Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gündaydın kıslar.....offf kafam manyak gibi oldu ya zaten b12 eksikliği var ilaç kullanıyorum genede unutkanlık başladı...iğnemi akşam 10da yapıyodum unutmuşum yapmayı napıyım şimdi yapsam olurmuki dününkini ama bugününkinide akşam onda yapıcam napıyım kızlar acil cvp verirmisiniz...

günaydın canımm. Bence hemen yap, akşam ki iğneni de yapabileceğin kadar geç yap . Bi de doktoruna sor istersen aklın kalmasın

günaydın kızlar nasılsınız ya size bişey soracam adetim e 5 gün var ama aşırı derecede yanmam var idrarımda da bunun için ne yapabilirim 3 ay önce yine olmuştu ilaç içtim geçmedi şimdide adetimin gününe var ama yanmam çok sizce budurumda neyapabilirim.

günaydın canımm. Bence hemen yap, akşam ki iğneni de yapabileceğin kadar geç yap . Bi de doktoruna sor istersen aklın kalmasın

saol canım ya valla bende hemen yapmayı düşünüyodum senin yazıyıdahemen görüp yaptım iğneyi...ahhh doktora telefonla ulaşmak mümkünmü nerde...aslında değiştirmek istiyorum doktoru onunla başladım onunla bitiriyim die kararsızım bilmiyorum..adam amniyosentez sonucu temiz çıktıktan sonra artık hiç ultrasona girdirmicekmiş varmı böle bişey ya hep hastalarına böyle yapıyomuş..eliyle muayaene edicekmiş..artık takviye olarak keçiören hastanesinede gideceğim....

canıögeçmiş olsun mutasyonların nedir? Bildiğim kadarıyla hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne kullanılacağından doktorlar sezaryanı öneriyor.

ALLAH ALLAH NE İLGİNÇ DOKTORMUŞ BU YAA.. NE DİYEYİM AKLIM ERMİYO DOKTORLARIN İŞİNE. EVET TAKVİYE AL AMA İNŞALLAH AKLINI KARIŞTIRACAK BİŞEYLER SÖÖLEMEZLER ORDA DA...

BUARADA AKŞAM YAPABİLECEĞİN KADAR GEÇ YAP TAMAM MI VÜCUDA KISa sürede çok doz vermemiş olursun.. çook opuyorum dikkat et kendine de bebişine de..

aynen okadar ilginç doktorki hiç tatmin etmiyo beni ama gidiyorum işte...mutlaka takviye yapıcam ultrasona girmeden bebişi görmeden durabilrmiyim hiç ben..elimden gelse hergün ultrasona girmek istiyorum :) zaten 0,2 lik yapıorum çok yüksek dozlu değil saol canım engeç saatte yapmaya çalışacağım artık daha sonra 15 dk önce yaparak öne çekmeye çalışırım...sizde allaha emanet olun bebişte sende...

merhaba canlarr
wiecim ve ommancım kontrolleriniz çok güzel geçmiş maşaallah Allahım kucağınıza almayı da nasip eder inşaallah. kuzucuklar ya onlar sağlıklı sıhhatli olsunlar da biz her şeye razıyız.

06hacer07 canım iğne konusunu doktoruna da sor derim. unutmamak için alarm falan kur. Aman canım dikkat et.

redmask nasıl gidiyor hamilelik maşaallah bebişimiz iyiymiş. Allahım nazarlardan saklasın. kıpırtıları hissediyorsundur. herkese nasip etsin yüce rabbim

bende şimdi tetanoz aşısı olmaya gidiyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın. öpüldünüz..

geçmiş olsun canımm, off çok zor olur diş ağrısı
aman maşallah maşallah tosuncuma.
bizim ilk dişimiz sekiz aylıkken çıktı.
konusmaya gelince bizde henüz cümleye geçemedik ama maşallah her istediğini anlatıyo kelimelerle..

ciceklaram canım, naber görüşemiyorus (

merhaba bende aynı neden den dolayı bebeğimi kaybettim 3 ayım bitmişti ama 8 haftalıkken ölmüş 1 ay içimde o sekılde kalınca baya sorun yaşadım

herkese merhaba,

dün akşam doktora gittik. herşey yolunda çok şükür. minik kuşum büyümüş,bize de show yaptı :). elini başına götürdü, arada hoppa yapıp kendini attı durdu. inanılmaz güzel bişey. mucize, başka bişi değil. Allah'ıma şükürler olsun bugünleri gördük. ve sürekli ağızmdaki duam; Allah'ım herkese bu duyguyu yaşatsın ve nasip etsin.

2li test için kan verdim. bakalım haftaya çıkacak.

anngel senin içinde sordum. doktorum aslında bu tarz bilgi vermenin doğru olmadığını testlerin hepsine bakılması gerektiği, geçmişi dinlemek gerektiğini vs söyledi. 4 kaybını ve mutasyonunu söyledim. 0,4 cleksane iğne dozajının kilona uygun olabileceğini söyledi. sen yinede mutlaka doktoruna danış bunu. onun yönlendirmesi herşeyden önemli. ona güven gerisini boşver.

bende artık bahar gibi dokotrum ne isterse onu yapıyorum. gerisini araştırmıyorum. çünkü önce Allah'a sonra doktoruma emanetiz.. benden de henüz bu zamana kadar ne kan testi ne idrar testi istedi. sadece dün ilk defa 2li tarama testi için kan verdim.

umarım sende en kısa sürede sağlıkla hamile kalır, sonra kucağına alırsın.

sevgiler.

