Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet canım gebe olduğumu biliyorlar.ne bilim fazla evhamlanıyorum.bi de kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ya ikisinin zararı olur mu diye korktum.

canım hiç serum verilmedi bana ben de kanal tedavisi oldum, anesteziyi, diş filmini falan taktım kafama ama diş hekimim biz özel uyguluyoruz hamilelere dedi. bence hiç bişey olmaz evham yapma ...

ay inşallah hayra çıkar :))) çok ilginç dimi tanımadığın görmediğin birisini rüyada görmek, nasıldı acaba rüyanda suretim:))

Son düzenleme:
evet canım gebe olduğumu biliyorlar.ne bilim fazla evhamlanıyorum.bi de kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ya ikisinin zararı olur mu diye korktum.

korkma canım serumun bir zararı olmaz. zaten gebe olduğunu bildiklerinden ona uygun ilaçlar kullanılmıştır. serum vücudun su ihtiyacını karşılaması ve direncin artması için verilen bir sıvı sadece o kadar .

pinggcim öncellikle çok güzel ve şirindin ne kadar tutcak bilmiyorum ama kumral, hafif dalgalı şaçlı gördüm sanki.. ama şurası kesin çook mutluyduunnnn.. inşallahhh çıkar rüyamm. aman tersi çıkar derler dağlara taşlara...

bi de o gün konuşmadık etmedik doğru düzgün hani bilinçaltıma ittim desem, kendiliğimden görmüş oldum bi de sadece seni.. gece kaltımm dua ettim allahım rüyam çıksın diyeee.

ayy canım benimm teşekkür ederim duan için amann güzel yorumlayalım güzel olsun, hayırlısı olsun.. özelden mesaj attım sana bak bakalım uyuyormuyum rüyandaki tipe :))))

ayyy sabahtan beri yazıyorum gitmiyo öfff..

neyse şu kadar söyleyeyim ehe ehe.. hayırlara çıksın rüyammm

Wieeeeeeeeeeeee
canımmm benim olumsuz hiç bişey düşünme biliyosun o s.l.k doktor sana bu bebekte düşecek dedi bak yüce rabbim'in izniyle mutlu sona çok az kaldı.
Bence şu günerde sadece ve sadece azra ile ilk karşılaşacağın dakikalrı düşüünn.
Canım benim seni çok seviyorum.inan senle birlikte bende gün sayıyorum...

Kizlarr çok saolun desteginiz için moral oldu bana bu durumu ogreneli çok oldu ama sizlerle paylaşmak istemedim yani anliycaniz kafam karışık dogum için Kayseri'ye gitme gibi bir durumun da yok hayırlısı bakalım Rabbim herseyin iyisini bilir ama inaniyorumki sizin dualarınız sayesinde hiç birsey olmiycak insallahh

ciceklaracimmm çok saol canım ya bende seni çok seviyorum ve biliyorum ki okadar cok insan varki gün sayan evet alacam azrami kucağıma inşallah sonra burda resmini paylaştığın zaman sizlerde tanışacaksınız melegimle inşallah

cnmcm neden kayseıye gelemıyosun buraya gelse n ıyı olur ama dogumu bu kadar kafan takma
sonucta onemlı olan bebeklerımızın ve bızım saglıklı olmamız
ilk sezeryan olmam gerktıgınıo duydugmda cok kafama takmıstım ama sımdı umrumda deıl
bebegım , ben saglıklı olimda sezer olsun farketmez sende o doktoru takma ok
öptüm azrayı ve senııı

slm arkadaşlar yumurtalar topladı 6 tane .sabah yapıldı çok ağrım var.ama çok sevinçliyim...

canım benim amacımda seni üzmek değil bunu bilmeni isterim... haaa boşver biz birbirimizin ne dediğini anladık.. hepimiz birbirimiz için dualar ettik ediyoruz ve etmeye devam etcez... bu arada gönlünü ferahlatırmı bilmem ama bi açıklama yapayım .. biliyosun ben doğumdan 3 hafta evvel hastaneye yattım ve doğuma iki gün kala artık bebekte bende baya sıkıntı yaşamaya başladık doktorlar heran doğuma alınabileceğimi söylediler bunu söylediklerinde ben kan sulandırıcımı yapmıştım doktora bu durumu anlattığımda bana biz çooookkk kan sulandırıcı kullanıp hiç kesmeden sezeryana hasta aldık merak etme dedi.. ve bunu o kadar rahat bir ses tonuyla söylediki aklına kötü şey getirme.. ha bişey daha söyleyeyim de yine için rahatlasın gebelik nasıl bişeyse hala anlayamadım insan hiç korkmadığı şeylerden korkar hale geliyor... ölüm korkusuda cabası.. mesela ben canavar gibi araba kullanan ben ya fren tutmazsa korkusu yaşadım ve hala geçmedi..) Allah hakkında hayırlısını versin inşaallah...

kızlar size de serum verildi mi merak ettim.

ben daha yeni hamileydim eşim ve ben gıda zehirlenmesi geçirdik ve mide bulantısını gidermek için ilaç ve ağrı kesici kattıkları serumu güzelce yemiştim. sonrada çok sıcaklarda aşırı su kaybı nedeniyle serum taktırdım ve 32 haftalıkken başlayan kasılmalarımın giderilmesi için çok serum yedim...

