inşallah bütün kalbimle diliyorum.sorununuz sadece mthfr 1298 hetorozigotsa tüp bebek yapmazlar çünkü çözümü var kan sulandırıcı.bende 4 tana kaybettim hep kan sulandırıcı kullandım olmadı.ilk tüp bebek ve pgd denemem oda kromozom bozukluğu olduğu için yoksa yaptırmazdım tüp bebek deyip geçme çok zor bişi.aama napalım beterin beteri var.şimdi ben bbu tedaviden 3 ay önce folic kullanmaya başladım son bir aydırda coraspin kullanıyorum.bebek tutarsa clexsan başlayacam.şuan bi ton ilacım iğnem var ama tüp bebekle ilgili söyleyip kafanı karıştırmayım.benim takıldığım konu bu kan sulandırıcıların dozları....vssssssss.
Merhaba carnation diye biri var ona özel yada genen mesaj yaz.aynı sorunu oda yaşadı.lekesi geldi çok az ama dr kesmedi iğneyi rahimdeki kanama 3 cm bulmadan kesilmez demiş onun kanaması 45 mm'miş.bi sor istersen.allahım yardım etsin.... benimde MTHFR677 hetorozigot tüb bebek yapılıyor dün yumurtam toplandı ama hala çok ağrım ve acım var sendede böle oldumu...
sağol canım varis çorabını araştırıyorum bilgisi olan arkadaşlar olursa paylaşırlar inşaallah.canım ben 34.haftamda aspirini kestim çok şükür bebişimde de hiç bir sorun yok.
varis çorabı olayına şaşırdım.hiç böyle birşey duymadım.bence çekinme dr sor.
hayırlı doğumlar
canım ben koldan ve bacaktan yapıyorum 4-5aydır..merhaba canım bişey soracaktım. Iğneyi nerden yapıyosun...yani karnın büyüyünce nasıl oluyor merak ettimde:18:
Günaydınn kızlar
essebecim hoşgeldin.. çook rahat bi doğum olucak inşallah hayırlısıyla.. Wie ile senin haberlerini halaylarla kutluycaz.. çok az kaldı maşşallaahhh..
inşaallah canım inşaallah ardındındanda sizinkileri..
Senakarcım çokkk geçmiş olsun tatlım.. Strese girmemeye çalış olur mu.. Günler tutmaya biliyo... Maalesef kafaya takılıcak bişey hep oluyo hangi hafta da olursa olsun. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
canım biliyosun ben coçuk hastanesinde çalışıyodum.. Daha İpek böceği karnımdayken fetal eko yaptırdım ve asprin kullandığımı söyleyince Kardiyolog bunun bebekte kalp sıkıntılarına sebep olabileceğini o yüzden içmememi söyledi zaten kan sulandırıcı kullanıyosun demişti.. ve ben 21. haftada kestim asprini ve sorun yok çok şükür yinede doktorun ne diyorsa ona uymalısın..
teşekkür ederim canım saol ,aslında benim kendi drumda kent hastanesinde çalışıyor,eşimde orayı istiyordu ama sanırım biraz pahalıymış, sen sadece muayene için mi gittin namık beye, ne kadar verdin ücret,ege üniv. pek tercih etmiyorum artık, hastalandığım dönemde ilk ege üniv. gitmiştim,emboli geçirdiğimi anlamadılar ve beni taburcu ettiler,onların yüzünden nerdeyse ölüyordum, o yüzden o hastaneden nefret ediyorum,egepol falan var,bir de kuzenimin gittiği bir dr var,bakalım araştırıyorum artık,
sağol canım varis çorabını araştırıyorum bilgisi olan arkadaşlar olursa paylaşırlar inşaallah.
canım ben koldan ve bacaktan yapıyorum 4-5aydır..
sağol canım bende kesicem sanırım varis çorabı hakkında bilgin varmı canım bizdeki pıhtılaşmayla ne ilgisi olaki bunun anlamadım gitti..
teşekkür ederim canım saol ,aslında benim kendi drumda kent hastanesinde çalışıyor,eşimde orayı istiyordu ama sanırım biraz pahalıymış, sen sadece muayene için mi gittin namık beye, ne kadar verdin ücret,ege üniv. pek tercih etmiyorum artık, hastalandığım dönemde ilk ege üniv. gitmiştim,emboli geçirdiğimi anlamadılar ve beni taburcu ettiler,onların yüzünden nerdeyse ölüyordum, o yüzden o hastaneden nefret ediyorum,egepol falan var,bir de kuzenimin gittiği bir dr var,bakalım araştırıyorum artık,
selam arkadaşlar bana acil cevap verirseniz çok sevinirim
3.tüp bebek denemem ve çok şükür tuttu
ama bende faktör v leiden var
9.gün leke geldi o güne kadar cleaxn 0.4 gün aşırı alıyordum ve her gün bebe aspirni
ancak tüp dr um hepsini kestirdi.sizce bu bebeğime zarar verir mi
tutunmasını engellemez mi henüz çok erkez 14.günüm
şuan ne kanama ne lekelenme var ancak dr kanama olur diye iğne vermiyor
kokruyorum bennn
sağol canım varis çorabını araştırıyorum bilgisi olan arkadaşlar olursa paylaşırlar inşaallah.
canım ben koldan ve bacaktan yapıyorum 4-5aydır..
sağol canım bende kesicem sanırım varis çorabı hakkında bilgin varmı canım bizdeki pıhtılaşmayla ne ilgisi olaki bunun anlamadım gitti..
