acıbadem hastanesine git arda bey yada harika hanım ikiside çok iyi..
ya kızlar size bişey soracagım gecen ay 17 sinde adet oldum bir haftadır agrı çekiyodum idrar yanması kasık agrısı bu sabah kalktım çok az kanammam olmuş ikide bir lavoboya gidip geliyorum çok az kanama var sancıım yok gögüslerim çok şişmiş arada bi bulantı var şaşırdım benim adetim hep 4 gün öne gelirdi hamilemiyim bilmiyorum eger hamileysem kanama azda olsa oldu çok şaşkınım bebe aspiriniyle folik asit içiyorum onlar yapmış olabilirmi eşime test yapayım diyorum kızıyo adet olursun diyo ama çok az oldu sanki kesildi of lütfen cevap yazın çok morelim bozuk ..
Canım gerçekten çok üzüldüm.Kötü düşünme lütfen inşallah kalp atışalrını duyarsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.Olumlu düşün iyi şeyler olsun.senin için sabır diliyorum.Dualarımız seninle...bugün dr gittim 6hafta 5 günlük bebeğimin kalp atışları olmadığını söyledi..kendimi boşlukta hareketsiz gibi hissediyorum ,zaten 3 tane düşük yaşamıştım busefer kanamalarım başlamamıştı seviniyordum iyi gidecek diye ama kalbi atmıyor bebeğimin..rabbim sabrımı artırsın herkesin tabi ama çok çaresizim,mutsuz,ağlamaktan yorgun düştüm,içim acıyor....eşim yinede umutlu atacak diye ....arkadaşlar dualarınızı bekliyorum ,çok ihtiyacım var....rabbim hayırlıysa versin diyorum...clexsan0,4 ve aspirin kullanıyordum ama sonuçsuz....ben nasıl toparlanacağım bilemiyorum..
ben hamileyken 220 tl ödüyordum canım. raporu da namık bey 9 eylülden çıkarmıştı bize sağolsun hiç uğraşmadık :) doğumu kentte yapmayı çok isterdim fakat namık bey o dönemde yurt dışında olacağı için ve bana burda yapman şart değil artık herşey yolunda istediğin yerde yapabilirsin dediği için. ve biraz da pahalı olduğu için ben doğumu şifa börnovada yaptım orayı tercih sebebim ise yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan bir hastane olması ve evime 10 dk kadar bir mesafede olmasıydı. gayette memnun kaldım. kentte doğum fiyatı normal 5000 olması lazım sezaryende 4500 gibi hatırlıyorum ben :)
bugün dr gittim 6hafta 5 günlük bebeğimin kalp atışları olmadığını söyledi..kendimi boşlukta hareketsiz gibi hissediyorum ,zaten 3 tane düşük yaşamıştım busefer kanamalarım başlamamıştı seviniyordum iyi gidecek diye ama kalbi atmıyor bebeğimin..rabbim sabrımı artırsın herkesin tabi ama çok çaresizim,mutsuz,ağlamaktan yorgun düştüm,içim acıyor....eşim yinede umutlu atacak diye ....arkadaşlar dualarınızı bekliyorum ,çok ihtiyacım var....rabbim hayırlıysa versin diyorum...clexsan0,4 ve aspirin kullanıyordum ama sonuçsuz....ben nasıl toparlanacağım bilemiyorum..
o korkuyu hemen at içinden rahat olman lazım. inşallah hiç birimiz daha fazla beklemeyelim.
Canım geçmişi okuyordum da dikkatimi çekti aslında özelden yazmaya çalıştım ama olmadı benim de durumum sizinle benzer 4 kaybım var iğne kullanmama rağmen olmadı şu an hamile değilim ama uğraşıyorum doktorum önlem amaçlı günde çeyrek kortizon veriyor 13. haftaya kadar kullandığın ilaçları doktoruma sormak için öğrenebilir miyim? cevaplarsan çok sevinirim çünkü iğne kullanmama rağmen kaybedince gerçekten çaresiz kaldım.
bugün dr gittim 6hafta 5 günlük bebeğimin kalp atışları olmadığını söyledi..kendimi boşlukta hareketsiz gibi hissediyorum ,zaten 3 tane düşük yaşamıştım busefer kanamalarım başlamamıştı seviniyordum iyi gidecek diye ama kalbi atmıyor bebeğimin..rabbim sabrımı artırsın herkesin tabi ama çok çaresizim,mutsuz,ağlamaktan yorgun düştüm,içim acıyor....eşim yinede umutlu atacak diye ....arkadaşlar dualarınızı bekliyorum ,çok ihtiyacım var....rabbim hayırlıysa versin diyorum...clexsan0,4 ve aspirin kullanıyordum ama sonuçsuz....ben nasıl toparlanacağım bilemiyorum..
