Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Naber canımm.
Senin şu yayınladıgın bi liste var yaa kimde hangi sorun var.
O listeyi rica etsem bugün yayınlayabilirmisn canım yaa sana zahmet

evet canım bu topiği biliyodum zaten bıyazayım dedım
inşallah canım inşallahh bende devamklı kontrol edıorm topiki :)

değer aralıkalrı yazmıyro canım anromal olanalrı koyu olrk ısaretlemısler zaten yani
hepsi ref değerini ya altında ya ustunde hiçbiri nromal dğeilki ben sizin derğelrinizi sordum
mthft ne hıc bılmıom :S

canım çok gecmuıs olsun sanada....benım kanamam fln hıc olmadı
yanı nlayabılcıem bısey olmadı maalesef
yas çok önemlı ama ınsallah zorun yasamazsın

inşallah canımm..kocaman olmuş bile maşallah..

::
anladım canım birazgeçte olsabende özetle anlatayım kendimi özgeçmişimi yazarım demiştim ya:))
2005te evlendim..2aysonra hamile kaldım,biraz hızlıydı ama sonradan kabullendim ama malesef tam 7haftalık olduğu gün düşük yaptım evde(1...
bekledim acele etmedim korunduk ama kendimiz...düşükten 2ay sonra yine biraz adet gecikmesiyle adetsandım ama çok sancıyla zargibi parça geldi doktru ardım hemen ertsei gün baktı ultrasonda bişey yok amam kanda var..kandeğerim biraz zor düştü.adı sessiz düşük,erken düşük v.s...2....
1sene oldu hamielk kalamyınca aynı doktor agtitim 2ay hap çatlatma iğnesi tedavisi evde ilişki..herşey yolunda hamileliim var ama olmadı...
1sene dagha bekledim bekledikçe stres oldum..sonr a doktor değiştirdim faküğltede 1.aşılamaya start
sonuç kanda 84..dünyalar benimmm ama değerim 2güne güzel artmadı 1haftalık gecikmeyle vücut attı..kimyasal gebelik...3...

hamileliğm olduğu halde rahim filmimde çek,ldi temiz çıkmıştı aşılamdan önce...
tabi kimyasal gebelik ve ben ısrrarla kanıma bakılsın genetik di,yorum,doktor gerek görmüyor uzun sürer falan ..hocam ben uğraşcam dedim 3ayda tamamlandı eşimden kan alındı sorular sordular bize.genetik profunun karşısına geçtik herşey temiz...
haydi 2.aşılama negatif
3.aşılam istem,yroum ama bir problem yok ya deneyelim tüpte rapordan şansınız olur,beşlki kalırısn ama şansmı oda %15-20..3.de doktorumun hocası prof..negatifi aldım ve giştikçe boğuldum,sorun neydi bilmiyoruz,sorun yoksa şans veriyolar daha iyi kalırısn yine yok bişeyyy..aşılamalrım aralıklı oldu.artık 1sene bekledim..geçen yazın düşünüyoduk olmadı geçen aya nasipmiş
tüpte şans % 50 nerdeyse hele bide hoca rahmi yumurtalıları temiz dedi bende negatif göze alıyorum ama nasılsa hamile kaldın diyolar ki ebnde umutluydum..olmadı 10.gün öğrendim hemen de sancılı adet oldum,tüpün negatif olmasıda daha zormuş zor atlattımgitim hocayı görünce orada başladım ağlamaya,çok umut verdiniz deim hala şansın %60 diyor,bazı tahliller istiycem dedi bende biraz düşükler falan deyince çünkü tüpbbebeğe lap diye başlattılar hiçbi tahlil tetkik istemeden.olmayınca genetikelri elimde gösterdim eksik dedi yeniden istedi,işte 2gün önce çıktı sonucum ...mthrf 677 heterzigot,hemşire hemen başla coraspin ve folibol dedi..
kafam oldu çorba aklıma geln başıma geldi düşüklerin sebebbi bumuydu dahabönce bi,linirdi nedne 3sene önce tam istemmeişler...tüpbebeğim bundamı tutmadı...arada adetim gecikip çook sancılı oludm onlarda erken düşüklermiyid sırf umutlanmayım di,ye test yapmazdım...bikaç kere hamile kaldım yine belkide...nedenler.. sorularrr..zaten tedavilerden iyice hassalaştım,buda çıknca dedim enazından sebep bulundu daha fazla düşük yaşamdan yada hamiel kalsam tutsun diye yapılcak bişeyler...rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin,dermansız dert vermesin..rabbim yardımcınız olsun hamiellere hayırlı doğumlar,doğuranlara alalh sağlık versin,uzun ömür versin..benimgibi,lerede tez zamnda hamilelik versinbirsebebim bulundu inş.başka sebeplerim yoktur,histereskopide önerdi doktor bakalım.şuan dinlenmedeyimm

