Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Öznur merak ettim.Son durum ne hamilemisin yoksa:)))....

bugün dr gittim 6hafta 5 günlük bebeğimin kalp atışları olmadığını söyledi..kendimi boşlukta hareketsiz gibi hissediyorum ,zaten 3 tane düşük yaşamıştım busefer kanamalarım başlamamıştı seviniyordum iyi gidecek diye ama kalbi atmıyor bebeğimin..rabbim sabrımı artırsın herkesin tabi ama çok çaresizim,mutsuz,ağlamaktan yorgun düştüm,içim acıyor....eşim yinede umutlu atacak diye ....arkadaşlar dualarınızı bekliyorum ,çok ihtiyacım var....rabbim hayırlıysa versin diyorum...clexsan0,4 ve aspirin kullanıyordum ama sonuçsuz....ben nasıl toparlanacağım bilemiyorum..

Canım gerçekten çok üzüldüm.Kötü düşünme lütfen inşallah kalp atışalrını duyarsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.Olumlu düşün iyi şeyler olsun.senin için sabır diliyorum.Dualarımız seninle...

bende bornovada oturuyorum şifa aslında bana da yakın ama benim kuzenimde görümcemde basmane şifada yaptı orası çok iyi değildi odaları çok kötüydü küçük ve havasızdı, bornovayı bilmiyorum aklıma hiç gelmemişti bak iyi ki yazmışsın canım, şifada ne kadar verdin peki, ama bu seferde doğumda farklı dr mu girdi doğumuna, onu nasıl yaptın peki, bir de iğne için çıkarılan rapor ne anlamadım,benimde çıkarmam mı lazım acaba..

canım üzülme sakın ,inşallah bebeğinin kalp atışlarını duyacaksın,iyi düşün ki herşey iyi olsun,dualarımız seninle...

Son düzenleme:
o korkuyu hemen at içinden rahat olman lazım. inşallah hiç birimiz daha fazla beklemeyelim.

inşallah canım,hepimiz minişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım,sizleri tanımıyorum ama o kadar sıcak geliyorsunuz ki bana, hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum,pıhtı kardeşliği :))

Canım öncelikle gecmis olsun umarım bidaha ki sefere kucağına alırsın gercekten yaşadıklarınız çok zor inşallah en kısa zamanda hamis kalırsın

Evet çok eski sayfaları karistirmissin baksana 22haftalikmisim ozaman zaman geçmiyor gibi geliyor insana ama demekki geciyormuş

Tatlım ben bu hamileliğimde 13.haftama kadar prednisilon+duphaston diye bı hap kullandım bu haplar bazı kadınların vücudu beneği kabul etmiyormuş kromozomların yarısı babadan geldigi için vücuda yabancı diye disa atiyormus Buda düşüğe sebeb oluyormuş doktordan öğrendiğim kadarıyla bu ilaçlarda vucudun kabul etmesi içinmiş tabi bunun yanında iğne+coraspin+vitamin kullanıyorum artık bilemiyorum bana hangisi fayda etti aslnda Rabbim ol dedikten sonra gerisi yalan ama biz tedbirimizi alalım gerisini Rabb'ime bırakalım

Umarım yardımcı olmussumdur insalkah Rabbim en kısa zamanda gonlunun muradını verir

canım inşallahhh atıcak pıt pıt kalbi miniğinin.. dualarım seninle.. lütfen kendini hemen bırakma ....

rabbimin izniyle inşallah bebeğin seni bırakmıyacak canım herşey hepimiz için güzel olacak inşallah bundan sonra... her nekadar bende uygulamayasamda sana söylüyorum iyi düşün allahın izniyle iyi olsun...çok iyi anlıyoruz hepimizde seni..dualarımız seninle..sabret canımm rabbim hakkında en hayırlısını versin...

Canım çok teşekkür ederim cevabın için gerçekten de farkında değiliz ama zaman aslında çabuk geçiyor kesinikle sana katılıyorum rabbim ol dedikten sonra oluyor ama biz de elimizden geleni yapalım gerisi allaha emanet canım senin adına gerçekten çok sevindim sonuna kadar inşallah.... Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize canım bir de merak ettiğim hamileliği öğrendikten sonra mı önce mi başladın bu ilaçlara? Tabiki yardımcı oldun çok teşekkür ederim canım allaha emanet ol.

Bu test bağışıklık sistemiyle ilgiliymiş canım istersen sor doktoruna normali negatif çıkmasıymış ama ben de pozitif çıktı.

ilk 3 ay çok sıkıntılı dönem derler ya bulantı vs için. hepsi geçer merak etme canım.inşallah çarşamba günü bize güzel haberler verirsin canım dualarım seninle herşey çok güzel olacak merak etme cnm

Canım çok teşekkür ederim demek durumumuz aynı mesaj sayım yetersizmiş o yüzden özelden yazamıyorum. Demek aynı teşhisi koydu doktorun inşallah en yakın zamanda canım güzel haberleri alırız senin pıhtılaşma faktörlerin nasıl? ben tane heterozigot mutasyona sahibim.

İnsallah canım bu güzel dileklerin hepimiz için olsun bu ilaçlara bthcg test sonucumun pozitif olduğunu öğrendiğim gün başladık

canım lütfen üzülme kötüyü düşünme iyişeyler düşün iyi olsun. bende çok geç duymuştum kalp atışlarını 8 hafta falan dı.meğer geç döllenme olmuş hatta yok su gebelikmi acaba falan demişti doktor. ama sonraki kontrolde bebeğimin pıt pıt kalp atışlarını duymuştuk. sakın üzülme. dualarımseninle canım. dua et sende. sen kullanmaya devam et iğne ve asprini

inşallah canım çok sağol
umarım size güzel haberler verebilrim

İnsallah canım bu güzel dileklerin hepimiz için olsun bu ilaçlara bthcg test sonucumun pozitif olduğunu öğrendiğim gün başladık
wie cim maşaallah sona yaklaşıyorsun inşaalah seninle daha önce yazışmıştık hatırlarsan ama ben kısaca hatırlatıyım bir benimde 4 düşüğüm vardı .su gelmesi oluyordu .son iki düşükte su geldikten bir ve birbuçuk aykadar bebeklerim dayandı sonra sonuç hüsran.banada hamile kalırsam doktorum bu kullandığın burda ki ismi prednol onu kullanmamı söyledi vücudum bebeği düşman görüyormuş.inşaallah şifa olur bu ilaçlar banada, sorum sana bana 4mg lık kullancaksın demişti .seninki kaç mglık acaba?dualarım seninle ...

Son düzenleme:

Hatirlamazmiyim canım seni evet galiba yaklaşıyoruz sona doğru (pek inanamıyorum ama) inşallah sag salim kucağıma da alırım canım ya biliyorsun zor seyler yasadım inşallah hepimiz için sonu iyi olur

Canım benim kullandığım bu ilaçların ikiside 100mg lik belki unutmusumdur diye tekrar baktım ilaçların üzerine ama 100luk kullanmisim inşallah canım Rabbim yürekleri evlat hasretiyle yanan herkesin gobusunu doldurur Rabbim hiçbir insanı bebek arabasıyla dolaşan insanlara heveslendiemesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…