Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iki teste göre yorum yapan biri değil derken hemen korkutmuyıor abartmıyor anlamında
söyledım temkınlı yaklaşıyor herseye yani diğer testide bekleyip kesın yorum yapıyor
oalbilir edebilir demıyor...mecazdı yani dediğim...

birebir aynı uyan tabıı kı bulunmaz ama ne bıleyım hemofili c li olan (fak. 11) vardır
faktör 10 eksıklıgı olan vardır bırebır değer oslun demıyorum ki sizde bişeyelr duymus,
öğrenmıssınızdır diye danısayım dedım....

çok gecmıs olsun pingg Allah tekrar yasatmasın benımkıde ılk 10 hafta ıkıncısı 27 hafta
kaybım yani...listeyı inceledım ama benzeyen yok o zmana benımkı pıhtılasma dğeil mi yanı

doktoruma gidicem ayrıntılı yorum ve tetkık baslıycak ama reglımı beklıyorum hamıle oalbılırım
ona göre baslasın ıstıyorum hersey 4 gun kaldı onun ıcın beklıyorum yoksa bende bı acıklama
istiyorum yanı doktorum korkutmak ıstemıyor cunku ne kadar tedirgin oldugumu biliyor

referans aralıkları ise sonuc sayfamda zaten yazmıyordu sadece yanında
işaret vardı ve doktorum hepsinin anormal değerler oldugunu söyledi..

böyle işte

ya ne dıyosunn kadın doğum doktorum onlara yorum bıle yapmadı normal dedi ama
şimdi senden duyyorum aa
hematologumada göstermedım bile antikor testlerımı sadece faktörlere bide
proteınıme fln baktı yaa keşke gösterseydımmm

evet canım Allah ın dediği oluyor o na emanet hepsi...

canım çok teşekkürler gercekten mthfr yazıyosunzu antıkor yazıyosunuz daha önce
ilgilenmedıgım bılmedıgım şeyler hemofılıye bıle yenı alışmıştım yanı sımdı bisürü terım
çıktı karsıma korkuyorum tedırgınım yaızyosunzu anlamaya çalışıyorum

anti trombin 3 üm 35 çıkmış hele o en çok o canımı sıkıyo bu kanı pıhtılandırıyo

faktör 11 im berbat bu da kanımın pıhtılanmasını engellıyo yani
bnı kanama haklınde tepki vermesi kararsız ayruıca bunun dısında bi sorunum daha var
fakat test cıkmadan doktorum korkmayım diye bişey demıyo yanı
öyle bı haldeyım kı anlatamam ayrıca reglıme 4 gun kalmıs gebelık belritilerim var
hamıel olabilirim olmayadabilirim...hamıleysem sevınırım sanırım oan göre baslar tedavi
yanı o kadar karmakarısıgım ki anlatamam çok yoruldumm :26:

kafanın karışmış olması çok normal başlarda bende öyleydim...tedavisi olsun yeterki..sıkma canını..hayırlısı ne ise o olsun canım...hangi ildesin??

kafanın karışmış olması çok normal başlarda bende öyleydim...tedavisi olsun yeterki..sıkma canını..hayırlısı ne ise o olsun canım...hangi ildesin??

İstanbulda yaşıyorum canım

Bakırköy Dr.Sadi Konuk hastanesınde konuldu teşhislerim

hematolojı bölümü orada yenı açıdlı zaten Uz. Dr.Ümit Barbaros Üre

Ankara Numune hastanesinden gelmiş

ama beni cerrahpaşaya sevk etti orada daha hızlı olur işlemlerin dedi

bakalım ...sen hangı ıldesınn ?doktorun kım

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun ve Allah sabır versin, canım hemofili c benim bildiğim kadarı ile kanın pıhtılaşma sistemindeki bir problem yani kanın bizimkinin aksine pıhtılaşamıyor ya da pıhtılaşma süresi uzun oluyor, sende ki riskler ve bizdeki riskler farklı bizde kan gerekenden fazla pıhtılaşıyor ve bu yüzden tedavi için kan sulandırıcı ilaçlar kullanılıyor (heparin iğne- aspirin ya da folik asit gibi)yani burda hemofili c faktor 11 eksikliği bulunan yok ama bilgisi olan, sana yol gösterebilecek arkadaşlar vardır muhakkak...dilerim en kısa zamanda kaybettiğin bebeklerinin yerine sağlıklı bir bebekle şenlenirsin yine

kocaelideyim canım..yakınız...yani..hakkında hayırlısı gelişmelerden haberdar et

kocaelideyim canım..yakınız...yani..hakkında hayırlısı gelişmelerden haberdar et

evet yakıonız haberdar ederım ınsallahh

evetıste kanım pıhtılasmıyor benımmm ama pıhtılasıyorda yanı anı pıhtılasma oluyor
ve damar tıokıyor anlatabıldımmı doktorumun çift hata var dediği olay bu işte
ama tam kesın sonuca varılmadı ama hemofılım kesın varondna emınler anti trombın antıjenım düşük
o da kanımın pıhtılastıgını koyulandıını gösteriyo yanııı bıde proteınelrımdede sorun var
yanı baya karısıkk...kanımın ne tepki verdiğini neden pıhtılasıp neden pıhtılasmadıgını arastırmalatrı
gerekıyo buda zaman alıcak sanırırm ama hamıleykende daha ıyı kontrol eıdlır sanırım cunku o zaman
asıl tepkisini gösterıyormus rahatsızlık
inşallah canım inşallahh

