Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ne olur üzülme.sen üzülürsen bebeğin de olumsuz etkilenebilir.olumlu düşün.rabbim yavrunu sana bağışlasın.sen güçlü olursan bebeğin de güçlü olur.bu zorlukları aşacağına inanıyorum.bize güzel haberler verirsin inşallah.dualarım seninle.

canım çok teşekkür ederim.kendimi üzmemeye kafamı başka şeylere vermeye çalışıyrum ama yapamıyorum. Aklımda hep bebeğim var. birde yaşadığım yerde çok fazla farklı doktora gittim ve hiçbiri gebeliğim riskli gebelil olduğu için hiçbiri ilgilenmek istemiyor.onun için tedirginm aslında aniden bişey olsa burada ilgilenecek doktorum yok yani başka şehire gitmem gerekecek. istanbula veya ,izmire onun için tedirginim.Allahım inşallah acı yaşatmaz bize.sürekli dua ediyorum hem kendime hem buradaki tüm arkadaşlara.güzel haber vermek için dünyaları veririm. bakalım cumartesi birdaha gidicem doktora o doktordada sorun çıkarsa artık şehir değişikliği yapıcam ddoğuma kadar.dualrın için Allah razı olsun canım dualara çok ihtiyacımız var benim ve bebeğimin.

olsun 2 haftada bir olsun kontrol daha iyi bence. daha kontrollü olunur. Allahım inşallah hiç bir sorunla karşılaştırmaz seni ve kızını cnm.çok yorucu oluyor tabi bende dr kontrolerim geldiği gün tansiyonum tepe taklak oluyor. acaba bu sefer ne duyacağım diyorum.doktordan sonrada 1 hafta kendime gelemiyorum. bende bilmiyorum da nasıl besleneceğini ama sık sık az az yemeğe başladım sütü biraz arttrıdım.ceviz badem yiyiyorum. kivi yiyorum.ne bileyim duyduğum hewrşeyi yapmaya çalışıcam. herşey oğluşum için.

canım hassasiyet göstermen normal ama şunu özellikle belirtmek isterimki burası sosyal bir paylaşım alanı .. zamanında sende buraya derdinin dermanını yada seninle aynı şeyleri yaşayanları bularak gelmiştin... diğer arkadaşlarda aynı sebeple burdalar, peki birde şu açıdan baksan gebesin ve çok şükür şu ana kadar iyisiyle kötüsüyle gebeliğin devam etti... peki hamile kalamayan yada gebe kalırsa ciddi sorunlar yaşama ihtimali olan arkadaşlarda senin gebeliğinle ilgili yapmış yada yapacak olduğun yorumlardan rahatsız olabilir mi? sakın yanlış anlama seni kırmak yada üzmek değil amacım.. başından beri takip ediyorum senin gebeliğini ne zorluklar yaşadığının da farkındayım demem o ki kendi yaşadığın heyecanı paylaşman diğerlerinin yaşadığı üzüntüyü paylaşmanla aynı şey aslında... burda herkesin yaşadığı sorun farklı hangimizin sıkıntısı diğeriyle aynıkı hepimiz iğne kullanıyoruz yada kullandık ama sorunlar hep farklı oldu... bence arkadaşların durumunun ciddiyeti seni üzüyorsa onlar için dua et tatlım biliyosun gebe kadının duası kabul olur derler.. seni seviyorum...

gebe olduğunu söylemişsindir mutlaka onlarda bu yüzden parasetamol içerikli bir ağrı kesici kullanmışlardır endişe etme...

günaydın herkeseeeeeeeeeeeee
mutlu bir çarşamba diliyorum....

merhaba arkadaşlar...bende dün öğrendim hamile olduğumu beş haftalık... dörtbuçuk yıl vede iki aşılamadan sonra normal yolla oldu.haziranda tüp bebeği düşünüyorduk.sağ tüpümde tıkalıydı rahim filminde..dün doktor bana ecopirin diye hap verdi internetten ne için kullanılır diye baktığımda kan pıhtılaşmasını önler, gebelerde kullanım güvenliği kanıtlanmadığından önerilmez ayrıca troid fonksiyon testlerinide bozar yazıyor.kafam karıştı okuyunca. bende guatrdan ameliyat oldum vede troid hormonları yetersiz çalıştığı için levotiron isminde hap içiyorum.ecopirin diye hap kullananınız oldumu.RABBİM hepimizinde sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin amin...