inşaallah canım benim... o gün geldiğinde halay çekcez burda... iyi düşüneceksin iyi olacak inşallah tatlım... çok öpüyorum seni... zuzuya selam söyle...

uzun süre nete giremedim ondan pek fazla takip de edemedim..bu süre zarfındada biraz sıkıntılı şeyler yaşadım.geçtiğimiz hafta biraz kanamam oldu çok telaşlandım ve hemen doktorumu aradım, 2 gün hastanede müşahede altında kaldım.. sanırım hem aspirin hemde iğne fazla sulandırdı kanımı kii doktorum aspirini bırakmamı söyledi şimdi şükür gayet iyiyiz en son kalp atşlarını duymuştum şükür. 10 günde rapor verdi evde dinlenmekteyiz, yalnız dr normal haftasında olması gerekenden biraz geri geliyor dedi baya kafama taktım..ama geç döllenem olabilir dedi..Rabbim, bi sıkıntı bit,iyor biri başlıyor buda benim imtihamın..dualarınızıa çok ihtiyacım var,dularınızda yer verirseniz çok sevinirim..İnşallah sağlıklı sıhhatlı bebeklerimize kavuşuruz..hayırlı geceler..

Canım gelmeyi çok isterim en azından bu tedaviyi başlatan doktorumun mutlu sonla bitirmesini de ama gelmem demek bir çok sorun demek çünkü eğer orada dogum yaparsam bebisim orada doğduğu burada kaydı olmadıgı için sorun yaşatacak cunku ona pasaport cikartmam lazım sonra babasının istek yapıp vize yollaması felan derken en az 3ayimizi alçak ayrıca orada dogum yaptıgım için burdaki kanunlardan yararlanamiycam vs vs yani imkansız 28.haftadan sonra uçak yolculuğumda yasaklandı

Neyse canım yaa bugün kafanızı sisirdim iyce oluruna bıraktım artık Rabbim herseyim hayırlısını versin bu arada senin dogum seklin şimdiden nasıl belli oldu bana doktor bu konuda hiçbir bilgide vermiyor sınır oluyorum

Saol canım ya rahatladım en azından sanirim ben en yuksek dozu kullaniyorum günlük 2defa 0,5lik fragmin kullanıyorum yani gunde 0,10 lük iğne+coraspin doktorların da korktuğu bu ben 4dusuk yapmisim adam bana iğne kullanmiycaksin dedi 8.haftamda bende hayır dedim daha oncede kullanmadım ve kaybettim bana türkiye'de ki doktorum kullanacaksın dedi diye çok israr ettim ÖSS iyi ozaman herseyi göze aliyorsun herhangi birsey oldugunda biz hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz dedi öyle boyle derken geldik 31.haftaya aslında bu basarı turk bir doktorun olduğu için kabul etmek istemiyorlar hem kabullenmiyorlar hemde eğer bende olumlu sonuc verirse başla hastalarada uygulanacak bu tedavi diyorlar öyle iste canım rahatsız oldugum konunun beni ne kadar üzdüğünü anlamissindir

inşaallah canım benim... o gün geldiğinde halay çekcez burda... iyi düşüneceksin iyi olacak inşallah tatlım... çok öpüyorum seni... zuzuya selam söyle...

Ayy inşallah bitanem inşallah kızım senin prenses kadar güzel olur insallah Zekeriya beyazım benim onun resimlerine bakıp ekranı sevdiğin okadar çok olduki kizzz yirim seni diye çok tatlı maşallah:18:

Bu bebisler şimdiden aldılar özgürlüğümüzü elimizden bende senin gibi vizir vizir araba kullanan biriydim ama 28.haftada yasa tarafından 16.haftamda da evdeki yasa (yani esim) tarafından tamamen yasaklandı şimdi eve hapis kaldım neyse artık bebisimle gezeriz şurası burası derken aksamı ederiz

kızlar internetteki bir sorun yüzünden topiğe giremiyorum internet explorer bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor diyor hep..çok üzgünüm hergün giriyorum ama okuyamıyorum :2: bu sefer olmadı umarım yazdıklarımı gönderebilirim dualarınızdan ayırmayın olurmu.wie ve akfin duaya devam canlarım..abbim herkesin gönlündekini versin...

hayret bu sefer oldu hata iletisi gözükmedi beni merak edenler oldumu bilmiyorum.ama ben sizi hep merak ettim..yolun sonuna yakşlatım iğneyi ve aspirini ne zaman bırakacağım konusunda her doktor faklı bir şey söylüyor doğum yapan arkadaşlar lütfen yardım.hangisini dinleyeceğimi şaşırdımbazıları aspirin 32,haftada kesilmesse bebekte kalp sorunlarına yol açabilir diyor bazıları iğneyle eş zamanlı kes diyor .oğluşum iyi şükür bir sorun yok ama çok korkuyorum bazen kendimi tevekkülden uzaklaşmış buluyorum içimde hep ya bişey olursa korkusu var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…