tekrar tekrar söylüyorum amacının kimseyi üzmek olmadığını biliyoruz kendi adıma söylemiyorum bunu... senin durumuna gelince burda bi arkadaş vardı senin gibi ciddi bir emboli durumu olmamıştı ama protein c yada s hatırlamıyorum şimde eksikliği vardı... asprin kullandımı hatırlamıyorum ama iğne kullandı ve şu anda bebeği kollarında... Rabbim dermansız dert vermesin canım benim... haklısın senin durumun bizimkilerden farklı ama takdir böyle .. Yazılan kadarını yaşıyor insan elden bişey gelmiyor... çareni ara gerisini Allaha bırak tevekkül insanı öyle rahatlatıyorki...merhaba öncelikle inşallah bebeğini kucağına almayı nasip etsin sana allah,sanırım benim yazdıklarımdan rahatsızlık duymuşsun ama drun sana açıklama yapmış,senin sadece hamilelikte böyle bir tehliken varmış, ne güzel bebeğini kucağına alınca sen bu hastalıktan kurtulacaksın,benim geçirdiğim kan pıhtısı sorunu çok farklı, ben daha hamile bile değilim, 2 sene önce geçirdim ben bu hastalığı ve hayatım boyunca da hep benimle gelecek malesef,keşke benimde senin gibi doğumdan sonra geçecek olsa,benim amacım sadece bu hastalığı yaşamış ve doğum yapmış yada hali hazırda hamile olan arkadaşlardan biraz olsun bilgi toplamaktı,korkularımdan bahsettim çünkü yenmem lazımdı, bu arada normal insanlardaki pıhtılaşma derken ne demek istedin anlamadım, ilk hastalandığım dönemde drum hamile bayanlarda normalde zaten oluyor ama daha hafif sende zaten var olduğu için biraz daha tehliken büyük demişti,yani senin korkmana gerek yok zaten drun anlatmış sanırım, burda sanki herkesi karamsarlığa iten biri olarak gördüm kendimi,rahatsız oldum amacım asla bu değil,sadece yardımistemiştim o kadar.
tekrar tekrar söylüyorum amacının kimseyi üzmek olmadığını biliyoruz kendi adıma söylemiyorum bunu... senin durumuna gelince burda bi arkadaş vardı senin gibi ciddi bir emboli durumu olmamıştı ama protein c yada s hatırlamıyorum şimde eksikliği vardı... asprin kullandımı hatırlamıyorum ama iğne kullandı ve şu anda bebeği kollarında... Rabbim dermansız dert vermesin canım benim... haklısın senin durumun bizimkilerden farklı ama takdir böyle .. Yazılan kadarını yaşıyor insan elden bişey gelmiyor... çareni ara gerisini Allaha bırak tevekkül insanı öyle rahatlatıyorki...
canım sen hangi şehirde yaşıyosun...evet zaten haftaya kontrolüm var perşembe günü drumla konuşcam bakalım ne diyecek,iğneyi de araştırdım korkulacak gibi bişey değilmiş ya ,deri altına yapılan insülin iğnesi gibi sanırım, ne güzel allah bana da tattırsın inşallah bir yandan da iyi bir hastane bulmaya çalışıyorum, çünkü hem kendi drum hem kadın doğum dru koordineli çalışmaları gerekiyormuş benim durumumda, yurtdışında olan arkadaşa üzüldüm ya, iyi bir dr bulmak o kadar zor ki her yerde aynı demek ki, burada ben teşhis konana kadar 3 hastane gezmiştim,kimse kabul etmiyordu beni,başta anlamadı drlar,bir de enteresan olmuşlar,insanın suratına karşı herşeyi söylüyorlar,nternetten bazı drlar var mail atıyorsun cvp veriyorlar olmazsa arkadaş onlara da danışsın,mesela benim görüştüğüm bir dr var verebilirim isterse mail adresini falan..