öncelikle hayırlınolsun hosgeldın
evet cnö coraspırınde kullanan var 100 mg ecopırınde kullanan var ıkısıde aynı
korkma ıgnelerde aspırınlerde bebeklerımız ıcın faydalı yanı
allah tamanına erdırsın

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum neler yaptınız anlatın bakalım omman,red,kvrck,ping ve deryaaaaaaaa ay sayamadım bir çok arkadaşlarım nasılsınız beni soracak olursanız iş değişikliği nedeni ile şimdilik ameliyatıma ara verdim ve 2 dr daha gittim o dr lar ameliyat olma direk tüp bebek dene diyolar o yüzden beklemedeyim rabbim hangisi hayırlıysa onu yapmamı nasip etsin canlarım öpüyorum hepinizi

canim benim amacim bir tartisma konusu acip kimseyi kirmak yada Uzmek degil;

son zamanlarda dogum ile ilgili kafam cok karisik 1 hafta once bunuda belirttim ama kimse cevap vermedi bana suan kayserideki doktorumun tedavisi uygulaniyor ve burdaki doktorum bu konuda pek de bilgili degil resmen yuzume soyluyor dogum sirasinda cok fazla kan kaybedersen seni kaybederiz diye ve doguma girmeden once herseyi kabul ediyorum diye birde imza istiyor benden durumum buyken burada ölum haberleri almak beni cok uzuyor o dogum masasindan kalkabilecekmiyim diye dusunmeden edemiyor insan farettiysen bu durumumdan sizlere bahsetmedim o kadar olumsuzluktan sonra boyle birsey duyunca daha cok uzulursunuz diye hepimizin yasadiklari hic kolay degil ama emin ol siz benden daha sanslisiniz hic olmassa riksli gebelik konusunda birden cok doktor var turkiyede kendini benim yerime koydugun zaman nekadar uzuldugumu tahmin edersin

bu arada da benim yapmis oldugum iyi yada olumsuz yorumlardan rahatsiz olan arkadaslar varsa eger lutfen belitsin kimseyi rahatsiz etmek de istemem

yazdiklarimi sakin yanlis anlama canim benim bebisim sizlerin dualari sayesinde geldi bugune kadar ve emin olun hepinizde her gece beim dualarimdasiniz bende seni ve kuzunu seviyorum tatlim

canım hayırlı uğurlu olsun. allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhh.. yok canım aksine kan sulandırıcı iğneler, ilaçlar şifamız bizim. tabi doktor kontrolunde ...

günaydın arkadaşlar dün bi şikayetimi dile getirmiştim ama kimse cevap yazmadı
canım çok geçmiş olsun.. bilgim yok maalesef

ayy meraba fıstık. çok oslemişim seni.. dualarım hep senle.. ben çok iyiyim çok şükür.. hareketleri hissetmeye başlayınca tedirginliklerim azaldı.. hep iyiyi düşünüyorum. allah hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursunnn .

seni çook çokkk opuyorum sakın kendini kasma. biliyosun neler diyolar doktorlar bebk gelicekse geliyo, yeter ki allah kısmet nasip etsin

canımm nolur bu tür şeyleri düşünme.. ona kalırsa bi dakika sonramızın garantisi var mı?

Canım,

hiçbir şeyi kafaya takma. Önce Allah'a sonra dokotruna emnatetsin. herşey yolunda gidecek ve sen meleğini kollarına alacaksın.

dualarım seninle.

sevgiler.

ahh canım benimm lütfen bunları düşünüp endişe etme sana bu durumu bu şekilde açıklayan dr.un suratına bir tane geçirmek lazım bu kadar hasta psikolojisi gözardı edilip bu kadar aptalca bir söylemde bulunulabilirdi..hiçç üzülme sağsalim gelip hayatını cennete çevirecek inşallah miniğin, yaşadığın tüm bu korkular, endişeler normal. doğum zamanı yaklaştıkça her anne adayı bu gibi endişeler yaşayabilirmiş.. bak burda bütün arkadaşlarımız çok şükür sağ salim çıktılar doğumdan gönlünü ferah tut tatlım her şey çok güzel olacak...

kızlar size de serum verildi mi merak ettim.

gebe olduğunu söylemişsindir mutlaka onlarda bu yüzden parasetamol içerikli bir ağrı kesici kullanmışlardır endişe etme...

evet canım gebe olduğumu biliyorlar.ne bilim fazla evhamlanıyorum.bi de kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ya ikisinin zararı olur mu diye korktum.

pinggcim dün çook ilginç bi rüya gördümm sen çook güzel haberler veriyomuşsun forumda sana bişeyler yazıyorum yüzünü de gördüm tarif edicektim ama sabah uyanınca silindi hafızamdan.. inşallah hayırlara çıkar tatlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…