Hatirlamazmiyim canım seni evet galiba yaklaşıyoruz sona doğru (pek inanamıyorum ama) inşallah sag salim kucağıma da alırım canım ya biliyorsun zor seyler yasadım inşallah hepimiz için sonu iyi olur
Canım benim kullandığım bu ilaçların ikiside 100mg lik belki unutmusumdur diye tekrar baktım ilaçların üzerine ama 100luk kullanmisim inşallah canım Rabbim yürekleri evlat hasretiyle yanan herkesin gobusunu doldurur Rabbim hiçbir insanı bebek arabasıyla dolaşan insanlara heveslendiemesin inşallah
arkdaşlarrr bendede varmış pıhtılaşma evlilğimin 6.yılnıda anca öğrendim((((butopikte kaderdaşalrımla görüşeyim dedim..
bugün dr gittim 6hafta 5 günlük bebeğimin kalp atışları olmadığını söyledi..kendimi boşlukta hareketsiz gibi hissediyorum ,zaten 3 tane düşük yaşamıştım busefer kanamalarım başlamamıştı seviniyordum iyi gidecek diye ama kalbi atmıyor bebeğimin..rabbim sabrımı artırsın herkesin tabi ama çok çaresizim,mutsuz,ağlamaktan yorgun düştüm,içim acıyor....eşim yinede umutlu atacak diye ....arkadaşlar dualarınızı bekliyorum ,çok ihtiyacım var....rabbim hayırlıysa versin diyorum...clexsan0,4 ve aspirin kullanıyordum ama sonuçsuz....ben nasıl toparlanacağım bilemiyorum..
kdr hoşgeldin pıhtıdaşlar topiğine bu topik çok güzel acı tatlı herşeyimizi bizimle aynı sorunları yaşayan arkadaşlarımızla paylaşıyor birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz..tecrübe ve fikir alışverişi ,ve gönülden kopan müşterek dualar...
hoşbulduk canım..inşaallah güzel haberler alırız hepberaber şimdi ağlasaktaönce şunu sorayım biaara özgeçmşimi yazıcam:))
tüpbebk negatif oldu ve orda sitediler bu tahlileri dah önce yaptırmıştım ısrarınla başka doktor istemişti eksik istemiş mthr hetrezigot dediler arayıp hemşire merkezden hemen coraspin ve folibol başla dedi yaa..buşekildemi oluyor sonucumu faxlasınlar ben alıp bir doktorla görüşeyimmi tüpbebk ankrada yaptırdımda(napıyım kend,i doktorumuumu arayım oda hemşiresinin dedğinimi söyler?hemotoloğamı gideyimm..offf kafam karıştı ve aklım agelen başımda ama birsebebim bulundu enazından napayımmm bennnn:44:
kdr hoşgeldin pıhtıdaşlar topiğine bu topik çok güzel acı tatlı herşeyimizi bizimle aynı sorunları yaşayan arkadaşlarımızla paylaşıyor birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz..tecrübe ve fikir alışverişi ,ve gönülden kopan müşterek dualar...
hoşbulduk canım..inşaallah güzel haberler alırız hepberaber şimdi ağlasaktaönce şunu sorayım biaara özgeçmşimi yazıcam:))
tüpbebk negatif oldu ve orda sitediler bu tahlileri dah önce yaptırmıştım ısrarınla başka doktor istemişti eksik istemiş mthr hetrezigot dediler arayıp hemşire merkezden hemen coraspin ve folibol başla dedi yaa..buşekildemi oluyor sonucumu faxlasınlar ben alıp bir doktorla görüşeyimmi tüpbebk ankrada yaptırdımda(napıyım kend,i doktorumuumu arayım oda hemşiresinin dedğinimi söyler?hemotoloğamı gideyimm..offf kafam karıştı ve aklım agelen başımda ama birsebebim bulundu enazından napayımmm bennnn:44:
hoşgeldin aramıza canım. kendi druna mutlaka danış ama fikir olsun diye söylüyorum. benimde mthfr 1298 heterozigot ecopirin ve folbiol kullanıyorum. gebelik olduğunda da 0,4 lük cleksan kullanıcam. tüp bebekte farklı bir yol izleniyor olabilir.
