canım okuyoruz yazdıklarını ama ist da olmadığım için ve bi bilgim olmadığından cvp veremiyoruz yoksa bilgi vermezmiyiz cvp yazmazmıyız..herşey gönlünce olsun..rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..allaha emanet ol..
merhabalar,sitemlerinizi duyar gibiyim . ama beni hayırsızlıkla yada ihmalkarlıkla suçlamayın lütfen.ancak girebildim.
biz 20 mart 2011 öğlen saatlerinde kızımız özgeye kavuştuk çok şükür. zor bir hamilelik geçirmiştim, zor bir de iyileşme sürecim oldu. hala tam olarak toparlamış değilim. sezeryan doğum yaptım ve malesef dikişlerim problem yarattı.bu arada bebeğimzin beslenme problemi ve sarılığı oldu. çok şükür onları da atlattık.bize bu günleri gösteren rabbime binlerce şükürler olsun. darısı tüm isteyenlerin başına..
daha geniş bir şekilde doğum hikayemzi ve sonrasında yaşadıklarımı yazacağım inşallah.ama şu aralar malesef kızım izin vermiyor.hiç uyumayan , sürekli emmek isteyen ve ağlayan bir minişim var artık.nerdeyse 24 saat yapışık ikizler gibi dolaşıyoruz. mümkün olsa altını değiştirirken bile memeden ayrılmayacak :))galiba beni yalancı emzik gibi kullanıyor.yeni hayatımıza alışmaya ve uyum sağlamaya çalışıyoruz. tabi bu arada birbirimize de. memelerim hala yaar, iyileşemedi bir türlü,doğum yaptığımdan beri 2 saat deliksiz hiç uyumadım inanın.oturup yemek yemek mi, o da eskidenmiş. yorgunluktan artık aptal aptal bakıyorum etrafa..ama bunlar onun varlığının vermiş oldu mutluluğun yanında o kadar önemsiz ki..
merhaba canım...faktörlerin neler ve kaç bebek kaybettin???bunları neden soruyorum diye merak edersen...3 bebek kaybetmeden hiç bir doktor seninle istediğin gibi ilgilenmiyor..tabi faktörünede bakıyorlar...çünkü toplamın yarısından fazlasında kan pıhtılaşması var normal diyorlar...aslında en önemlisi kendi kendimizin doktoru olmak...ben çokkkkkkkkkkkkkkkkkk doktor gezdim..kocaelidekiler bitti ist.dakilere bile gittim..ist.da sorunlu hamilelikte en iyi doktorlardan olan prof rıza madazlı...bana 2 düşüğüm için çok üzüldüğünü ama tıbbın bazen çaresiz kaldığını...stresten kesinlikle uzak durmamı..ve izmitteki doktorlarıma güvenmemi..ilave yapılacak bir şey olmadığı filan söyledi....
rıza madazlı iyi bir adam seni dinliyor..sakin bir tavrı var buda seni rahatlatıyor...ben 6 ay kadar önce gittim..amerikan hastenesi karşısında muayenehanesi..250 tl idi. temiz ve güzel bir yerdi...karar senin canım...
canım çok teşekkür ederim yorumun için ama bana işte dr tavsiyesi lazım
ne yapcağımı nereye gitceğimi bilmiyorum
ist da dr önerisi istiyorum pıhtılaşma için kızlar ne olur yardımmmmmm
merhabalar,sitemlerinizi duyar gibiyim . ama beni hayırsızlıkla yada ihmalkarlıkla suçlamayın lütfen.ancak girebildim.
biz 20 mart 2011 öğlen saatlerinde kızımız özgeye kavuştuk çok şükür. zor bir hamilelik geçirmiştim, zor bir de iyileşme sürecim oldu. hala tam olarak toparlamış değilim. sezeryan doğum yaptım ve malesef dikişlerim problem yarattı.bu arada bebeğimzin beslenme problemi ve sarılığı oldu. çok şükür onları da atlattık.bize bu günleri gösteren rabbime binlerce şükürler olsun. darısı tüm isteyenlerin başına..
daha geniş bir şekilde doğum hikayemzi ve sonrasında yaşadıklarımı yazacağım inşallah.ama şu aralar malesef kızım izin vermiyor.hiç uyumayan , sürekli emmek isteyen ve ağlayan bir minişim var artık.nerdeyse 24 saat yapışık ikizler gibi dolaşıyoruz. mümkün olsa altını değiştirirken bile memeden ayrılmayacak :))galiba beni yalancı emzik gibi kullanıyor.yeni hayatımıza alışmaya ve uyum sağlamaya çalışıyoruz. tabi bu arada birbirimize de. memelerim hala yaar, iyileşemedi bir türlü,doğum yaptığımdan beri 2 saat deliksiz hiç uyumadım inanın.oturup yemek yemek mi, o da eskidenmiş. yorgunluktan artık aptal aptal bakıyorum etrafa..ama bunlar onun varlığının vermiş oldu mutluluğun yanında o kadar önemsiz ki..
canım valla doktorlar işin bahanesi rabbime dua et hep..bizler dua ile doğurabiliriz:) rabbim yar ve yardımcın olsun...ayy canımm teşekkür ederimm cevabın için
kimse cevap vermiyor zor sanki cevap vermek
canım faktör v leiden var heterezigot muşum dr öyle dedi
evet daha önce düşüğüm oldu o da tüp bebek ti,zaten sorun burda hamile kalamıyorum kalıncada tüp bebekle kaybetmek yıkıyor bizi
şimdi dr u aradım tamam celaxnı kullan dedi,,braz olsun rahatladım şimdi ınş bu gebeliğim devam eder
kesem görünsün giderim o dr a sağolasın canımmm
kocaelideki dr.unuz kim merak ettim.. ??
acıbadem hastanesine git arda bey yada harika hanım ikiside çok iyi..
canım valla doktorlar işin bahanesi rabbime dua et hep..bizler dua ile doğurabiliriz:) rabbim yar ve yardımcın olsun...
arkadaşlar ist.da olmadığından cvp vermemişlerdir.bu topik burdaki en hızlı cevap veren topiktir.sıkma canını...bu aralar biraz ıssız eskiden olsaydı 1000 cevap gelirdi...ama ıssız olması güzel çünkü sebebi arkadaşlarımız doğurdular ve bebişleriyle ilgileniyorlar..inşallah bizde o duyguları yaşayacağız...kendine ve bebişine iyi bak..yok kesyi göricez mi yok kalbi atıcakmı stresi yapma...başa gelen çekiliyor nasılsa..o yüzden güzel şeyleri düşün bebeişinin gelişimini an be an burda paylaş..paylaşki senden sonrakilere ışık ol canım..allaha emanet olllllllllll
valla gitmediğim doktor kalmadı...en sonunda akademi nuri bey ve semih özerende karar kıldım canım...sen kocaelide misin?kime gidiyorsun?
şu anda nuri beye gidiyorum çok memnunum 10 günde bir mutlaka çağırıyor çok ilgili ve alakalı bir dr.
teşekkür ederim canım muayne ücreti naısl peki??
canım merhaba anladığım kadarıyla 9 haftalık hamişsin
altta öyle yazıyor
şuan ne kullanıyorsun pıhtılaşma için
kalp atışlarını görünce iğneye başladım önceki gebeliğimde de iğne oldum clexane 0.4 ve coraspıne 100kullanıyorum.
teşekkür ederim bunu yazmaniz bile benim için büyük moral
ınş gebeliğim devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?