çok teşekkür edrim canım içim biraz rahatladı şimdi doktorumada sorcam mutlaka..merhaba essebecim maşallah kocaman olmuş oğluşunn
canım varis çorabı pıhtı atma riskine karşılık ameliyat sırasında tercih edilen bir şey yani bu sadece bize özel bir durum değil, varis çorabı organ nakilleri sırasındada kullanılıyor, bizim topikte geçmişte şen adında bir arkadaşta sezeryan sırasında varis çorabı kullanmış..endişelenme dr.un bunu sadece önlem amaçlı istiyordur ama sonraki kontrolünde dr.unla mutlaka konuşki aklında soru işareti, içinde endişe kalmasın..
sağol canım bekliyoruz..varis çorabına benzer bir çorabı ben kullanıyorum 2 senedir beyaz rengte bu çorab sıkı olduğu için pıhtı atmasını önlüyor sanırım,çünkü ben emboli geçirdiğim ilk günden beri giyiyorum ve hep giyeceğim,acelem olduğu için ancak bu kadar yazabildim,dışarı çıkmam gerekiyor,gelince tekrar daha detaylı bilgi veririm sizlere...
bebişin hayırlı olsun canım çok sevindim.devlet hastanelerine gelince özelden gitmedikten sonra çok ilgilenmiyorlar bana göre ama yinede araştır..slm kızlar herkese hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhh
ya benim aklımı karıştıran bişi var
şimdi burdaki herkes özel bi hastaneye,doktora mı gidiyo
yoksa devlet hastanesine giden varmı
aslında aklımı karıştıran şey şu
hani bu aspirini sonlara doğru kesiyoruzya iğneyle birlikte
devlet hastanesindede kestiriyolar dimi yani bizi tanıyolar
şimdi diyelim ben bi devlet hastanesine gittim
büyük ihtimalle sezeryanyan oluyo doktoralar seni biliyo ve gün veriyo dimi
yada acil sancılandın gittin oraya senin kan pıhtılaşması olduğunu biliyolarmı
bide iki haftada bir ordada bebeğe giden kan akımına bakıyolarmı?
biliyorum çok erken bunlara bana kızmayın sadece soruyorum
çünkü haftaya devlet hastenesinde gitmek istiyorum oyüzden soruyorum
cevap verirseniz ççookk sevinirim
sizi seviyorummmmmm
bu arada midem hafif hafif bulanıyo...
azra maşaallah tosununu büyütmüşsün sendekız nbr nasılsın napıyosun ??
bebeısın nasıl ?
Merhaba carnation diye biri var ona özel yada genen mesaj yaz.aynı sorunu oda yaşadı.lekesi geldi çok az ama dr kesmedi iğneyi rahimdeki kanama 3 cm bulmadan kesilmez demiş onun kanaması 45 mm'miş.bi sor istersen.allahım yardım etsin.... benimde MTHFR677 hetorozigot tüb bebek yapılıyor dün yumurtam toplandı ama hala çok ağrım ve acım var sendede böle oldumu...
slm kızlar herkese hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhh
ya benim aklımı karıştıran bişi var
şimdi burdaki herkes özel bi hastaneye,doktora mı gidiyo
yoksa devlet hastanesine giden varmı
aslında aklımı karıştıran şey şu
hani bu aspirini sonlara doğru kesiyoruzya iğneyle birlikte
devlet hastanesindede kestiriyolar dimi yani bizi tanıyolar
şimdi diyelim ben bi devlet hastanesine gittim
büyük ihtimalle sezeryanyan oluyo doktoralar seni biliyo ve gün veriyo dimi
yada acil sancılandın gittin oraya senin kan pıhtılaşması olduğunu biliyolarmı
bide iki haftada bir ordada bebeğe giden kan akımına bakıyolarmı?
biliyorum çok erken bunlara bana kızmayın sadece soruyorum
çünkü haftaya devlet hastenesinde gitmek istiyorum oyüzden soruyorum
cevap verirseniz ççookk sevinirim
sizi seviyorummmmmm
bu arada midem hafif hafif bulanıyo...
kızlar aranızda omega 3 kullanan varmı?
ben kullanıyordum, iğneye başlayınca bıraktım
ama hamilelikten sonra ara ara tekrar başlayacam inş.
bu arda geçen sağlık ocağına gittim
kan sulandırıcı iğne yazdıracaktım
dr. bana varis için mi diye sordu
sanırım kan pıhtılaşmasıyla varislerin ilgisi var
bir de bn ayakta fazla kalamıyorum bacaklarımda ağrı oluyor
bu da kan pıhtılaşmasıyla ilgisi var sanırım
zaten ince ince kılcal damarlar çıkmış üst bacaklarımda
fizik dr. gitmiştim yıllar evvel bacaklarımdaki ağrı için bana ecoprin yazmıştı
o zamnadan buna varmış meğer kan pıhtılaşması
kan tahlillerinde kanımın rengi baya koyu sert bir kıvamdı
kullandığım iğneden sonra baya sıvı ve akışkan olmaya başladı
umarım bu iğnelerin fazla yan etkisi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?