Kullanıcı Adı | Mutasyonlar | Gebelik Öncesi Uygulanan Tedavi | Gebelikte Uygulanacak Tedavi hatice0666 |mthfr heterozigot-fibrinojen 600 (yüksek)||0.3 fraxiparine
filizim |mthfr heterozigot||0.4 clexane
kahvelokum |faktor5 heterozigot-paı homozigot||belirtilmemiş
sevda80 |mthfr homozigot-faktor5 heterozigot-protein c düşük||0.2 clexane
06EE |mthfr homozigot-aminoasit metabolizma bozukluğu||belirtilmemiş
bkale |mthfr heterozigot|| 0.2 clexane(kızı kollarında)
güşenenes |mthfr heterozigot-protrombin 20210 G-A||belirtilmemiş
reisdevrim37 |paı heterozigot-antitrombin III aktv 123(yüksek)||belirtilmemiş(bebişi kollarında)
meryemmeryem |mthfr 1298-677 heterozigot-prothrombin20210 heterozigot||0.4 clexane(oğlu kollarında)
papatyasüreyya |mthfr homozigot-paı heterozigot||0.4 clexane(bihter kollarında)
funda1980 |mthfr 1298-677 heterozigot||0.4 fraxiparine-100mg coraspin-elevit-folbiol
roselenda |mthfr heterozigot|coraspin+folik asit|belirtilmemiş
çalıkuşu1978 |mthfr heterozigot||0.3 fraxiparine-folbiol-orthomolfemin
gelgit |mthfr homozigot||0.6 clexane(yağız kollarında)
şen |mthfr homozigot-faktör5 heterozigot-protein c düşük||0.6 fraxiparine-100mg coraspin-folbiol-becozyme c (pelincik kollarında)
ravza1818 |mthfr heterozigot-tiroid||0.4 clexane
baharçelik |faktör XIII L34 heterozigot-mthfr 677 heterozigot||0.45 innohep-100mg coraspin(çınar kollarında)
umut7 |mthfr heterozigot||0.2 clexane-100mg coraspin-folbiol
rapunzel82 |protein c-s düşük||belirtilmemiş
melek76 |mthfr 677 heterozigot||0.3 fraxiparine-100mg coraspin-folbiol (bebişi kollarında)
sonuyok |mthfr 677 heterozigot-faktor 51299R heterozigot-GPIIIa L33 P heterozigot||0.6 heparin igne-100 mg coraspin-folbiol(özlemi kollarında)
osmak |mthfr 677 heterozigot-faktorV leiden heterozigot||belirtilmemiş
dinamis |mthfr 1298AC heterozigot-mthfr 1298CC homozigot||0.2clexane-elevit(deniz kollarında)
hunger86 |mthfr 1298-677 heterozigot|100 mg coraspin|belirtilmemiş
daisy75 |mthfr 667 heterozigot||heparin iğne 100 mg coraspin(tedavi başarılı)
hummu85 |mthfr 1298 homozigot-faktorV leiden heterozigot-protrombin heterozigot||0.4 clexane
marguerite |factor 2 heterozigot-protrombin 20210 GA||belirtilmemiş
yaren76 |paı 4G/4G heterozigot||0.4 clexane-100mg coraspın(tedavi başarılı)
büşra44 |mthfr 1298 homozigot||belirtilmemiş(kayra kollarında)
nisanurhak |mthfr677 heterozigot-proteinc 195,6-antikardiyolipin ıgg pozitif 10|3x1 folic plus|heparin iğne
binbirgece |faktörV leiden heterozigot-protein C düşük||belirtilmemiş
ebrar_53 |faktörV leiden G 1691heterozigot-mthfr677 heterozigot-mthfr1298 homozigot||belirtilmemiş
smmm06 |protrombin heterozigot||0.6 fraxparine-100mg coraspin-folbilol-kalsiyum
29selvihan |mthfr 1298-677 hetorozigot||0.3 fraxiparine-80mg aspirin-folbiol-becozyme(bebişi kollarında)
chilekhhh |mthfr 677 heterozigot||0.3 fraxiparine
guzin75 |mthfr 1298-677 heterozigot-b-fibrinojen-455 g-a heterozigot||0.8 clexane-aspirin-folbiol-becozym(kızı kollarında)
krizantem20 |mthfr 677 heterozigot-faktör II G20210A heterozigot|coraspin+folicplus|HIBOR(0,2 ml)
niluferşahh |mthfr 1298-677 hetorozigot||0.2 fraxparine
ARUB |mthfr 1298-677 hetorozigot||0.4 clexane
nazlı 03 |belirtilmemiş||0.45 innohep
celen 35 | mtfhr 677 heterozigot||0.4 fraxiparine (cemre kollarında)
lal 82 |mtfhr homozigot||0.4 clexane 1/2 coraspin(bebişi kollarında)
sido |mtfhr 677 heterozigot|| 0.35 innohep
FTGG7779 |mtfhr 677 heterozigot||0.4 heparin iğne
lidya79 |mthfr 1298-677 heterozigot-paı||0.4 clexane-100mg. coraspin-folbiol-elevit(bebişi kollarında)
canderya200 |protein c düşük||0.4 clexane-100mg coraspin folbiol-bemiksc-elevit(bebişi kollarında)
nergis60 |mthfr 677 heterozigot-paı 4g/5g|100mg. coraspin-folbiolb12|0.3 fraxiparine
alarahan |mthfr 677 heterozigot-haşimato troidi|coraspin-folbiol|heparin iğne
kelebek01 |faktörV heterozigot||0.35 innohep-100mg coraspin-folbiol-bemiks B12
aslihan1806 |mthfr homozigot||0.5 fragmin-100mg corasprin-folbiol-elevit
