Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allah yardımcın olsun işimiz çok zor.ama imkansız değil allahın izniyle.ben yumurta toplandıktan sonra iğne başlamadım transfer gününden itibaren başlayacaz.ama 1 aydır coraspin 100 kullanıyorum,3aydır folic.şuanda da bi ton ilaç iğne.mesela progestanın iğnesi günde iki kere,sırta yapışan östrojen hormonu ,antibiyotik,sonra deltacortil akşama kadar ilaç alıyorum...yarın transfer var sanırım..carnationa sordunmu daha önce yazmıştım onda da öle bişi olmuş dr kanama 3 cm geçmezse iğneyi kesmeyiz demiş.hamileliği devam ediyor.sen bence dra 1)rahimdeki kanama kaç cm 2)renkli doplerle kan akışına bakılacakmı 3)faktör xa diye bi testle doz ayarlaması yapılıyor bunu sor aklına takılanı dr na sor cevaplasın benimkide cevaplamıyo zorla soruyorum ya neyse,sorduktan sonra cvpları banada bildir...normal doğuranlar yatıp kalkıp şükür edin tüp bebek çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zorrrrrrrrrr ama allahım bizede verecek inşallah.

günaydın herkese,

pazar sabahı saat 5de kalkan yegane insanımm. uyku tutmadı. dün hiç girememiştim.geçmişi okudum şöle bi..

sevgili ankara_06 sana özelden de mesaj attım. doktor seçimi çok önemli.seninle ilgisi alakası ve istediğin zaman ulaşabilmek ve de güvenmek tabiki.. bir arkadaş acıbademde arda beyi ve harika hanımı da önermiş. onlar da iyi doktorlar ama arda bey acıbademden ayrıldı. bağdat caddesinde kliniği var.hatta 3 ortak riskli gebelik uzmanları.. harika hanım hala acıbademde.

sen doktoruna güven ve bol dua et.. insan ilk zamanlar çok sorguluyoim. hatta üzülüp, niye hep ben diye isyan ediyosun. benim lekelenmem nerdeyse 10gün sürmüştü.. hep dua ettim. 4444 selatı tefriciye okudumm, annemle birlikte. gücüne çok inanırımm. Allah'ım hayırlıysa yardım et, tutunsun meleğim diye..önce Allah'a sonra doktoruma emanet mucizem..

cevabım geç oldu kusuruma bakma. iş yerinde o kadar çok pc başındayım ki, evde biraz uzak kalmaya çalışıyorum.. pazar sabahı uyku tutmayınca açtım, senin yazını gördüm. Allah yardımcın olsun.

dualarım seninle..

sevgiler..

Selam arkadaşlar bende sizler gibi kan pıhtılaşması yaşayanlardanım. Factör V Leiden, Factör V R2, FactörXIII, Mthfr A1298C heterozigot mutasyonlarım var. DÖRT kez düşük yaşadım. Son iki gebeliğimde Clexan 0.4 kullandım. Şu an iki ayın dolmasını bekliyorum. Yeniden deneyebilmek için. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

çok geçmiş olsun canım.bilgilendirdiğin için teşkkürler

rica ederim ne demek bizi en iyi bizler anlarız sormak istediğiniz her ne olursa cevap verebilirim, bir de size tavsiyem olsun yine kan sulandırıcı kullanırken mümkün olduğunca kesici aletlerden uzak durmaya çalışın,tabi bayan olunca bu biraz zor oluyor yemek yaparken falan bıçak kullanıyoruz ama dikkat edin, bir de sizler pt ölçtürüyor musunuz merak ettim

çok teşekkürler cevap için. ben de hematolojiye gittim hiç önemsemediler bacaklarımda kırmızı damarlar çıktı dedim bakmadı bile yani hiç tatmin olmadım.

bu pt nedir acaba belki ölçtürüyoruzdur ama farkında değilizdir.

bu pt nedir acaba belki ölçtürüyoruzdur ama farkında değilizdir.

pt dediğim protrombin zamanı yani kanın pıhtılaşma süresi tahlil kağıtlarınızda pt ve ınr diye iki değer olması lazım eğer ölçüyorlarsa,mesela ben 2 senedir haftada 1 yada 15 günde bir kan veriyorum ölçüyorlar ilacımın dozunu ayarlıyorlar,çıkan sonuca göre haftaya yada 15 gün sonra tekrar gel diyorlar,son 3 aydır tahlillerim istediğimiz seviye geldiği için ayda 1 gidicem artık inşallah

çok teşekkürler cevap için. ben de hematolojiye gittim hiç önemsemediler bacaklarımda kırmızı damarlar çıktı dedim bakmadı bile yani hiç tatmin olmadım.

