Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhabalar,sitemlerinizi duyar gibiyim . ama beni hayırsızlıkla yada ihmalkarlıkla suçlamayın lütfen.ancak girebildim.
biz 20 mart 2011 öğlen saatlerinde kızımız özgeye kavuştuk çok şükür. zor bir hamilelik geçirmiştim, zor bir de iyileşme sürecim oldu. hala tam olarak toparlamış değilim. sezeryan doğum yaptım ve malesef dikişlerim problem yarattı.bu arada bebeğimzin beslenme problemi ve sarılığı oldu. çok şükür onları da atlattık.bize bu günleri gösteren rabbime binlerce şükürler olsun. darısı tüm isteyenlerin başına..

daha geniş bir şekilde doğum hikayemzi ve sonrasında yaşadıklarımı yazacağım inşallah.ama şu aralar malesef kızım izin vermiyor.hiç uyumayan , sürekli emmek isteyen ve ağlayan bir minişim var artık.nerdeyse 24 saat yapışık ikizler gibi dolaşıyoruz. mümkün olsa altını değiştirirken bile memeden ayrılmayacak :))galiba beni yalancı emzik gibi kullanıyor.yeni hayatımıza alışmaya ve uyum sağlamaya çalışıyoruz. tabi bu arada birbirimize de. memelerim hala yaar, iyileşemedi bir türlü,doğum yaptığımdan beri 2 saat deliksiz hiç uyumadım inanın.oturup yemek yemek mi, o da eskidenmiş. yorgunluktan artık aptal aptal bakıyorum etrafa..ama bunlar onun varlığının vermiş oldu mutluluğun yanında o kadar önemsiz ki..

teşekkür ederim bunu yazmaniz bile benim için büyük moral
ınş gebeliğim devam eder

canım benim özgen hayırlı uğurlu olsun. ilk zamanlar böyle olması çok normal bizde öyleydik çınar üzerimde uyurdu. ama sonra düzeliyor. bu zibitlerin her anları ayrı güzel.

kocaelideki dr.unuz kim merak ettim.. ??

benim ufaklık akıllı çıktııııı yahuuu...;(( sıpa sanki zehir veriyomuşum gibi tepindi bağırdı meme ağzına girince ... bebem yoğun bakımda alışıvermiş biberenoo cin kızım benim... şimdi bende bebek emzirir gibi pompanın başındayım süt sağıyorum emmediği içinde tabiki çok az geliyo sütüm... hayırlısı diyoruz mama çocuğu oldu benim sıpa... bi şekilde büyüyecekler ne yapalım Allah ömürlerini bereketli etsin kuzucuklarımızın inşaallah...

canım valla doktorlar işin bahanesi rabbime dua et hep..bizler dua ile doğurabiliriz:) rabbim yar ve yardımcın olsun...
arkadaşlar ist.da olmadığından cvp vermemişlerdir.bu topik burdaki en hızlı cevap veren topiktir.sıkma canını...bu aralar biraz ıssız eskiden olsaydı 1000 cevap gelirdi...ama ıssız olması güzel çünkü sebebi arkadaşlarımız doğurdular ve bebişleriyle ilgileniyorlar..inşallah bizde o duyguları yaşayacağız...kendine ve bebişine iyi bak..yok kesyi göricez mi yok kalbi atıcakmı stresi yapma...başa gelen çekiliyor nasılsa..o yüzden güzel şeyleri düşün bebeişinin gelişimini an be an burda paylaş..paylaşki senden sonrakilere ışık ol canım..allaha emanet olllllllllll

çok çok teşekkür ederim cevabın için canım
dr mu aradım bugünn leke keisldi dedim,dr da tamam iğneye başla tekrar dedi gün aşırı,şimide bişey olur mu diye kokruyorum..ayy ne zor bişey Allahım yaa..canımmm etmem mi dua.rabbime yalvarıyorum bu mutluluğum yarım kalmasın diye,bişey olmaz dimi 0.4 cleaxn gün aşırı vur dedi

teşekkür ederim canım muayne ücreti naısl peki??

özel sigortan varsa fazla para ödemezsin. olmasa bile en fazla 100 - 150 arasıdır bir kere bile olsa gitmende fayda var bence 15 gün içinde ücretsiz kontrol hakkın var .bu dr.lar önceden kocaeli acıbademe geliyorlardı benim özel sigortam var fazla bir para ödemiyordum. şu anda istanbuldalar..

cnmm rabbım sana bagıslasın kızını masallah sen ıyı olda haber verme onemlı deıl
hayırlı bır evlat olur ınss
öp bızım ıcın melegını koklaaa misler gibi

teşekkür ederim bunu yazmaniz bile benim için büyük moral
ınş gebeliğim devam eder

cnm bende faktor v leıden 1691 heterozıgot
ozelden yazdım drumu sen bılırsın
ama sende bılıoyosun kı dr bahane dua ve rabbımın ol demesı gerek
yoksa ınan 300 tl verende aynı yontemı kullanıyo 20 lıra verende
hatta bazen 20 lıra veren daha memnun kalıyoo
bende okadar dr gezdım kı ınan suan drumdan cok memnunum
en azından kafamdakı tum soru ısaretlerını cvplıyo ve benı tatmın edıyo
sen bılırsın yıneden
sevgıler

sanırım burdaki gebelikler normal yoldan olan gebelikler
benim 3.tüp bebeğim ilki tuttu düştü araştrma yaptık
işte burda okudum gibi mthfr heterezigot faktör v leiden çıktı
çok şükür bunda kullandık tuttu şükür ama kokruyorum lekelenme geldi dr kesti iğneyi
bugün tekrar başladık wc ye gidince bakıyorum yine gelirse yine kesicez
ınş kesemizi ve kalbimizi görürzde rahatlarız artık..geçmiş sayfaları baya baya bi okudum,evladına kavuşasn çok var ınş bende onlardan olurum..

bu arada sana bı ornek verım
mesela redmask ve ben aynı mutasyonumuz
o ankarada ben ıst
ben 0,4 clexan gunde 1 tane kullanıyorum
redmask 0,3 fragmın gunde 2 kere kullanıyor
rabbım tamamına erdırsın ıns. ıkımızın gebelıgıde ıyı gıdıyor
allahım kucagımıza almayıda nasıp etsın inş.
yanı ornektende anlasılacagı gıbı cok da ole mı bolemı ay ne olur dememek gerek
dua edıp rabbıme sıgın "O" nun herseye gücü yeter yeterkı OL desın
duaya cok inanıyorum bızde gectık o donemlerden senı cok ıyı anlıyorum

benımde 8. haftada 1 kere 9. haftada 1 kere leke oldu
ıgneyı hıc kesmedım rabbım nasıp ettı
Allah yar ve yardımcın olsun yavrunu hayırlısıyla sana bagıslasın ıns.
kafana bısey takılırsa ozelden de yazabılırısın
bu aralar pek gıremıyorum
görüşürüz

azracım çok ama çok teşekkür ediyorum ilgin için,zaten beni anlayabilceğinizi düşündüğüm içn burdayım,sokakdaki insanlar anlamıyor bizi en iyi biz anlıyoruz..
evet dediğinde haklısın kimiside bu sunçlara sahip ama ne ilaç ne başka bişey sağlıcakla doğum yapıyor..dua etmezmiyim nasıl dua ediyorum..bu mutluluğum yarım kalmasın istiyorum
az önce mail attım nihan hanıma.bakalım ınş yavrumu kucağıma almak naisp olur ınş
tekrar teşekkür ederim ilgin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…