evet ay_she cidden baya karışık ve zor bir durum ama üzülme lütfen çaresi bulunur elbet...inşallah en kısa zamanda kanının neye tepki verdiği bulunur ve sağlıklı bir bebişe kavuşursun sende

arkadaşlar bende yenilerdenim lütfen okuyun ve deneyimli olanları beklişyorum napıyım akdındoğumcuyamı gideyim burda tüpteki ankarada ben samsundayım,hemotoloğamı??kafam kazan olduuuu...:44:herşey karıştı hamiel kalırmıyım nolur kalırsam tutunurmu..dondurmuşlarım beni beklyor....ankaarda

vee inşallah öykümün sonunda bende hamileyim bebeim kucağımda yazarım..doktorlara anlat,birilerine analt oldu 6yıl..sonu değişir inşallah öykümünde..bbekelrimizle ilgili yazışırızzsziler gibi.rabbim evlatalırnızı korusun..annecikler,hamilelerrr..bebek isteyenlerrrrr

heee anladım canım sağol doğru haftada 1 çarşambaları güncelleniyordu:78:

canım benimde 677 ve 1298 heterozigot..şanslısın tek heterozigot...benim çift:) ve de antikor var...sıkma yüreğini...bende hamile kalamayanalardanım:) zaten eskilerden bir ben feryad ve nergis kaldık bebiş bekleyen ....kader...

bir gün inatla anne olucaz...sen de yüreğini ferah tutu...aklına takılan varsa sor..burdaki herkes cevaplar...

tek derken sadece anne yada babadanmı oluyo?rabbim oldedikten sonra olacak ümidimikesmenm aslaama işte pıhtılaşma var sonuçta ve hamile kalmayı zorlaştıoyormu acaba yani şu anlamda sorayım embriyo tutuınurken tutunmuyodur ve adet oluyoruzdur çünkü pıhtılaşma varya(ilaçlara başlasammı hemen...

heterozigot zaten sadece anneden veya babadan gelen genin bozuk olması iki genin bozuk olması homozigot...tek derken sadece 677 heterozigot senin benim 1298 ve 677 heterozigot demek istemiştim:)
pıhtılaşmanın hamileliği engellediği kesin söylenemez..bir çok arkadaş rahatlıkla hamile kalabildi..ama kimisi benim gibi zor hamile kalanlardan..biraz stresin de etkisi var:) ne ilaç verildi bilmiyorum ama..coraspin ve folbiol kullanıyorum gebelik öncesi gebe kalıncada yüksek doz iğne..ve ben ayrıca kortizon kullanıcam canım...coraspin verdilerse hemen başlamanda fayda var

evet ay_she cidden baya karışık ve zor bir durum ama üzülme lütfen çaresi bulunur elbet...inşallah en kısa zamanda kanının neye tepki verdiği bulunur ve sağlıklı bir bebişe kavuşursun sende

amın canım sağol inşallahh inşallahhh

anladım canım:))herşeyi çok araştıran briyim çok bildiğimden bazen doktorla pek sevmiyo benim gibi hastaları:))evet çok kişi sıksık kalmış eğer benim başka sorunmuda varda bulunmadıysa kipıhtılaşma beni çocuk sahibi yapmıyosa bunları yaşıyarak göreceğiz,coraspin ve folibol önerdiler..2.tedavimi daha düşünmüyorum şimdilik inş.kullanırken bu hapları kanım s ulanırda kalırım çokzor tedavi süreçleri..olmazsada napalımm tedaviye giderimsonucumu alıp kme gideyim ben şimdi yaşadığım yerde biridoktor olcak,sadece tüpmerkezden aradılar sölediler...stresi sorma yazdım ya yaşadıklaırmı,stres oldukça bebek olmuyor ,,,bebek olmadıkça stres oluyor..bir kısır döngü maleseff..oyüzden nasıl atcam kafamadan bilmiyorum,stres yapmayı bizde istemeyiz değilmi?kilomda var kaçyıldır altüst hormonla kilo vermey çalışıyorum pıhtılaşmayada olumlu etkiedermi acaba?

bu bizim yaşadığımız kan pıhtılaşması sadece hamilelikte baş gösteriyor canım...bilgin olsun...kilo vermenin yada almanın pıhtılaşmaya etkisi yok...kan pıhtılaştığı için bebeişde kan yoluyla oksijen almadığından kalbi duruyor..ben öyle biliyorum:) umarım seni bir nebze aydınlatabilmişimdir.

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah kontrolüm vardı
rabbime binlerce kere şükürler olsun herşey yolunda
bebeğin gelişimi iyi dedi doktor
bugün 7+1 olduk:))
rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın
anne olmayı hiçbirimizden yoksun bırakmasın inşallahhhhhhhhhhh
sizi seviyorum dualarımdasınızzzzzzzzzzzzz

kusura bakma yeni öğrendğimden neyazcağımı bilmiyorum(yani bize başka zararı yok öylemi?ben kendi içn sağlığım içn ve t2.tedavim daha iyi geçsin diye kilo vercem bbeğim için yaniihemen başlayım bari çünkü haliyle bbek düşünüyorum hemde 6yıldır:))))

gözün aydın canımmmmmallah tamamına erdirsin inşallah..dualrına aminnnn diyorummm aminnnn..şuan çok ihtiyacımmm varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…