özpor |mthfr 677 heterozigot|coraspin-folbiol-bemiks|0.2 clexene
zeynom_10 |genetikler yapılmadı-protein s eksikliği-troid|100 mg aspirin-folic plus|heparin iğne
tuğçe8 |faktörV leiden heterozigot-protein c ve s bozukluğu||0.3 fraxiparin-aspirin-folbiol-magnezyum-elevit-gyno ferro sanol(elif sena kollarında)
tulun |mthfr heterozigot-PT Homozigot|coraspin-folik asit| heparin iğne
umutluyuz |protein s yüksek||0.45 innohep-coraspin-folbiol
1emine1 |faktör XIII V34L heterozigot-B fibrinojen-455G-A heterozigot-GPIIIaL33P heterozigot||0.6 clexane(bebeği kollarında)
gelevera |mthfr 677 heterozigot-protrombin heterozigot-faktör 13 heterezigot|coraspin-folbiol|0.6 cleaxane
loveliyim_ben |mtfhr 677 homozigot|100mg coraspin-folbiol|heparin iğne
gulus27 |mthfr 677 homozigot-GPIIIa L33P heterozigot ATIII 62|100mg coraspirin-folbiol|heparin iğne
ELİFİM65 |aktive protein c rezistansı 60.5(düşük)|100mg bebek aspirini-folbiol|belirtilmemiş
SİMGE |mthfr 677 heterozigot||0.3 fraksiparin-100mg coraspin-elevit-folbiol-progestan
nuray_dyn |mthfr 677 homozigot-Antitrombin III 536|100mg coraspin-folik asit|0.6 iğne-progestan(özgesi kollarında)
esraben |mthfr 1298 homozigot-fibrinojen-paı||0.3fraksiparin-100mg coraspin-folbiol-elevit-dodex(b12)(bebişi kollarında)
angel34 |mthfr 677 homozigot|bebek aspirini-elevit-zinco|0.4 clexane-bebek aspirini-elevit-balık yağı(bebişi kollarında)
gülay30 |mthfr 677 heterozigot-protein s eksikliği|folbiol|0.8 clexane (bebişi kollarında)
ufkummm |belirtilmemiş||0.3 fraxiparin-coraspin-folbiol (bebişi kollarında)
aysude-mir |mthfr 1298 homozigot-paı 4g/4g|bebek aspirini-folikasit-multivitamin-b12-çinko|heparin iğne-antitrombotik tedavi(ipeği kollarında)
feryad |mthfr 1298 homozigot-faktor13 heterezigot|coraspin-folikasit-apikobal|0.5 clexane-coraspin-folikasit-apikobal
denden |mthfr 1298 heterozigot-factorV G1691A-ß Fibrinogen-455 G>A heterozigot||0.4 clexan(deniz kollarında)
asigul |mthfr 677 heterozigot-faktörV heterozigot|coraspirin-folik asit|0.2 clexane-100mg coraspin-folikasit-elevi-ferrum fort(oğluşu kollarında)
pınar81 |mthfr 677 homozigot|coraspirin-folik asit|0.4 clexane-coraspin-folbiol-elevit-prednol-progestan
ddilek |mtfhr 677 heterozigot|coraspin-folbiol-becozym-metioninden sınırlı diyet|0.2 clexane
pingg |mthfr677 homozigot|100mg coraspin-folbiol-elevit-benexol|0.6 clexane 100mg coraspin-folbiol elevit-benexol
derya2807 |mthfr677-1298 heterozigot|coraspin-folbiol|0.4 clexane-coraspin-folbiol-progestan-ferrum fort-elevit
tgbesr |mthfr 1298 homozigot-troid-ç.kisti|coraspin-folbiol-levatiron|
misspoem |protein s eksikliği| folik plus-b vitamini|0.4 clexane
wie |factorV leiden-(pko)||0.5 fragmin-100mg coraspin-progoten-femibion
Carnationn |factorV leiden heterozigot|coraspin-folbiol|0.8 clexane-coraspin-folbiol
redmask |factorV leiden heterozigot|coraspin-folbiol|0.3x2 fraxparine-coraspin-folbiol
06hacer07 |mthfr 677-1298 heterozigot-paı heterizigot-free protein eksikliği||0.6 clexane-coraspin-folbiol-becoziym-c
burcuizmir |mthfr 677-1298 heterozigot|coraspin-bemiks|
esiin |factorV R2 leiden heterozigot-factor XIII homozigot-ß Fibrinogen-455G>A heterozigot||0.4 clexane-folbiol-apikobal
oznuriltertutmaz |mthfr 1298 heterozigot|bebe aspirin-folbiol|
senakar |mthfr 677-1298 heterozigot|coraspin-folbiol-benexol|0.4 clexane-coraspin-folbiol-benexol
azra32 |mthfr677 heterozigot-protrombin 620210A heterizigot|0.3 fraxiparine-coraspin-1/2folbiol|0.3 fraxiparine-coraspin-elevit
e-melis |mthfr 677-1298 heterozigot|coraspin-folbiol-benexol|20. haftaya kadar 0.2 clexane 20.haftadan sonra 0.4 clexane-coraspin-folbiol-benexol
azra3437 |factorV leiden-1691 heterozigot|coraspin-folbiol-benexol|0.4 clexane-coraspin-folbiol-ferro sanol
nigar50 |mthfr 677 homozigot-protein s düşük||0.6 clexane
bebegim_01 |mthfr 677 heterozigot|coraspin-folbiol|
fransiyum |mthfr 677 heterozigot|bebe aspirini-yüksek doz olan solgar folik asit|0.3 fraxiparine-folik asit-hazneden progestan 14. hafta 0.3 fraxiparine-multibionta-ferro sanol

