Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım inş. hayırlı olur sonuç tatlım kaç tane yumurta toplandı

teşekkür ederim inşallah.6 tane toplandı sonra 4 ü döllendi.sonra 3 e düştü,şimdide 2 taneye düşecek gibi.yarın pgd ye girecek pzar transfer var gibi.işte öyle.sen hamilemisin tüb bebek mi.... hangi pıhtılaşma var.bende MTHFR677 hetorozigot ben asıl bu sorunu çözemedim ya.......

dr. kan akışına renkli doplerle bakıyor bu cihaz devlet hastanelerinde yoktur sanırım. ben özel hastaneye gidiyorum bu tarz rahatsızlıkları olanlar genelde özele gidiyorlar. 10 yada 15 günde bir dr. kontrole çağırıyor.. sen yinede şansını dene önce devlet hastanesine git sonra özele git bakalım dr. lar ne diyecek hangisi sana uyarsa ona göre devam edersin..

benim bir arkadaşım tüp bebek yaptırdı ve iğne kullandı gebelik boyunca.. sen başka bir dr.a daha git sonra pişman olmamak için...

aysudecim ankarada önerebileceğin doktorlar kimler verebilirmisin isimlerini canım....

iyigeceler arkadaşlar benim aklıma bişi takıldı böyle bişi yaşayan varsa yorum yaparmısınız yada yakınlarında yada bu forumda böle olan biri.Biliyosunuz bana tüp bebek yapılıyor.Ayrıca pıhtılaşmamda var mthfr677 heterozigot biliyosunuz.Şimdi sorum şu kanımda pıhtılaşma olmasına rağmen iki tane embriyo koyulacak.kanında pıhtılaşma olup ikiz hamileliği sürdüren ve ikiz bebeği olan varmı?Kan sulandırıcı yetermi iki bebeğe...???????????????????????

benim bir arkadaşım tüp bebek yaptırdı ve iğne kullandı gebelik boyunca.. sen başka bir dr.a daha git sonra pişman olmamak için...

canım çok teşekkür ederim yorumun için ama bana işte dr tavsiyesi lazım
ne yapcağımı nereye gitceğimi bilmiyorum

ist da dr önerisi istiyorum pıhtılaşma için kızlar ne olur yardımmmmmm

durumlarımız aynı,banada 2 embryo transfer edildi yumurta toplama günndne itibaren gün aşırı aspirin ve iğne kullandım ancak 9.gün leke gelince kesti dr um,iğnein böyle br yan etkiside var aşırı kanama yapıp düşğe sebep oluyor..yani tamamen şans işi...sanada bol şanslar

sürekli gelip bakıyorum bu sayfaya bi veap vardır diye ama cevap yok
ist da önerenilceğiniz pıhtılaşma ile uzman yada alakalı bir dr yada hast önersii istyroum arkdşlar yardımm

ya kızlar size bişey soracagım gecen ay 17 sinde adet oldum bir haftadır agrı çekiyodum idrar yanması kasık agrısı bu sabah kalktım çok az kanammam olmuş ikide bir lavoboya gidip geliyorum çok az kanama var sancıım yok gögüslerim çok şişmiş arada bi bulantı var şaşırdım benim adetim hep 4 gün öne gelirdi hamilemiyim bilmiyorum eger hamileysem kanama azda olsa oldu çok şaşkınım bebe aspiriniyle folik asit içiyorum onlar yapmış olabilirmi eşime test yapayım diyorum kızıyo adet olursun diyo ama çok az oldu sanki kesildi of lütfen cevap yazın çok morelim bozuk ..

ya kızlar size bişey soracagım gecen ay 17 sinde adet oldum bir haftadır agrı çekiyodum idrar yanması kasık agrısı bu sabah kalktım çok az kanammam olmuş ikide bir lavoboya gidip geliyorum çok az kanama var sancıım yok gögüslerim çok şişmiş arada bi bulantı var şaşırdım benim adetim hep 4 gün öne gelirdi hamilemiyim bilmiyorum eger hamileysem kanama azda olsa oldu çok şaşkınım bebe aspiriniyle folik asit içiyorum onlar yapmış olabilirmi eşime test yapayım diyorum kızıyo adet olursun diyo ama çok az oldu sanki kesildi of lütfen cevap yazın çok morelim bozuk ..

sürekli gelip bakıyorum bu sayfaya bi veap vardır diye ama cevap yok
ist da önerenilceğiniz pıhtılaşma ile uzman yada alakalı bir dr yada hast önersii istyroum arkdşlar yardımm

merhaba canım...faktörlerin neler ve kaç bebek kaybettin???bunları neden soruyorum diye merak edersen...3 bebek kaybetmeden hiç bir doktor seninle istediğin gibi ilgilenmiyor..tabi faktörünede bakıyorlar...çünkü toplamın yarısından fazlasında kan pıhtılaşması var normal diyorlar...aslında en önemlisi kendi kendimizin doktoru olmak...ben çokkkkkkkkkkkkkkkkkk doktor gezdim..kocaelidekiler bitti ist.dakilere bile gittim..ist.da sorunlu hamilelikte en iyi doktorlardan olan prof rıza madazlı...bana 2 düşüğüm için çok üzüldüğünü ama tıbbın bazen çaresiz kaldığını...stresten kesinlikle uzak durmamı..ve izmitteki doktorlarıma güvenmemi..ilave yapılacak bir şey olmadığı filan söyledi....
rıza madazlı iyi bir adam seni dinliyor..sakin bir tavrı var buda seni rahatlatıyor...ben 6 ay kadar önce gittim..amerikan hastenesi karşısında muayenehanesi..250 tl idi. temiz ve güzel bir yerdi...karar senin canım...

