http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri-f504/
işte kızlar geç kaldı ama uzuun uzun anlattım masalımızı iyi okumalar :)) yorumalarıda alalım. :)
tatlımm sakın kendini bırakma sen güççlü ol ki bebişin de güçlü olsuun bütün dularım seninle.. ben oğluşunun sağlıkla, mutlulukla kollarında olacağına eminimmm..
merhaba bende iki düşük yaptım ve kan pıhtılaşması sorunu çıktı
şimdi hamil ekalmaktan korkuyorum ve bu durumdaki gebelere normal doğum olmuyormuş galiba bilgisi olan var mı ?beni aydınlatırsanız sevinirim
herkese merhaba,
dün akşam doktora gittik. herşey yolunda çok şükür. minik kuşum büyümüş,bize de show yaptı :). elini başına götürdü, arada hoppa yapıp kendini attı durdu. inanılmaz güzel bişey. mucize, başka bişi değil. Allah'ıma şükürler olsun bugünleri gördük. ve sürekli ağızmdaki duam; Allah'ım herkese bu duyguyu yaşatsın ve nasip etsin.
2li test için kan verdim. bakalım haftaya çıkacak.
anngel senin içinde sordum. doktorum aslında bu tarz bilgi vermenin doğru olmadığını testlerin hepsine bakılması gerektiği, geçmişi dinlemek gerektiğini vs söyledi. 4 kaybını ve mutasyonunu söyledim. 0,4 cleksane iğne dozajının kilona uygun olabileceğini söyledi. sen yinede mutlaka doktoruna danış bunu. onun yönlendirmesi herşeyden önemli. ona güven gerisini boşver.
bende artık bahar gibi dokotrum ne isterse onu yapıyorum. gerisini araştırmıyorum. çünkü önce Allah'a sonra doktoruma emanetiz.. benden de henüz bu zamana kadar ne kan testi ne idrar testi istedi. sadece dün ilk defa 2li tarama testi için kan verdim.
umarım sende en kısa sürede sağlıkla hamile kalır, sonra kucağına alırsın.
sevgiler.
kafam karıştı şimdi ya doktorumada ulaşmak mümkün değil.akşam onda yapıyodum normalde sabah 11.30da yaptım şimdi akşam geç saatlerde yapmayımda yarın sabah 11.30da mı yapıyım.bişey olurmuki zaten 0,2lik çok yüksek değil dozajı..napıyım akşam geçsaate yapıyımmı yoksa yarınmı yapıyım :18:
herkese merhaba kızlar kaç gündür canım çok sıkkın ağlamaktan mahvoluyorum içim çok kötü. geçen hafta size bahsetmiştim kanamam olmuştur hastanede yattım Allaha şükür kanamam falan kalmadı sürekli yatıyorum artık 29 haftalık oldum. ama bebeğimde gelişim geriliği başladı biliyorsunuz ben kan akımımdaki problemimi ve pıhtılaşma problemimi 24. hafta da öğrendim ve iğneye o zaman başladım.Ama işte ne kadar faydası olacak bebeğime bilmiyorum.canım çok yanıyor çok üzülüyorum ona bişey olacak diye artık gelişemiyor istenilen boyutta kafası ve vücudu arasında hafta farkı çıkıyor. delirmek üzereyim. kan akımlarım demekki iyice kötüleşti. bebeğimin kilo alması için ne yapmalıyım ne olur bana yardım edin. 29 haftadayız 1000 gr henüz erken doğum yaparsam yaşama şansının şuan çok zor olduğunu söylüyor burada ki doktorlar dayanamıyorum kendi kendimi yiyiyorum bu kadar haftaya kadar geldim ben oğlumu kaybetmek istemiyorum. ağlamaktan mahvoldum ne olursunuz benim için dua edin bebeğime bişey olmasın. Allahım ne kadar zor bişeymiş bu. delirmemek elde değil. kan akımım iyice bozulursa aniden karnımda kaybedersem bebeğimi bende yaşayamam bi taraftan bnim oğlum çok dayanıklı bişey olmayacak gibi içimde bir his oluyor.bazen karamsarlığa kapılıyorum.kendimi çok ama çok yalnız hissediyorum. deliricem. sürekli aklımda düşünceler var sürekli uymak istiyorum hatta beni şöyle narkozla bayıltsalar oğlum sağlıklı şek,lde kucağımda olana kadar hiç bişey yaşamasam görmesem diyorum. napıcam ben neler yapmam gerekiyoorrr
AY bahar şu an iş yerindeyim ve hıçkıra hıçkıra ağlıyorum çok güzel yazmışsın bitanem ya Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bitanem çok duygulandım inan yüreğime bişey oturdu boğazım düğümlendi canımsın hayırlısıyla inş. bizlerde senin yaşadığın o güzel duyguyu yaşarız tatlım öpüyorum seni
canım benim çok geçmiş olsun. umarım minik kuzu biraz daha sabredip büyür ve öyle gelir kollarına. sen iğnelerini vur ve bol bol dua et. birde kırmızı eti bol tüket bebişin kilo alması için protein gerekli. bizlerde sen ve minik oğlun için dua ederiz.
canım endişe etme akşam yine aynı saatte yap derim ben zaten dozajın düşük. artı aspirinin iğneden daha çok kan sulandırdığını biliyormuydunuz. iğnenin geçerliliği 12 saat sürerken asprini 24 saat sürüyor.