hoşgeldin aramıza canım. kendi druna mutlaka danış ama fikir olsun diye söylüyorum. benimde mthfr 1298 heterozigot ecopirin ve folbiol kullanıyorum. gebelik olduğunda da 0,4 lük cleksan kullanıcam. tüp bebekte farklı bir yol izleniyor olabilir.
pıhtılaşma olnalr zor hamile klıyormu?yani tedavide embriyo tutunmadı buda sebepmidirrr???
wie cim maşaallah sona yaklaşıyorsun inşaalah seninle daha önce yazışmıştık hatırlarsan ama ben kısaca hatırlatıyım bir benimde 4 düşüğüm vardı .su gelmesi oluyordu .son iki düşükte su geldikten bir ve birbuçuk aykadar bebeklerim dayandı sonra sonuç hüsran.banada hamile kalırsam doktorum bu kullandığın burda ki ismi prednol onu kullanmamı söyledi vücudum bebeği düşman görüyormuş.inşaallah şifa olur bu ilaçlar banada, sorum sana bana 4mg lık kullancaksın demişti .seninki kaç mglık acaba?dualarım seninle ...
hayırlı haftalar bahar
evet son ana kadar değişiklik olabiliyor doğumlarda
artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
sezaryanı genel mi epidural mi oldun?
kaçıncı haftada iğneyi kestiniz?
sana ve bebeğine sağlıklı günler dilerim
bugün dr gittim 6hafta 5 günlük bebeğimin kalp atışları olmadığını söyledi..kendimi boşlukta hareketsiz gibi hissediyorum ,zaten 3 tane düşük yaşamıştım busefer kanamalarım başlamamıştı seviniyordum iyi gidecek diye ama kalbi atmıyor bebeğimin..rabbim sabrımı artırsın herkesin tabi ama çok çaresizim,mutsuz,ağlamaktan yorgun düştüm,içim acıyor....eşim yinede umutlu atacak diye ....arkadaşlar dualarınızı bekliyorum ,çok ihtiyacım var....rabbim hayırlıysa versin diyorum...clexsan0,4 ve aspirin kullanıyordum ama sonuçsuz....ben nasıl toparlanacağım bilemiyorum..
bende bornovada oturuyorum şifa aslında bana da yakın ama benim kuzenimde görümcemde basmane şifada yaptı orası çok iyi değildi odaları çok kötüydü küçük ve havasızdı, bornovayı bilmiyorum aklıma hiç gelmemişti bak iyi ki yazmışsın canım, şifada ne kadar verdin peki, ama bu seferde doğumda farklı dr mu girdi doğumuna, onu nasıl yaptın peki, bir de iğne için çıkarılan rapor ne anlamadım,benimde çıkarmam mı lazım acaba..
wie nasılsın canım nasıl gidiyor ? bende biraz temizlik yapıyorum evim berbat bir kışın tozu isi olduğu gibi duruyordu biraz eşim yardım ediyo biraz ben yapıyorum.bişiy olcak diyede korkuyorum..prenses kızımız nasıl annesi? bizim paşa iki hafta önce iyiydi tekmelere devam bazen canımı yalıyor ama olsum iyi olsunda
selam kızlar merhaba diyorum ve kaçıyorum geçmişi okudum kızım uyandı şimdi banyosunu yaptırcam papatya80 canım cevabın için tşk ederim
kız bahar seferihisarlara gidiyonda benle kızımı niye götürmüyon cadııı
kafanın karışması normal canım hepimiz aynı şeyleri yaşadık. coraspin ve folbiolu bencede başla çünkü genelde kullanıyoruz bunları birde yanında iğne kullananlar var ama sen dr unun tavsiyesine uy :)
pıhtılaşma olnalr zor hamile klıyormu?yani tedavide embriyo tutunmadı buda sebepmidirrr???
hayır canım bunun hamile kalamamaya kanıtlanmış bir etikisi yok şu an
iveeeeett cevaplar bitti herkese günaydııııınn :)))
günaydın datluuuummm.
Ohh gezin bakalı gezin nereye gidiyosunuız cumartesi günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?