Canım öncelikle gecmis olsun umarım bidaha ki sefere kucağına alırsın gercekten yaşadıklarınız çok zor inşallah en kısa zamanda hamis kalırsın
Evet çok eski sayfaları karistirmissin baksana 22haftalikmisim ozamanzaman geçmiyor gibi geliyor insana ama demekki geciyormuş
Tatlım ben bu hamileliğimde 13.haftama kadar prednisilon+duphaston diye bı hap kullandım bu haplar bazı kadınların vücudu beneği kabul etmiyormuş kromozomların yarısı babadan geldigi için vücuda yabancı diye disa atiyormus Buda düşüğe sebeb oluyormuş doktordan öğrendiğim kadarıyla bu ilaçlarda vucudun kabul etmesi içinmiş tabi bunun yanında iğne+coraspin+vitamin kullanıyorum artık bilemiyorum bana hangisi fayda etti aslnda Rabbim ol dedikten sonra gerisi yalan ama biz tedbirimizi alalım gerisini Rabb'ime bırakalım
Umarım yardımcı olmussumdur insalkah Rabbim en kısa zamanda gonlunun muradını verir
aslında bende senin gibi acaba geçmi kaldık diye düşünmeden edemiyorum. adetim 2 gün geçince farkettim yılbaşıydı zaten hemen bulamadık. ilacı sadece 4 gün kullandım. bana bu testi yapmadılar sanırım neyle ilgiliymiş ANA testi
slm kızlar nasılsınız?
bende iyiyim şükür
mide bulantım falan yok
arada bi bulanıyo ama öyle çıkartacak şekilde değil
çarşamba günü randevum var
hayırlısı bakalım inşallah herşey yolunda olur
bana dua edin sizde benim dualarımdasınız...
selam november..için bir nebze rahat etsin diye yazıyorum bende aynı dertten muzdaripim..ana antikor pozitif..(hamilelik testleri pozitif çıksa:))) bende doktorlara gittim sonuç hamilelikte düşük doz kortizon...sormak istediğin bir şey olursa özelden veya burdan sorabilirisn
Canım çok teşekkür ederim cevabın için gerçekten de farkında değiliz ama zaman aslında çabuk geçiyor kesinikle sana katılıyorum rabbim ol dedikten sonra oluyor ama biz de elimizden geleni yapalım gerisi allaha emanet canım senin adına gerçekten çok sevindim sonuna kadar inşallah.... Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize canım bir de merak ettiğim hamileliği öğrendikten sonra mı önce mi başladın bu ilaçlara? Tabiki yardımcı oldun çok teşekkür ederim canım allaha emanet ol.
İnsallah canım bu güzel dileklerin hepimiz için olsun bu ilaçlara bthcg test sonucumun pozitif olduğunu öğrendiğim gün başladık
ilk 3 ay çok sıkıntılı dönem derler ya bulantı vs için. hepsi geçer merak etme canım.inşallah çarşamba günü bize güzel haberler verirsin canım dualarım seninle herşey çok güzel olacak merak etme cnm
wie cim maşaallah sona yaklaşıyorsun inşaalah seninle daha önce yazışmıştık hatırlarsan ama ben kısaca hatırlatıyım bir benimde 4 düşüğüm vardı .su gelmesi oluyordu .son iki düşükte su geldikten bir ve birbuçuk aykadar bebeklerim dayandı sonra sonuç hüsran.banada hamile kalırsam doktorum bu kullandığın burda ki ismi prednol onu kullanmamı söyledi vücudum bebeği düşman görüyormuş.inşaallah şifa olur bu ilaçlar banada, sorum sana bana 4mg lık kullancaksın demişti .seninki kaç mglık acaba?dualarım seninle ...İnsallah canım bu güzel dileklerin hepimiz için olsun bu ilaçlara bthcg test sonucumun pozitif olduğunu öğrendiğim gün başladık
wie cim maşaallah sona yaklaşıyorsun inşaalah seninle daha önce yazışmıştık hatırlarsan ama ben kısaca hatırlatıyım bir benimde 4 düşüğüm vardı .su gelmesi oluyordu .son iki düşükte su geldikten bir ve birbuçuk aykadar bebeklerim dayandı sonra sonuç hüsran.banada hamile kalırsam doktorum bu kullandığın burda ki ismi prednol onu kullanmamı söyledi vücudum bebeği düşman görüyormuş.inşaallah şifa olur bu ilaçlar banada, sorum sana bana 4mg lık kullancaksın demişti .seninki kaç mglık acaba?dualarım seninle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?