herkese merhaba kızlar kaç gündür canım çok sıkkın ağlamaktan mahvoluyorum içim çok kötü. geçen hafta size bahsetmiştim kanamam olmuştur hastanede yattım Allaha şükür kanamam falan kalmadı sürekli yatıyorum artık 29 haftalık oldum. ama bebeğimde gelişim geriliği başladı biliyorsunuz ben kan akımımdaki problemimi ve pıhtılaşma problemimi 24. hafta da öğrendim ve iğneye o zaman başladım.Ama işte ne kadar faydası olacak bebeğime bilmiyorum.canım çok yanıyor çok üzülüyorum ona bişey olacak diye artık gelişemiyor istenilen boyutta kafası ve vücudu arasında hafta farkı çıkıyor. delirmek üzereyim. kan akımlarım demekki iyice kötüleşti. bebeğimin kilo alması için ne yapmalıyım ne olur bana yardım edin. 29 haftadayız 1000 gr henüz erken doğum yaparsam yaşama şansının şuan çok zor olduğunu söylüyor burada ki doktorlar dayanamıyorum kendi kendimi yiyiyorum bu kadar haftaya kadar geldim ben oğlumu kaybetmek istemiyorum. ağlamaktan mahvoldum ne olursunuz benim için dua edin bebeğime bişey olmasın. Allahım ne kadar zor bişeymiş bu. delirmemek elde değil. kan akımım iyice bozulursa aniden karnımda kaybedersem bebeğimi bende yaşayamam bi taraftan bnim oğlum çok dayanıklı bişey olmayacak gibi içimde bir his oluyor.bazen karamsarlığa kapılıyorum.kendimi çok ama çok yalnız hissediyorum. deliricem. sürekli aklımda düşünceler var sürekli uymak istiyorum hatta beni şöyle narkozla bayıltsalar oğlum sağlıklı şek,lde kucağımda olana kadar hiç bişey yaşamasam görmesem diyorum. napıcam ben neler yapmam gerekiyoorrr
Canım lütfen aklına olumsuz şeyler düşünme pozitif düşüncenin yararına ben çok inanıyorum olumlu düşün ki olumlu olsun ben de senin için dua edeceğim. Lütfen karamsarlığa kapılma allahın izniyle sağsalim kucağına alacaksın. Burada ne hikayeler okuduk. Bol bol dua et lütfen üzme kendini.
canım benim çok teşekkür ederim. tavsiyeni, dinleyeceğim sol tarafıma yatıyorum zaten hiç uyku falan yok bende acaba sol tarafıma yatıyormuyum diye sürekli kontrol ediyorum kendimi bebeğim iyi olsun da ben herşeyi yapmaya hazırım. dün başak bir doktora daha gittim. hamileliğim riskli gebelik olduğu için hiç bir doktor ilgilenmek istemiyor. ve açık açıkta söylediler zaten kaç doktora gittiysem aynı. hatta 20 hafta boyunca gittiğim doktor bile bana dediki istanbula ayrıntılı ultrason için 1 kere gittiğim doktoru söyledim sanki o benim doktorummuş gibi istanbuldaki kedi doktoruna git diyor bana ya. çok üzüldüm. ümidi kesmiş gibi konuşmaları var. bebeğim 32 haftaya kadar 2.200 gr olması gerekiyormuş olmazsa yaşamazmış bebeğim. falan filan ben nasıl kilo aldırabilirim bebeğime kızlar ne olursunuz bana yardım edin. kendimi çok kötü hissediyorum. cumartesi tekrar gidicem doktora inşaalh iyi şeyler söylerlerne olur dua edin bana ve bebişime.
inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine tüp bebekmi.sendeki pıhtılaşma hangisi ne kullanıyorsun ve renkli dopleri ne zaman çektirmeye başladın ve hangi aralıklarla çektirdin...teşekkürler...
canım endişe etme akşam yine aynı saatte yap derim ben zaten dozajın düşük. artı aspirinin iğneden daha çok kan sulandırdığını biliyormuydunuz. iğnenin geçerliliği 12 saat sürerken asprini 24 saat sürüyor.
canimm ya ne kadar stressli bi hamilelik geciriyorsun sende rabbim sabir versin
doktorlarin her dedigini kafana takma bence cunku ne dediklerini kendileri bile bilmiyorlar ben 31.haftamdayim dun kontrolum vardi kizim 1500 gramdi ve haftaya kadarda 2.200 olacagini hic sanmiyorum doktorum hersey yolunda haftasiyla uyumlu dedi bana
sana dua edicam canim kafani rahat tut lutfen fazla stres yapma kendine rabbim bebisini sana bagislasin insallah
evet canım hamileliğimin başından beri çok stresli hamilelik yaşıyorum.inan ağlamadan geçen günüm çok azdır herhalde.benim sorunumu biliyorsun zaten canım geç öğrenilmiş bir pıhtılaşma sorunum var.ve başı ile bacak boyu arasında hafta farkları çıkıyor gelişim geriliği olduğunu gösteriyormuş. Allah yardımcımız olsun gerçekten çok üzülüyorum.doktorlar çok kötü konuşuyorlar bebeğme kilo aldırmam gerekiyor canım. senin maaşallh kızımızın kilosu falan iyi çok güzel Allahım inşallah hiç bir üzüntü yaşatmaz tatlım.sana işey sorucam canım senin her gittiğinde doplere bakıyormu doktor. doplerin normal görüntüsü nasıl oluyor çok merak ettim. bende bir sorun var belli ama normali nasıl acaba benim çok mu kötü onu merak ediyorum. off ya kafam çok karışık tatlım delirmemek elde değil. 3 hafta önce çok iyi olan bebeğim 3 hafta sonra bu sorunla karşı karşıyayız. Dualr için allah razı olsun tatlım. benim yapmam gereken bebeğimin gelişimi için bişey varsa seninde söyleyeceğin tavsiyelerin çok memnun olurum. bebeğim için herşeyi yapmaya hazırım. Herkesten Allah razı olsun öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?