bende buraya ne olduğumu ve tedavimi yazayım dedim biraz geç oldu ama :)
mthfr 677 heterozigot
gebelik öncesi bebe aspirini+ yüksek doz olan solgar folik asit
gebelik olduğu anlaşılır anlaşılmaz aynı şekilde folik asit + 0.3 fraxiparine tek doz + hazneden progestan 3 sefer
14 haftandan beri 0.3 farxiparine + multibionta + ferro sanol
Allahın izniyle şimdi 15+2 günlük,14 cm ve 134 kilo olmuşuz :)
devamını da getirmeyi nasip eder inşallah hep beraber

Son düzenleme:
eğer şimdi yaparsan iğne saatini değiştirmiş gibi yarında bu saatlerde yaparsın...

kafam karıştı şimdi ya doktorumada ulaşmak mümkün değil.akşam onda yapıyodum normalde sabah 11.30da yaptım şimdi akşam geç saatlerde yapmayımda yarın sabah 11.30da mı yapıyım.bişey olurmuki zaten 0,2lik çok yüksek değil dozajı..napıyım akşam geçsaate yapıyımmı yoksa yarınmı yapıyım :18:

ahhh o doktora ulaşmak mümkün olsa yada sorduğun soruları adam gibi cevaplasa nerde....alarm kuruyorum zaten canım dün alarm kurmayıda unutmuşum..dikkat ediyorumda unutmuşum işte..inşallah bişey olmaz rabbimin izniyle...

herkese merhaba kızlar kaç gündür canım çok sıkkın ağlamaktan mahvoluyorum içim çok kötü. geçen hafta size bahsetmiştim kanamam olmuştur hastanede yattım Allaha şükür kanamam falan kalmadı sürekli yatıyorum artık 29 haftalık oldum. ama bebeğimde gelişim geriliği başladı biliyorsunuz ben kan akımımdaki problemimi ve pıhtılaşma problemimi 24. hafta da öğrendim ve iğneye o zaman başladım.Ama işte ne kadar faydası olacak bebeğime bilmiyorum.canım çok yanıyor çok üzülüyorum ona bişey olacak diye artık gelişemiyor istenilen boyutta kafası ve vücudu arasında hafta farkı çıkıyor. delirmek üzereyim. kan akımlarım demekki iyice kötüleşti. bebeğimin kilo alması için ne yapmalıyım ne olur bana yardım edin. 29 haftadayız 1000 gr henüz erken doğum yaparsam yaşama şansının şuan çok zor olduğunu söylüyor burada ki doktorlar dayanamıyorum kendi kendimi yiyiyorum bu kadar haftaya kadar geldim ben oğlumu kaybetmek istemiyorum. ağlamaktan mahvoldum ne olursunuz benim için dua edin bebeğime bişey olmasın. Allahım ne kadar zor bişeymiş bu. delirmemek elde değil. kan akımım iyice bozulursa aniden karnımda kaybedersem bebeğimi bende yaşayamam bi taraftan bnim oğlum çok dayanıklı bişey olmayacak gibi içimde bir his oluyor.bazen karamsarlığa kapılıyorum.kendimi çok ama çok yalnız hissediyorum. deliricem. sürekli aklımda düşünceler var sürekli uymak istiyorum hatta beni şöyle narkozla bayıltsalar oğlum sağlıklı şek,lde kucağımda olana kadar hiç bişey yaşamasam görmesem diyorum. napıcam ben neler yapmam gerekiyoorrr

canımmm Rabbim sana dayanma gücü versin inşallah kötü hiçbirşeyi düşünme lütfeeeenn..
sana tavsiyen sürekli, sol tarafına yatıp istirahat ett. biliyosun bebeğe en yoğun kan akışı o şekilde ulasıyooo. lütfen bir sonraki kontrolüne kadar bunu dene faydasını göreceğine eminim canım.

gelişim geriliğinide problem etme 2 haftaya kadar normal sayılıyo. burada büşra diye bi arkadaşımız var onada doktorlar türlü türlü şeyler sölediler ama Rabbim nazarlardan korusun oğlusu şuan kollarında şükürler olsun o yüzden kötü düşünmemeye çalış lütfen iyi düşün iyi ol canımmm.

ping slm cnm nasılsın hayatım yaa sorma öyle bi yoğunum ki 10 gündür raporluydum yeni işbaşı yaptı sayılır ve hala toparlanamadım.

sen nasılsın tedavi nasıl gidiyı umarım herşey yolundadır canım arkadaşımmm

canım benim çok teşekkür ederim. tavsiyeni, dinleyeceğim sol tarafıma yatıyorum zaten hiç uyku falan yok bende acaba sol tarafıma yatıyormuyum diye sürekli kontrol ediyorum kendimi bebeğim iyi olsun da ben herşeyi yapmaya hazırım. dün başak bir doktora daha gittim. hamileliğim riskli gebelik olduğu için hiç bir doktor ilgilenmek istemiyor. ve açık açıkta söylediler zaten kaç doktora gittiysem aynı. hatta 20 hafta boyunca gittiğim doktor bile bana dediki istanbula ayrıntılı ultrason için 1 kere gittiğim doktoru söyledim sanki o benim doktorummuş gibi istanbuldaki kedi doktoruna git diyor bana ya. çok üzüldüm. ümidi kesmiş gibi konuşmaları var. bebeğim 32 haftaya kadar 2.200 gr olması gerekiyormuş olmazsa yaşamazmış bebeğim. falan filan ben nasıl kilo aldırabilirim bebeğime kızlar ne olursunuz bana yardım edin. kendimi çok kötü hissediyorum. cumartesi tekrar gidicem doktora inşaalh iyi şeyler söylerlerne olur dua edin bana ve bebişime.

tatlımm sakın kendini bırakma sen güççlü ol ki bebişin de güçlü olsuun bütün dularım seninle.. ben oğluşunun sağlıkla, mutlulukla kollarında olacağına eminimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…