ay canım yaa evet çok zor gerçekten. ama ben mümkün olduğunca hafta sonunu çınarla kaliteli zaman geçirerek değerlendiriyorum. bu hafta sonu kahvaltıya gittik. hayvanlarla tanıştı vee çoookk sevdi kuzucum. midilliye bindik birlikte. zavlallı midillicikin saçlarını yoldu hep. ama indiğimizde tekrar binmek için çok ağladı. çimlere attık onu yuvarlandı falan ailece baya keyifli bir gündü :)
düzelme olduğuna sevindim. yok ben yaptırmamışım baktım tahlillere.
çok geçmiş olsun. her hafta izmire gidiyorum kendi dr umda orda dr önerini bekliyorum canım sağol.
canım pt nedir ?
Çiğli de kent hastanesi var orada benim drum,ismi Ulusal Coşkun,kalp damar cerrahisi uzmanı,benim teşhisimi o koymuştu,ben çok memnunum,istersen bir randevu alıp görün,sen nerde oturuyorsun peki,özel hastane ama bölümün ssk ile anlaşması var,sadece fark ödüyorsun oda çok değil zaten,telefon numarasını da vereyim hastanenin,232 3867070,bu arada sen hamilemiydin?
yaa bizde gidecektik ama nasip olmöadı cuma günü aşıları vardı hafta sonumuz ateşli geçti birazcık ondan çıkarmadım dışarı havada kapalıydı zaten.
yoksa mavişehirdeki tay parkamı gittiniz siiizzzz
Çiğli de kent hastanesi var orada benim drum,ismi Ulusal Coşkun,kalp damar cerrahisi uzmanı,benim teşhisimi o koymuştu,ben çok memnunum,istersen bir randevu alıp görün,sen nerde oturuyorsun peki,özel hastane ama bölümün ssk ile anlaşması var,sadece fark ödüyorsun oda çok değil zaten,telefon numarasını da vereyim hastanenin,232 3867070,bu arada sen hamilemiydin?
canım sendemi kente gidiyorsun benim dr umda oranın riskli gebelik uzmanı namık demir duymuşsundur belki çok iyi bir hastane ben çok memnun kaldım :) herkese tavsiye ederim :)
çok geçmiş olsun canım insan iğne kullanınca da kaybedince ne yapıcağını şaşırıyor artık. bende 2. yi iğne kullanırken kaybettim. ilk defa kortizon kullanıldığını duyuyorum. dr.un kim değişik bir tedavi yöntemi mi kullanıyor.
canım çok sağol aldım numarayı. şuan hamile değilim açıkcası biraz da korkuyorum. bir süre tedavi gördükten sonra hamile kalıyım istiyorum. ilk kayıptan sonra sebebini öğrendik diye rahattım 3 ay sonra yeniden deneyebilmiştim. şimdi o kadar cesur hissetmiyorum kendimi offf
canım sendemi kente gidiyorsun benim dr umda oranın riskli gebelik uzmanı namık demir duymuşsundur belki çok iyi bir hastane ben çok memnun kaldım :) herkese tavsiye ederim :)
sağol canım sana da geçmiş olsun ben iki ayrı doktora gittim benim ANA diye bir testim pozitif çıktı bunun üzeine iki kadın doğumcu da günde çeyrek doz kortizon ilacı kullanmamı önerdi Ramotolojiye de gittim onlar önemsemediler kortizona gerek olmadığını söylediler ama iki kadın doğumcu da aynısını söyleyince kullanmaya başladım ama şimdi de yaklaşık 6 aydır hamile kalamıyorum sen iğneye ne zaman başlamıştın acaba iğne kullanmaya mı geç başlaıyoruz ben öğrendikten 5 gün sonra kullanmaya başlamıştım iğneyi.
bende şu anda hamile değilim,ama çok istiyoruz bizim ilk denememiz olacak,prş günü drumla konuşmaya gidicem,bakalım ne dicek,allah herkese nasip etsin inşallah canım,benimde korkularım var soracağım bakalım,birde benim kuzenimin eşi hamile onun druna da gidip konuşcam bir ara..
sağol canım sana da geçmiş olsun ben iki ayrı doktora gittim benim ANA diye bir testim pozitif çıktı bunun üzeine iki kadın doğumcu da günde çeyrek doz kortizon ilacı kullanmamı önerdi Ramotolojiye de gittim onlar önemsemediler kortizona gerek olmadığını söylediler ama iki kadın doğumcu da aynısını söyleyince kullanmaya başladım ama şimdi de yaklaşık 6 aydır hamile kalamıyorum sen iğneye ne zaman başlamıştın acaba iğne kullanmaya mı geç başlaıyoruz ben öğrendikten 5 gün sonra kullanmaya başlamıştım iğneyi.
inşallah ilk seferinde kucağın dolar meleğin bekletmesin senihemen olmazsa da telaş yapma sakın
inşallah canım saol, bende ondan korkuyorum ya,ya olmazsa diye bakalım hayırlısıyla bir yola çıktık,allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah hepimizin..
baharcım hamileyken ne kadar ödüyordun muayne ücreti bir de bu iğne kullanmak için raporu ordanmı çıkartmıştınnn.
son bir soru doğumu kentte yaptıysan onunda fiyatını öğrenebilirmiyim.
soruyorum çünkü Rabbim nasip ederse ikinciyi düşünmeye başladık yavaş yavaş benim doktorum şirinyerdeydi ve gitmesi çok zor oluyodu.
eğer kentin fiyatlarını öğrenebilirsem oraya giderim ikincide nasip olursa
merhabalar,sitemlerinizi duyar gibiyim . ama beni hayırsızlıkla yada ihmalkarlıkla suçlamayın lütfen.ancak girebildim.
biz 20 mart 2011 öğlen saatlerinde kızımız özgeye kavuştuk çok şükür. zor bir hamilelik geçirmiştim, zor bir de iyileşme sürecim oldu. hala tam olarak toparlamış değilim. sezeryan doğum yaptım ve malesef dikişlerim problem yarattı.bu arada bebeğimzin beslenme problemi ve sarılığı oldu. çok şükür onları da atlattık.bize bu günleri gösteren rabbime binlerce şükürler olsun. darısı tüm isteyenlerin başına..
daha geniş bir şekilde doğum hikayemzi ve sonrasında yaşadıklarımı yazacağım inşallah.ama şu aralar malesef kızım izin vermiyor.hiç uyumayan , sürekli emmek isteyen ve ağlayan bir minişim var artık.nerdeyse 24 saat yapışık ikizler gibi dolaşıyoruz. mümkün olsa altını değiştirirken bile memeden ayrılmayacak :))galiba beni yalancı emzik gibi kullanıyor.yeni hayatımıza alışmaya ve uyum sağlamaya çalışıyoruz. tabi bu arada birbirimize de. memelerim hala yaar, iyileşemedi bir türlü,doğum yaptığımdan beri 2 saat deliksiz hiç uyumadım inanın.oturup yemek yemek mi, o da eskidenmiş. yorgunluktan artık aptal aptal bakıyorum etrafa..ama bunlar onun varlığının vermiş oldu mutluluğun yanında o kadar önemsiz ki..
günaydın kuzucanlar :) herkese hayırlı haftalar diliyorum.
lalehancım illaha sezeryan şart değil doğumun gidişatı ile ilgili. mesela ben normal bekliyordum ama suyumuz azaldığı için riske atamadım sezeryanı ben istedim. dr um aslında bekleyelim dedi normal olsun ama ben riske atamadım. yani iğnelerin doğum şekliyle hiç bir alakası yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?