herkese merhaba kızlar kaç gündür canım çok sıkkın ağlamaktan mahvoluyorum içim çok kötü. geçen hafta size bahsetmiştim kanamam olmuştur hastanede yattım Allaha şükür kanamam falan kalmadı sürekli yatıyorum artık 29 haftalık oldum. ama bebeğimde gelişim geriliği başladı biliyorsunuz ben kan akımımdaki problemimi ve pıhtılaşma problemimi 24. hafta da öğrendim ve iğneye o zaman başladım.Ama işte ne kadar faydası olacak bebeğime bilmiyorum.canım çok yanıyor çok üzülüyorum ona bişey olacak diye artık gelişemiyor istenilen boyutta kafası ve vücudu arasında hafta farkı çıkıyor. delirmek üzereyim. kan akımlarım demekki iyice kötüleşti. bebeğimin kilo alması için ne yapmalıyım ne olur bana yardım edin. 29 haftadayız 1000 gr henüz erken doğum yaparsam yaşama şansının şuan çok zor olduğunu söylüyor burada ki doktorlar dayanamıyorum kendi kendimi yiyiyorum bu kadar haftaya kadar geldim ben oğlumu kaybetmek istemiyorum. ağlamaktan mahvoldum ne olursunuz benim için dua edin bebeğime bişey olmasın. Allahım ne kadar zor bişeymiş bu. delirmemek elde değil. kan akımım iyice bozulursa aniden karnımda kaybedersem bebeğimi bende yaşayamam bi taraftan bnim oğlum çok dayanıklı bişey olmayacak gibi içimde bir his oluyor.bazen karamsarlığa kapılıyorum.kendimi çok ama çok yalnız hissediyorum. deliricem. sürekli aklımda düşünceler var sürekli uymak istiyorum hatta beni şöyle narkozla bayıltsalar oğlum sağlıklı şek,lde kucağımda olana kadar hiç bişey yaşamasam görmesem diyorum. napıcam ben neler yapmam gerekiyoorrr
canım ne olur üzülme.sen üzülürsen bebeğin de olumsuz etkilenebilir.olumlu düşün.rabbim yavrunu sana bağışlasın.sen güçlü olursan bebeğin de güçlü olur.bu zorlukları aşacağına inanıyorum.bize güzel haberler verirsin inşallah.dualarım seninle.
Canım biliyorsun 20.haftamda rahmim 2cm açılma yaptı bu nedenle kontrollerim hep 2 haftada bir oluyor ve her gittiğimde halen alttan rahme karından renkli dopler ile benden bebeğe giden kan akısına bakıyorlar hata sesini bile dinliyor kan akısının hayırlısı valla gülüm artık benim de kafam çok yoruldu her kontrol oncesi elim ayağım titriyor oluruna biraktim herseyi Rabb'in herseyin enn iyisini bilir elbet
Canım ya valla bebisin nasıl kilo alacagiyla ilgili fikrim yok zaten ben de hamileyim diye öyle abur cubur yiyen birisi değilim bu konuda daha ince dogum yapmış kızlar yardımcı olurlar sana insallah bu arada bende merak ediyorum
canım hassasiyet göstermen normal ama şunu özellikle belirtmek isterimki burası sosyal bir paylaşım alanı .. zamanında sende buraya derdinin dermanını yada seninle aynı şeyleri yaşayanları bularak gelmiştin... diğer arkadaşlarda aynı sebeple burdalar, peki birde şu açıdan baksan gebesin ve çok şükür şu ana kadar iyisiyle kötüsüyle gebeliğin devam etti... peki hamile kalamayan yada gebe kalırsa ciddi sorunlar yaşama ihtimali olan arkadaşlarda senin gebeliğinle ilgili yapmış yada yapacak olduğun yorumlardan rahatsız olabilir mi? sakın yanlış anlama seni kırmak yada üzmek değil amacım.. başından beri takip ediyorum senin gebeliğini ne zorluklar yaşadığının da farkındayım demem o ki kendi yaşadığın heyecanı paylaşman diğerlerinin yaşadığı üzüntüyü paylaşmanla aynı şey aslında... burda herkesin yaşadığı sorun farklı hangimizin sıkıntısı diğeriyle aynıkı hepimiz iğne kullanıyoruz yada kullandık ama sorunlar hep farklı oldu... bence arkadaşların durumunun ciddiyeti seni üzüyorsa onlar için dua et tatlım biliyosun gebe kadının duası kabul olur derler.. seni seviyorum...kizlar bu arada hepinize guzel dilekleriniz ve dualariniz icin tesekkur ederim coklu alinti yapmayi becermedigim icin alinti yapip cevap yazamiyorumama hepinizin yazdiklarini okudum allah razi olsun
sizleri gormesemde tanimasamda varliginiz beni o kadar mutlu ediyorki bu hamileligimde sizinde ugurunuza inaniyorum
