Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hosbulduk, cok tesekkür ederim canim.

Bir bakayım topik ne alemde diye benim canlar buraya gelmiş :)) Aysude ,bahar ve çalıkuşumm :)) kızlar çok öpüyorum sizleri benim yine başladı 23 nisan maratonu haydi hop bir ki üç :)))

Bir bakayım topik ne alemde diye benim canlar buraya gelmiş :)) Aysude ,bahar ve çalıkuşumm :)) kızlar çok öpüyorum sizleri benim yine başladı 23 nisan maratonu haydi hop bir ki üç :)))

örrtttmeeenniiim bende oyniim yaa hop zıp acık kilo neyim veririm belki :))

maşallah canım...hep böyle güzel haberlerle gelir herkes inşallah..sağlıkla kucağına alıcaksın prensesi rabbimin izniyle..inşallah sorunsuz bi şekilde tamamlıyacaksın...herşey hepimiz için güzel olacak..hamişler bebişleri alacak kucağına...hamiş olmayanlarında göbüşleri dolacak biran önce rabbimin izniyle inşalllahhhhh...

mrb canlarım nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir...bişey sorucam ya çok kafama takıldı..kan pıhtılaşması başka nelere yol açıyo...arkadaşımın babasındada kanpıhtılaşması varmış..onun için ilaç kullanıyomuş ne kullanıyo bilmiyorum ama...bikaç gün önce beynine giden damarlardan birini pıhtı tıkamış ve şuan yoğunbakımda sol tarafı felç olmuş ölümden dönmüş...doğumdan sonradamı kullanılıyor coraspin filan acaba..kim yazmıştı hatıtlamıyorum ama önceki sayfalarda bi arkadaşımızda kuzenimi kaybettik pıhtılaşmadan yazmış..böyle şeyler duyunca korkmaya başladım...doğum yapan arkadaşlar hala kullanıyomusunuz coraspini veya doktorunuza sordunuzmu kullanacağımız bi ilaç varmı diye ....

çokkkkkkkkksevındm cnm
rabbim tamamına erdırsın

masallah hadı bakalım az kaldı cnm safak sayarız 100 den dusuncee

Ellerine sağlık canım gerçekten de çok aydınlatıcı oldu çok teşekkür ederiz.

günaydın hatunlar. hepinize iyi geçecek bir gün diliyorum. ben tüm gece diş ağrısından uyumadım ve halada kıvranıyorum. dr umu aradım istemeye istemeye gidicem 11 de poff ya hiç sevmiyorum şu dişçileri ((

geçmiş olsun hayatım Allah şifa versin inşallah.
hayırdır çürük falan mı vardı.
çınar paşa nasıllar ilk dişi çıkmadı dimi canım ya

geçmiş olsun hayatım Allah şifa versin inşallah.
hayırdır çürük falan mı vardı.
çınar paşa nasıllar ilk dişi çıkmadı dimi canım ya

Dolgum düşmüştü canım ihmal ettim ve sonuç çınarın henüz hiç dişi çıkmadı bana çekerse 1 yaşını bekler. ağzımda diş yokmuş ilk dişim 1 yaşına girdiğim gün çıkmış ama çatır çatır konuşuyormuşum. çınar da öyle olcak galiba şimdilik kelimelerimiz ammmeee (anne demek) haammm ( mama demek) baba (bariz belli zaten) üç kelimelik dağarcığımız var. maşallah oğluma :)

merhaba bende iki düşük yaptım ve kan pıhtılaşması sorunu çıktı
şimdi hamil ekalmaktan korkuyorum ve bu durumdaki gebelere normal doğum olmuyormuş galiba bilgisi olan var mı ?beni aydınlatırsanız sevinirim

aman maşallah maşallah tosuncuma.
bizim ilk dişimiz sekiz aylıkken çıktı.
konusmaya gelince bizde henüz cümleye geçemedik ama maşallah her istediğini anlatıyo kelimelerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…