canım inş. hayırlı olur sonuç tatlım kaç tane yumurta toplandı
slm kızlar herkese hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhh
ya benim aklımı karıştıran bişi var
şimdi burdaki herkes özel bi hastaneye,doktora mı gidiyo
yoksa devlet hastanesine giden varmı
aslında aklımı karıştıran şey şu
hani bu aspirini sonlara doğru kesiyoruzya iğneyle birlikte
devlet hastanesindede kestiriyolar dimi yani bizi tanıyolar
şimdi diyelim ben bi devlet hastanesine gittim
büyük ihtimalle sezeryanyan oluyo doktoralar seni biliyo ve gün veriyo dimi
yada acil sancılandın gittin oraya senin kan pıhtılaşması olduğunu biliyolarmı
bide iki haftada bir ordada bebeğe giden kan akımına bakıyolarmı?
biliyorum çok erken bunlara bana kızmayın sadece soruyorum
çünkü haftaya devlet hastenesinde gitmek istiyorum oyüzden soruyorum
cevap verirseniz ççookk sevinirim
sizi seviyorummmmmm
bu arada midem hafif hafif bulanıyo...
arkadaşlarım daha öncede yazdım buraya
ist da oturan arkdşlar pıhtılaşma için nereye gidiyorsunuz söylerseniz çok mutlu olurum
tüp bebekle hamileyim ancak tüp dr um iğneyi kesti
önemsemiyor pıhtılaşmamı
bir hematoloğa gitmem lazım
sizler nelerere giidiyorsunuz
anladım canım ankarada olsaydın sana önerebileceğim çok iyi hekimler olabilirdi ama hakkında hayırlısı hatta bizim doktora sorma şansımız olursa inşallah orda iyi bir hekim ismi almaya çalışalım.... inşallah ehil ellere denk gelirsin ve şifa bulursun tatlım ... Rabbim şifa versin ... iğne konusuna gelince ilk etapta insan ürküyor ama sonra alışılıyor... benim gebeliğimin son haftalarında birde insülün eklenmişti günde 4 kez insülün birde kan sulandırıcı kevgir gibiydim ama hepsi geçti gitti...
benim bir arkadaşım tüp bebek yaptırdı ve iğne kullandı gebelik boyunca.. sen başka bir dr.a daha git sonra pişman olmamak için...
iyigeceler arkadaşlar benim aklıma bişi takıldı böyle bişi yaşayan varsa yorum yaparmısınız yada yakınlarında yada bu forumda böle olan biri.Biliyosunuz bana tüp bebek yapılıyor.Ayrıca pıhtılaşmamda var mthfr677 heterozigot biliyosunuz.Şimdi sorum şu kanımda pıhtılaşma olmasına rağmen iki tane embriyo koyulacak.kanında pıhtılaşma olup ikiz hamileliği sürdüren ve ikiz bebeği olan varmı?Kan sulandırıcı yetermi iki bebeğe...???????????????????????
sürekli gelip bakıyorum bu sayfaya bi veap vardır diye ama cevap yok
ist da önerenilceğiniz pıhtılaşma ile uzman yada alakalı bir dr yada hast önersii istyroum arkdşlar yardımm
sağol canım varis çorabını araştırıyorum bilgisi olan arkadaşlar olursa paylaşırlar inşaallah.
canım ben koldan ve bacaktan yapıyorum 4-5aydır..
sağol canım bende kesicem sanırım varis çorabı hakkında bilgin varmı canım bizdeki pıhtılaşmayla ne ilgisi olaki bunun anlamadım gitti..
merhaba papatya 80 ben gittim sermet sağola ama alsancakta özeli var oraya ünv bakmıyor maalesef 180 veriyodum ben ama doğumu onunla gitmedim çünkü özelde yaptırmak istedi o da3,5-4 bin civarı dedi ben kabul etmedim ünv olsun dedim o da 1750 olur demişti bende 32. haftada başka bir dr gittim doğumumu o yaptırdı özel hastanede hemde çok ilgilendiler
bide emboli geçirmişsin geçmiş olsun canım belirtileri neydi nasıl oldu bizde aynı dertten yani kan pıhtılaşmasından muzdarip olduğumuz için belirtileri yazarsan bizde ona göre önlemimizi alalım peki daha sonra emboli geçirme riskin tekrar eder mi acaba ve kullandığın bir kan sulandırıcı varmı?