herkese merhaba dün yazamadım bişey yeğenim bilgisayarı zabtedince bana sıra gelmedi malesef :)
varis çorabı ayakta dikilirken kan akımının aşağıdan yukarıya pompalanmasına yardımcı oluyor. Varis çoraplarını uygun bir şekilde kullanırsanız, bacakta şişlik, ağrı ve pıhtı oluşma riskini azaltıyor,Bir de buna benzer anti emboli çorabı var,2 senedir ben bu çorabı kullanıyorum, ama bi kaç aydır açık söylemek gerekirse giymiyorum, tabi drumun haberi yok :)))) anti emboli çorabı da aynı işi görüyor Anti emboli çorapları kan akışını hızlandırıyor ve pıhtılaşmayı azaltıyor,genellikle ameliyat geçirmiş herkese öneriyorlar merak edilecek bişey yok yani sadece önlem için giyeceksin,ama sen yine de drunla bu konuyu konuş aklında kalmasın

merhaba öncelikle teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için, benim belirtilerim ayağımda şiddetli ağrı,şişme ve renk değişikliğiydi,ayağımın rengi griye dönmüştü ve çok soğuktu,yürüyemiyordum ağrım dayanılmaz bir hal almıştı bacağıma kesinlikle dokunamıyordum acile gittik,o kadar ağrım vardı ki bütün acil drları başıma toplanmıştı,yalvarıyordum bişey yapın diye,ama tendon ağrısı deyip sadece bir ağrı kesici yapıp çıkardılar acilden,teşhisi zor bir hastalık,ortopedik rahatsızlıklarla karıştırılıyor malesef, ertesi gün iş yerimde ağrılarım daha da dayanılmaz hal aldı ve ayağım artık morarmaya başlamıştı, dr bir yakınımıza gösterdim hemen kalp damara git dedi,3 hastane gezdikten sonra nihayet bir yer beni kabul etti, babamın daha önce bu hastalığı geçirmiş olmasından dolayı annem emboli geçirdiğimi anlamış ama bana söylemişler, neyse son gittiğim hastanede doppler ultrasona girdim ve bacağımda 11 tane pıhtı tespit edildi,hemen hastaneye yattım,coraspin,coumadin ve kan sulandırıcı iğne oldum 15 gün yattım,3 ayda evde kalkamadan yattım,sonra ilk 6 ay coraspin,coumadin kullandım,2 sene oldu tam 1 buçuk senedir sadece coumadin kullanıyorum,bu arada ilk günden itibaren ilk 3 ay hiç çıkarmadan şimdi sadece gündüzleri anti emboli çorabı kullanıyorum,burada kısacık paylaştım öykümü , hastanelerde neler yaşadım anlatmayacağım,şimdi özel bir hastanede tedavim devam ediyor,yapılan hematoloji tahlillerimde protein c eksikliği çıktı,ırsi olmasından dolayı ilacı hayatım boyunca kullanacağım, hamilelikte yaşanan benimkinden çok farklı,benim anlattıklarım korkutabiliyor burada bikaç kişiyi o yüzden üstü kapalı anlattım,sakın kendinizle kıyaslamayın benim çok farklı tekrar söylüyorum,sadece belirtilerimi dikkate alın o kadar...

çok geçmiş olsun. merakımdan soruyorum genetik testi yaptırdın mı yaptırdıysan sonucu ne çıktı?

ayy canımm teşekkür ederimm cevabın için
kimse cevap vermiyor zor sanki cevap vermek

canım faktör v leiden var heterezigot muşum dr öyle dedi
evet daha önce düşüğüm oldu o da tüp bebek ti,zaten sorun burda hamile kalamıyorum kalıncada tüp bebekle kaybetmek yıkıyor bizi
şimdi dr u aradım tamam celaxnı kullan dedi,,braz olsun rahatladım şimdi ınş bu gebeliğim devam eder
kesem görünsün giderim o dr a sağolasın canımmm

çok geçmiş olsun. merakımdan soruyorum genetik testi yaptırdın mı yaptırdıysan sonucu ne çıktı?

hematolojide bazı testler yaptılar ama sonuçları şu anda aklımda değil,test sonuçlarının olduğu kağıt da yanımda değil, kendi evimde değilim şu anda yarın bakıp buradan yazarım sana ,sorabilirsin sorun değil ben kimseyi korkutmak istemiyorum kolay şeyler yaşamadımiburdan yazınca korkanlar olmuş onları üzmek istemem, ben her soruya cvp verebilirim sorun değil canım

çok geçmiş olsun canım.bilgilendirdiğin için teşkkürler

canım okuyoruz yazdıklarını ama ist da olmadığım için ve bi bilgim olmadığından cvp veremiyoruz yoksa bilgi vermezmiyiz cvp yazmazmıyız..herşey gönlünce olsun..rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..allaha emanet ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…