dün gece aniden rahatsızlandım kendi evime geçemedim,o yüzden tahlillere bakamadım,hala annemlerde yatıyorum,kusura bakma canım,istersen bir kalp damar cerrahisine git,hangi şehirde oturuyorsun,izmirdeysen sana önerebileceğim bir kalp damar uzmanı var benim kendi drum çok memnunum kendisinden,

AYNEN VALLA canım ya nprmal gebe kalanlar ne şanslı...bugünlerde dışarda gördüğüm hamilelere içimden oh ne şanslısın hiçbişeyden habeirn yok belki beta hcg nin bile ne olduğunu bilmiyorudr,annem bile bilmiyor 5 çocukla....

ah canım tüp bebk merkezim aslında beni çokda önemsemiyor,onların işi sadece hamile bırakmak olmazsa nasıl olsa bidaha gidicez ya onlara...çok soru sorunca ukela ca hareketler yapıyorlar bilen hasta hoşlarına gitmiyor çünkü,sen nerde yaptıryorsun canım tüp bebeği

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:13 nisan 2011 çarşamba)

celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( 08.11. 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .... .Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem.............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .......Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya.............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah……………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3..........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss........................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh.....................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86.................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm..................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)..............Kayra (12 nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz………….... Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete…………….…..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………..….Ayşe Selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85……………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………… ..Kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede……………Kadir Mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben………………Zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi…………(erkek) 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim.......................... .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya........................…40 haftalık (erkek) minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
iraz*****........................40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806…………..(erkek) (04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan........................40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................Elif Su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk................................40 haftalık (kız) 27.08.2010 doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim........................40 haftalık arda kaan annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford............................38+3haftalı k( cansu bebek) genel anestezi ile doğum yaptı kızıda kendiside iyi allah yavrumuza uzun ömür versin
arikangul............................40 haftalık
baharçelik..........................39+6 haftalık12.10.2010 Çınar Efemiz 3500gr sezeryanla dünyaya geldi anneside kendiside çok iyi maşallah allah analı babalı büyütsün inş
zeynom_10........................salih
ufkummm………….……14 EKİM 2010 HALE
güzin75…………………39 haftalık(kız) 1 kasım da dünyaya geldi miniş kızımız annesinin nazlı kızı uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inş gözünaydın olsun güzincim
esra1984……………………….39 haftalık Begüm maşşallah kızına esracım allah ayırmasın sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum tebrikler
sonuyok...............................4 kasım 2010 da özlem bebek dünyaya geldi… hoşgeldin Özlem
canah..........................................40 haftalık(erkek) güzel haberlerini bekliyoruz
canderya…………….9 kasım 2010 minik oğluşumuz doğdu Poyraz Mustafa
büşra44.......................25 kasım 2010 Kayra bebek geldi...sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
asigul........................11 aralık 2010 oğluşumuz normal doğumla dünyaya geldi
mhtap...................güzel haberini bekliyoruz
sirius06.................güzel haberini bekliyoruz
ada41 ..................13 aralık 2010 epidural anestezi ile bebeğini dünyaya getirdi.
lidya......................17 aralık 2010 Katre bebiş dünyaya geldi.
sabrina22.............21 aralık 2010 oğluşumuz İbrahim Batı dünyaya geldi
1emine1...............21 aralık 2010 oğluşumuz Emre dünyaya geldi
gelevera...............1 ocak 2011 oğluşumuz Ahmet Bora 1 ay erken geldi ama şu an gayet sağlıklı annesi ve kendisi
misran.................14 ocak 2011 23:10 normal doğumla Misran Delal doğdu. hoşgeldin prenses
azdalar...............Doruk efe
pınar81...............güzel haberi bekliyoruz
esis....................güzel haberi bekliyoruz
sihirli esintiler.......güzel haberi bekliyoruz
gülüş27..............24 ocak 2011 umut deniz
aysude_mir.........28 ocak 2011 ipek
denden..................15 şubat 2011 Elif Güneş
nuray-dyn.................20 mart 2011 özge bebek hoşgeldinnnnn

tüm annelerimizi ve bebeklerimizi Allah nazarlardan korusunnn
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