yayınlarım tabi canımcım eklemem gereken bir kişi var onuda ekliim yayınlarım hemen..muckk

PİNG MERHABA EKELDİĞİN TABLŞOYA BAKTIM AMA BISEY ANLAMADIM GİBİ SANKI
BANADA YARDIMCI OALBILRIMSIIN YA ? TAHLILLERIMI EKLEYEYEIM
İŞARETLİ YANI ANORMAL OLDUGU TESTİP EDİLEN TESTLERIM VE DEGERLERIM ASAGIDAKI GİBİ

Protein C : 90 %
Protein C Antijeni : 80 mg/l
Protein S : 97 %
Protein S Antijeni : 91 mg/l
Anti Trombin 3 Antijeni : 35 g/dl
Faktör 5 (Proakselerin) : 93
Faktör 7 (Prokonvertin) : 117
Faktör 8 : 102
Faktör 10 (Stuart-Prower Faktör) : 52
Faktör 11 (Hemofili C , Plazma) : 51
Pct : 0,171
Pt % : 69,4 %

kdr..mthrf677 C>T HETEROZİGOT..SONUÇTA BU YAZIYOR..CORASPİN VE FOLİBOL ÖNERİLDİ..HAMİLELİK YOK...DİĞERLERİNDE NORMAL YAZIYOR..BENİDE ALIRMISNIZ????