birsey rica edicem ama yanlis anlasilir diye cok korkuyorum bazzi arkadaslar normal insanlardaki pihtilasmalardan ve ölumlerden bahsetmis ölum tabiki cokk kotu birsey ailesine sabir diliyorum ama boyle seyleri okuyunca cok uzuluyorum kendimi ve bebegimi dusundugum icin de o konu kapanana kadar uzak duruyorum topikten hepimiz bir umit icin yasiyoruz hegun icimizde olasan mucizeye sahitlik ediyoruz hep beraber bebislerimizden birine birsey olsa hep beraber agliyoruz guzel haberlere hep beraber seviniyoruz ama lutfen boyle seyler paylasirken benim gibi hassas olup cok uzulen insanlari da unutmayin
benimle ayni fikirde olan yada olmayan arkadaslar olabilir saygi duyarim hatta belkide bana kizacaksiniz ama dun kontrolumde onu bile sordum doktora benim kanimdaki pihtilasma nasil?beyinde pihti olustugu zaman olebilirmisim felan diye ama doktor bu hastalik sende sadece hamilelikte tehlikeli dogumdan sonra hicbir ilac igne kullanmiycaksin dedi o kadar kafama taktim yani
kızlar bilgisayarımda sorun olduğu için sizinle haberleşemedim.dün sabah mideme ağrılar girdi.çok korktum.ardından da kustum.Hemen dr a gittim .serum verdiler.hemşire seruma ağrı kesici ve vitamin kattığını söyledi.sonra biraz endişelendim.ağrı kesicinin zararı olur mu diye?sizin de başınızdan böyle bi durum geçti mi?tansiyonum da yükselmiş.
merhaba arkadaşlar...bende dün öğrendim hamile olduğumu beş haftalık... dörtbuçuk yıl vede iki aşılamadan sonra normal yolla oldu.haziranda tüp bebeği düşünüyorduk.sağ tüpümde tıkalıydı rahim filminde..dün doktor bana ecopirin diye hap verdi internetten ne için kullanılır diye baktığımda kan pıhtılaşmasını önler, gebelerde kullanım güvenliği kanıtlanmadığından önerilmez ayrıca troid fonksiyon testlerinide bozar yazıyor.kafam karıştı okuyunca. bende guatrdan ameliyat oldum vede troid hormonları yetersiz çalıştığı için levotiron isminde hap içiyorum.ecopirin diye hap kullananınız oldumu.RABBİM hepimizinde sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin amin...
canım hassasiyet göstermen normal ama şunu özellikle belirtmek isterimki burası sosyal bir paylaşım alanı .. zamanında sende buraya derdinin dermanını yada seninle aynı şeyleri yaşayanları bularak gelmiştin... diğer arkadaşlarda aynı sebeple burdalar, peki birde şu açıdan baksan gebesin ve çok şükür şu ana kadar iyisiyle kötüsüyle gebeliğin devam etti... peki hamile kalamayan yada gebe kalırsa ciddi sorunlar yaşama ihtimali olan arkadaşlarda senin gebeliğinle ilgili yapmış yada yapacak olduğun yorumlardan rahatsız olabilir mi? sakın yanlış anlama seni kırmak yada üzmek değil amacım.. başından beri takip ediyorum senin gebeliğini ne zorluklar yaşadığının da farkındayım demem o ki kendi yaşadığın heyecanı paylaşman diğerlerinin yaşadığı üzüntüyü paylaşmanla aynı şey aslında... burda herkesin yaşadığı sorun farklı hangimizin sıkıntısı diğeriyle aynıkı hepimiz iğne kullanıyoruz yada kullandık ama sorunlar hep farklı oldu... bence arkadaşların durumunun ciddiyeti seni üzüyorsa onlar için dua et tatlım biliyosun gebe kadının duası kabul olur derler.. seni seviyorum...
merhaba arkadaşlar...bende dün öğrendim hamile olduğumu beş haftalık... dörtbuçuk yıl vede iki aşılamadan sonra normal yolla oldu.haziranda tüp bebeği düşünüyorduk.sağ tüpümde tıkalıydı rahim filminde..dün doktor bana ecopirin diye hap verdi internetten ne için kullanılır diye baktığımda kan pıhtılaşmasını önler, gebelerde kullanım güvenliği kanıtlanmadığından önerilmez ayrıca troid fonksiyon testlerinide bozar yazıyor.kafam karıştı okuyunca. bende guatrdan ameliyat oldum vede troid hormonları yetersiz çalıştığı için levotiron isminde hap içiyorum.ecopirin diye hap kullananınız oldumu.RABBİM hepimizinde sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin amin...