tualina ……..……………..…39 haftalık
lalehan……………………….36 haftalık
nevra.............................36 haftalık (kız)
eylül_den……………………35 haftalık (kız)
krishazel……………………..32 hftalık
essebe…………..…………….32 haftalık (erkek)
wie…………………………….31 haftalık (kız)
krizantem20.................30 haftalık
edalı.06....................30 haftalık (kız)
lenutsa…………………………29 haftalık (kız)
yt2007........................30 haftalık
pamuksel...................27 haftalık
sıla8.........................26 haftalık
e_melis.....................25 haftalık (erkek)
erwasi.......................25 haftalık
nuryüzlü..................23 haftalık
azra3437.................22 haftalık(erkek)
redmask...................21 haftalık
kadife......................21 haftalık
azra32.....................20 haftalık
06hacer07.................20 haftalık
ahtamara.................19 haftalık
fransiyum.................16 haftalık
mariecurie................15 haftalık
yasam_m...................15 haftalık
carnationn..................14 haftalık
derya2807...................10 haftalık
limburg1985..................9 haftalık
celen35........................9 haftalık
yaren76x......................9 haftalık
sedaades......................9 haftalık
senakar.........................8 haftalık
Webster.........................8 haftalık
çalıkuşu..........................8 haftalık
kahvelokum....................8 haftalık pıt pıtlar duyuldu...:)
omman.........................6 haftalık

listede düzenlemeler için özelden msj atarsanız sevinirim

listeyi inceledim de genelde kan pıhtılaşması olanlar sezaryanla doğum yapmış
acaba hamileliğin gidişatına göre mi yoksa kan pıhtılaşmasından dolayı mı doğum şekline karar veriliyor
ben henüz ne şekilde olacam bilmiyorm bu hafta çatı konrtolunden sonra belli olacak
bu arada doğum yapmış arkadaşlar iyiyidir inş.
tualina dan haber var mı arkadaşlar ... son haftalarda..
inş. hayırlısıyla bebişine kavuşur
dualarımız müşterek olsun

Canım geçmişi okuyordum da dikkatimi çekti aslında özelden yazmaya çalıştım ama olmadı benim de durumum sizinle benzer 4 kaybım var iğne kullanmama rağmen olmadı şu an hamile değilim ama uğraşıyorum doktorum önlem amaçlı günde çeyrek kortizon veriyor 13. haftaya kadar kullandığın ilaçları doktoruma sormak için öğrenebilir miyim? cevaplarsan çok sevinirim çünkü iğne kullanmama rağmen kaybedince gerçekten çaresiz kaldım.

günaydın kuzucanlar :) herkese hayırlı haftalar diliyorum.

lalehancım illaha sezeryan şart değil doğumun gidişatı ile ilgili. mesela ben normal bekliyordum ama suyumuz azaldığı için riske atamadım sezeryanı ben istedim. dr um aslında bekleyelim dedi normal olsun ama ben riske atamadım. yani iğnelerin doğum şekliyle hiç bir alakası yok :)

canım pt nedir ?

canım 4 tanede 2 ye düşecek gibi derken emriyolardamı sorun olduda o sayıya düşüyo yoksa dr 1 tanemi koyacak onu anlayamadım tatlım ben hamile değilim 2 gebelik geçirdim ve düşük yaptım kan pıhtılaşması mthfz 1298 homozigot benim ayrıca solda 3 cm çikolata kistim var canım 6 aydır deniyoruz fakat gebelik oluşmadı tüp bebek diyo dr bende karar veremedim bakalım hayırlısı 3-4 ay kendi haline bıraktım.hayırlısı kuzum seninde inş. pozitif olur tatlım dualarım seninle

düzelme olduğuna sevindim. yok ben yaptırmamışım baktım tahlillere.

çok geçmiş olsun. her hafta izmire gidiyorum kendi dr umda orda dr önerini bekliyorum canım sağol.

çok geçmiş olsun canım insan iğne kullanınca da kaybedince ne yapıcağını şaşırıyor artık. bende 2. yi iğne kullanırken kaybettim. ilk defa kortizon kullanıldığını duyuyorum. dr.un kim değişik bir tedavi yöntemi mi kullanıyor.

günaydın kuzuuuum naber.
çınar paşa nasıl.
bahar yaaa çalışan anne olmak çok ama çoook zor bişi.
doğumdan sonra işe başlayalı bir yıldan fazla oldu ama hala alışamadım hala aklım evde.
,ben çalışmak istemiyoruuuuuuuuuummmm yaaa umarım en kısa sürede çıkışımı verirler banaa.

ay canım yaa evet çok zor gerçekten. ama ben mümkün olduğunca hafta sonunu çınarla kaliteli zaman geçirerek değerlendiriyorum. bu hafta sonu kahvaltıya gittik. hayvanlarla tanıştı vee çoookk sevdi kuzucum. midilliye bindik birlikte. zavlallı midillicikin saçlarını yoldu hep. ama indiğimizde tekrar binmek için çok ağladı. çimlere attık onu yuvarlandı falan ailece baya keyifli bir gündü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…