Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

carnation, fransiyum kırk bin kere maşallahhh kızlarrrr hep böööle sağlıklı, güzel hamilelik geçirmek nasip olur hepimize inşallahhhhhhh...

hacercim ben senin yerinde olsam yarın yeni saatinde vurulurum. ama akşam alıştıysan bi iki saat öne çeke çeke akşama getirebilirsin . takma canım kafana .. o,2lik doz çok yüksek de değil.

ona kalsa sadece corasprin kullanan var. ben sabah akşam 0,6lık vurulmuş oluyorum..

ama bundan sonra daha dikkat et tamam mı .. biz üstümüze düşeni tam yapalım da.. mevlam korur bizi de bebişlerimizi de...

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri-f504/

işte kızlar geç kaldı ama uzuun uzun anlattım masalımızı iyi okumalar :)) yorumalarıda alalım. :)

AY bahar şu an iş yerindeyim ve hıçkıra hıçkıra ağlıyorum çok güzel yazmışsın bitanem ya Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bitanem çok duygulandım inan yüreğime bişey oturdu boğazım düğümlendi canımsın hayırlısıyla inş. bizlerde senin yaşadığın o güzel duyguyu yaşarız tatlım öpüyorum seni

tatlımm sakın kendini bırakma sen güççlü ol ki bebişin de güçlü olsuun bütün dularım seninle.. ben oğluşunun sağlıkla, mutlulukla kollarında olacağına eminimmm..

inşallah canım Allah razı olsun.oğlum çok hareketliydi. ama şimdi psikolojik mi bilmiyorum hareketleri azalıyormuş gibi geliyor. belki öyle değil ama ben öyle hissediyorum. sürekli oynasın istiyorum psikopoata bağladm anlayacağın

yok öyle birşey canım normal de oluyor sezeryanda burda her iki örnek de var. normal yapanlarda var sezeryna yapanlarda. hem neden korkuyorsun canım korkma bizler hepmiz aynı şeyleri paylaşıyoruz. bir çoğumuz bebeişlerimize kavuştu bir çoğumuzunda göbüşünde. inşallah sizlerinde olucak korkma canım :)

işte bu ne kadar rahatlatırsanız kafanızı o kadar yolunda gidiyor herşey. ben denedim çok da faydasını gördüm. haa kolaymı değil ama bizler zoru başarmak zorundayız unutmayın. çok ince elemeyin kızlar. mesela ben de bir gün iğnemi unuttum o gün vurmadım ertesi gün saatinde vurdum. hemen zırt diye pıhtılaşmıyo bu kan ya. çok telaş yapmayın ne olur zararı yine bizlere oluyr.

canım endişe etme akşam yine aynı saatte yap derim ben zaten dozajın düşük. artı aspirinin iğneden daha çok kan sulandırdığını biliyormuydunuz. iğnenin geçerliliği 12 saat sürerken asprini 24 saat sürüyor.

canım benim çok geçmiş olsun. umarım minik kuzu biraz daha sabredip büyür ve öyle gelir kollarına. sen iğnelerini vur ve bol bol dua et. birde kırmızı eti bol tüket bebişin kilo alması için protein gerekli. bizlerde sen ve minik oğlun için dua ederiz.

sağol canım tüm kalbimle dualarım sizlerle :)

baharcım çok teşekkür ederim. inşallah şöyle en az 34. haftaya falan gelebilsem içim rahat edecek keşke 36 yı görebilsem.dualarım hep zamanında doğması inşallah Allahım dualarımızı kabul eder. Dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun. artık oğlum kilo alsın diye durmadan bişeyler yiyorum. inşallah faydası olur ben alıp oğlum almazsa fena olur yani. iğnelerimi oluorum aspiin içmiyordum ama şimdi durumumda kritik başlasam olmaz değilmi acil falan alınması gerekirse durum fena olur

baharcım iğne 12 saat etkiliyse biz neden tek doz alıyoruz gerçi bazı arkadaşlar 2 kerede vuruluyor

Canım lütfen aklına olumsuz şeyler düşünme pozitif düşüncenin yararına ben çok inanıyorum olumlu düşün ki olumlu olsun ben de senin için dua edeceğim. Lütfen karamsarlığa kapılma allahın izniyle sağsalim kucağına alacaksın. Burada ne hikayeler okuduk. Bol bol dua et lütfen üzme kendini.

canım çok çok teşekkür ederim. olumlu düşünmeye çalışıcam zaten bebeğime kötü şeyler olacağını koyduramıyorum. Allah razı olsun dua için.Burada paylaşınca insan daha iyi hissediyor kendini.Allahım herkeslerin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.dualrını eksik etme canım

canimm ya ne kadar stressli bi hamilelik geciriyorsun sende rabbim sabir versin

doktorlarin her dedigini kafana takma bence cunku ne dediklerini kendileri bile bilmiyorlar ben 31.haftamdayim dun kontrolum vardi kizim 1500 gramdi ve haftaya kadarda 2.200 olacagini hic sanmiyorum doktorum hersey yolunda haftasiyla uyumlu dedi bana

sana dua edicam canim kafani rahat tut lutfen fazla stres yapma kendine rabbim bebisini sana bagislasin insallah

inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine tüp bebekmi.sendeki pıhtılaşma hangisi ne kullanıyorsun ve renkli dopleri ne zaman çektirmeye başladın ve hangi aralıklarla çektirdin...teşekkürler...