merhaba öncelikle teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için, benim belirtilerim ayağımda şiddetli ağrı,şişme ve renk değişikliğiydi,ayağımın rengi griye dönmüştü ve çok soğuktu,yürüyemiyordum ağrım dayanılmaz bir hal almıştı bacağıma kesinlikle dokunamıyordum acile gittik,o kadar ağrım vardı ki bütün acil drları başıma toplanmıştı,yalvarıyordum bişey yapın diye,ama tendon ağrısı deyip sadece bir ağrı kesici yapıp çıkardılar acilden,teşhisi zor bir hastalık,ortopedik rahatsızlıklarla karıştırılıyor malesef, ertesi gün iş yerimde ağrılarım daha da dayanılmaz hal aldı ve ayağım artık morarmaya başlamıştı, dr bir yakınımıza gösterdim hemen kalp damara git dedi,3 hastane gezdikten sonra nihayet bir yer beni kabul etti, babamın daha önce bu hastalığı geçirmiş olmasından dolayı annem emboli geçirdiğimi anlamış ama bana söylemişler, neyse son gittiğim hastanede doppler ultrasona girdim ve bacağımda 11 tane pıhtı tespit edildi,hemen hastaneye yattım,coraspin,coumadin ve kan sulandırıcı iğne oldum 15 gün yattım,3 ayda evde kalkamadan yattım,sonra ilk 6 ay coraspin,coumadin kullandım,2 sene oldu tam 1 buçuk senedir sadece coumadin kullanıyorum,bu arada ilk günden itibaren ilk 3 ay hiç çıkarmadan şimdi sadece gündüzleri anti emboli çorabı kullanıyorum,burada kısacık paylaştım öykümü , hastanelerde neler yaşadım anlatmayacağım,şimdi özel bir hastanede tedavim devam ediyor,yapılan hematoloji tahlillerimde protein c eksikliği çıktı,ırsi olmasından dolayı ilacı hayatım boyunca kullanacağım, hamilelikte yaşanan benimkinden çok farklı,benim anlattıklarım korkutabiliyor burada bikaç kişiyi o yüzden üstü kapalı anlattım,sakın kendinizle kıyaslamayın benim çok farklı tekrar söylüyorum,sadece belirtilerimi dikkate alın o kadar...
merhaba canım...faktörlerin neler ve kaç bebek kaybettin???bunları neden soruyorum diye merak edersen...3 bebek kaybetmeden hiç bir doktor seninle istediğin gibi ilgilenmiyor..tabi faktörünede bakıyorlar...çünkü toplamın yarısından fazlasında kan pıhtılaşması var normal diyorlar...aslında en önemlisi kendi kendimizin doktoru olmak...ben çokkkkkkkkkkkkkkkkkk doktor gezdim..kocaelidekiler bitti ist.dakilere bile gittim..ist.da sorunlu hamilelikte en iyi doktorlardan olan prof rıza madazlı...bana 2 düşüğüm için çok üzüldüğünü ama tıbbın bazen çaresiz kaldığını...stresten kesinlikle uzak durmamı..ve izmitteki doktorlarıma güvenmemi..ilave yapılacak bir şey olmadığı filan söyledi....
rıza madazlı iyi bir adam seni dinliyor..sakin bir tavrı var buda seni rahatlatıyor...ben 6 ay kadar önce gittim..amerikan hastenesi karşısında muayenehanesi..250 tl idi. temiz ve güzel bir yerdi...karar senin canım...
çok geçmiş olsun. merakımdan soruyorum genetik testi yaptırdın mı yaptırdıysan sonucu ne çıktı?
merhaba öncelikle teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için, benim belirtilerim ayağımda şiddetli ağrı,şişme ve renk değişikliğiydi,ayağımın rengi griye dönmüştü ve çok soğuktu,yürüyemiyordum ağrım dayanılmaz bir hal almıştı bacağıma kesinlikle dokunamıyordum acile gittik,o kadar ağrım vardı ki bütün acil drları başıma toplanmıştı,yalvarıyordum bişey yapın diye,ama tendon ağrısı deyip sadece bir ağrı kesici yapıp çıkardılar acilden,teşhisi zor bir hastalık,ortopedik rahatsızlıklarla karıştırılıyor malesef, ertesi gün iş yerimde ağrılarım daha da dayanılmaz hal aldı ve ayağım artık morarmaya başlamıştı, dr bir yakınımıza gösterdim hemen kalp damara git dedi,3 hastane gezdikten sonra nihayet bir yer beni kabul etti, babamın daha önce bu hastalığı geçirmiş olmasından dolayı annem emboli geçirdiğimi anlamış ama bana söylemişler, neyse son gittiğim hastanede doppler ultrasona girdim ve bacağımda 11 tane pıhtı tespit edildi,hemen hastaneye yattım,coraspin,coumadin ve kan sulandırıcı iğne oldum 15 gün yattım,3 ayda evde kalkamadan yattım,sonra ilk 6 ay coraspin,coumadin kullandım,2 sene oldu tam 1 buçuk senedir sadece coumadin kullanıyorum,bu arada ilk günden itibaren ilk 3 ay hiç çıkarmadan şimdi sadece gündüzleri anti emboli çorabı kullanıyorum,burada kısacık paylaştım öykümü , hastanelerde neler yaşadım anlatmayacağım,şimdi özel bir hastanede tedavim devam ediyor,yapılan hematoloji tahlillerimde protein c eksikliği çıktı,ırsi olmasından dolayı ilacı hayatım boyunca kullanacağım, hamilelikte yaşanan benimkinden çok farklı,benim anlattıklarım korkutabiliyor burada bikaç kişiyi o yüzden üstü kapalı anlattım,sakın kendinizle kıyaslamayın benim çok farklı tekrar söylüyorum,sadece belirtilerimi dikkate alın o kadar...
ayy canımm teşekkür ederimm cevabın için
kimse cevap vermiyor zor sanki cevap vermek
canım faktör v leiden var heterezigot muşum dr öyle dedi
evet daha önce düşüğüm oldu o da tüp bebek ti,zaten sorun burda hamile kalamıyorum kalıncada tüp bebekle kaybetmek yıkıyor bizi
şimdi dr u aradım tamam celaxnı kullan dedi,,braz olsun rahatladım şimdi ınş bu gebeliğim devam eder
kesem görünsün giderim o dr a sağolasın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?