Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkdaşlarrr bendede varmış pıhtılaşma evlilğimin 6.yılnıda anca öğrendim((((butopikte kaderdaşalrımla görüşeyim dedim..

wie nasılsın canım nasıl gidiyor ? bende biraz temizlik yapıyorum evim berbat bir kışın tozu isi olduğu gibi duruyordu biraz eşim yardım ediyo biraz ben yapıyorum.bişiy olcak diyede korkuyorum..prenses kızımız nasıl annesi? bizim paşa iki hafta önce iyiydi tekmelere devam bazen canımı yalıyor ama olsum iyi olsunda

arkdaşlarrr bendede varmış pıhtılaşma evlilğimin 6.yılnıda anca öğrendim((((butopikte kaderdaşalrımla görüşeyim dedim..

kdr hoşgeldin pıhtıdaşlar topiğine bu topik çok güzel acı tatlı herşeyimizi bizimle aynı sorunları yaşayan arkadaşlarımızla paylaşıyor birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz..tecrübe ve fikir alışverişi ,ve gönülden kopan müşterek dualar...

selam kızlar merhaba diyorum ve kaçıyorum geçmişi okudum kızım uyandı şimdi banyosunu yaptırcam papatya80 canım cevabın için tşk ederim
kız bahar seferihisarlara gidiyonda benle kızımı niye götürmüyon cadııı

dualarımız seninle ve bebişinle. hepimiz seni anlıyoruz kanama olmaması her zaman iyiye işarettir.

Canım ben de biraz araştırdım dediği ilaç prednison prednol değil farklı bir ilaç gibi geldi bana internetten bir bak istersen sen de prospektüsü farklı gibi geldi bana .

epidural sezeryan istedim ben ve doğumumu bire bir izledim her anı hafızamda kayıtlı :) iğneyi 37. haftanın sonunda kestim.

canım henüz küçük olabilir ben hep 9. haftaya kadar beklerdim. ama olmazsada lütfen çok yıpratma kendini. tabiki üzüleceksin ama unutma morelini ne kadar yüksek tutarsan kendini ne kadar motive edersen o kadar faydasını göreceksin. dualarım seninle :)

canım şifa bornovayı bu konuda çok titizlenen biri olarak tavsiye ederim. odalar çok ferah geniş. özle odaları var 100 tl fark ödüyorsun sadece banyosunu kendin kullanabilmen için. ama diğer odalardan hiç bir farkı yok. doğumda farklı dr girdi ama namık beye giderken şifayada devam ettim ben. namık beyin her ay ki tetkiklerini buradaki dr uma gösterdim. koordineli çalıştılar yani. doğumum da çok güzel geçti. bir kere personel çok iligili. güle oynaya sezaryan oldum. oğlum doğduğunda hepsi bir benimle ağladılar. ben 1.250 tl ödedim.

ayyy nasıl özendim şimdi hamişliğe yaa :) kızlar iyi değerlendirin bu günleri çookk güzel günler bu günler. tabii sonrası çok daha güzel ama yinede özliyor insan :)

oyyy bir dahakine sizide alırım kuzum ni demek :)) ben büşrayla konuştum cumartesi diye konuştuk meldalıda arıyayım sen ne yaptın :?

günaydın datluuuummm.
Ohh gezin bakalı gezin nereye gidiyosunuız cumartesi günü

vallaha cumartesi toplaşalım diyoruz kızlarla bende seni bekliyordum kuzu bende toplaşçaz senide beklerim. bu cumartesi dedik ama esnek bıraktık. çünkü tam herkesle konuşamadık ortak bir karar alalım eminecimde vardı o da gelirmi ki acep teli de yok bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…