Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben kendiliğinden hamile kaldım. tabi ondan önce tedaviyle 6 kez kaldım fakat hepsini kaybettim. ama kan pıhtılaşmasının hamile kalamyı engellediği yönünde bilimsel bir bulgu yok henüz

Kızlar ben çok kilo aldım galiba napıcam???herkes çok kilo aldın diyor daha 9 haftalık hamileyim çokçok fazlada yemiyorum. Yani iki kişilik yemiyorum..önce nasıl yiyorsam öle.....ne yapmam gerekiyor....veya böyle hızlı kilo alan oldumu.

kaç kilo aldınki belki şişkinlik falan vardır dışardan kilo almış görünürsün.

canım ben kendiliğinden hamile kaldım. tabi ondan önce tedaviyle 6 kez kaldım fakat hepsini kaybettim. ama kan pıhtılaşmasının hamile kalamyı engellediği yönünde bilimsel bir bulgu yok henüz

TEDAVİYLE DERKEN PIHTILASMA İLAÇLARI d EĞİL AŞILAMA YADA TÜPLEMİ 6KEZ KALDIN?çok soru soruyorum ama şimdiye kadars ebepsizken poıhtılaşmayı öğrendim oyüzden(zaten pimpirikliyim iyice herşey karıştı bende:))

canım bende kendimi senin gibi hissediyorum. ben progestan kullanmıştım, 12.haftaya kadar. o inanılmaz şişkinlik yapmıştı. e bide mide bulantılarım sebebi ile yağsız makarna, peynir ekmek yiyip, akşamları yattım. bana bu 13,5 haftada 4 kilo olarak geri döndü .. şu an elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. yürüyüş yapmam gerekiyor, havalar kötü. bide akşmalrı hala midem kötü..

Allah sonumu hayır etsinn..

belli zaten bende senin o deliligine bayiliyom ama

canim ya malesef benim doktorum seninki gibi iyi degil tercube denen hicbirsey yok rabbime siginiyorum ona emanetiz neymis efendim dogum sirasinda cok kan kaybedermisim,belki beni kaybederlermis adam moral verecegi yerde bana neler soyluyor sinir oldum bunlari duyduktan sonra toparlanmam zor oldu ama neyseki iyiyim artik hicbir dedigide umrumda degil biz bu haftalara dualarla geldik ve biliyorumki rabbim yardim edecek dogumda bana

kızlar kan sonucum elime ulaştı..mtfhr 677 c>t polimorfizminin heterozigozitesi toplumda sık görülen(BURDAKİ TOPLUMDANDA ANLADIM ZATEN)BİR DEğişiklip olup genellikle klinik bulgu vermemmektedir....yorum kısmına bunu yazmışlar..yani buda coraspin vefolibolu gerektiriyo???hemen başalyımmı yaa..hemşire dün başla dedi ama kaçtane demedi.doktorumuda aradım hala ban dönecekler güyaaaahiç sanmıyorum atlattılar beni8TÜPBEBEK DOKTORUMDAN BAHSEDEİYORUM)...

merhaba arkadaşlar
herkesin yaşadıklarını biraz olsun okudum allahım hepimize sabır versin ama benim problemimde kimseyi göremedim kafayı yiycem:18:benim 4 yaşında bir kızım var 2 yıl önce 16 hftlık bebegim karnımda öldü şuan 11 hft hamileyim dr bana coraspin 100 verdi 6 haftadan beri içiyorum
benim size sorum
bende kan pıhtılaşması olup olmadıgı belli degil olsa kızımdada sorun yaşamazmıydım veya sonradanda olabiliyormuhiç bi test yapılmadı en az 3 defa bu olayı yaşamam gerekiyormuşALLAH KORUSUN
birde eger kan pıhtılaşmam yoksa kanın normalden fazla duru olurmu ve bebege zarar verirmi
sizce ne yapmalıyım ltf bana tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olun
sevgilerle..

webster ve derya

kızlar liste güncelleme tarihi 13 nisan onun için sizin haftalarınızın öyle yazması normal çünkü siz 13 nisanda o haftadaydınız. yarın 20 nisan çarşambada yeniden güncelleyecem . bu liste haftalık olarak çarşamba günleri güncelleniyor yani gelenek öyle. o yüzden webster sen yarın 9 olacaksın deryacım sende yarın 11 haftalık olacaksınız.
sevgilerrrr;

canım lütfen stres yapma. 1. çocuğunda pıhtılaşma sorunu yaşamadan sağlıklıca kucağına alan ve 2. gebeliğinde bu sorunu öğrenen çoooook arkadaş var burda. şu an 11 haftalıkmış gebeliğin rabbim tamamına erdirsin. coraspin sana yeterlimi fazlamı geliyor öğrenmek için faktör xa diye bir tahlil var. onu yaptır orda belli olur.

bu arada bu pıhtılaşma varmı yokmu diye yapılan tetkikler gebeykende yapılır bence bir yolunu bul ve yaptır.kimse kimsenin acısını bilmez o yüzden doktorlar 3 kez acı yaşamamızı bekliyorlar. eğer pıhtılaşma varsa kan sulandırıcı iğne kullanman da gerekebilir.

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bahsettigin testler için araştırma has.yoksa normal has.yaptırabilirmiyim dr çok umursamaz birisi bırakıcam galiba hergün rüyamda bebegimin karnımda öldügünü görüyorum korkudan ultrasona bile zor giriyorum ne olcak bu halim bilemiyorum çoküzgünüm

Merhaba arkadaşlar bu kanda pıhtılaşmayla ilgili yapılması gereken testlerin isimlerini yazabilirseniz çok mutlu olurum benimde yaptırmam gerekiyor sanırım şimdiden teşekkürler

önceden kayıp bebeğin olduğu için psikolojik olarak etkileniyorsun. bu konuyu düşündüğünden kötü rüya görüyosun.
bu testler üniv hastanelerinde yapılıyor özeldede yapılıyor.
pıhtılaşma testleri: trombofili paneli olarak geçiyor
faktör xa da aynı yerlerde yapılıyor.

Hayırlısı canım ya inşallah bir daha böyle bir acı yaşamayız bende de1298 677 heterozigot var bunun dışında iki tane daha heterozigot var ve ANA + benim de iğne yaramamıştı inşallah kortizon bu sorunu halleder canım.

Canım benim ya okuyunca çok üzüldüm tabiki de kalkıcaksın inan allah sabrımızı deniyor ve bizleri en iyi şekilde mükafatlandıracak ben buna çok inanıyorum en önemlisi de sağlıklı çocuk sahibi olabilmek ben kendimi hep öyle avutuyorum o yüzden lütfen moralini bozma kendini üzme senin için de dua edeceğim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…