gr olmuş prensesimiz gecen hafta sancım vardı bu şikayet uzerine doktor rahimede baktı açılma tamamen kapanmış ama her sancım oldugunda korkuyorum rahimle ilgili ama bugün kafam tamamen rahatladı bu arada doktorum "sen ne kadar hareketlisin böyle "çok hareketli bir bebeğiniz bar dedi resmen bizle oyun oynuyor utrasyon cihazı karnımda dolaşırken nereye giderse oraya tepki veriyor doktorun çok hosuna gittiçok acayip birsey son 9hafta inşallah sorunsuz sekilde tamamlarim
Beni ve bebeğimi duâlarınızdan eksik etmediğiniz için teşekkür ederiz teyzeleri şimdilik bu kadar 2hafta sonra tekrar kontrolum var
slm kızlar
şimdi geldim doktordan
şükürler olsun rabbime bebeşin kalbi atıyo
çok güzel bi duyguymuş
inşallah rabbim sonunuda getirir kucağıma almayı nassip eder
hepinizden allah razı olsun benim için dua ettiğiniz için çok sağolun
daha yolun başındayım
inşallah rabbim sonunu getirmemi nasip eder...
Slm kizlarr biraz once doktordan geldim
Rabb'ime şükür olsun bir sorun yok 1500gr olmuş prensesimiz gecen hafta sancım vardı bu şikayet uzerine doktor rahimede baktı açılma tamamen kapanmış ama her sancım oldugunda korkuyorum rahimle ilgili ama bugün kafam tamamen rahatladı bu arada doktorum "sen ne kadar hareketlisin böyle "çok hareketli bir bebeğiniz bar dedi resmen bizle oyun oynuyor utrasyon cihazı karnımda dolaşırken nereye giderse oraya tepki veriyor doktorun çok hosuna gittiçok acayip birsey son 9hafta inşallah sorunsuz sekilde tamamlarim
Beni ve bebeğimi duâlarınızdan eksik etmediğiniz için teşekkür ederiz teyzeleri şimdilik bu kadar 2hafta sonra tekrar kontrolum var
sağol canım benim :)) önceki listeyi aldım yeni arkadaşları ekleyip tablo haline getirdim ki topiğe yeni gelenler için aydınlatıcı bir bilgi olsun çünkü ben ilk geldiğimde kimler benimle aynı mutasyonu taşıyor bebeğine kavuşmuş mu çok merak etmiştim :))şimdi bu tabloyu 15 günde bir yayınlamaya çalışıyorum..
günaydın hatunlar. hepinize iyi geçecek bir gün diliyorum. ben tüm gece diş ağrısından uyumadım ve halada kıvranıyorum. dr umu aradım istemeye istemeye gidicem 11 de poff ya hiç sevmiyorum şu dişçileri((
geçmiş olsun hayatım Allah şifa versin inşallah.
hayırdır çürük falan mı vardı.
çınar paşa nasıllar ilk dişi çıkmadı dimi canım ya
Dolgum düşmüştü canım ihmal ettim ve sonuççınarın henüz hiç dişi çıkmadı bana çekerse 1 yaşını bekler. ağzımda diş yokmuş ilk dişim 1 yaşına girdiğim gün çıkmış ama çatır çatır konuşuyormuşum. çınar da öyle olcak galiba şimdilik kelimelerimiz ammmeee (anne demek) haammm ( mama demek) baba (bariz belli zaten) üç kelimelik dağarcığımız var. maşallah oğluma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?