canim sen bunlari simdiden kafana takma eger doktorun isin ehli bir doktorsa senin gibi riksli bir hamileye yapacaktir bu testleri ama benim ki sanirim 2aylikti basladiginda belirli araliklarla bakiyor bebek buyudukce daha cok slklaslyor benim doktorum alman ama inaniyorum ki turk doktorlari daha cok tercubeli yani cok sanlisiniz bence benim bu doktoru begenmedim baska doktora gidiyim diye bi luksum de yok cunku burdaki en iyi doktora gidiyoruum

demek istedigim iyi bir doktor cok onemli bebisler once allaha sonra onlara emanetler

aslında doğru söylüyosun Baharcım benim uyuyakalıp iğnemi yapmayı unuttuğum çook oldu. Hiç takmadım kafama devam ettim hergün ne zaman yapıyosm...

kizlar bu arada hepinize guzel dilekleriniz ve dualariniz icin tesekkur ederim coklu alinti yapmayi becermedigim icin alinti yapip cevap yazamiyorumama hepinizin yazdiklarini okudum allah razi olsun

sizleri gormesemde tanimasamda varliginiz beni o kadar mutlu ediyorki bu hamileligimde sizinde ugurunuza inaniyorum

birsey rica edicem ama yanlis anlasilir diye cok korkuyorum bazzi arkadaslar normal insanlardaki pihtilasmalardan ve ölumlerden bahsetmis ölum tabiki cokk kotu birsey ailesine sabir diliyorum ama boyle seyleri okuyunca cok uzuluyorum kendimi ve bebegimi dusundugum icin de o konu kapanana kadar uzak duruyorum topikten hepimiz bir umit icin yasiyoruz hegun icimizde olasan mucizeye sahitlik ediyoruz hep beraber bebislerimizden birine birsey olsa hep beraber agliyoruz guzel haberlere hep beraber seviniyoruz ama lutfen boyle seyler paylasirken benim gibi hassas olup cok uzulen insanlari da unutmayin

benimle ayni fikirde olan yada olmayan arkadaslar olabilir saygi duyarim hatta belkide bana kizacaksiniz ama dun kontrolumde onu bile sordum doktora benim kanimdaki pihtilasma nasil?beyinde pihti olustugu zaman olebilirmisim felan diye ama doktor bu hastalik sende sadece hamilelikte tehlikeli dogumdan sonra hicbir ilac igne kullanmiycaksin dedi o kadar kafama taktim yani

evet canım hamileliğimin başından beri çok stresli hamilelik yaşıyorum.inan ağlamadan geçen günüm çok azdır herhalde.benim sorunumu biliyorsun zaten canım geç öğrenilmiş bir pıhtılaşma sorunum var.ve başı ile bacak boyu arasında hafta farkları çıkıyor gelişim geriliği olduğunu gösteriyormuş. Allah yardımcımız olsun gerçekten çok üzülüyorum.doktorlar çok kötü konuşuyorlar bebeğme kilo aldırmam gerekiyor canım. senin maaşallh kızımızın kilosu falan iyi çok güzel Allahım inşallah hiç bir üzüntü yaşatmaz tatlım.sana işey sorucam canım senin her gittiğinde doplere bakıyormu doktor. doplerin normal görüntüsü nasıl oluyor çok merak ettim. bende bir sorun var belli ama normali nasıl acaba benim çok mu kötü onu merak ediyorum. off ya kafam çok karışık tatlım delirmemek elde değil. 3 hafta önce çok iyi olan bebeğim 3 hafta sonra bu sorunla karşı karşıyayız. Dualr için allah razı olsun tatlım. benim yapmam gereken bebeğimin gelişimi için bişey varsa seninde söyleyeceğin tavsiyelerin çok memnun olurum. bebeğim için herşeyi yapmaya hazırım. Herkesten Allah razı olsun öpüyorum.

Canım biliyorsun 20.haftamda rahmim 2cm açılma yaptı bu nedenle kontrollerim hep 2 haftada bir oluyor ve her gittiğimde halen alttan rahme karından renkli dopler ile benden bebeğe giden kan akısına bakıyorlar hata sesini bile dinliyor kan akısının hayırlısı valla gülüm artık benim de kafam çok yoruldu her kontrol oncesi elim ayağım titriyor oluruna biraktim herseyi Rabb'in herseyin enn iyisini bilir elbet

Canım ya valla bebisin nasıl kilo alacagiyla ilgili fikrim yok zaten ben de hamileyim diye öyle abur cubur yiyen birisi değilim bu konuda daha ince dogum yapmış kızlar yardımcı olurlar sana insallah bu arada bende merak ediyorum

kızlar bilgisayarımda sorun olduğu için sizinle haberleşemedim.dün sabah mideme ağrılar girdi.çok korktum.ardından da kustum.Hemen dr a gittim .serum verdiler.hemşire seruma ağrı kesici ve vitamin kattığını söyledi.sonra biraz endişelendim.ağrı kesicinin zararı olur mu diye?sizin de başınızdan böyle bi durum geçti mi?tansiyonum da yükselmiş.

Son düzenleme:

saol canım ya rahatlıyorum cevaplarınız sayesinde iyiki varsınız rabbime emanet ettim herşeyimi onun izniyle inşallah bişey olmayacak....rabbim hepimizn gönlüne göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…