evet canım gebe olduğumu biliyorlar.ne bilim fazla evhamlanıyorum.bi de kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ya ikisinin zararı olur mu diye korktum.
pinggcim dün çook ilginç bi rüya gördümm sen çook güzel haberler veriyomuşsun forumda sana bişeyler yazıyorum yüzünü de gördüm tarif edicektim ama sabah uyanınca silindi hafızamdan.. inşallah hayırlara çıkar tatlımmmm
heterozigot mutasyon yazıyor ama......
normal doğum hiç mi olmuyor yoksa sadece sezeryan daha güvenli diye öneriliyor mu
evet canım gebe olduğumu biliyorlar.ne bilim fazla evhamlanıyorum.bi de kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ya ikisinin zararı olur mu diye korktum.
pinggcim öncellikle çok güzel ve şirindin ne kadar tutcak bilmiyorum ama kumral, hafif dalgalı şaçlı gördüm sanki.. ama şurası kesin çook mutluyduunnnn.. inşallahhh çıkar rüyamm. aman tersi çıkar derler dağlara taşlara...
bi de o gün konuşmadık etmedik doğru düzgün hani bilinçaltıma ittim desem, kendiliğimden görmüş oldum bi de sadece seni.. gece kaltımm dua ettim allahım rüyam çıksın diyeee.
Kizlarr çok saolun desteginiz için moral oldu bana bu durumu ogreneli çok oldu ama sizlerle paylaşmak istemedim yani anliycaniz kafam karışık dogum için Kayseri'ye gitme gibi bir durumun da yok hayırlısı bakalım Rabbim herseyin iyisini bilir ama inaniyorumki sizin dualarınız sayesinde hiç birsey olmiycak insallahh
ciceklaracimmm çok saol canım ya bende seni çok seviyorum ve biliyorum ki okadar cok insan varki gün sayan evet alacam azrami kucağıma inşallah sonra burda resmini paylaştığın zaman sizlerde tanışacaksınız melegimle inşallah
canim benim amacim bir tartisma konusu acip kimseyi kirmak yada Uzmek degil;
son zamanlarda dogum ile ilgili kafam cok karisik 1 hafta once bunuda belirttim ama kimse cevap vermedi bana suan kayserideki doktorumun tedavisi uygulaniyor ve burdaki doktorum bu konuda pek de bilgili degil resmen yuzume soyluyor dogum sirasinda cok fazla kan kaybedersen seni kaybederiz diye ve doguma girmeden once herseyi kabul ediyorum diye birde imza istiyor benden durumum buyken burada ölum haberleri almak beni cok uzuyor o dogum masasindan kalkabilecekmiyim diye dusunmeden edemiyor insan farettiysen bu durumumdan sizlere bahsetmedim o kadar olumsuzluktan sonra boyle birsey duyunca daha cok uzulursunuz diye hepimizin yasadiklari hic kolay degil ama emin ol siz benden daha sanslisiniz hic olmassa riksli gebelik konusunda birden cok doktor var turkiyede kendini benim yerime koydugun zaman nekadar uzuldugumu tahmin edersin
bu arada da benim yapmis oldugum iyi yada olumsuz yorumlardan rahatsiz olan arkadaslar varsa eger lutfen belitsin kimseyi rahatsiz etmek de istemem
yazdiklarimi sakin yanlis anlama canim benim bebisim sizlerin dualari sayesinde geldi bugune kadar ve emin olun hepinizde her gece beim dualarimdasiniz bende seni ve kuzunu seviyorum tatlim
kızlar size de serum verildi mi merak ettim.
Kizlarr çok saolun desteginiz için moral oldu bana bu durumu ogreneli çok oldu ama sizlerle paylaşmak istemedim yani anliycaniz kafam karışık dogum için Kayseri'ye gitme gibi bir durumun da yok hayırlısı bakalım Rabbim herseyin iyisini bilir ama inaniyorumki sizin dualarınız sayesinde hiç birsey olmiycak insallahh
ciceklaracimmm çok saol canım ya bende seni çok seviyorum ve biliyorum ki okadar cok insan varki gün sayan evet alacam azrami kucağıma inşallah sonra burda resmini paylaştığın zaman sizlerde tanışacaksınız melegimle inşallah
cnmcm neden kayseıye gelemıyosun buraya gelse n ıyı olur ama dogumu bu kadar kafan takma
sonucta onemlı olan bebeklerımızın ve bızım saglıklı olmamız
ilk sezeryan olmam gerktıgınıo duydugmda cok kafama takmıstım ama sımdı umrumda deıl
bebegım , ben saglıklı olimda sezer olsun farketmez sende o doktoru takma ok
öptüm azrayı ve senııı
canım benim amacımda seni üzmek değil bunu bilmeni isterim... haaa boşver biz birbirimizin ne dediğini anladık.. hepimiz birbirimiz için dualar ettik ediyoruz ve etmeye devam etcez... bu arada gönlünü ferahlatırmı bilmem ama bi açıklama yapayım .. biliyosun ben doğumdan 3 hafta evvel hastaneye yattım ve doğuma iki gün kala artık bebekte bende baya sıkıntı yaşamaya başladık doktorlar heran doğuma alınabileceğimi söylediler bunu söylediklerinde ben kan sulandırıcımı yapmıştım doktora bu durumu anlattığımda bana biz çooookkk kan sulandırıcı kullanıp hiç kesmeden sezeryana hasta aldık merak etme dedi.. ve bunu o kadar rahat bir ses tonuyla söylediki aklına kötü şey getirme.. ha bişey daha söyleyeyim de yine için rahatlasın gebelik nasıl bişeyse hala anlayamadım insan hiç korkmadığı şeylerden korkar hale geliyor... ölüm korkusuda cabası.. mesela ben canavar gibi araba kullanan ben ya fren tutmazsa korkusu yaşadım ve hala geçmedi..) Allah hakkında hayırlısını versin inşaallah...
inşaallah canım benim... o gün geldiğinde halay çekcez burda... iyi düşüneceksin iyi olacak inşallah tatlım... çok öpüyorum seni... zuzuya selam söyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?