gözün aydın canımmmmmallah tamamına erdirsin inşallah..dualrına aminnnn diyorummm aminnnn..şuan çok ihtiyacımmm varrrr
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah kontrolüm vardı
rabbime binlerce kere şükürler olsun herşey yolunda
bebeğin gelişimi iyi dedi doktor
bugün 7+1 olduk:))
rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın
anne olmayı hiçbirimizden yoksun bırakmasın inşallahhhhhhhhhhh
sizi seviyorum dualarımdasınızzzzzzzzzzzzz
ben aylinle konuştum ama bebeği ateşlenmiş onu konuştuk söyledim ama araya dediim gibi bebeğin ateşlenmesini konuştuk daha çok ararım yine konuşuruzoyyy bir dahakine sizide alırım kuzum ni demek :)) ben büşrayla konuştum cumartesi diye konuştuk meldalıda arıyayım sen ne yaptın :?
canım benim burda biz neleri paylaştık ne kadar çok dibe vurduk yukarı çıktık emin ol bu günlerde geçecek bebeğim yok diye kendini eksik hisstme lütfen insan ister istemez üzülüyor bilmem mi o duyguyu hamile bir kadın görsem yüzümü çevirrdim bi arkadaşımla beraber hamile kalmıştık o doğum yaptı benim karnımda ölmüştü inan üzüntümden onun bebeğini görmeye gitmedim değişik ruh halimiz bizim yaşamayan bilemez ama geçecek üzülsende fazla yıpratma kendini moralini yüksek tut canını sıkma bir gün muhakkak allahım sanada bir yavru nasip edecek canımBaharcım hep olumlu düşündüm senden çok örnek aldım hikayeni annemede okudum ağlayarak dinledi,gördünmü dedi senin yaşadıklarnın aynısını yaşamış pes etmemiş dedi,seninde olacak dedi ama olmadı olmadııııııııııııııııııııııııııı.mahvoldum kahroldum.en zor aşamaları geçmiştim sadece transfer kalmıştı pgd sonucu geldi ve malesef transfer iptal 45x turner sendromu.6 taneden 2 kalmıştı çok umutluydum hatta ikisindende bi an bile olmıcak demedim ve en çok senin hikayenden feyz aldım.nasıl hazırladım kendimi bi bilsen şuan sağlı sollu tokatlar yemiş gibiyim..ama olmadı ne kadar zor bu özlem ne kadar zor insan gerçekten eksik hissediyor kendini...arkadaşlar pıhtılaşma bozukluğumda var ama artık bunu düşünmüyorum bile çünkü onun çaresi var bi şekilde tekki sağlam emriyo olsun...herkesin hikayesi çok acıklıdır kendine göre ateş düştüğü yeri yakar muhakkak ama atlatılmıyo...yine düştüm kalkıcam inşallah yardımlarınızla...allahımın çevremin yardımıyla inşallah...benimde yavrum olacak dimi bi gün......
merhaba arkadaşlar
herkesin yaşadıklarını biraz olsun okudum allahım hepimize sabır versin ama benim problemimde kimseyi göremedim kafayı yiycem:18:benim 4 yaşında bir kızım var 2 yıl önce 16 hftlık bebegim karnımda öldü şuan 11 hft hamileyim dr bana coraspin 100 verdi 6 haftadan beri içiyorum
benim size sorum
bende kan pıhtılaşması olup olmadıgı belli degil olsa kızımdada sorun yaşamazmıydım veya sonradanda olabiliyormuhiç bi test yapılmadı en az 3 defa bu olayı yaşamam gerekiyormuşALLAH KORUSUN
birde eger kan pıhtılaşmam yoksa kanın normalden fazla duru olurmu ve bebege zarar verirmi
sizce ne yapmalıyım ltf bana tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olun
sevgilerle..
ayyy süperrr ommancımm hep böyle güzel haberlerle devam etsin inşallaahhhh
kızlar msjın başına yanlışlıkla ağlayan bebek işareti koymuşum
şimdi gördüm alsında size öpücük göndercektim
kusura bakmayın.......
