pıhtılaşma olnalr zor hamile klıyormu?yani tedavide embriyo tutunmadı buda sebepmidirrr???
benim ilk hamileliğim 9. ikincisi 2. denememizde olmuştu. ilk denediğimiz 9 ayda belkide kimyasal gebelik yaşadım farketmemiş olabilirim.
inşaallah canımmm,,y akanda pıhtılaşma hamile kalmayı zorlaştıryomu kendiliğnden kaldım düşüğüm oldu ama aşıalamda kimyasal oldu şimdi tüpte tutmadı yani tedaviye başlamadan kalan varmı kendiliğnden coraspin ve folibol içerken benim gibiolup???SEN,İNDE BEBĞİNİ ÇINARINI ALLAH BAĞIŞLASIN CİCİ ANNEEEEEÇINAR BENİM BEKARLIK SOYADIM YAAA
Kızlar ben çok kilo aldım galiba napıcam???herkes çok kilo aldın diyor daha 9 haftalık hamileyim çokçok fazlada yemiyorum. Yani iki kişilik yemiyorum..önce nasıl yiyorsam öle.....ne yapmam gerekiyor....veya böyle hızlı kilo alan oldumu.
benim ilk hamileliğim 9. ikincisi 2. denememizde olmuştu. ilk denediğimiz 9 ayda belkide kimyasal gebelik yaşadım farketmemiş olabilirim.
2.DERKEN TEDAVİYLEMİ HAMİLE KALDIN TÜP V.S..
canım ben kendiliğinden hamile kaldım. tabi ondan önce tedaviyle 6 kez kaldım fakat hepsini kaybettim. ama kan pıhtılaşmasının hamile kalamyı engellediği yönünde bilimsel bir bulgu yok henüz
2.DERKEN TEDAVİYLEMİ HAMİLE KALDIN TÜP V.S..
korunmayı bıraktığımın 2. ayını kasteddim. hiç tedavi görmedim sayılır hafif bir prolaktin yüksekliğim vardı onun için ilaç almıştım ilkinde 2. de hiçbir şey kullanmadım. o yüzden pek bilmiyorum pıhtılaşma tedaviyi nasıl etkiler. kimyasal gebelikleride drlar buna bağlamıyor. yani dr uma göre 2. düşüğünde pıhtılaşmayla ilgisi yok zaten iğnede kullanmıştım. nerdeyse hepimizkimyasal yaşıyoruz tesadüf mü diyorum bazende herkesden daha dikkatli olduğumuz için daha yerleşmeden anlıyoruz hamileliği diye düşünüyorum. etrafımda 2-3 ayda adet olup bir test bile yapmayanlar var. test yapmamış olsak 1 hafta gecikmeyle adet ve kimyasal gebelik arasında hiç fark olmuyor.
Kızlar ben çok kilo aldım galiba napıcam???herkes çok kilo aldın diyor daha 9 haftalık hamileyim çokçok fazlada yemiyorum. Yani iki kişilik yemiyorum..önce nasıl yiyorsam öle.....ne yapmam gerekiyor....veya böyle hızlı kilo alan oldumu.
hiç korkma wiecim bak o an herşeyi unutuyor insan. sadece ona odaklanıyorsun. düşünsene ben sezeryanımı izledim. dr um hayretler içinde kaldı ve pes doğrusu dedi. aaaa dedim ben onu ne zorluklarla buldum her anına şahit olmak hakkım :)) (acık deliyimdir de :)
merhaba arkadaşlar
herkesin yaşadıklarını biraz olsun okudum allahım hepimize sabır versin ama benim problemimde kimseyi göremedim kafayı yiycem:18:benim 4 yaşında bir kızım var 2 yıl önce 16 hftlık bebegim karnımda öldü şuan 11 hft hamileyim dr bana coraspin 100 verdi 6 haftadan beri içiyorum
benim size sorum
bende kan pıhtılaşması olup olmadıgı belli degil olsa kızımdada sorun yaşamazmıydım veya sonradanda olabiliyormuhiç bi test yapılmadı en az 3 defa bu olayı yaşamam gerekiyormuşALLAH KORUSUN
birde eger kan pıhtılaşmam yoksa kanın normalden fazla duru olurmu ve bebege zarar verirmi
sizce ne yapmalıyım ltf bana tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olun
sevgilerle..
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bahsettigin testler için araştırma has.yoksa normal has.yaptırabilirmiyim dr çok umursamaz birisi bırakıcam galiba hergün rüyamda bebegimin karnımda öldügünü görüyorum korkudan ultrasona bile zor giriyorum ne olcak bu halim bilemiyorum çoküzgünüm
Merhaba arkadaşlar bu kanda pıhtılaşmayla ilgili yapılması gereken testlerin isimlerini yazabilirseniz çok mutlu olurum benimde yaptırmam gerekiyor sanırım şimdiden teşekkürler
ay valla uzun süre burdan uzak kalınca değerlerimi unuttum:) 1298 ve 677 heterozigot canım birde işte malumun antikor pozitifliği var:)ikinci bebeşim tedaviye rağmen kaybettik..iğneler yani...bu sefer kortizonda vericez dediler...bakalım
Canım benim ya okuyunca çok üzüldüm tabiki de kalkıcaksın inan allah sabrımızı deniyor ve bizleri en iyi şekilde mükafatlandıracak ben buna çok inanıyorum en önemlisi de sağlıklı çocuk sahibi olabilmek ben kendimi hep öyle avutuyorum o yüzden lütfen moralini bozma kendini üzme senin için de dua edeceğim canım...Baharcım hep olumlu düşündüm senden çok örnek aldım hikayeni annemede okudum ağlayarak dinledi,gördünmü dedi senin yaşadıklarnın aynısını yaşamış pes etmemiş dedi,seninde olacak dedi ama olmadı olmadııııııııııııııııııııııııııı.mahvoldum kahroldum.en zor aşamaları geçmiştim sadece transfer kalmıştı pgd sonucu geldi ve malesef transfer iptal 45x turner sendromu.6 taneden 2 kalmıştı çok umutluydum hatta ikisindende bi an bile olmıcak demedim ve en çok senin hikayenden feyz aldım.nasıl hazırladım kendimi bi bilsen şuan sağlı sollu tokatlar yemiş gibiyim..ama olmadı ne kadar zor bu özlem ne kadar zor insan gerçekten eksik hissediyor kendini...arkadaşlar pıhtılaşma bozukluğumda var ama artık bunu düşünmüyorum bile çünkü onun çaresi var bi şekilde tekki sağlam emriyo olsun...herkesin hikayesi çok acıklıdır kendine göre ateş düştüğü yeri yakar muhakkak ama atlatılmıyo...yine düştüm kalkıcam inşallah yardımlarınızla...allahımın çevremin yardımıyla inşallah...benimde yavrum olacak dimi bi gün......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?