canım çok geçmiş olsun.. bilgim yok maalesefgünaydın arkadaşlar dün bi şikayetimi dile getirmiştim ama kimse cevap yazmadı
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum neler yaptınız anlatın bakalım omman,red,kvrck,ping ve deryaaaaaaaa ay sayamadım bir çok arkadaşlarım nasılsınız beni soracak olursanız iş değişikliği nedeni ile şimdilik ameliyatıma ara verdim ve 2 dr daha gittim o dr lar ameliyat olma direk tüp bebek dene diyolar o yüzden beklemedeyim rabbim hangisi hayırlıysa onu yapmamı nasip etsin canlarım öpüyorum hepinizi
canim benim amacim bir tartisma konusu acip kimseyi kirmak yada Uzmek degil;
son zamanlarda dogum ile ilgili kafam cok karisik 1 hafta once bunuda belirttim ama kimse cevap vermedi bana suan kayserideki doktorumun tedavisi uygulaniyor ve burdaki doktorum bu konuda pek de bilgili degil resmen yuzume soyluyor dogum sirasinda cok fazla kan kaybedersen seni kaybederiz diye ve doguma girmeden once herseyi kabul ediyorum diye birde imza istiyor benden durumum buyken burada ölum haberleri almak beni cok uzuyor o dogum masasindan kalkabilecekmiyim diye dusunmeden edemiyor insan farettiysen bu durumumdan sizlere bahsetmedim o kadar olumsuzluktan sonra boyle birsey duyunca daha cok uzulursunuz diye hepimizin yasadiklari hic kolay degil ama emin ol siz benden daha sanslisiniz hic olmassa riksli gebelik konusunda birden cok doktor var turkiyede kendini benim yerime koydugun zaman nekadar uzuldugumu tahmin edersin
bu arada da benim yapmis oldugum iyi yada olumsuz yorumlardan rahatsiz olan arkadaslar varsa eger lutfen belitsin kimseyi rahatsiz etmek de istemem
yazdiklarimi sakin yanlis anlama canim benim bebisim sizlerin dualari sayesinde geldi bugune kadar ve emin olun hepinizde her gece beim dualarimdasiniz bende seni ve kuzunu seviyorum tatlim
son zamanlarda dogum ile ilgili kafam cok karisik 1 hafta once bunuda belirttim ama kimse cevap vermedi bana suan kayserideki doktorumun tedavisi uygulaniyor ve burdaki doktorum bu konuda pek de bilgili degil resmen yuzume soyluyor dogum sirasinda cok fazla kan kaybedersen seni kaybederiz diye ve doguma girmeden once herseyi kabul ediyorum diye birde imza istiyor benden durumum buyken burada ölum haberleri almak beni cok uzuyor o dogum masasindan kalkabilecekmiyim diye dusunmeden edemiyor insan farettiysen bu durumumdan sizlere bahsetmedim o kadar olumsuzluktan sonra boyle birsey duyunca daha cok uzulursunuz diye hepimizin yasadiklari hic kolay degil ama emin ol siz benden daha sanslisiniz hic olmassa riksli gebelik konusunda birden cok doktor var turkiyede kendini benim yerime koydugun zaman nekadar uzuldugumu tahmin edersin
bu arada da benim yapmis oldugum iyi yada olumsuz yorumlardan rahatsiz olan arkadaslar varsa eger lutfen belitsin kimseyi rahatsiz etmek de istemem
yazdiklarimi sakin yanlis anlama canim benim bebisim sizlerin dualari sayesinde geldi bugune kadar ve emin olun hepinizde her gece beim dualarimdasiniz bende seni ve kuzunu seviyorum tatlim
canıögeçmiş olsun mutasyonların nedir? Bildiğim kadarıyla hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne kullanılacağından doktorlar sezaryanı öneriyor.
kızlar bilgisayarımda sorun olduğu için sizinle haberleşemedim.dün sabah mideme ağrılar girdi.çok korktum.ardından da kustum.Hemen dr a gittim .serum verdiler.hemşire seruma ağrı kesici ve vitamin kattığını söyledi.sonra biraz endişelendim.ağrı kesicinin zararı olur mu diye?sizin de başınızdan böyle bi durum geçti mi?tansiyonum da yükselmiş.
gebe olduğunu söylemişsindir mutlaka onlarda bu yüzden parasetamol içerikli bir ağrı kesici kullanmışlardır endişe etme...
ahh canım benimm lütfen bunları düşünüp endişe etme sana bu durumu bu şekilde açıklayan dr.un suratına bir tane geçirmek lazım bu kadar hasta psikolojisi gözardı edilip bu kadar aptalca bir söylemde bulunulabilirdi..hiçç üzülme sağsalim gelip hayatını cennete çevirecek inşallah miniğin, yaşadığın tüm bu korkular, endişeler normal. doğum zamanı yaklaştıkça her anne adayı bu gibi endişeler yaşayabilirmiş.. bak burda bütün arkadaşlarımız çok şükür sağ salim çıktılar doğumdan gönlünü ferah tut tatlım her şey çok güzel olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?