ınsallah canım sağol hangı antikor hangısı oluyo hangı testımdkeıne baktın anladın canım
daha ayrıntılı yazarmısın lütfeennn :26: hangılerı oluyo o

kortizonmu verıoalr o kanser tedavisinde kullanılmıomu krotizon

doktorum riskli olacagını söyledi canım hemofili c de varya bende ne bıleyım ya

inşallah bebeklerımızı kucagımıza alırız inşallahh

anti testler zaten romatizmal ve bağışıklık sistemiyle alakalı testler...benim ana antikor pozitif çıktı bunun üzerine bütün alt dallarıyla ilgili testler yapıldı hepsi negatif ama ana antikor yine pozitifti..ikinci bebeğimi tedaviye rağmen kaybedince doktorlarımda 3.hamilelikte kortizona karar verdi...kortizon bir çok hastalıkta kullanılarbilir...bana doktorumun söylediği bağışıklık sistemini güçlendir mek için verilicek

merhaba ay_she seni eklerim tabiki ama bu sonuçlar hiç açıklayıcı değil normal referans değerlerini ne acaba, doktorunla konuştun mu yorumu ne oldu?
bak benim protein c-s sonuçlarım şöyle;
protein C %81 referans değeri ise 70-140
protein C antijen %98 referans değeri ise 65-140
protein S %56 referans değeri ise 60-130
protein S antijen %60 referans değeri ise 60-130
antitrombin III %108 referans değeri ise 70-125

canım anlatamıyorum galiba testlerımın hepsi referans degerının altında veya üstünde
doktorum öle ıkı teste yorum yapan bırı değil yalnızca daha ıyı bı hastende arastırılması üzerine
cerrahpaşaya sevk ettı ve durumun ciddi oldugunu söyledi....
benim size sordugum danısmak ıstedıgım testi benımkı gibi çıkanalr varmı
degrlerım nromalmı die sormuyorum kı degrlerım zaten anormal benımıkı gibi olan varmı diyroum

sanada cok gecmıs olsun sana ne tanı koydualr acaba ?

anti derken hangı testleri kastedıyrosun canım bu faktör testlerinde fln yenıyımbılmıyorum
antiş testlerın demsısın onalr hangılerı mesela...

tedaviye ragmenmı kaybettın ???? böle bi ihtimalde var yanı öle mı

evet anlatamadın...öle iki test diye bahsettiğin şeyler hayati risk taşıyor olabilir ki nasıl bir dr.dur bu testin çokluğuna azlığına göre yorum yapıyor... her neyse ben zaten sana test sonuçların normal ya da anormal demedim bu sonuçlar hangi referans değerlerine göre yüksek ya da düşük kabul edilmiş bu sonuç açıklayıcı değil demek istedim ve belki sana örnek olur die kendi sonuçlarımı yazdım referans değerleriyle birlikte... seninle birebir aynı sonuçları taşıyan birisini bulman zor ama yayınladığım listeyi incele eğer varsa birebir kendisine sor...bana bu protein c-s testlerinin dışında diğer tamamlayıcı trombofili paneli testleri yapıldı ve tüm test sonuçlarıyla birlikte kan pıhtılaşması teşhisi koyuldu,2 erken dönem bebek kaybım var..

anti derken anti rubella igg ve anti cmv igg testlerin pozitif onlardan bahsediyorum.onların negatif olması gerekir diye biliyorum canım...tedaviye rağmen kaybettik evet..hiç birşeyin garantisi yok canım ne yazık ki allaha emanet bebişlerimiz

pişttt sakin arkadaşlar...ay_she yide anlamak lazım..bende antikor pozitif çıkınca kafayı yemiştim burda..eskiler bilir öldüm öldüm dirildim..heterozigotken bir de antikor çıktı dedim...oda henüz bilmiyor canım referans ne ne çıkması lazım..anlamaya çalışıyor...

bu arada benimde işler çok yoğun kafayı yememek içten bile değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…