Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

izmirli hatunlar hepiniz davetlisiniz gelmek isteyen olursa başımın üstünde yeriniz var. börekler pastalar ederim size :))

ayy inşallah canım bakalım hava güzel olur inşallah ta ayarlarız senin ev bornovadaydı dimi..

rica ederim canım mesajını okudum ama ben yazamıyorum özelden hiç kullanmadığım içinmiş sanırım, ben bulmadım seni o kadar çok var ki

teşekkür ederim canım cevabın için şifayı da düşünebilirm o zaman,hastane çok iyi olsun istiyorum,herhangi bir sorun yaşamak istemiyorum,hastanelerden yana biraz dertliyim,bende titizleniyorum,şimdi bile hastane işim oldu mu araştırıp gidiyorum,hsatalandığım zaman çok şey yaşadım nefret ettim hastanelerden,koskoca izmirde gidecek hastane bulamadım o zaman kabul etmediler hiç biri,şimdi güven vermiyorlar bana,fiyatı da iyiymiş birçok yere göre,bir de bucada bir yer var özel bizim gelinimiz gidiyor oraya,drun dışarda şirinyerde muayenehanesi var,ayda 100 lira veriyormuş,tahliler için para ödüyormu bilmiyorum,

Baharcım hep olumlu düşündüm senden çok örnek aldım hikayeni annemede okudum ağlayarak dinledi,gördünmü dedi senin yaşadıklarnın aynısını yaşamış pes etmemiş dedi,seninde olacak dedi ama olmadı olmadııııııııııııııııııııııııııı.mahvoldum kahroldum.en zor aşamaları geçmiştim sadece transfer kalmıştı pgd sonucu geldi ve malesef transfer iptal 45x turner sendromu.6 taneden 2 kalmıştı çok umutluydum hatta ikisindende bi an bile olmıcak demedim ve en çok senin hikayenden feyz aldım.nasıl hazırladım kendimi bi bilsen şuan sağlı sollu tokatlar yemiş gibiyim..ama olmadı ne kadar zor bu özlem ne kadar zor insan gerçekten eksik hissediyor kendini...arkadaşlar pıhtılaşma bozukluğumda var ama artık bunu düşünmüyorum bile çünkü onun çaresi var bi şekilde tekki sağlam emriyo olsun...herkesin hikayesi çok acıklıdır kendine göre ateş düştüğü yeri yakar muhakkak ama atlatılmıyo...yine düştüm kalkıcam inşallah yardımlarınızla...allahımın çevremin yardımıyla inşallah...benimde yavrum olacak dimi bi gün......

canım inş. Duyarsın pıt pıtları belkide daha küçüktür canım

ay valla uzun süre burdan uzak kalınca değerlerimi unuttum:) 1298 ve 677 heterozigot canım birde işte malumun antikor pozitifliği var:)ikinci bebeşim tedaviye rağmen kaybettik..iğneler yani...bu sefer kortizonda vericez dediler...bakalım

arkadaşlar benim 9 haftalıkmış düzeltirmisiniz. Yani doktorum öle dedi :)

oyyy canımm yaaa ne olacak dimi tabiki olacak. rabbimin nimetleri çok sabır gülüm sabır iste hep öyle bir sabır veriyor ki yüce yaradan, sen bile dönüp baktığında bir gün geriye nasıl sabrettim ben diye hayretler içinde kalıyorsun. hem sen düşmedin sadece biraz sendeledin o kadar. toparlan bir an önce bak bu yolun sonunda seni bekleyen bir bıcırık var onu daha fazla bekletme.

Ayy sorma ya benim evde aynısı perdeler,camlar iyi bir temizlik istiyor ama biraz daga Dursun diyorum ne zaman basliycaksam ((((

prenses iyi teyzesi tepinip dürüyor bir otaraf bir bu taraf evet bazen benim canımda acıyor ama olsun tek iyi olsunlarda

Bu arada 30lara gelince beni bı stres korku sardı dogum ile ilgili nasıl olacağı henüz belli değil ama yinede insan korkuyor:18:

hiç korkma wiecim bak o an herşeyi unutuyor insan. sadece ona odaklanıyorsun. düşünsene ben sezeryanımı izledim. dr um hayretler içinde kaldı ve pes doğrusu dedi. aaaa dedim ben onu ne zorluklarla buldum her anına şahit olmak hakkım :)) (acık deliyimdir de :)

umarım en kısa zamanda girersin sende listeye canım :) ilk önce alt listeye sonrada üst listeye

inşaallah canımmm,,y akanda pıhtılaşma hamile kalmayı zorlaştıryomu kendiliğnden kaldım düşüğüm oldu ama aşıalamda kimyasal oldu şimdi tüpte tutmadı yani tedaviye başlamadan kalan varmı kendiliğnden coraspin ve folibol içerken benim gibiolup???SEN,İNDE BEBĞİNİ ÇINARINI ALLAH BAĞIŞLASIN CİCİ ANNEEEEEÇINAR BENİM BEKARLIK SOYADIM YAAA

:79: aminnnnn ...canım ilaçlarının biri kortizon biri progestron ilaçı değil mi ,bana bu liacın kortizon içerikli ilaç olduğunu söylemişti doktor birde sen yanılmıyorsam 13 haftada bıraktım demiştin..bana da hamile kalır kalmaz başlıyacaksın demişti bu ilaca içeriyi aynı herhalde bana da inşaallah şifa olur canım dua et lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…