çok çok teşekkür ederim canım ya sözünü tuttun.sana sölediğim mutasyonların haricinde hiçbişeyim yok rahimdede yok histeroskopi yapıldı,eşimde de hiç bişi yok...ama şuda var bahar 2 aydan sonra renkli dobler çektirerek bebeğe giden kan akışına bakılmış belli aralıklarla.bu önemli bence hamile kalınca doktora söylicem...rahat olacam ama önce herşey yolunda gitsin,sadece işimi şansa bırakmak istemiyorum...inşallah hamileliğin yolunda gider şu günlerde çok dua et bende ediyorum....allah yardımcımız olsun...
canim benim amacim bir tartisma konusu acip kimseyi kirmak yada Uzmek degil;
son zamanlarda dogum ile ilgili kafam cok karisik 1 hafta once bunuda belirttim ama kimse cevap vermedi bana suan kayserideki doktorumun tedavisi uygulaniyor ve burdaki doktorum bu konuda pek de bilgili degil resmen yuzume soyluyor dogum sirasinda cok fazla kan kaybedersen seni kaybederiz diye ve doguma girmeden once herseyi kabul ediyorum diye birde imza istiyor benden durumum buyken burada ölum haberleri almak beni cok uzuyor o dogum masasindan kalkabilecekmiyim diye dusunmeden edemiyor insan farettiysen bu durumumdan sizlere bahsetmedim o kadar olumsuzluktan sonra boyle birsey duyunca daha cok uzulursunuz diye hepimizin yasadiklari hic kolay degil ama emin ol siz benden daha sanslisiniz hic olmassa riksli gebelik konusunda birden cok doktor var turkiyede kendini benim yerime koydugun zaman nekadar uzuldugumu tahmin edersin
bu arada da benim yapmis oldugum iyi yada olumsuz yorumlardan rahatsiz olan arkadaslar varsa eger lutfen belitsin kimseyi rahatsiz etmek de istemem
yazdiklarimi sakin yanlis anlama canim benim bebisim sizlerin dualari sayesinde geldi bugune kadar ve emin olun hepinizde her gece beim dualarimdasiniz bende seni ve kuzunu seviyorum tatlim
canım sen hangi şehirde yaşıyosun...
ben izmirdeyim aslında drumun çalıştığı hastanede kadın doğum var ama özel olduğu için çok pahalı bir doğum 3 4 milyar tutuyor. çünkü ssk anlaşması yok,başka hastane bakıcam artık bende,
anladım canım ankarada olsaydın sana önerebileceğim çok iyi hekimler olabilirdi ama hakkında hayırlısı hatta bizim doktora sorma şansımız olursa inşallah orda iyi bir hekim ismi almaya çalışalım.... inşallah ehil ellere denk gelirsin ve şifa bulursun tatlım ... Rabbim şifa versin ... iğne konusuna gelince ilk etapta insan ürküyor ama sonra alışılıyor... benim gebeliğimin son haftalarında birde insülün eklenmişti günde 4 kez insülün birde kan sulandırıcı kevgir gibiydim ama hepsi geçti gitti...
ben izmirdeyim aslında drumun çalıştığı hastanede kadın doğum var ama özel olduğu için çok pahalı bir doğum 3 4 milyar tutuyor. çünkü ssk anlaşması yok,başka hastane bakıcam artık bende,
merhaba arkadaşlar dün ikinci düşüğüm oldu artık çok yıprandım sözler yetmiyor malesef doktor bi sayfa tahlil verdi araştırma için ben de burda konuyu görünce yazmak istedim benden herhangi bir şey için kan aldıklarında tekrar almak zorunda kalıyorlar hep ve şöyle bir şey söylüyorlar kanın pıhtılaştı onun için tekrar alıcaz diyorlar dün doktor rahimde hiç bir şekilde miyom veya farklı bişey yok dedi geriye sadece bu testler kaldı acaba pıhtılaşmadan neden olurmu birinci bebegimi 5 haftalıkken ikincisine de 4 haftalıkken kaybettim.