ben aylinle konuştum ama bebeği ateşlenmiş onu konuştuk söyledim ama araya dediim gibi bebeğin ateşlenmesini konuştuk daha çok ararım yine konuşuruz
canım benim burda biz neleri paylaştık ne kadar çok dibe vurduk yukarı çıktık emin ol bu günlerde geçecek bebeğim yok diye kendini eksik hisstme lütfen insan ister istemez üzülüyor bilmem mi o duyguyu hamile bir kadın görsem yüzümü çevirrdim bi arkadaşımla beraber hamile kalmıştık o doğum yaptı benim karnımda ölmüştü inan üzüntümden onun bebeğini görmeye gitmedim değişik ruh halimiz bizim yaşamayan bilemez ama geçecek üzülsende fazla yıpratma kendini moralini yüksek tut canını sıkma bir gün muhakkak allahım sanada bir yavru nasip edecek canım
var canım bu topicte de var ve benim yakın bi komşum var ilk bebeğini sorun olmadan almış kucağına ne zaman ikinciyi düşündü ve ard arda karnında öldü hemde 3 defa sonunda kan pıhtılaşması çıktı o da ben iğne yapamam kendime 9 ay deyip bebek istemedi zaten 1 tane oğlu var kısmet bunlar allah isteyen herkese nasip etsin
selam kızlar artık aranıza yavaş yavaş dönüyorum bebeğim biraz büyüdü 5,5 aylık oldu oyuncak oynuyor kendii oyalayabiliyor az bi süre çok fazla sıkıntısı kalmadı günden güne büyüyor ve herşeye meraklı gözlerle bakıyor çok komık görünüyor öyle saf öyle masum ki kıyamıyorum hiç ağlıyorum bazen ona bakarken çünkü çok zor kavuştum ben ona incinmesin istiyorum hala rüya gibi geliyor benim bir çocuğum var bazen sabah uyandığımda çocuksuz gibi hissediyorum kendimi sonra bebeğimi görünce diyorum o benim bebeğim öyle garip ki hala rüyadayım çünkü ben çok umutsuzdum bir bebeğim olmayacak sanıyordum ama rabbim nasip etti sizlerede nasip edecek unutmayın sizde rüya gibi yaşayacaksınız her gününüzü öptüm herkesi yine gelirim ben
sabah kontrolüm vardı
anladım canım:))herşeyi çok araştıran briyim çok bildiğimden bazen doktorla pek sevmiyo benim gibi hastaları:))evet çok kişi sıksık kalmış eğer benim başka sorunmuda varda bulunmadıysa kipıhtılaşma beni çocuk sahibi yapmıyosa bunları yaşıyarak göreceğiz,coraspin ve folibol önerdiler..2.tedavimi daha düşünmüyorum şimdilik inş.kullanırken bu hapları kanım s ulanırda kalırım çokzor tedavi süreçleri..olmazsada napalımm tedaviye giderimsonucumu alıp kme gideyim ben şimdi yaşadığım yerde biridoktor olcak,sadece tüpmerkezden aradılar sölediler.. .stresi sorma yazdım ya yaşadıklaırmı,stres oldukça bebek olmuyor ,,,bebek olmadıkça stres oluyor..bir kısır döngü maleseff..oyüzden nasıl atcam kafamadan bilmiyorum,stres yapmayı bizde istemeyiz değilmi?kilomda var kaçyıldır altüst hormonla kilo vermey çalışıyorum pıhtılaşmayada olumlu etkiedermi acaba?
canım merak etme hamilelikte oluşuyor sizin sadece, bende zaten var mesela ben kan sulandırıcı kullanıcam sürekli hayatım boyunca, bende stres yapmıştım mesela ama burda arkadaşlardan mutlu haberleri aldıkça stresim gitti yerini umuda bıraktı, bizim de olacak güzel bebişlerimiz inşallah hiç merak etme...
sabah kontrolüm vardı
merhaba arkadaşlar buraya ara ara ugruyorum ve takıldıgım noktaları soruyorum ve sizde anlayışla cevap veriyorsunuz sağolun..
yine bir noktaya takıldım.ben corasprin içiyorum bunun 100 lük ve 300 lük olanları var acaba fark varmı ben yanlışlıkla 300 lük almışım sizce onu içsem baan ve bebege bir zarar verirmi .şuan hamilemiyim bilmiyorum ama tedirginim?
Ayy kuzummm benim nekadar çok sevindim anlatamam gözün Aydın bu uğurda ne kadar caba gösterdiğini biliyorum sende biliyorsunki benim hep duamdaydin bak iste dualarımız kabul oldu Rabbim tamamına erdirsin darısı pingg nergis ve tumm isteyenlare nasip olsun insallah
offf allahım yaa ne aptal dr lar var. dangalak şey. korkma sen morelnide bozma ben senin için tekrar arayıp dr uma sorcam bu durumu. ama yine aynı cevabı vereceğine eminim. iğnelerin doğumla hiç bir alakası yoooookkkkk :)))
bu arada deliliğimi bende seviyorum bazen :)
valla kızlar sağolun yaaaherkesin dualarındayız inşallah gelecek bizimkide yaaa
bu arada litenin üst sıralarındasın canım varmı heyecan
kızlar merhaba
ben 23 yasındayım 2009 da 10 haftalık bi bebegımı 2010 da ise 27 haftalık
kızımı kaybettım ılkı kürtaj ıkıncısı normal doğum sorna safra kesemde sorun cıktı
amelıyat olucaktım hematolojıde arastırma yaptılar ve faktör 11 eksıklıgı yanı hemofili c hastası
olsudum anlasıldı sonra amelıyatımı odlum safra kesem alındı tekrar bebek dusunmeye basladık
ve kadın doğuma genel muayeneye gıttım...doktorum testler yaptı sonucları aldım dün
hemen hematologuna götür dedi götürdüm bütün faktör testlerim garip çıkmıstı
işaretlıydı sonra hematologum vücudunda ıkı hata var yanı bır deil hamıle kalırsın ama doğurman
zor olur...gene kayıplar yasayabılrısın dedı ve cerrahpaşaya sevk ettı benı henuz gıtmedım
faktör testlerımı eklesem incelermsıınzı kızlar aynı seyelri yasayan varmı
benım sorunalrımdan bırıde pıhtılasmaymıs ama diğerini söyleyemem 1-2 test daha lazım dedi
yardım edersneız sevınırım tesekkurler
İnsallah canım inşallah birgün sende gireceksin o listeye bunu tüm yuregimle istiyorum inan cunku ailem Türkiye'de olduğu için sizler bana ailemdende yakındınız eee nede olsa bizlerde kocaman bir aile olduk
heyecannnnn olmazmı tatlım ya garip bir heycan bu anlatılması çok zor en çok onunla ilk karşılaşacağım ani düşünmek heyecanlandiriyor beni inşallah o gunü yasarım doyasıya inanırmisin su haftaya geldim halen bı korku var icimde sanırım onu kucağıma alana kadarda bitmiycek
İnsallah sende yasarsın bu duyguyu canım tabi tüm isteyen yurekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?