durumlarımız aynı,banada 2 embryo transfer edildi yumurta toplama günndne itibaren gün aşırı aspirin ve iğne kullandım ancak 9.gün leke gelince kesti dr um,iğnein böyle br yan etkiside var aşırı kanama yapıp düşğe sebep oluyor..yani tamamen şans işi...sanada bol şanslar
çok geçmiş olsun canım.bilgilendirdiğin için teşkkürler
hematolojide bazı testler yaptılar ama sonuçları şu anda aklımda değil,test sonuçlarının olduğu kağıt da yanımda değil, kendi evimde değilim şu anda yarın bakıp buradan yazarım sana ,sorabilirsin sorun değil ben kimseyi korkutmak istemiyorum kolay şeyler yaşamadımiburdan yazınca korkanlar olmuş onları üzmek istemem, ben her soruya cvp verebilirim sorun değil canım
rica ederim ne demek bizi en iyi bizler anlarız sormak istediğiniz her ne olursa cevap verebilirim, bir de size tavsiyem olsun yine kan sulandırıcı kullanırken mümkün olduğunca kesici aletlerden uzak durmaya çalışın,tabi bayan olunca bu biraz zor oluyor yemek yaparken falan bıçak kullanıyoruz ama dikkat edin, bir de sizler pt ölçtürüyor musunuz merak ettim
bu pt nedir acaba belki ölçtürüyoruzdur ama farkında değilizdir.
çok teşekkürler cevap için. ben de hematolojiye gittim hiç önemsemediler bacaklarımda kırmızı damarlar çıktı dedim bakmadı bile yani hiç tatmin olmadım.
Allah yardımcın olsun işimiz çok zor.ama imkansız değil allahın izniyle.ben yumurta toplandıktan sonra iğne başlamadım transfer gününden itibaren başlayacaz.ama 1 aydır coraspin 100 kullanıyorum,3aydır folic.şuanda da bi ton ilaç iğne.mesela progestanın iğnesi günde iki kere,sırta yapışan östrojen hormonu ,antibiyotik,sonra deltacortil akşama kadar ilaç alıyorum...yarın transfer var sanırım..carnationa sordunmu daha önce yazmıştım onda da öle bişi olmuş dr kanama 3 cm geçmezse iğneyi kesmeyiz demiş.hamileliği devam ediyor.sen bence dra 1)rahimdeki kanama kaç cm 2)renkli doplerle kan akışına bakılacakmı 3)faktör xa diye bi testle doz ayarlaması yapılıyor bunu sor aklına takılanı dr na sor cevaplasın benimkide cevaplamıyo zorla soruyorum ya neyse,sorduktan sonra cvpları banada bildir...normal doğuranlar yatıp kalkıp şükür edin tüp bebek çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zorrrrrrrrrr ama allahım bizede verecek inşallah.
Slm canım yazını okuyunca hemen yazayım dedim biliyosun benimde 4 bebek kaybım var şimdiki hamileliğimde iğne+coraspin+vitamin alıyorum burdaki doktorum bu hamileliğimde vücudun beneği kabul etmesi için 2 tane hap verdiler ve ben bu ilaçları 13.haftama kadar kullandım çok şükür suan22.haftamdayim bilmiyorum ordaki adı ne bu ilaçların ancak istersen yazabilirim adlarını bence bu konuyu doktorunla bı konus umarım yardımcı olmusumdur cvbini bekliyorum istersen yazarım ilaçların adını
rica ederim ne demek bizi en iyi bizler anlarız sormak istediğiniz her ne olursa cevap verebilirim, bir de size tavsiyem olsun yine kan sulandırıcı kullanırken mümkün olduğunca kesici aletlerden uzak durmaya çalışın,tabi bayan olunca bu biraz zor oluyor yemek yaparken falan bıçak kullanıyoruz ama dikkat edin, bir de sizler pt ölçtürüyor musunuz merak ettim
teşekkür ederim inşallah.6 tane toplandı sonra 4 ü döllendi.sonra 3 e düştü,şimdide 2 taneye düşecek gibi.yarın pgd ye girecek pzar transfer var gibi.işte öyle.sen hamilemisin tüb bebek mi.... hangi pıhtılaşma var.bende MTHFR677 hetorozigot ben asıl bu sorunu çözemedim ya.......
düzelme olduğuna sevindim. yok ben yaptırmamışım baktım tahlillere.pt dediğim protrombin zamanı yani kanın pıhtılaşma süresi tahlil kağıtlarınızda pt ve ınr diye iki değer olması lazım eğer ölçüyorlarsa,mesela ben 2 senedir haftada 1 yada 15 günde bir kan veriyorum ölçüyorlar ilacımın dozunu ayarlıyorlar,çıkan sonuca göre haftaya yada 15 gün sonra tekrar gel diyorlar,son 3 aydır tahlillerim istediğimiz seviye geldiği için ayda 1 gidicem artık inşallah
dün gece aniden rahatsızlandım kendi evime geçemedim,o yüzden tahlillere bakamadım,hala annemlerde yatıyorum,kusura bakma canım,istersen bir kalp damar cerrahisine git,hangi şehirde oturuyorsun,izmirdeysen sana önerebileceğim bir kalp damar uzmanı var benim kendi drum çok memnunum kendisinden,
Canım geçmişi okuyordum da dikkatimi çekti aslında özelden yazmaya çalıştım ama olmadı benim de durumum sizinle benzer 4 kaybım var iğne kullanmama rağmen olmadı şu an hamile değilim ama uğraşıyorum doktorum önlem amaçlı günde çeyrek kortizon veriyor 13. haftaya kadar kullandığın ilaçları doktoruma sormak için öğrenebilir miyim? cevaplarsan çok sevinirim çünkü iğne kullanmama rağmen kaybedince gerçekten çaresiz kaldım.
günaydın kuzucanlar :) herkese hayırlı haftalar diliyorum.
lalehancım illaha sezeryan şart değil doğumun gidişatı ile ilgili. mesela ben normal bekliyordum ama suyumuz azaldığı için riske atamadım sezeryanı ben istedim. dr um aslında bekleyelim dedi normal olsun ama ben riske atamadım. yani iğnelerin doğum şekliyle hiç bir alakası yok :)
günaydın kuzuuuum naber.
çınar paşa nasıl.
bahar yaaa çalışan anne olmak çok ama çoook zor bişi.
doğumdan sonra işe başlayalı bir yıldan fazla oldu ama hala alışamadım hala aklım evde.
,ben çalışmak istemiyoruuuuuuuuuummmm yaaa umarım en kısa sürede çıkışımı verirler banaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?