canım bende izmirdeyim sana izmirde bu konuda uzman önerebileceğim 2 dr var birine ben gittim namık demir. kent hastenasinde riskli gebelik uzmanı ve 9 eylül üni. proflarından kendisi. diğeri ise ege üni. de sermet sağol o da riskli gebelik uzmanı ve bu konuda uzman o da sanırım emine ve sonuyok gitmişti. namık beyin muayenesi biraz tuzlu ama sermet bey üni de baktığından sgk dan yararlanabiliryorsun. ama ikise muhteşem dr lar. namık bey benim hayatımın dönüm noktası diyebilirim.
selam arkadaşlar bana acil cevap verirseniz çok sevinirim
3.tüp bebek denemem ve çok şükür tuttu
ama bende faktör v leiden var
9.gün leke geldi o güne kadar cleaxn 0.4 gün aşırı alıyordum ve her gün bebe aspirni
ancak tüp dr um hepsini kestirdi.sizce bu bebeğime zarar verir mi
tutunmasını engellemez mi henüz çok erkez 14.günüm
şuan ne kanama ne lekelenme var ancak dr kanama olur diye iğne vermiyor
kokruyorum bennn
selam arkadaşlar bana acil cevap verirseniz çok sevinirim
3.tüp bebek denemem ve çok şükür tuttu
ama bende faktör v leiden var
9.gün leke geldi o güne kadar cleaxn 0.4 gün aşırı alıyordum ve her gün bebe aspirni
ancak tüp dr um hepsini kestirdi.sizce bu bebeğime zarar verir mi
tutunmasını engellemez mi henüz çok erkez 14.günüm
şuan ne kanama ne lekelenme var ancak dr kanama olur diye iğne vermiyor
kokruyorum bennn
Merhaba carnation diye biri var ona özel yada genen mesaj yaz.aynı sorunu oda yaşadı.lekesi geldi çok az ama dr kesmedi iğneyi rahimdeki kanama 3 cm bulmadan kesilmez demiş onun kanaması 45 mm'miş.bi sor istersen.allahım yardım etsin.... benimde MTHFR677 hetorozigot tüb bebek yapılıyor dün yumurtam toplandı ama hala çok ağrım ve acım var sendede böle oldumu...
canımm etmez miyim..
Sürekli ağzımda allah'ım isteyen herkese bunları nasip et cümlesi.. Ve aklıma burdaki arkadaşlarım geliyor. Burda hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarımın bir an önce hamile kalıp, sağlıkla tamamlamalarını içtenlikle diliyor ve dua ediyorum. Inanın hep aklımdasınız.. Ben burda öğrendim bu rahatsızlığın nasıl bişey olduğunu. Doktora gittiğimde yeterli bilgiye sahiptim:).. Ve doğru yolda olduğumuzu hissediyordum.. Allah'ım yanıltmasın, ben ve benim gibi hamile herkesi sağlıkla sürecini tamamlayıp kucağımıza almayı, bir an öncede diğer arkadaşların bu kervana katılmasını nasip etsinn.
tedavin hayırlı olsun olumlu sonuç alırsın inşallah. Bende de mthfr 1298 heterozigot var. Pgt yaptırıyormusun ben istedim ama dr um gerek yok dedi offf ilerde çocuğumda bu sıkıntıları yaşamasın istiyorum...
inşallah çok teşekkür ederim.benim kromozomlarımın yüz taneden 5inde 47xxx kromozom var.oyüzden pgd yapılıyor.sen tüp bebek yaptırdınmı yum.toplanınca çok ağrı oldumu.sen ne yapıyosun hamilemisin?
yok tüp yaptırmadım pgd yaptırabilmek için sormuştum dr uma zaten tüp bebek merkezine gidiyorum ama taşıyıcısın gerek yok dedi. 2. Düşüğü ocak ayında yaptım canım. 4 ayda iki kayıp olunca eşim ara verelim dedi. Dinlenmedeyiz şuan. Istanbula gidince bir dr a gidicem 3 aylık ön tedavi yapıyormuş sonrasında bırakıcaz korunmayı. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bizide daha fazla bekletmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?