Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yaa bizde gidecektik ama nasip olmöadı cuma günü aşıları vardı hafta sonumuz ateşli geçti birazcık ondan çıkarmadım dışarı havada kapalıydı zaten.

yoksa mavişehirdeki tay parkamı gittiniz siiizzzz

slm kızlar uzun zamandır yoktum cunku ınternetı kapantık o yuzden ama hep aklımın bı kosesındesınız dualarımla bılenler bılır bılmıyenler ıcın ıkı dusukten sonra oğlumu kaldım kollarıma sımdı Allaha cook sukur ıyıyız 9.5 aylık olduk emeklemeye anne demeye basladık 6 tane dısımız cıktı Rabbım herkese nasıp etsın AMIN lısteye bı daha ne zaman yazarım bılımıyorum ama ınanın dualarım sızınle o zor gunlerımde yalnız bırakmadınız benı doguma gıdenlerle bende dogurdum bebegını kaybedenlerın acısını baslastım cunku ceken bılır acısını neyse fazla uzattım hepınız opuyorum pıhtaslarım benım

düzelme olduğuna sevindim. yok ben yaptırmamışım baktım tahlillere.

çok geçmiş olsun. her hafta izmire gidiyorum kendi dr umda orda dr önerini bekliyorum canım sağol.

Çiğli de kent hastanesi var orada benim drum,ismi Ulusal Coşkun,kalp damar cerrahisi uzmanı,benim teşhisimi o koymuştu,ben çok memnunum,istersen bir randevu alıp görün,sen nerde oturuyorsun peki,özel hastane ama bölümün ssk ile anlaşması var,sadece fark ödüyorsun oda çok değil zaten,telefon numarasını da vereyim hastanenin,232 3867070,bu arada sen hamilemiydin?

canım çok sağol aldım numarayı. şuan hamile değilim açıkcası biraz da korkuyorum. bir süre tedavi gördükten sonra hamile kalıyım istiyorum. ilk kayıptan sonra sebebini öğrendik diye rahattım 3 ay sonra yeniden deneyebilmiştim. şimdi o kadar cesur hissetmiyorum kendimi offf

yok canım seferihisarda bir yer var bu ara oraya dadandık oraya gidiyoruz çiftlik :)

canım sendemi kente gidiyorsun benim dr umda oranın riskli gebelik uzmanı namık demir duymuşsundur belki çok iyi bir hastane ben çok memnun kaldım :) herkese tavsiye ederim :)

canım sendemi kente gidiyorsun benim dr umda oranın riskli gebelik uzmanı namık demir duymuşsundur belki çok iyi bir hastane ben çok memnun kaldım :) herkese tavsiye ederim :)

baharcım hamileyken ne kadar ödüyordun muayne ücreti bir de bu iğne kullanmak için raporu ordanmı çıkartmıştınnn.
son bir soru doğumu kentte yaptıysan onunda fiyatını öğrenebilirmiyim.

soruyorum çünkü Rabbim nasip ederse ikinciyi düşünmeye başladık yavaş yavaş benim doktorum şirinyerdeydi ve gitmesi çok zor oluyodu.

eğer kentin fiyatlarını öğrenebilirsem oraya giderim ikincide nasip olursa

sağol canım sana da geçmiş olsun ben iki ayrı doktora gittim benim ANA diye bir testim pozitif çıktı bunun üzeine iki kadın doğumcu da günde çeyrek doz kortizon ilacı kullanmamı önerdi Ramotolojiye de gittim onlar önemsemediler kortizona gerek olmadığını söylediler ama iki kadın doğumcu da aynısını söyleyince kullanmaya başladım ama şimdi de yaklaşık 6 aydır hamile kalamıyorum sen iğneye ne zaman başlamıştın acaba iğne kullanmaya mı geç başlaıyoruz ben öğrendikten 5 gün sonra kullanmaya başlamıştım iğneyi.

bende şu anda hamile değilim,ama çok istiyoruz bizim ilk denememiz olacak,prş günü drumla konuşmaya gidicem,bakalım ne dicek,allah herkese nasip etsin inşallah canım,benimde korkularım var soracağım bakalım,birde benim kuzenimin eşi hamile onun druna da gidip konuşcam bir ara..

evet ben kalp damar bölümüne gidiyorum,benim teşhisimi oarası koymuştu zaten,ege ve 9 eylül bulmadı,çok iyi bir hastane,çok ilgililer,drumu sat kaç olursa olsun arayabiliyorum,namık beyi duydum evet,namık beyin muayene ücreti ne kadar,sadece muayene için mi gittin sen,doğum için ne yaptın? doğum özel olunca 4 5 milyarı buluyormuş sanırım.

aslında bende senin gibi acaba geçmi kaldık diye düşünmeden edemiyorum. adetim 2 gün geçince farkettim yılbaşıydı zaten hemen bulamadık. ilacı sadece 4 gün kullandım. bana bu testi yapmadılar sanırım neyle ilgiliymiş ANA testi

inşallah ilk seferinde kucağın dolar meleğin bekletmesin seni hemen olmazsa da telaş yapma sakın

slm kızlar nasılsınız?
bende iyiyim şükür
mide bulantım falan yok
arada bi bulanıyo ama öyle çıkartacak şekilde değil
çarşamba günü randevum var
hayırlısı bakalım inşallah herşey yolunda olur
bana dua edin sizde benim dualarımdasınız...

selam november..için bir nebze rahat etsin diye yazıyorum bende aynı dertten muzdaripim..ana antikor pozitif..(hamilelik testleri pozitif çıksa:))) bende doktorlara gittim sonuç hamilelikte düşük doz kortizon...sormak istediğin bir şey olursa özelden veya burdan sorabilirisn

inşallah ilk seferinde kucağın dolar meleğin bekletmesin seni hemen olmazsa da telaş yapma sakın

inşallah canım saol, bende ondan korkuyorum ya,ya olmazsa diye bakalım hayırlısıyla bir yola çıktık,allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah hepimizin..

ben hamileyken 220 tl ödüyordum canım. raporu da namık bey 9 eylülden çıkarmıştı bize sağolsun hiç uğraşmadık :) doğumu kentte yapmayı çok isterdim fakat namık bey o dönemde yurt dışında olacağı için ve bana burda yapman şart değil artık herşey yolunda istediğin yerde yapabilirsin dediği için. ve biraz da pahalı olduğu için ben doğumu şifa börnovada yaptım orayı tercih sebebim ise yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan bir hastane olması ve evime 10 dk kadar bir mesafede olmasıydı. gayette memnun kaldım. kentte doğum fiyatı normal 5000 olması lazım sezaryende 4500 gibi hatırlıyorum ben :)

canım çok mutluluk verici bir durumdur. her ne kadar yorulsanda tatlı yorgunluklar bunklarbi süre sonra hepsi geçecek bi düzen oluşacaktır mutlaka. Allah bizlere de nasip etsin inşallah. sen bizler için dua et canım emziren annelerinde duaları kabul olurmuş.Allah kızınla birlikte uzun ömür versin ailenize

hayırlı haftalar bahar
evet son ana kadar değişiklik olabiliyor doğumlarda
artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
sezaryanı genel mi epidural mi oldun?
kaçıncı haftada iğneyi kestiniz?
sana ve bebeğine sağlıklı günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…